Noté 1 sur 5 étoiles

Niestety nie sądziłam, że w AD 2026 jeszcze istnieją takie strony. Zamówiłam karty pamięci, które "zaginęły w transporcie" (oczywiście dowiedziałam się o tym tarabaniąc do nich na maila, sami by nie n... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Fatalny sklep. Otrzymałem towar niezgody z zamówieniem. Zamiast przeprosić i wysłać zamówiony wymienialiśmy się mailami przez w tygodnie. W końcu zakceptowali zwrot pieniędzy i poprosili o zwrot towar... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Nie, nie wysyłają do 24h. Zamówiłam paczkę, napisali tego samego dnia ze jest wysłana. Wysłali mi inny numer przesyłki który nie istniał i to jeszcze numer poczty polskiej, a zapłaciłam za kuriera...... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ostrzegam przed tym sklepem. Co chwilę zwodzą wysyłając automatycznie wiadomości, że paczka w drodze, że wyślą numer przesyłki, czekam na numer przesyłki już 3 tydzień. Zamówiłam pada do playlisty 4.... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,1

Tous les avis

20 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ostrzeżenie

Termin realizacji nie jest podany wprost a gdzieś ukryty na stronie, czas wysyłki niby do 55 dni. Pod mailami nikt się nie podpisuje. Chciałam anulować zamówienie jak zorientowałam się jaki jest termin, był to ogromny problem myślowy dla firmy, dane do zwrotu potrzebna było wyslac wiadomością mailową 2 razy na ten sam adres mailowy😂pieniądze zwrócili dopiero po opublikowaniu odpowiedniej opinii na niniejszym portalu. Kręcą aby zyskać na czasie. Brak numeru telefonu do kontaktu. Brak informacji ze sklepu, że w ogóle dokonano u nich zakupów. Komunikacja fatalna.

15 avril 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Zamawiałam z tej strony lego audi r8…

Zamawiałam z tej strony lego audi r8 czerwone
Lego przyszło po miesiącu ale instrukcji jak złożyć nie dali mi. Przez pół roku męczyłam się żeby dosłali instrukcje i nic z tego do tej pory cisza
Może ma ktoś to lego i udało się że jest ta instrukcja żeby ktoś mógł podesłać?
Bo leży mi to lego a miał być prezent na urodziny i nic z tego

8 avril 2024

Oszustwo

Złodziejstwo ! Przesyłka już tyle czasu niby idzie , nie odpisują pieniądze za rzeczy przepadły.Odpisali ,że przesyłka jest w drodze , a już tyle czasu to trwa. Nic tylko otwierać sklepy internetowe i oszukiwać ludzi !!!
Porażka !

28 mars 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Zwykłe oszustwo klocki nie dotarły…

Zwykłe oszustwo klocki nie dotarły pieniądze przepadły pisali maile do pewnego momentu że przesyłka w drodze nic nie ma teraz nawet brak odpowiedzi na co kolwiek żałuję tylko że za puzno przeczytałam opinie o tej firmie oszuści nie dajcie się ludzie naciągnąć

20 mars 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Patrząc na opinie to i tak jest…

Patrząc na opinie to i tak jest "nieźle" w moim przypadku. Zamówiłem crocsy dla dziecka. Przyszły po 10 dniach i...zły rozmiar (o kilka numerów), no i to nawet przy crocsach nie stało. Gdybym chciał tak perfidną chińską podróbę, to bym sobie na Temu lub innych chińskich stronach szukał. Napisałem do nich,że zły rozmiar i zobaczymy co odpiszą. Żałuję że nie zajrzałem tu wcześniej bo bym nigdy nie zamówił u tych oszustów.

3 mars 2025

Zdecydowanie nie polecam

Zdecydowanie nie polecam. Jak w poniższych komentarzach - towar nigdy nie dotarł, sklep nie zwrócił pełnej kwoty i kontakt się urwał. Proszę zgłaszać każde ich oszustwo na policję oraz do UOKIK.

1 mars 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

przez parę miesięcy zamówienie nie…

przez parę miesięcy zamówienie nie doszło, po 3msc nie chcą zwrócić kasy - proponują ponowne wyslanie zamówienia i 50zł rekompensaty (co oczywiście nie będzie mieć miejsca, bo to jeden wielki wał). Nie dajcie się nabrać.

edit: po długich rozmowach mailowych po 4msc zwrócono pieniądze.

