Fantastisk service. Blev kontaktede telefonisk ift. det produkt jeg havde bestilt da det var udsolgt men var på lager i army grøn farve som var lige så fin som den sorte jeg havde bestilt. Fik så... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har købt en begynder stjernekikkert som hedder national geographic 76/350mm som er udemærket, den var nem at samle og virker som forventet. Den blev købt torsdag aften og lørdag morgen kunne je... Voir plus
Spændende udvalg af varer, det var svært ikke at vælge mere end det tæppe jeg havde udset mig! Jeg kommer helt sikkert tilbage til stjernekikkertkategorien på et senere tidspunkt :) Afsendelse og... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hurtig ordrerbehandling. Hentede min ordrer i deres butik, hvor personalet var supersøde og gav en ekstra god service, da de gav min lille dreng et forstørrelsesglas imens vi ventede på at få udlevere... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi råder blandt andet over følgende mærker; Astro, Bresser, Explore Scientific, Opticron, iOptron, Lunt Solar Systems, The Imaging Source, Fujinon, Meade Instruments, Coronado, National Geographic, Weaver, Baader Planetarium, Teleskope Service, GSO, Kendrick, SkyShed, Nikon, Vixen, Welter Optics, Vortex Optics mf.. Med vores brede udvalg kan du med andre ord altid finde lige præcis det du står og mangler, lige meget om du interesserer dig for astronomi, jagt, golf, natur, dyreliv mm.. Vi tjekker selvfølgelig alle varer inden afsendelse så vi kan garantere at produktet er frit for fejl og mangler. Vores fuldt udstyrede værksted, varetager alle former for reparationer og vi har gennem årene påtaget os mange forskellige specialopgaver, som f.eks. restaureringen af et næsten 100 år gammelt Jens Olsen teleskop og håndkikkerter fra Kongeskibet Dannebrog.
Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 83 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Tilfredsstillende tilbudspris.
Ekspedit håndtering og forsendelse af den købte kikkert.

Réponse de Kikkert-teleskophuset
Hurtig og sikker levering.
Produktet levede helt op til min forventning fin kvalitet.
Nu glæder jeg mig til at gå på ravjagt, med min nye lygt

Réponse de Kikkert-teleskophuset
I bought a Nokta triple score metal detector online. This was the cheapest place.
I recieved it 2 days later. Perfect👌
I can highly recommend Kikkert-teleskop huset. Super service and delivery.

Perfekt binoculars for flybinding
Good product
Fast delivery

Réponse de Kikkert-teleskophuset
Modtog min Bresser vejrstation to dage efter min online bestilling. Nem bestilling og hurtig og fin service. Handler gerne igen med Kilkert-teleskophuset!

Réponse de Kikkert-teleskophuset
Det var nemt og overskueligt at finde de ønskede varer, og de ankom hurtigt efter bestilling.
Det var ikke sidste jeg køber hos Kikkert og teleskophuset

Réponse de Kikkert-teleskophuset
God service fra A-Z, og gode produkter af høj kvalitet. Jeg er meget tilfreds

Réponse de Kikkert-teleskophuset
Meget god service i form af hurtig respons på de spørgsmål jeg havde og også uopfordret vendte de tilbage for at sikre den rigtige levering.
Jeg er i øvrigt også meget meget tilfreds med mit nye teleskop

Réponse de Kikkert-teleskophuset
Jeg skal til Spanien til august for at se fuld solformørkelse. Så jeg skal bruge de rigtige briller med den korrekte beskyttelse til øjnene. Ligeså har jeg brug for et folie til beskyttelse af mit kamera.
Jeg fik en god snak og god vejledning fra Kikkert-Teleskophuset. Og det tog ikke mange dage før jeg fik mine vare. Super.

Réponse de Kikkert-teleskophuset
Jeg ringede til kikkerthuset for at få vejledning på en lommelygte, da den lommelygte min mand ønskede sig var udgået. Jeg fik utrolig god service og vejledning, fra en mand der helt tydeligt vidste meget om de produkter der sælges, og jeg endte med at købe en anden lommelygte som kunne det samme som den der var udgået. Pakken blev desuden også hurtigt leveret. 2 dage tror jeg. Jeg kan klart anbefale Kikkerthuset!
verdens bedste service! ringede egentlig bare for at høre om et af deres produkter, og Inge gik simpelthen above and beyond i service.
kan klart anbefale!

Réponse de Kikkert-teleskophuset
Hurtig levering, super produkt (nødradio), god pris - alt godt :-)

Réponse de Kikkert-teleskophuset
Her var hurtig levering. Mit barnebarn ønskede sig en stjernekikkert, den vi fik var super god... Varme anbefalinger..
Tinne

Réponse de Kikkert-teleskophuset
Skulle bruge en kikkert og kraftig lygte til en safaritur til Sydafrika. Talte med Tobias som gav mig en superservice ang. faglighed og pris.
Så nu glæder jeg mig til bruge dem i Sydafrika :-) :-)
Kan varmt anbefale Kikkert-teleskophuset.

Réponse de Kikkert-teleskophuset
Jeg besøgte kikkert-teleskophuset for at prøve et produkt jeg havde set på Facebook. Jeg oplevede, at der var god tid til at opstille og afprøve kikkerten og blev samtidig præsenteret for andre (og meget fristende!) alternativer i cirka samme prisklasse. Jeg endte med at bestille mit første valg online hos jer og modtog allerede to dage senere. God service👍

Réponse de Kikkert-teleskophuset
Stort udvalg i vejrstationer. Gode produkter og hurtig levering.