Vi spiste aftensmad og var to familier afsted med børn. Vi oplevede en så mangelfuld service - meget uengageret ung pige, der nærmest himlede med øjnene når vi stillede spørgsmål. Hun satte en stemni... Voir plus
Vi skulle fejre min mosters 83-års fødselsdag, og der var dækket op til os i udestuen. Desværre blev oplevelsen ikke helt, som vi havde håbet. Da vi havde bestilt vores drikkevarer, kom tjenere... Voir plus
Dejlig frokost i skønne omgivelser. Vi sad i solen med kold hvidvin og spiste vidunderlige håndpillede rejer og en virkelig lækker og velsmagende laksesalat, det var tydeligt at smage at den var hjemm... Voir plus
Havnevej 20, 2670, Greve, Danemark
- mail@jenners-seaside.dk
- jenners-seaside.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 33 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Herlig søndagsfrokost for fire på…
Herlig søndagsfrokost for fire på Jenners Seaside i hyggelige Mosede Havn. Lækkert smørrebrød og spændende udvalg af øl - og ekstraordinært spændende snapse!
For lang ventetid trods reservation
For lang ventetid trods reservation. Havde bestilt bord i Køge til klokken 13.00 og det kunne da ikke gå stærkt nok med at få os bænket ved bordet. Hurtigt fik vi den seddel vi skulle bestille efter, men hvorfor vi ikke fik en seddel hver, det er en gåde. Det ville have reddet en del misforståelser. Der var travlt, men at vente i 5 kvarter på maden, det er lidt i overkanten.
Maden fejlede absolut ingenting men betjeningen var under alt kritik, og derfor kan der ikke gives topkarakter.
Bestikket var ikke altsammen rent.
Der mangler vist en der kan tage ansvar og uddeligere opgaverne?
Ikke OK
Vores glas og vand karaffel var ikke ordenlig rene, vi ventede 40 min på vores forret som var fiskesuppen, som iøvrigt var rigtig lækker. Dog tog det ikke mange minutter at spise denne. Vi ventede så yderligere over 30 min på vores hovederet, hvor 3 af dem bestod af Stjerneskud. Vi undrede os over at der ingen citron var på tallerkenerne, hvor til vi bad om nogle. Tjerneren kom tilbage med beskeden, at de var LØBET TØR FOR CITRONER - men vi ku få lime i stedet for?!?! Man kan da ikke løbe tør for citroner på en fiske restaurant ....
Skuffende oplevelse
Vi havde bestilt bord en fredag aften kl. 19 til 4 personer i juli måned 2019.
Betjeningen var langsom og virkede tilfældig og uorganiseret. Fra vi kom til vi fik vores mad gik det halvanden time. I den tid kom tilfældige tjenere med to forskellige serveringer med brød, en tom tallerken som de fjernede igen og vores drikkevarer som vi havde drukket længe inden maden kom. Alt dette mens de på skift skævede over til vores bord og flere gange stoppede op og tydeligt talte om os og andre gæster.
To af os fik langt om længe serveret vores mad, men der gik yderligere 10 min. før de to andre fik deres mad - hvoraf den ene ret var helt forkert, men vi gad ikke sige brokke os og risikere at skulle vente yderligere.
Maden var skuffende. Hummerhalerne på fiskeanretning smagløse og overtilberedt så de smuldrede. Selve anretningen var mere salatblade end fisk.
Plankelaks var en lille portion med overstegt, tør laks og en kartoffelmos med voldsomt meget dild. Stjerneskud med overtilberedt dampet fiskefilet.
Det eneste der trak madoplevelsen lidt op var gode fiskefileter, pomfritter og en god dressing.
Beliggenheden kan man ikke klage over, men den retfærdiggør ikke den halvdårlige mad og uprofessionelle betjening til de priser.
Jeg har netop bestilt catering fra…
Jeg har netop bestilt catering fra Jenners Seaside, og må sige at maden var helt fantastisk, og der var nok af den. Flot serveret, friske råvarer og masser af smag.
Forholdet mellem kvalitet, service og pris er ganske fair.
Min klareste anbefaling til bestilling herfra!
For dårligt!!
1. gang , meget fin betjening, men for meget salt på fiskefilet, ellers frisk, men mørbradbøffen var komplet uspiselig, da der var så meget salt på, at man ikke kunne smage hvad det var man spiste....men ok vi fik lov at vælge et andet stk. mad, fint fint...
Anden gang i denne måned, hvor vi havde bestilt bord telefonisk, kommer vi derned og der er ingen ledige borde, og man kan ikke finde bestillingen, super uprofessionelt, så vi måtte gå med uforrettet sag, .....🙄🙄så der gider vi ikke at sætte vore ben mere!
Skøn aften på Jenners Seaside
Vi blev mødt af en travl, men sød og smilende medarbejde, der hurtigt fandt vores reservation og bord. Vi fik en skøn skaldyrs og fisketallerken til forret og en stor rib-eye til hovedret. Alt virkede frisk og veltillavet.
Betjeningen var simpelthen i top, alle medarbejdere var smilende og imødekomne selvom det var en travl aften.
Vi kommer helt sikkert igen 🤗
Frokost på dejlig søndag
Vi bestilte krabbesalat, dyrlæge natmad,saltsild og til sidst fiskefilet
Alt var godt MEN fiskefilet smagte af gammel fisk og personalet var ligeglad da vi påtalte dette