27 février 2025

Joy-Box - to oszuści

Joy-Box to firma wyłudzająca pieniądze za podrabiany towar z Chin, który wysyłają nie z Londynu a z Kalisza ul.Częstochowska 77. Nie zwracają całej kwoty i na tym polega ich biznes. Osoby poszkodowane powinny zgłosić to na policję a suma oszustw spowoduje, że zainteresuje się tą "firemką" prokurator.

13 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ta firma powinna zniknąć z rynku

Ta firma powinna zniknąć z rynku, dawno nie spotkałam takich oszustów. Przesyłka zamówiona na początku grudnia składająca się z dwóch sztuk ubrań przychodzi dopiero teraz ale największą żenadą jest opłata cła, którą musiałam uiścić na poczcie bo inaczej nie dostałabym przesyłki. Polska firma zamawia na koszt zamawiającego towary z chin. Prawdziwe dno 21 wieku

22 janvier 2025

Zwykli złodzieje

Zwykli złodzieje! Zamówiłam kurtkę 4 listopada, informacja była, że dostarczenie do 2-4 dni roboczych, dziś mamy 15 stycznia, kurtki nie ma, pieniędzy nie ma, kontakt ograniczony... Powinni ich zamknąć! A wszystkim oszukanym zwrócić wszystko, plus odszkodowanie i odsetki za zwłokę....

15 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

1. Zamówiłam bluzę dziecięcą i dopiero po zamówieniu zorientowałam się (po otrzymaniu maila), że czas wysyłki to do 25 dni roboczych. Firma informuje o tym, ale trzeba tę informację wyszukać na ich stronie (w stopce - Wysyłka i Dostawa). Natomiast mylące jest, bo przy produkcie napisane jest - Wysyłka w 24h. Oczywiście, mój błąd, że nie doczytałam. Natomiast od razu po uświadomieniu sobie błędu, napisałam do firmy. Odpisali dość szybko z informacją o czasie dostawy, ignorując moją prośbę o anulowaniu zamówienia. Ostateczną odpowiedź dostałam dzień później, że już za późno, bo już wysłali.
2. Zapłaciłam za kuriera, a wysłali listem poleconym... więc ostatecznie czekałam na przesyłkę ponad miesiąc.
3. Na stronie, w opisie produktu napisali, że bluza ma 80% bawełny, a jest 100% polyester.
4. Przy odbiorze musiałam zapłacić ok. 25zł opłat cłowych, co oczywiście nie zostało zakomunikowane wcześniej.

Firma oczywiście zdaje sobie sprawę z tego, że nikt do Chin odsyłać nie będzie, bo zabawa ze zwrotem będzie trwała bardzo dlugo plus poniesie się dodatkowy koszt wysyłki.

Serdecznie nie polecam.

14 janvier 2025

Maskotka Shrek

Witam serdecznie ,nie lubię dawać tak niskich ocen ale tutaj to i jedna gwiazdka to za dużo .Jednym słowem zamówiona maskotka nie ma nic wspólnego z tym co przyszło tandetna pod każdym względem ,długi czas oczekiwania przyszło w jakimś czarnym worku także na prezent odpada jakość masakra 100 zł za pluszaka który na zdjęciu może jakoś i wyglądał ale rzeczywistość myślę że w pierwszym lepszym chińczyku kupiłabym coś lepszego Syn bardzo długo czekał na zabawkę ale nawet mu nie pokazuje ponieważ wstyd takie coś dać

7 janvier 2025

Skandaliczni oszuści

Skandaliczni oszuści. Nie dojść że nie ma żadnych informacji o tym że paczkibidą z Chin to jeszcze trzrbs zapłacić cło przy odbiorze. Proszę nie dać się nabrać tym złodziejom.

6 janvier 2025

Oszuści i nic więcej

Oszuści i nic więcej. Chcę ostrzeć każdą osobę przed jakimkolwiek zakupem z tego sklepu. Zamówiłam paczkę po 30 dniach napisałam firmie na emaila na jakim etapie jest moja paczka odpisali mi że paczka już jest dostarczona, nie dostałam żadnej informacji na temat wysłanej paczki, domagam się zwortu pieniędzy którego nie chcą mi dać mało tego nie ma możliwości skontaktowania się z nimi telefonicznie. Oszuści

11 décembre 2024

Banda oszustów,naciągaczy.

Banda oszustów,naciągaczy.Zero informacji ze przesyłka idzie z Chin,widoczne staje się dopiero gdy przesyłka jest niby wysłana i w mailu na czerwono nawet pojawia się komunikat,ze czas oczekiwania na dostawę zwala z nóg.Jak ktoś napisał niżej „gnoje i oszuści”Ktoś powinien się zająć tak niekompetentną pseudo firmą

1 décembre 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus