Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Kiggede forbi en Mandag da vi længe havde talt om at købe en kikkert. Vi fik en fantastisk betjening og mulighed for at prøve mange forskellige varianter - samtidig med at vi fik en fantastisk god råd... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan på det varmeste anbefale Imagefoto - Casper og Allan. Har handlet flere kikkerter gennem mange år. Altid udsøgt faglig og venlig rådgivning - også med småreklamationer, som altid dukker op. Det fi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg var spændt på kvaliteten af de rammer, med massivt egetræ, som jeg havde bestilt. Jeg blev heldigvis meget tilfreds, da jeg tjekkede varerne. Butikken har et stort udvalg af rammer, til fair prise... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Bestilte nogle hovedtelefoner hos ImageFoto. Modtog den rigtige model dog ikke helt den farve de skulle have været. Venlig samtale med Casper over telefonen, desværre har de dem ikke i den ønskede... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de jumelles
  2. Magasin de photo
  3. Prestataire spécialisé dans le tirage de photos de passeport
  4. Magasin de matériel de photographie
  5. Service de photographie
  6. Magasin de télescopes

Écrit par l'entreprise

ImageFoto.dk er Danmarks største Kikkert og Teleskop center. Forhandler af SWAROVSKI, ZEISS LEICA, NIKON, KOWA, PENTAX, STEINER & VORTEX. Altid dag til dag levering ved køb online eller besøg butikken i Holte.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Super hurtig betjening

Super hurtig betjening! Jeg fik leveret min pakke dagen efter, jeg bestilte. Selve kameraet var også pakket godt og forsvarligt ind. Ikke sidste gang jeg har shoppet hos Image Foto

2 janvier 2023

Réponse de ImageFoto

Hej Rikke. Tak for den pæne anmeldelse. Du skal være mere end velkommen en anden gang :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Sublim service da jeg skulle have ny…

Sublim service da jeg skulle have ny kikkert. Efter kyndig vejledning valgte jeg at gå med Swarovski Pure NL 10x32, som jeg er så begejstret for.
Kompetent og yderst behagelig vejledning og after service.
Kan kun anbefales 👍

4 octobre 2022

Réponse de ImageFoto

Hej Tina. Dejligt at du er tilfreds med vores service, det betyder rigtig meget for os, at folk har en god oplevelse :-) Og rigtig god fornøjelse med din Swarovski NL Pure - det er virkelig en lækker kikkert du endte med.

Noté 5 sur 5 étoiles

Service ud over det sædvanlige

Jeg er ny i stjerneobservationer, men ønskede mig et nyt okular, det først jeg bestilte hjem, gav mig ikke en god seer oplevelse.
Image Foto byttede til et andet uden bøvl, den nye var heller ikke god for mig, det var først fjerde gang at det lykkes finde at okular der var godt for mig. Det endte godt nok med et okular i den dyre ende, men Image Foto krævede ikke ekstra for det bøvl, der var inden vi nåede til okular jeg blev glad for. Jeg spurgte hvorfor, Deres kommentar var:
Det er vigtigt for os at du får en god oplevende ved at handle hos os og det gjorde jeg! :)
Vh Jacob Land Jensen

4 octobre 2022

Réponse de ImageFoto

Hej Jacob. Vi er glade for at du fandt det rigtige okular og håber du får observeret en masse på nattehimlen. Det er så vigtigt at man finder den rigtige forstørrelse, for at få en ordentlig oplevelse. Derfor bytter vi altid gerne okularet ud, til du finder det rigtige. :-)

Enkelt at bestille

Enkelt at bestille, momsfritt til Grønland. Varene kommer som ønsket.

27 septembre 2022

Réponse de ImageFoto

Dejligt at høre, håber du bliver glad for dine varer.

Good experience

I bought online a sling for my camera gear. It arrived in 2 days as expected. In perfect condition. The price is a bit higher than the competition, but the only one who has stock

20 septembre 2022

Hello Leandro.

Thank you for the kind words. We always strive to offer the best service to our customers.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget hurtig levering og flere billeder…

Meget hurtig levering og flere billeder på engangskameraer end jeg havde regnet med. Alt i alt rigtig god oplevelse.

5 septembre 2022

Réponse de ImageFoto

Det er altid dejligt, når der er flere billeder på et engangskamera, end man regner med. :-) og dejligt at du er tilfreds med vores service, det er vi altid glade for at høre.

Nemt og bekvemt

Det hele gik ganske smooth. Varen modtaget dagen efter bestilling. Ingen problemer. Tak for det :)

9 septembre 2022

Réponse de ImageFoto

Tak for de pæne ord. Dejligt at høre :-)

Hurtig service og levering

Jeg bestilte et engangskamera kl. 11.45 og fik det leveret kl. 19.30. Super hurtig service og levering. Tusind tak

30 août 2022

Réponse de ImageFoto

Det var så lidt. Håber du får taget nogle gode billeder. :-)

Super god service

Super god service, hurtig behandling- og leveringstid

18 août 2022

Réponse de ImageFoto

Dejligt at høre det hele gik let og hurtigt. Du må have en dejlig dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har kun godt at sige om imagefoto

Jeg har kun godt at sige om imagefoto. Den service jeg har oplevet ved imagefoto,for det første, er det lige meget om det er handel eller spørgsmål så er de altid meget venlige at tale med.

27 juillet 2022

Réponse de ImageFoto

Det er vi glade for at høre. Vi gør altid vores bedste for at hjælpe vores kunder. Hav en dejlig dag.

Super oplevelse

Bestilte en fotobog til at sætte billeder i, og den blev leveret samme dag, som jeg bestilte. Den er ovenikøbet meget flottere og bedre kvalitet, end jeg havde regnet med.

27 juillet 2022

Réponse de ImageFoto

Dejligt at du er tilfreds med dit album. Det bliver vi altid glade for at høre fra vores kunder. Varme hilsner herfra!

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte vare 1 døgn efter kunne jeg…

Bestilte vare 1 døgn efter kunne jeg hente det på posthuset og det var endda en Lørdag jeg kunne hente den.
Super hurtig levering

16 juillet 2022

Réponse de ImageFoto

Hej Michael. Vi gør altid vores bedste for at få varerne ud af døren hurtigst muligt, så det er dejligt at høre, du havde din bestilling så hurtigt efter :-)

Den bedste pris

Den bedste pris, og en rigtig god snak over telefonen - samt hurtig levering 😊
Kunne ikke være bedre

15 juillet 2022

Réponse de ImageFoto

Hej Christian. Dejligt at høre fra dig. Det glæder os altid, når vores kunder er glade 😊

Fin service hurtig levering

Fin service hurtig levering, tid til en snak over mobilen også

9 juillet 2022

Réponse de ImageFoto

Dejligt du er tilfreds med vores service. Det er vi glade for.

Superhurtig

8 juillet 2022

Réponse de ImageFoto

Vi er glade for du er tilfreds med leveringstiden. Vi gør altid vores bedste for at det går så hurtigt som muligt :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service og hurtig levering!

Super service og hurtig levering!
Tre leveringer i samme uge, alle inden for et døgn. Havde en reklamation på en fragtskade, inden for en døgn stod jeg med en ny.

8 juillet 2022

Réponse de ImageFoto

Hej Anders. Vi er glade når du er glad -så det er jo perfekt! Du må have en vidunderlig sommer.
Mvh. Victor, Image Foto

God pris

God pris, god service 👍

30 juin 2022

Réponse de ImageFoto

Tak for den fine anmeldelse :-)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus