IOAKU By Fanny Ek Avis 221

TrustScore 5 sur 5

4,9

Jag vill tacka kundtjänst för lösning av mitt problem och positiv bemötande av medarbetare, som gjorde allt möjligt för min glädje av produkten jag beställde. Jag har beställt likadan halsband från... Voir plus

Fick hjälp för ett armband hade blivit fult väldigt fort, och Ida Hallström VILKEN TJEJ!❤️🤗 SÅÅÅ snäll, förstående och TREVLIG, inte många gånger när man skriver om ett ”klagomål” som alla bemöter de... Voir plus

Fina smycken, men dålig kundservice Ni hade utlovat en julklapp ifall man handlade i lyxxa, Helsingborg i början av november. Har skrivit till er minst 2 gånger och fått svar en gång där jag sk... Voir plus

Skulle köpa kalendrar till mina barn på kampanjpris men blev fel på sidan och allt sålde slut framför mina ögon. Blev jätte ledsen förstås men efter chat med kundtjänst visade det sig att det fanns nå... Voir plus

1. Bijouterie
  2. Boutique d'accessoires de mode
  3. Styliste de mode
  4. Joaillier

Upptäck varför IOAKU by Fanny Ek är det främsta valet för att handla smycken online! Vi är glada att meddela att vi nu använder Trustpilot, den ledande plattformen för recensioner, för att erbjuda transparent och autentisk kundfeedback. Vår kollektion av exklusiva smycken, skapade med precision och passion, har fått fantastiska recensioner från våra värderade kunder. Med ett brett utbud av stilfulla och högkvalitativa smycken, inklusive örhängen, halsband och armband, erbjuder vi de perfekta accessoarerna för att förhöja din personliga stil. Utforska våra Trustpilot-recensioner och bli en del av den växande gemenskapen av nöjda kunder som litar på IOAKU by Fanny Ek för sina smyckesbehov. Handla med förtroende och lyft din stil idag! Category: Women accessories, Jewelry, Jewellery, Jewlry, Birthday, Gifts, Christening, Online shopping, Graduation, Fashion, Fashion jewellery, Multifunctional Jewellery, Allergy free jewellery, hypoallergenic jewellery, Home delivery, Tiktok Jewellery, Unique design, Personal jewellery, Swedish design, Swedish fashion brand

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

221 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Skötande och positiv kundtjänst

Jag har beställt likadan halsband från IOAKU som jag har köpt för några år sedan och gillat så mycket. Tyvärr längden på halsbands kedjan ändrades och blev kortare.
Jag kontaktade kundtjänst och fick hjälp med det, skickade bild på längd skillnaden och att det inte passade. Vi gjorde ombyte och jag fick kedjan som jag är verkligen nöjd med.

22 avril 2026

Helt fantastiska

Helt fantastiska! Reklamerade ett halsband som gått sönder. Snabbt svar och fick mer hjälp än man kan förvänta sig❤️ Nell är en stjärna på sitt jobb. Och såklart har dom de snyggaste smyckena. Hade nog lite otur med halsbandet då de andra smyckena jag har håller.

8 avril 2026

Fantastisk service

Jag beställde smycken till min dotter. Råkade fylla i fel adress. Det löste kundsupporten dagen efter utan problem. Ett av smyckena valde vi även att byta. Även det gick smärtfritt. Otroligt trevliga och tillmötesgående i all kommunikation.

5 mars 2026
Avis spontané

Jag är väldigt nöjd med alla köp från…

Jag är väldigt nöjd med alla köp från detta smyckesföretag. Servicen är verkligen i toppklass – personalen är både hjälpsam, trevlig och professionell!

Själva smyckena ärav hög kvalitet och motsvarade verkligen mina förväntningar, om inte mer… Leveransen är smidigt och allt är alltid fint paketerat.

Jag kan varmt rekommendera detta företag till alla som letar efter vackra smycken och riktigt bra kundservice!

18 mars 2026

Trevligt bemötande

Svårt att få information via hemsidan om hur man returnerar en order online. Men när jag väl hade mailkontakt, så fick jag en smidig lösning och ett trevligt bemötande.

1 mars 2026

Réponse : IOAKU By Fanny Ek

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du upplevde ett trevligt bemötande och att vi kunde hjälpa dig på ett smidigt sätt när du kontaktade oss.

Vi uppskattar verkligen din feedback kring informationen om returer på hemsidan – sådant hjälper oss att förbättra upplevelsen för våra kunder. Vi har redan hittat problemet och åtgärdat det.

Tveka inte att höra av dig igen om det är något vi kan hjälpa dig med i framtiden.

Varmt tack för att du handlar hos IOAKU!

De vet vad service är

Behövde göra en ändring en lördag. Fick snabbt svar och allt löst. Otroligt snabb och service minded service från tjejerna på IOAKU 👌

7 mars 2026

Réponse : IOAKU By Fanny Ek

Stort tack för dina fina ord! Det betyder verkligen mycket för oss att höra. Vi försöker alltid finnas där när våra kunder behöver hjälp – oavsett om det är en vardag eller en lördag.

Vad roligt att vi kunde lösa din ändring snabbt och smidigt. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse!

Wonderful customer service

There was a small defect in the product that i had bought and i notified Ioaku’s customer service about it. They immediately took responsibility and replaced the product for me! I had the most wonderful experience with the sweetest person ever, she took my issue seriously and as a customer i felt extremely seen and heard. I will absolutely continue to buy all of my jewellery from Ioaku and will always recommend their beautiful products to everyone! 11/10 experience🩷

19 février 2026

Dear Alina,

Thank you so much for your incredibly kind words. It truly means a lot to us.

We’re very happy that we could resolve the issue quickly and that you felt taken seriously and well cared for. Creating a positive experience for every customer is something we care deeply about, so reading your message made our day.

Thank you for your trust in IOAKU and for recommending our jewelry – it means more than you know. We look forward to welcoming you back again soon.

Warmly,

Vänliga och tillmötesgående

Vänliga och tillmötesgående, jättefint bemötande och bra service

23 février 2026

Réponse : IOAKU By Fanny Ek

Stort tack för dina fina ord! Det gläder oss verkligen att höra att du upplevde ett vänligt bemötande och bra service.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna en recension och hoppas få hjälpa dig igen i framtiden.

Great service

Great service and they are very understanding if you have a concern or problem! I truly recommend them and I will buy from them again.

21 février 2026

Réponse : IOAKU By Fanny Ek

Thank you so much for your kind review. We’re really happy to hear that you had a positive experience with our service and felt supported when reaching out with your concern.

Your trust means a lot to us, and we truly appreciate your recommendation. We look forward to welcoming you back again soon.

Warmly,
Team IOAKU ✨

Väldigt nöjd med service och sättet…

Väldigt nöjd med service och sättet blev bemött på. Rekommenderar starkt!!

12 février 2026

Réponse : IOAKU By Fanny Ek

Stort tack för din fina recension! Vi blir väldigt glada att höra att du är nöjd med både servicen och bemötandet.

Att våra kunder känner sig väl omhändertagna är väldigt viktigt för oss, så din feedback betyder mycket. Tack också för att du rekommenderar oss!

/ Team IOAKU ✨

Fantastiska smycken och bästa kundtjänst

Fantastiska smycken!
Och bästa kundbemötande ever!
Nell har hjälp mig otroligt snabbt och professionelt!

Kommer bli flera godingar köpta hos er!

Stor kram!🥰🥰🥰

10 février 2026

Réponse : IOAKU By Fanny Ek

Stort tack för dina fantastiska ord! Det gör oss så glada att höra att du både gillar våra smycken och upplevde ett så fint bemötande från vår kundtjänst.

Vi ska självklart också hälsa Nell – hon kommer bli väldigt glad att höra detta. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Vi ser fram emot att få skicka fler smyckesfavoriter till dig framöver!

Stor kram,
Team IOAKU ✨

En savoir plus sur les différents types d'avis.