Jysk Algeservice Avis 

230
•
TrustScore 3 sur 5

3,1

Bien que nous ne vérifiions pas les affirmations individuelles, car les avis reflètent l’opinion personnelle des utilisateurs, certains avis sont accompagnés du statut « vérifié » lorsqu’il est possible de confirmer qu’une interaction avec l’entreprise a eu lieu. En savoir plus

Pour protéger l’intégrité de la plateforme, chaque avis, qu’il soit vérifié ou non, est analysé par notre logiciel automatisé 24 h/24 et 7 j/7. Il identifie et retire tout contenu qui enfreint nos conditions d'utilisation, y compris les avis qui ne se basent pas sur des expériences authentiques. Nous sommes conscients que nous ne pouvons pas tout détecter, et vous pouvez nous signaler tout élément qui aurait pu nous échapper. En savoir plus

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

algerne forsvandt ikke som forventet, er siden uopfordret blevet kontaktet om en ekstra booster behandling, til ca. samme pris som 1. behandling

Noté 1 sur 5 étoiles

Meget dårlig oplevelse med Jysk Algeservice, som decidereret har lavet hærværk på vores vinduer. Efter deres tagrens/algebehandling, var alle vores vinduer smurt ind i deres tagrens. Kemien er lø... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Fliseterresse som ny. Efter i mange år at have ærgret mig over flisepest og masser af ukrudt fik jeg i det tidlige forår renset, imprægneret og fyldt op med fugesand til en rimelig pris af 2 gutter f... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

Fik "algebehandlet" vort tag 26. maj dette år, med et blandet resultat. Betaler Jysk algerens 27. maj. I juli måned får vi en rykker på beløbet, og efter at have prøvet at kontakte dem telefonisk... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

  1. Service de lavage à pression

Écrit par l'entreprise

www.jyskalgeservice.dk


Coordonnées de contact

3,1

Moyen

TrustScore 3 sur 5

230 avis

5 étoiles
4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Cette entreprise invite régulièrement ses clients à laisser des avis, qu’ils soient positifs ou négatifs.

A répondu à 93 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Comment cette entreprise utilise Trustpilot

Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

3,1

Tous les avis

(230)

62 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis
Les entreprises sur Trustpilot n’ont pas le droit d’offrir des incitatifs ni de payer pour masquer des avis. Les avis reflètent l’opinion des utilisateurs et non celle de Trustpilot. En savoir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Meget dårlig oplevelse med Jysk…

Meget dårlig oplevelse med Jysk Algeservice, som decidereret har lavet hærværk på vores vinduer.
Efter deres tagrens/algebehandling, var alle vores vinduer smurt ind i deres tagrens. Kemien er løbet ukontrolleret ned og har lavet permanente løbestreger og skjolder på næsten alle vores vinduesrammer. Billederne taler sit helt eget tydelige sprog.
Da jeg konfronterede dem med skaderne, fralagde de sig ethvert ansvar og påstod at det skyldtes "manglende vedligeholdelse", og at det bare kunne vokses væk. Det er fuldstændig usandt. Vores alurammer er altid blevet vedligeholdt efter forskrifterne – og kemiskaderne kan overhovedet ikke vokses væk. Uanset havd så skal vores vinduer ikke søbes ind i deres rense væsker.
Da jeg afviste deres forklaring og krævede en reel løsning, valgte de helt at stoppe med at svare.
En klar advarsel herfra! om aldrig at anvende Jysk algeservice.

16 septembre 2026
Avis spontané
Logo de Jysk Algeservice

Réponse de Jysk Algeservice

Kære Martin,

Vi beklager, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse i forbindelse med vores behandling, og at der efterfølgende er opstået misfarvninger på dine vinduesrammer.

Vi har været i dialog med vores produktleverandør, Nowocoat, for at få faglig vejledning om den type pletter og misfarvninger, du beskriver. Ifølge Nowocoat kan sådanne pletter som regel fjernes med et mildt citronsyreprodukt eller et egnet polermiddel. Det afhænger dog af overfladens materiale og de konkrete forhold.

