Jenners Seaside Avis

TrustScore 4 sur 5

3,8

Vi spiste aftensmad og var to familier afsted med børn. Vi oplevede en så mangelfuld service - meget uengageret ung pige, der nærmest himlede med øjnene når vi stillede spørgsmål. Hun satte en stemni... Voir plus

Vi skulle fejre min mosters 83-års fødselsdag, og der var dækket op til os i udestuen. Desværre blev oplevelsen ikke helt, som vi havde håbet. Da vi havde bestilt vores drikkevarer, kom tjenere... Voir plus

Dejlig frokost i skønne omgivelser. Vi sad i solen med kold hvidvin og spiste vidunderlige håndpillede rejer og en virkelig lækker og velsmagende laksesalat, det var tydeligt at smage at den var hjemm... Voir plus

Vi blev mødt af en travl, men sød og smilende medarbejde, der hurtigt fandt vores reservation og bord. Vi fik en skøn skaldyrs og fisketallerken til forret og en stor rib-eye til hovedret. Alt vir... Voir plus

Bien

TrustScore 4 sur 5

113 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 33 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

8 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Lokalt maritim hygge med mad og service i topkvalitet

Super hyggelig restaurant beliggende i maritime omgivelser med udsigt til strand og hyggeligt havnemiljø. Dejlig dejlig mad - fiskeanretninger og meget andet - serveret med et kæmpe smil og altid godt humør. Vi har spist der flere gange - både privat og i erhverv øjemed. Priserne meget rimelige og en skøn blanding af lokale stamgæster og nysgerrige besøgende fra enten land - eller vands skaber en hyggelig uformel atmosfære. Absolut et besøg værd - og afslut evt med hyggelig gå tur på molen eller langs strandbredden bagefter.

Fantastisk mad

Vi er kommet der flere gange til deres lækker frokost
Denne gang faldt det til en aften menu. Vi fik den mest lækker rødspætte med skøn tilbehør til.
Stegt perfekt og vi er helt enige om, at den skal prøves igen
Venlig smilende og opmærksom personale

19 juin 2022

Sjældent med så dårlig service Enormt lækker mad og beliggenhed

Men dette overskygges af manglende service fra tjenere og det blev bestemt ikke bedre af at tale med chefen😡

Logo de Jenners Seaside

Réponse de Jenners Seaside

Hej Jan, jeg fik ikke muligheden for at råde bod på jeres dårlige oplevelse/ventetid, du var tilsyneladende gået i forvejen og din kone ville ikke tale/lytte, kun ytre sig. Ked af jeres oplevelse, ville gerne give jer den oplevelse som “alle” andre heldigvis har hos os👨🏻‍🍳

Advarsel

Medmindre man ønsker en rigtig dårlig oplevelse bør man holde sig væk.
Vi holdt en julefrokost for 22 personer den 27.11.21
Uagtet vi var det eneste selskab og blot sad og talte og hyggede blev vi bedt om at dæmpe os da en ansat havde hovedpine…
Maden var ikke nogen særlig god oplevelse på trods af den høje pris
Og for at det ikke skulle være nok, spildte tjeneren en bakke med øl på bordet så to af selskabet (den ene var mig) blev temmelig våde. Det var selvfølgelig et uheld hvilket kan ske, men tjeneren hverken beklagede eller kom med forslag til hvordan han kunne kompensere os for at sidde i vådt festtøj, der nu lugtede af øl, samt øl på min nu ødelagte taske.
Det er slet ikke i orden - den ene stjerne må tilregnes at vi dog ikke skulle betale for den spildte øl.

