IOAKU By Fanny Ek Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Jag är väldigt nöjd med alla köp från detta smyckesföretag. Servicen är verkligen i toppklass – personalen är både hjälpsam, trevlig och professionell! Själva smyckena ärav hög kvalitet och mots... Voir plus

Jag vill tacka kundtjänst för lösning av mitt problem och positiv bemötande av medarbetare, som gjorde allt möjligt för min glädje av produkten jag beställde. Jag har beställt likadan halsband från... Voir plus

Skulle köpa kalendrar till mina barn på kampanjpris men blev fel på sidan och allt sålde slut framför mina ögon. Blev jätte ledsen förstås men efter chat med kundtjänst visade det sig att det fanns nå... Voir plus

Fina smycken, men dålig kundservice Ni hade utlovat en julklapp ifall man handlade i lyxxa, Helsingborg i början av november. Har skrivit till er minst 2 gånger och fått svar en gång där jag sk... Voir plus

1. Bijouterie
  2. aussi dans
  3. Boutique d'accessoires de mode
  4. Joaillier
  5. Styliste de mode

Upptäck varför IOAKU by Fanny Ek är det främsta valet för att handla smycken online! Vi är glada att meddela att vi nu använder Trustpilot, den ledande plattformen för recensioner, för att erbjuda transparent och autentisk kundfeedback. Vår kollektion av exklusiva smycken, skapade med precision och passion, har fått fantastiska recensioner från våra värderade kunder. Med ett brett utbud av stilfulla och högkvalitativa smycken, inklusive örhängen, halsband och armband, erbjuder vi de perfekta accessoarerna för att förhöja din personliga stil. Utforska våra Trustpilot-recensioner och bli en del av den växande gemenskapen av nöjda kunder som litar på IOAKU by Fanny Ek för sina smyckesbehov. Handla med förtroende och lyft din stil idag! Category: Women accessories, Jewelry, Jewellery, Jewlry, Birthday, Gifts, Christening, Online shopping, Graduation, Fashion, Fashion jewellery, Multifunctional Jewellery, Allergy free jewellery, hypoallergenic jewellery, Home delivery, Tiktok Jewellery, Unique design, Personal jewellery, Swedish design, Swedish fashion brand

Excellent

TrustScore 5 sur 5

249 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

53 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

En otrolig service & hjälpsamhet utöver…

En otrolig service & hjälpsamhet utöver det vanliga!

5 mai 2026

Réponse de IOAKU By Fanny Ek

Hej Ullis 🌸 Tusen tack för dina otroligt fina ord! Det betyder verkligen så mycket för oss att höra att du upplevt vår service som något utöver det vanliga. Vi strävar alltid efter att hjälpa till på bästa möjliga sätt och göra varje upplevelse personlig och varm 💛 Tack för att du är en del av IOAKU!

Superfina smycken och outstanding…

Superfina smycken och outstanding kundservice!

3 mai 2026

Réponse de IOAKU By Fanny Ek

Hej Ulrika 🌸 Tusen tack för dina fina ord! Så underbart att höra att du både älskar smyckena och upplevt vår kundservice som outstanding 💛 Det betyder enormt mycket för oss då vi alltid vill skapa en upplevelse som känns både personlig och speciell. Tack för att du är en del av IOAKU!

Got help really fast and they answered…

Got help really fast and they answered to my message in two hours!

29 avril 2026

Réponse de IOAKU By Fanny Ek

Hi Alina 💛 Thank you so much for your kind review! We’re so happy to hear that you got help quickly and had a great experience with our customer service. We always do our very best to respond as fast and personally as possible 🌸 Thank you for being part of IOAKU!

Very good service

Very good service, and they met me with kindness :)

27 avril 2026

Réponse de IOAKU By Fanny Ek

Hi lovely 💛 Thank you so much for your beautiful words! It truly means a lot to hear that you felt met with kindness throughout your experience with us 🌸 Creating a warm and caring experience is always our goal. Thank you for being part of IOAKU!

Fantastisk kundservice både visa mail…

Fantastisk kundservice både visa mail och telefon, och såklart jätte fina smycken som är grym kvalité på.

23 avril 2026

Réponse de IOAKU By Fanny Ek

Hej Carolina 🌸 Tusen tack för dina fantastiska ord! Det gör oss så glada att höra att du är nöjd med vår kundservice — och extra roligt att höra om våra smycken 💛 Vi lägger mycket kärlek bakom både kvalitet och upplevelsen runt omkring, så din feedback betyder enormt mycket för oss. Tack för att du är en del av IOAKU!

Skötande och positiv kundtjänst

Jag har beställt likadan halsband från IOAKU som jag har köpt för några år sedan och gillat så mycket. Tyvärr längden på halsbands kedjan ändrades och blev kortare.
Jag kontaktade kundtjänst och fick hjälp med det, skickade bild på längd skillnaden och att det inte passade. Vi gjorde ombyte och jag fick kedjan som jag är verkligen nöjd med.

22 avril 2026

Réponse de IOAKU By Fanny Ek

Hej Alisa 🌸 Tusen tack för att du tog dig tid att skriva så fint om din upplevelse hos oss. Det betyder verkligen mycket att höra att vår kundservice kunde hjälpa dig och hitta en lösning som gjorde dig nöjd 💛

Vi förstår hur viktigt det är när man älskar en produkt man haft länge, och vi är så glada att vi tillsammans kunde lösa det så att halsbandet kändes helt rätt igen. Tack för ditt tålamod, ditt förtroende och för att du är en del av IOAKU ✨

Supernöjd

Jättebra bemötande och fick så fin hjälp i butiken. Så nöjd med mitt köp.

14 avril 2026

Réponse de IOAKU By Fanny Ek

Hej 🌸 Tusen tack för dina fina ord! Det gör oss så glada att höra att du fick ett fint bemötande i butiken och hjälp med ditt köp 💛 Vi vill alltid att upplevelsen hos oss ska kännas både personlig och speciell. Tack för att du är en del av IOAKU och hoppas du kommer älska ditt nya smycke ✨

Svara snabbt och supertrevliga!

13 avril 2026

Réponse de IOAKU By Fanny Ek

Hej bästa Line 🌷 Tusen tack för dina fina ord! Det gör oss så glada att höra att du upplevde oss som både snabba och supertrevliga 😊 Vi försöker alltid ge så personlig och hjälpsam service som möjligt. Tack för att du tog dig tid att lämna en recension och för att du är en del av IOAKU 💫

Helt fantastiska

Helt fantastiska! Reklamerade ett halsband som gått sönder. Snabbt svar och fick mer hjälp än man kan förvänta sig❤️ Nell är en stjärna på sitt jobb. Och såklart har dom de snyggaste smyckena. Hade nog lite otur med halsbandet då de andra smyckena jag har håller.

8 avril 2026

Réponse de IOAKU By Fanny Ek

Tusen tack för dina fantastiska ord 🥹❤️ Det betyder verkligen så mycket för oss att höra att du kände dig väl omhändertagen och fick den hjälp du behövde. Vi är så glada att Nell kunde hjälpa dig på bästa sätt — vi ska självklart föra vidare dina fina ord till henne 🌟

Och tack för din förståelse kring halsbandet. Ibland kan man tyvärr ha otur, men det gör oss extra glada att höra att du varit nöjd med dina andra smycken från oss 💎 Tack för ditt förtroende och för att du är en del av IOAKU ✨

Väldigt trevlig och snäll personal

Väldigt trevlig och snäll personal. Mycket hjälpsam personal

Réponse de IOAKU By Fanny Ek

Hej Elisa, Tusen tack för dina fina ord! Det gör oss så glada att höra att du upplevde vår personal som både trevlig, snäll och hjälpsam! Vi vill alltid att varje besök hos oss ska kännas varmt och personligt. Tack för att du tog dig tid att lämna en recension 🌟

Trevlig personal och bra hjälp!

Trevlig personal och bra hjälp!

