Fantastisk service. Blev kontaktede telefonisk ift. det produkt jeg havde bestilt da det var udsolgt men var på lager i army grøn farve som var lige så fin som den sorte jeg havde bestilt. Fik så... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har købt en begynder stjernekikkert som hedder national geographic 76/350mm som er udemærket, den var nem at samle og virker som forventet. Den blev købt torsdag aften og lørdag morgen kunne je... Voir plus
Spændende udvalg af varer, det var svært ikke at vælge mere end det tæppe jeg havde udset mig! Jeg kommer helt sikkert tilbage til stjernekikkertkategorien på et senere tidspunkt :) Afsendelse og... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hurtig ordrerbehandling. Hentede min ordrer i deres butik, hvor personalet var supersøde og gav en ekstra god service, da de gav min lille dreng et forstørrelsesglas imens vi ventede på at få udlevere... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi råder blandt andet over følgende mærker; Astro, Bresser, Explore Scientific, Opticron, iOptron, Lunt Solar Systems, The Imaging Source, Fujinon, Meade Instruments, Coronado, National Geographic, Weaver, Baader Planetarium, Teleskope Service, GSO, Kendrick, SkyShed, Nikon, Vixen, Welter Optics, Vortex Optics mf.. Med vores brede udvalg kan du med andre ord altid finde lige præcis det du står og mangler, lige meget om du interesserer dig for astronomi, jagt, golf, natur, dyreliv mm.. Vi tjekker selvfølgelig alle varer inden afsendelse så vi kan garantere at produktet er frit for fejl og mangler. Vores fuldt udstyrede værksted, varetager alle former for reparationer og vi har gennem årene påtaget os mange forskellige specialopgaver, som f.eks. restaureringen af et næsten 100 år gammelt Jens Olsen teleskop og håndkikkerter fra Kongeskibet Dannebrog.
Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 83 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Hurtig bekræftelse på bestilling.Hurtig levering og pakket meget fint.

Réponse de Kikkert-teleskophuset
Produktet ankom intakt og levede op til forventningerne. Betjeningen i telefonen var hurtig og effektiv, men lidt forvirrende.
Først var der portoen, der blev trukket, på trods af at beløbet jeg bestilte for, var højt nok til at at der ikke skulle betales porto. Dette beløb blev så senere tilbageført, men en lidt besynderlig fremgangsmåde.
Mere irriterende var det at det bestilte stod på hjemmesiden som 'På Lager, levering 1-3 dage', men ved bestillingen viste det sig så at dette ikke var tilfældet. Det bestilte var på fjernlager og der gik i stedet 11 dage inden det ankom, hvilket besværliggjorde modtagelsen i nogen grad.
Så, overvejende en god oplevelse, men forretningen må meget gerne få styr på deres hjemmeside.

Réponse de Kikkert-teleskophuset
Jeg har netop handlet hos kikkert-teleskophuset.dk, og jeg kunne ikke være mere tilfreds.
Hjemmesiden er nem og overskuelig at finde rundt på, og deres udvalg er virkelig imponerende.
Mit produkt (Astro Torino 10x42 Allround Naturkikkert med rensesæt og Vortex isoleret vandflaske rustfri stål (0,6L)) kom lynhurtigt og var pakket perfekt og sikkert ind.
Kvaliteten lever fuldt ud op til mine forventninger.
Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg handler her – topkarakter herfra og en klar anbefaling til alle, der leder efter kikkert eller teleskop i topkvalitet!

Réponse de Kikkert-teleskophuset
Jeg oplevede rigtig god service. Min vare var der ikke længere, så de ringede og jeg fik endnu bedre alternativ til samme pris.
Hurtig levering.

Réponse de Kikkert-teleskophuset
kontaktede kikkert-teleskophuset.dk på telefon da jeg havde brug for at finde en god metaldetektor. Jeg fik en super god vejledning. efter modtagelse af Nokta Pointer pinpointer, kunne jeg finde mine skelpæle på min grund inden for 10 minuter. Det var super godt.

Réponse de Kikkert-teleskophuset
Selvom produktet var forsinket, så hånterede de det hele meget godt og professionelt. Produktet lever op til forventningerne

Réponse de Kikkert-teleskophuset
Lidt forsinkelse på levering, men lynhurtigt svar ved henvendelse til kundeservice. Fin oplevelse og godt produkt.

Réponse de Kikkert-teleskophuset
Når man bestiller en vare som der står er på lager forventer man jo en hurtig levering 3 dage max.Men varen var slet ikke på lager og det tog ca 14 dage og ingen tilbage melding ...man kunne godt lige skrive til kunden at vare ikke var på lager og det var en fejl ....jeg måtte rykke 2 gange for at få information........ellers er jeg ok tilfreds.

Super service.
I første omgang fik jeg ikke alt med fra min ordre men så snart jeg skrev til dem at der manglede rense og pudse ting blev det sendt og jeg kunne hente det 2 dage efter.

Réponse de Kikkert-teleskophuset
Fuldstændig problemfrit køb og hurtig sikker levering af kikkert - endda til en god pris!

Réponse de Kikkert-teleskophuset
Selv om varerne var meget forsinket var der ingen henvendelse til mig og ved henvendelse kunne jeg ikke få en leveringdato. Med andre ord. Dårlig service. Produktet fejler ikke noget.

Réponse de Kikkert-teleskophuset
Fik hurtigt levering af bestilt produkter og de overholder tid med levering.

Réponse de Kikkert-teleskophuset
Købte et mikroskop til en rigtig god pris. Kvaliteten er i orden, og jeg modtog varen meget hurtigt.
Ib Askholm

Réponse de Kikkert-teleskophuset
Super og hurtig service. Jeg bestilte forkert første gang, fik meget hurtigt svar og de sendte dagen efter den vare som jeg skulle har købt (min fejl). Når jeg fik varen var der en mindre fejl. Fik byttet uden diskussion og mega hurtigt- 1 dag

Réponse de Kikkert-teleskophuset
Bestilte en halvdyr lygte og forventede en leveringstid på en 6-7 dage.
Den kom 2 dage senere og jeg tænkte at det var godt nok hurtigt.
Det viste sig så at være en billigere og mindre lygte end den jeg havde bestilt. Så stadigvæk fin ud, det jeg kunne se.
Skrev og senere ringede ind for at informere om fejlen.
Jeg fik tilsendt en returmærkat som jeg benyttede. 1 lille uge senere kom den rigtige lygte så.
Jeg har kun total respekt for den venlighed og behandling jeg har fået både telefonisk og via email. Helt igennem sublim. Jeg kan varmt anbefale andre at handle her.
Hvis jeg igen har brug for noget der findes i deres sortiment vil jeg helt sikkert handle her igen. Tusind Tak!!

Fin vejlstation - hurtigt levering
Havde der medfulgt en dansk brugervejledning, havde jeg givet 5 stjerner

Réponse de Kikkert-teleskophuset
Nem overskuelig hjemmeside med masser af gode produkter til enhver efter pris og kvalitet.
I mit tilfælde kontakte jeg dem via mail og fik top service svar at min vare snart var at hente på posthuset.
Super service og behandling.