7 décembre 2021

Dårlige til selskaber

Holdt selskab for 22 personer ifm fødselsdag og havde bestilt en samlet selskabspakke, som var ret dyr, men det skulle være så godt. Vi sad klods op og ned af øvrige gæster - INTET privat over det arrangement. Vi kunne ikke få et ekstra bord stillet til rådighed, så vi kunne lave et tegnebord til børnene, for de havde ingen ledig borde og der var ikke plads. Der var heller ikke noget godt sted vi kunne stille gaverne som gæsterne kom med. Under al kritik at reklamere med og sælge at man kan holde selskab, når det eneste de kan byde på er to tætpakkede “langborde” uden ekstra plads og UDEN nogen form for privatliv.

2 décembre 2021

Kedelig julefrokost!

Lørdag d. 27.11.21 deltog jeg i en julefrokost hos jer. Da selskabet ankommer får vi at vide af ejeren, at en af tjenerne har hovedpine og vi ikke må tale så højt!??
Maden var generelt ikke over middel. Tørre frikadeller, usmagelig confiterede andelår. Retterne blev serveret meget hurtigt efter hinanden. Der var ikke opfølgning på, om gæsterne havde brug for flere drikkevarer.
Ejeren virkede generelt til, at han var træt af, vi var på hans sted. Vi efterspurgte lidt musik - men nej.
Det hele endte med, at vi gik fra stedet ca. 20.45 - for at gå videre til et andet sted.
Vi kommer ikke til, at afholde noget arrangement hos jer igen.

28 novembre 2021

Vi var heldige at få et bord udendørs…

Vi var heldige at få et bord udendørs direkte “fra gaden”. Søde, rare og kompetente tjenere, som man kunne smalltalke med mens de tog imod bestillingssedlen og serverede drikkevarer. Drikkevarerne kom lynhurtigt. Maden var der en smule ventetid på, men restauranten var også fyldt op både indendørs og udendørs, og kvaliteten af maden gjorde at ventetiden ikke betød det helt store. Det ville dog være rart at vide der var lidt ventetid inden vi blev sat til bords. Alt i alt en god oplevelse

9 juillet 2021

90 års fødselsdag…

Vi holdt vores mors 90 års fødselsdag på Jenners Seaside. Det var et fin oplevelse, alt fra booking, aftaler, ankomst, imødekommende venlig betjening og god velsmagende mad - alt i alt en rigtig fin stund i gode rammer.

20 juin 2021

Ny kok?

Er netop kommet hjem fra en frokost på Jenners Seaside, som ikke var nær så stor en oplevelse madmæssigt, som det ellers altid har været.
Røget laks med spinat, laksen var rå, spinaten syrlig og ikke flødeagtig, dressingen til varmrøget laks for koncentreret esdragon i forhold til tidligere.Har været en perfekt let chili ny smag. Roastbeefen var også helt gennemstegt og ikke rosa. Maden var ikke dårlig, men savner den oplevelse, at man har lyst til at komme igen dagen efter, Det har desværre manglet denne gang.

24 mai 2021

Skøn mad men dårlig betjening

Min mand og jeg var nede og spise frokost i dag i det dejlige vejr da vi har bryllupsdag. Maden var skøn og smagte dejligt, men betjeningen var decideret dårlig. Vi kom ind til baren og sagde at vi havde bestilt bord, og de 4 tjenere der stod der virkede som et kæmpe spørgsmålstegn, indtil den ene tjener sagde : ‘Ja, det kan vi jo ikke se her’ og gik udenfor hvor hun havde en mappe. Vi satte os og vi havde jo ikke været der før, så vi vidste ikke hvordan det foregik med at vi skulle udfylde en seddel til bestilling. Dette blev ikke forklaret, og vi måtte selv spørge ind til det. Tjeneren virkede sur og på ingen måde venlig. Da vi fik vores tallerkner (før maden) satte hun dem bare ved min mand (i stedet for lige at sætte dem ved os hver) Ingen øjenkontakt når vi spurgte dem om noget. De kiggede andre steder hen, hvilket virker uprofessionelt. Vi giver det gerne en chance til en dag, og håber på en bedre oplevelse.

15 août 2020