Köpte en brödrost som inte fungerar ordentligt. Kundtjänst svarar inte ens. Det här "företaget" är helt oseriöst, undvik. Uppdateringen: Efter många turer fram & tillbaka fick jag skicka in brödro... Voir plus

Totalt fel! Jag försökte stoppa leveransen och anullera orden i tre olika försök. Kaffepro.se läste inte ens mailen förrän de hade skickat leveransen... Så den gick till en okänd persons adres... Voir plus

Beställde rengjöringskit till Sage espressomaskin. Levererades snabbt och innehöll förväntade varor. Post Nord hade inte rätt uppgifter för förpackningsstorlek vilket för en kort tid gjorde mig orolig... Voir plus

Hoojabra Kaffebönor till kasken , går extra bra att backa med kåpsläp, nan blir mer liksom skärpt hänfört mot skitkaffet man köper på norrskens Ica. Om man tar en hutt i varje öga så ser man ända til... Voir plus

1. Magasin de matériel de cuisine

Écrit par l'entreprise

Kaffepro har hela kaffeupplevelsen. Vårt uppdrag är att skapa en plats som har allt du behöver för att brygga kaffe. Vi fokuserar på den goda upplevelsen, kvaliteten och priserna. Vårt sortiment innehåller bl.a. Espressomaskiner, kaffe, kaffetillbehör och försäljning är renoverade espressomaskiner.

2,8

Moyen

TrustScore 3 sur 5

222 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

virkelig dårlig service!

Ok, jeg køber et lidt renseprodukt til min SAGE maskine, virker som en god pris, men de tager 59 kr for fragt, så tænker jeg, den er der styr på. Men, det er den type fragt hvor du har 4 dage til at hente det i en lille maskine, og hvis nu tingene ikke går efter planen, så er det bare ærgerligt.... Så jeg har tabt 59 kr i fragt på kaffepro, på et produkt der nok vejer 80 gram. Så spørger jeg om jeg kan få chancen for at hente det igen, men nej, men jeg kunne få lov at betale fragt for 59 kr igen.
Jeg skal aldrig handle hos sådan en forretning igen.

12 février 2024

Dåligt företag och produkt

Vi märkte direkt efter köpet att kaffebryggaren lät väldigt högt och att allt kaffe inte var blött efter bryggning. Därför blev kaffet väldigt svagt. Pratade med kundtjänst som ville att vi skulle kalka av maskinen dubbla gånger, trots att den var ny!!
Till slut skickade vi tillbaka den för service och fick till baka den efter 2,5 månad!!
Nu är allt kaffe blött, maskinen låter lika högt och kaffet är inte så varmt om det inte står länge på värmeplattan. Är inte nöjd med varken kaffebryggaren eller företaget.
Har lagt in omdöme på deras hemsida men alla negativa omdömen tar de bort. Därför bara positiva kvar. Oseriöst!!

4 décembre 2023

Lang leveringstid og dårlig kundeservice

Jeg bestilt en julegave 16 dec som de i følge hjemmesiden ville sende indenfor 48 timer i hverdagene. De afsendte ordren 14 dage senere uden at beklage eller informere om denne forsinkelse. Den nåede jo så ikke frem før jul og de ønsker ikke at kompensere for en så stor forsinkelse uden yderlig info om forsinkelse. Derfor denne anmeldelse. Ellers havde jeg holdt min oplevelse for mig selv.
Så bestil varer i god tid hvis de skal bruges til gave.
Desuden overholder de heller ikke svartid på mail på 0-3 dage som de ellers skriver på deres hjemmeside.
Utroligt at virksomheder ikke forstår at kundeSERVICE er vejen frem for at beholde kunder.

16 décembre 2023

Mycket missnöjd (uppdaterad)

Skickade in en reklamation 30 dec samt påminnelse för någon vecka sedan och fortfarande inte fått svar. Kaffemaskinen vi köpte var uppenbart ett retur ex då kartongen hade varit öppnad och kannan var repig. Kommer göra en anmälan till ARN.

---
(Uppdatering 2024-02-12)

Fick svar efter ca 3 veckor från Kundtjänst som meddelade att vi kunde skicka tillbaka kaffebryggaren. Vid vidare kontakt var supporten trevlig och vi fick tillbaka pengarna för bryggaren. Är dock fortfarande mycket missnöjd med väntetiden och att företaget sålde en redan använd/returnerad kaffebryggare. Fick också stå för frakten själv på ca 500 kr för att skicka tillbaka felaktig produkt. Supporten meddela att dom skulle kompensera mig 100 kr för frakten (detta är över en vecka sedan, har fortfarande inte fått kompensationen). Kommer inte handla från Kaffepro igen!

13 janvier 2024

I received two out of three items from…

I received two out of three items from my order and the missing one is a damper carpet. I’ve reached out to the customer care team who promised to get back to me between 0-3 business days and it has gone almost two weeks now and I still haven’t heard a word from you.

21 décembre 2023

Tog 3 veckor att få svar

Fick aldrig min order skickad och när jag försökte kontakta tog det hela 3 veckor innan svaret kom.
Svaret va att jag artikeln blivit slutsåld, detta EFTER att jag lagt min order. Står nu utan tänkt julklapp, trodde jag va ute i god tid en månad innan jul.

22 décembre 2023

Köpte en Riktigt dålig mugg för 200kr

Köpte en Riktigt dålig mugg för 200kr, priset skulle max vara 50kr!
Håller inte värmen, läcker passar inte i bilhållare.

Jag Kan faktiskt inte komma på något som är bra med den och leveranstiden är ungefär lika lång som om man lägger ordern i Aliexpress

6 novembre 2023