Réponse de IOAKU By Fanny Ek

Hej bästa Alma, Tusen tack för din fina recension! Så härligt att höra att du fick bra hjälp och ett trevligt bemötande! Det betyder mycket för oss att kunna skapa en fin upplevelse för våra kunder. Tack för att du är en del av IOAKU 💖

Fin och mysig butik med väldigt fina…

Fin och mysig butik med väldigt fina smycken! Alltid trevlig personal.

Réponse de IOAKU By Fanny Ek

Hej fina Jennie, Tusen tack för dina fina ord! Det gör oss så glada att höra att du tycker om både butiken, smyckena och vår personal! Vi vill alltid att IOAKU ska kännas som en mysig och inspirerande plats att besöka. Tack för att du tog dig tid att lämna en så fin recension 💫

Superservice

Superservice när vi behövde byta storlek!

24 mars 2026

Réponse de IOAKU By Fanny Ek

Hej fina Gabriella! Tusen tack för din recension! Så härligt att höra att ni fick superservice vid storleksbytet. Vi vill alltid göra det så smidigt och hjälpsamt som möjligt för våra kunder. Tack för att ni valde IOAKU 💌

Mycket snabb och smidig återkoppling…

Mycket snabb och smidig återkoppling när jag ville byta en vara

20 mars 2026

Réponse de IOAKU By Fanny Ek

Hej fina Mia, Tusen tack för din fina recension! Det gör oss så glada att höra att du upplevde bytet som både snabbt och smidigt! Vi försöker alltid hjälpa till så effektivt och enkelt som möjligt. Tack för ditt förtroende och för att du handlar hos IOAKU 💎

Otroligt trevligt bemötande

Otroligt trevligt bemötande! Snabba svar och framförallt väldigt fina smycken.

20 mars 2026

Réponse de IOAKU By Fanny Ek

Hej bästa Veronica, Tusen tack för dina otroligt fina ord! Det gör oss så glada att höra att du uppskattade både bemötandet, de snabba svaren och våra smycken! Vi lägger mycket kärlek i hela upplevelsen och din feedback betyder verkligen mycket för oss. Tack för att du är en del av IOAKU ✨

Fantastisk service

Jag beställde smycken till min dotter. Råkade fylla i fel adress. Det löste kundsupporten dagen efter utan problem. Ett av smyckena valde vi även att byta. Även det gick smärtfritt. Otroligt trevliga och tillmötesgående i all kommunikation.

5 mars 2026

Réponse de IOAKU By Fanny Ek

Hej Ulf, Tusen tack för att du tog dig tid att skriva så fint om din upplevelse hos oss! Det gör oss verkligen glada att höra att både adressändringen och bytet gick smidigt och att du kände dig väl omhändertagen 💖

Vi vet hur viktigt det är att få snabb och hjälpsam support, speciellt när det gäller presenter till någon man tycker om. Tack för ditt tålamod och förtroende — och hoppas att din dotter älskar sina smycken ✨

Jag är väldigt nöjd med alla köp från…

Själva smyckena ärav hög kvalitet och motsvarade verkligen mina förväntningar, om inte mer… Leveransen är smidigt och allt är alltid fint paketerat.

Jag kan varmt rekommendera detta företag till alla som letar efter vackra smycken och riktigt bra kundservice!

18 mars 2026

Réponse de IOAKU By Fanny Ek

Tusen tack för dina fantastiska ord Camilla 🥹💐 Det betyder verkligen enormt mycket för oss att höra att du är så nöjd med både smyckena, servicen och hela upplevelsen hos oss.

Vi lägger mycket kärlek bakom varje detalj — från kvalitet och paketering till kundservice och leverans — så att läsa detta gör oss otroligt glada. Att du dessutom vill rekommendera oss vidare är det finaste betyg vi kan få.

Tack för ditt förtroende och för att du är en del av IOAKU 💎

Jättetrevligt och fint

17 mars 2026

Réponse de IOAKU By Fanny Ek

Hej fina Greta, Tusen tack för dina fina ord! Så glad vi blir att höra att du haft en trevlig upplevelse hos oss. Det betyder mycket att du tog dig tid att lämna en recension. Tack för att du är en del av IOAKU!