Vi håber derfor, at denne vejledning kan være en hjælp til at finde en løsning på problemet. Vi tager naturligvis feedback fra vores kunder alvorligt og beklager, at oplevelsen ikke har levet op til dine forventninger.

Med venlig hilsen
Jysk Algeservice

Noté 1 sur 5 étoiles

Elendigt bogholderi

Fik "algebehandlet" vort tag 26. maj dette år, med et blandet resultat.
Betaler Jysk algerens 27. maj.
I juli måned får vi en rykker på beløbet, og efter at have prøvet at kontakte dem telefonisk ( ferielukket ), sender jeg en mail for at gøre opmærksom på problemet. Intet svar.
I dag modtager vi endnu en rykker på det betalte beløb.
Hold jer langt fra dette firma med sådan et roderi !
Mvh. Freddy Schmidt

2 octobre 2026
Avis spontané
Logo de Jysk Algeservice

Réponse de Jysk Algeservice

Kære Freddy,
Vi har i dag sendt dig en e-mail. Vi kan samtidig oplyse, at vi ikke har modtaget en e-mail fra dig i juli måned vedrørende din henvendelse.

Vores kundeservice har sendt dig en e-mail, så vi kan få kigget nærmere på sagen og få afklaret, hvad der er sket.

Vi beklager naturligvis den oplevelse, du har haft, og håber, at vi sammen kan få sagen afklaret.

Med venlig hilsen
Jysk Algeservice

Noté 5 sur 5 étoiles

Effektiv

Hurtig, effektiv og god service

25 septembre 2026
Avis spontané
Logo de Jysk Algeservice

Réponse de Jysk Algeservice

Hej Preben,
Mange tak for din anmeldelse.
Det betyder meget for os :)

De bedste hilsner
Jysk Algeservice

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi fik algebehandlet vores tag på et…

Vi fik algebehandlet vores tag på et tidspunkt vi ikke var hjemme. Havde trukket en plastiksæk over planter i krukker.
Godt arbejde og pænt ryddet op bagefter.
Kan klart anbefales.

24 août 2026
Avis spontané
Logo de Jysk Algeservice

Réponse de Jysk Algeservice

Hej Hans,
Mange tak for din anmeldelse.
Det betyder meget for os :)

De bedste hilsner
Jysk Algeservice

Noté 1 sur 5 étoiles

Never again with this company

Never again with this company, they said one think, and they do another 😅
They arrive at my house after 2 months of appointments, in this time I can sold the house 🙈. We agree like they will call me before they will come, they didn't. Should I said they stay only 7 minutes around and they make dirty my windows? Neh, I will not said.
Over all, never I will be you customer.
Thank you for give me some work ( cleaning windows)

3 août 2026
Avis spontané
Logo de Jysk Algeservice

Réponse de Jysk Algeservice

Hej Beniamin

Thank you for your review.

We are of course sorry to hear that you were not satisfied with the process, and we would like to clarify a few points regarding the course of events.

You mention that you could have sold the house in the meantime. If you have sold the property, we naturally expect you to contact us by phone or email to cancel the order you have accepted. We have no way of knowing if a property has been sold unless we are notified.

You also write that we should have called before arriving. Our standard procedure is to send an email with the scheduled treatment date, ensuring the customer is informed prior to our arrival. In this specific case, we only rescheduled the treatment once due to weather conditions.

An algae treatment typically takes around 7-10 minutes. The duration of the treatment is therefore entirely as expected and does not indicate that the work was performed inadequately.

We naturally do our best to avoid hitting the windows during the treatment. However, with an algae treatment, we cannot guarantee that a few splashes won't occur on the glass. This is a natural risk associated with this type of outdoor treatment.

Med venlig hilsen
Jysk Algeservice

Noté 1 sur 5 étoiles

Bilen blev også algebehandlet. ØV

Bilen blev også algebehandlet. Øv øv
Hold dig væk fra dette fupfirma.
Efter seks gange at have aflyst vores aftale om algebehandling af vores tag ( trods det at det ikke regnede nogen af dagene), lykkedes det Jysk Algeservice at komme og sprøjte taget.
Men vores BIL blev desværre også behandlet med store pletter og løbere til følge, der ikke går af efter vask.
J.A. mener, at man SELV skal sørge at dække alt til. Planter, cykler, møbler biler etc
Øv, et møgfirma.

12 août 2026
Avis spontané
Logo de Jysk Algeservice

Réponse de Jysk Algeservice

Hej Lars,
Tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis kede af at høre, at du har haft denne oplevelse.

Vi beklager, hvis de mange ændringer af aftaletidspunktet har været frustrerende. Ved udendørs behandlinger afhænger tidspunktet af flere forhold end blot regn, herunder blandt andet temperatur, vind, fugtighed og de konkrete forhold på ejendommen. Vi forsøger derfor altid at planlægge behandlingen under de bedst mulige forhold.

Når vi har en forventet dato for behandlingen, giver vi kunden besked, så der er mulighed for at klargøre arbejdsområdet inden vores ankomst. Det indebærer blandt andet, at biler og øvrige genstande i nærheden af arbejdsområdet skal fjernes eller forsvarligt afdækkes. Dette fremgår også af vores handelsbetingelser.

Vi beklager naturligvis, at der er kommet stænk på jeres bil i forbindelse med behandlingen. Det er netop derfor vigtigt, at biler og andre genstande i nærheden af arbejdsområdet er fjernet eller forsvarligt afdækket inden behandlingen.

Hvis I har yderligere spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte os på info@jyskalgeservice.dk.

Med venlig hilsen
Jysk Algeservice

Noté 1 sur 5 étoiles

Har haft 2 aftaler med dem

Har haft 2 aftaler med dem, hvor de ikke dukker op 1ste gang var det åbenbart for varmt, de aflyste på mail midt på dagen( sider ikke lige og læser mail konstant) 2den gang dukkede de heller ikke og denne gang uden årsag. Hvor svært er det lige at ringe til kunden?
Har nu spildt 2 feriedage på at vente.
Total useriøst firma.

12 août 2026
Avis spontané
Logo de Jysk Algeservice

Réponse de Jysk Algeservice

Hej Kim,
Vi er selvfølgelig kede af, at du har haft en oplevelse, som ikke har levet op til dine forventninger.
Vejrforholdene har desværre betydning for, hvornår en algebehandling kan udføres korrekt, og i tilfælde af uegnede vejrforhold er vi nødt til at flytte aftalen. Det er naturligvis ikke noget, vi selv er herre over.
Vi vil samtidig gerne understrege, at vores kunder ikke behøver at være hjemme, når vi udfører behandlingen. Vi sender altid information om ændringer i aftalen på mail, så kunden kan se, hvis en behandling bliver flyttet.
Vi beklager naturligvis, hvis kommunikationen omkring dine aftaler ikke har været tydelig nok. Vi vil tage din konkrete sag op internt og gennemgå forløbet, så vi kan sikre, at vores håndtering og kommunikation er så god som muligt fremadrettet.
Med venlig hilsen
Jysk Algeservice

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg havde besøg af jysk Algeservice

Jeg havde besøg af jysk Algeservice
Slut maj.
Jeg spørg da de kommer om det de gør fjerner alt på taget.
Svaret er ja det fjerner alt.
Nu godt to måneder efter kan man ikke se at behandlingen er lavet.
Jeg kontakter dem og medsender billeder.
Får så besked om at det på taget er skidt og og de da lige kan gi et tilbud på at fjerne det...
Så absolut ingen anbefaling herfra.
Det tog også under 10 minutter både at koble vand til og ordne taget på begge sider...
Og jo jeres mand sagde ordret til mig at den fjerner alt det på taget..
Ellers ville jeg ikke sige det.
Og nej selvfølgelig vil jeg ikke ha et tilbud og rens af dag efter de ikke har gjord hvad de klart sagde.

28 mai 2026
Avis spontané
Logo de Jysk Algeservice

Réponse de Jysk Algeservice

Hej Susanne,
Vi er kede af at læse, at du ikke har været tilfreds med din oplevelse.

Vi vil gerne præcisere, at en algebehandling er udviklet til at bekæmpe og forebygge algevækst. Den renser ikke taget for skidt og snavs. Vores medarbejdere oplyser ikke, at en algebehandling "fjerner alt", da det ikke er sådan, behandlingen virker. Behandlingens virkning samt handelsbetingelserne fremgår også af det tilbud, du har modtaget.

De billeder, du sendte til os, viser primært skidt og snavs. Den type belægninger kræver en tagrens, og derfor tilbød vi at sende dig et tilbud på en tagrens.

Vi håber, at ovenstående tydeliggør, hvad en algebehandling omfatter, og hvorfor en tagrens er en separat ydelse.

Med venlig hilsen
Jysk Algeservice

Noté 2 sur 5 étoiles

Tvivlsom firma

Behandler taget før regn, så kan det jo være lige meget
:-( behandlingen regner af
Kundeservice er ligeglad, sender bare et billed af manden der var her.
Og så ska de ha betaling før man ved om den “ varer” man har købt er ok

17 juin 2026
Avis spontané
Logo de Jysk Algeservice

Réponse de Jysk Algeservice

Hej Kurt,

Tak for din anmeldelse.
Som vi også har oplyst dig på mail, blev algebehandlingen udført omkring middagstid på den pågældende dag. Den regn, du henviser til, faldt først senere på natten, hvilket betyder, at behandlingen har haft den nødvendige tid til at virke efter hensigten.
Algebehandlingen er derfor udført helt efter gældende forhold og vores retningslinjer for udførelse. Resultatet af en algebehandling ses ikke med det samme, men udvikler sig gradvist over de følgende 4-6 uger, hvor algerne nedbrydes af behandlingen og vejrets påvirkning.

Vi har desuden besvaret din henvendelse på mail og oplyst det præcise tidspunkt for, hvornår vi var på din adresse, så du havde det fulde overblik over forløbet.

Vi beklager, at du ikke har haft den oplevelse, du havde forventet, men vi kan bekræfte, at behandlingen er udført korrekt og under forhold, hvor den virker efter hensigten.

Med venlig hilsen
Jysk Algeservice

Noté 1 sur 5 étoiles

De har også givet våres planter omkring…

De har også givet våres planter omkring huset som ikke ser pæne ud mere selv om der blev spurt om vi skulle dække dem var svaret nej de tar ikke skade brug dem aldrig

20 juin 2026
Logo de Jysk Algeservice

Réponse de Jysk Algeservice

Hej Steen,
Vi bestræber os altid på at udføre vores arbejde med størst mulig omtanke for både ejendom og beplantning. Samtidig er det kundens ansvar at sikre, at planter, krukker og øvrige genstande, der kan være følsomme over for behandlingen, er dækket af eller flyttet inden arbejdets påbegyndelse.

Dette fremgår tydeligt af vores handelsbetingelser under afsnittet om kundens forpligtelser, hvor det er beskrevet, hvilke forhold der skal tages hensyn til inden opgaven udføres.

Vi er selvfølgelig kede af, at du ikke er tilfreds med resultatet, og vi tager altid kundernes tilbagemeldinger med i vores arbejde, så vi kan blive endnu bedre.

Med venlig hilsen
Jysk Algeservice

Noté 1 sur 5 étoiles

Jysk Algeservice renser kun 90%

Vær obs på at Jysk Algeservice ikke fjerner alger de ca 30cm der er i hver enden af dit tag og ej heller på selv tagryggen.

Ifølge Jysk Algeservice er det alge der gror de sidste 30cm på dit tag “ meget specielt”, og kan ikke bare fjernes som 90% af resten af dit tegn kan.

Derfor kræver de sidste cm en ekstra behandling, som du selvfølgelig skal betale ekstra for.

Håbløst firma .

1 avril 2026
Avis spontané
Logo de Jysk Algeservice

Réponse de Jysk Algeservice

Hej Morten,

Hos Jysk Algeservice kontakter vi altid vores kunder i forbindelse med et tilbud, så vi kan tage en dialog om opgaven og vejlede om behandlingen. Hvis der er gul lav eller anden begroning på taget, som kan kræve en særlig behandling eller flere behandlinger, er det en stor hjælp, hvis vi bliver gjort opmærksomme på det. På den måde kan vi give den bedst mulige vejledning og de rette forventninger til behandlingsforløbet.

Gul lav og visse andre typer begroning er mere modstandsdygtige end almindelige alger og kan derfor ikke altid fjernes fuldstændigt ved én behandling. I disse tilfælde vil der være behov for flere behandlinger for at opnå det ønskede resultat.

Du er meget velkommen til at kontakte os på info@jyskalgeservice.dk eller ringe til os, hvis du har spørgsmål eller ønsker en uddybning.

Med venlig hilsen
Jysk Algeservice

Noté 4 sur 5 étoiles

Algebehandling 3 steder.

Skulle have algebehandlet både tag, træterasse og fliser. Da der ikke var adgang til det hele skulle jeg være hjemme når de kom. Fik kun en dato og ikke et tidspunkt. De kom først 14.30.. men det blev gjort super godt og er fuldt tilfreds med resultatet

19 juin 2026
Logo de Jysk Algeservice

Réponse de Jysk Algeservice

Hej Lene,
Mange tak for din anmeldelse.
Det betyder meget for os :)

De bedste hilsner
Jysk Algeservice

Noté 1 sur 5 étoiles

ALDRIG MERE!

1 stjerne er en stjerne for meget! Kommer og sprøjter taget (175kvm) samt terrasse (30kvm), det tager dem (ifølge mine overvågningskameraer) 5 min. og så er de videre!
Resultatet er under al kritik, stadig masser af alger på både tag og terrasse.
Når man ringer for at beklage sig over det udførte får man en strid dame i røret som påstår, at resultatet først kan ses om 5-6 uger, men som fastholder at betaling skal ske inden resultatet er synligt!
Og hvad faktureres for 5 minutters arbejde!?! Over 1000kr.
Jeg kommer ALDRIG til at benytte mig af dette tvivlsomme foretagende igen😡 Desuden vil jeg anbefale alle andre til at gå i en lang bue udenom!

21 juin 2026
Avis spontané
Logo de Jysk Algeservice

Réponse de Jysk Algeservice

Kære Heini,
Vi beklager, at du har haft en oplevelse, som ikke har levet op til dine forventninger.

En algebehandling virker desværre ikke med det samme, når vi har udført behandlingen. Som vi også oplyste under vores telefonsamtale, vil resultatet typisk kunne ses efter 5-6 uger, da behandlingen først skal have tid til at virke på algerne. Det er derfor helt forventeligt, at taget og terrassen ikke fremstår rene umiddelbart efter behandlingen.

Selve behandlingstiden på adressen har ikke betydning for effekten af behandlingen. Den afhænger blandt andet af arealets størrelse, adgangsforhold og det professionelle udstyr, vi anvender. Det er kvaliteten og den korrekte dosering af behandlingen, der er afgørende, ikke hvor længe bilen holder på adressen.

Vi beklager, hvis vores kommunikation ikke har levet op til dine forventninger, men vi står naturligvis ved den behandling, der er udført, og vi håber, at du vil opleve det forventede resultat i løbet af de kommende uger.

Med venlig hilsen
Jysk Algeservice

Noté 4 sur 5 étoiles

Første gang at prøve algebehandling

Første gang at prøve algebehandling
Af tag.hurtig overstået
Havde lidt problemer med kartoffelspande som stod for tæt på området. De klarede det ikke
Så dem må jeg huske at flytte næste gang. Eller ok.😎

18 juin 2026
Logo de Jysk Algeservice

Réponse de Jysk Algeservice

Hej Rene,
Mange tak for din anmeldelse.
Det betyder meget for os :)

De bedste hilsner
Jysk Algeservice

Noté 1 sur 5 étoiles

Meget meget dårlig oplevelse

Meget meget dårlig oplevelse . Efter 2 måneder har jeg opgivet dem. De siger de kommer og er flinke i telefonen men dukker aldrig op og når man ringer så er det udskudt til ugen efter.

22 juin 2026
Avis spontané
Logo de Jysk Algeservice

Réponse de Jysk Algeservice

Kære Jacob,
Vi beklager meget den oplevelse, du har haft. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere.

Vi tager din feedback meget seriøst og vil gennemgå forløbet internt for at forstå, hvad der er gået galt, så vi kan lære af situationen og undgå lignende oplevelser fremadrettet.

Med Venlig Hilsen
Jysk Algeservice
_______
D. 25/06-2026
Kære Jacob,
Vi har nu undersøgt sagen til bunds og kan derfor komme med en opdatering. Gennem vores sagsgennemgang kan vi se, at behandlingen af dit tag blev udført den 22.06.2026. Vi har desuden fremsendt dokumentation for dette til dig på mail.

Vi beklager, hvis der har været misforståelser eller mangelfuld kommunikation undervejs i forløbet, og vi tager naturligvis din feedback med i vores arbejde med at forbedre vores service og kundeoplevelse.

Med venlig hilsen
Jysk Algeservice

Noté 1 sur 5 étoiles

Hvis man kunne give nul stjerner

Hvis man kunne give nul stjerner, så ville jeg gøre det. Først aflyser de på dagen for aftalen, og mine forældre må selv tage kontakt flere gange for at få en ny dato. Der må de så igen vente 14 dage….
Så kommer de endelig, men det ender med at de ødelægger mange af fliserne, hjørner falder af og de er fortsat helt sortplettede.
Så nu sidder mine gamle forældre med en ødelagt flisebelægning, de er 90 og 85 år gamle, skal de selv udskifte de ødelagte fliser?
Min mor turde ikke andet end at betale fordi de truer med diverse rykkere, men det er da fuldstændig urimeligt.
Så følger tiden hvor jeg forsøger at få kontakt med firmaet, ingen svar på mail, når man ringer er de meget venlige, men der sker ingenting…
Hold jer langt langt væk…….

2 juin 2026
Avis spontané
Logo de Jysk Algeservice

Réponse de Jysk Algeservice

Kære Eva,
Vi har læst din anmeldelse.
Vi er ikke enige i din udlægning, da der er tale om meget gamle og slidte fliser med kraftig belægning og mos.
Der sendes en e-mail vedrørende sagen for videre dialog og afklaring.

Med Venlig Hilsen
Jysk Algeservice

L’expérience Trustpilot

Tout le monde peut écrire un avis Trustpilot. Les auteurs d'avis peuvent les modifier ou les supprimer à tout moment et les avis sont affichés tant que les comptes utilisateurs respectifs sont actifs.

Nous avons des personnes dédiées et des technologies intelligentes pour nous aider à protéger notre plateforme. Découvrez comment nous combattons les faux avis.

En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

La vérification permet de s'assurer que des personnes réelles écrivent les avis que vous lisez sur Trustpilot.

Offrir des incitatifs en échange d'avis ou demander des avis de manière sélective peut fausser le TrustScore, ce qui va à l'encontre de nos conditions d'utilisation.

En savoir plus