Fantastisk service. Blev kontaktede telefonisk ift. det produkt jeg havde bestilt da det var udsolgt men var på lager i army grøn farve som var lige så fin som den sorte jeg havde bestilt. Fik så... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har købt en begynder stjernekikkert som hedder national geographic 76/350mm som er udemærket, den var nem at samle og virker som forventet. Den blev købt torsdag aften og lørdag morgen kunne je... Voir plus
Spændende udvalg af varer, det var svært ikke at vælge mere end det tæppe jeg havde udset mig! Jeg kommer helt sikkert tilbage til stjernekikkertkategorien på et senere tidspunkt :) Afsendelse og... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hurtig ordrerbehandling. Hentede min ordrer i deres butik, hvor personalet var supersøde og gav en ekstra god service, da de gav min lille dreng et forstørrelsesglas imens vi ventede på at få udlevere... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi råder blandt andet over følgende mærker; Astro, Bresser, Explore Scientific, Opticron, iOptron, Lunt Solar Systems, The Imaging Source, Fujinon, Meade Instruments, Coronado, National Geographic, Weaver, Baader Planetarium, Teleskope Service, GSO, Kendrick, SkyShed, Nikon, Vixen, Welter Optics, Vortex Optics mf.. Med vores brede udvalg kan du med andre ord altid finde lige præcis det du står og mangler, lige meget om du interesserer dig for astronomi, jagt, golf, natur, dyreliv mm.. Vi tjekker selvfølgelig alle varer inden afsendelse så vi kan garantere at produktet er frit for fejl og mangler. Vores fuldt udstyrede værksted, varetager alle former for reparationer og vi har gennem årene påtaget os mange forskellige specialopgaver, som f.eks. restaureringen af et næsten 100 år gammelt Jens Olsen teleskop og håndkikkerter fra Kongeskibet Dannebrog.
Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 83 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Jeg har købt en sylup. Købet forløb rigtig fint - korrekt og hurtig levering. Luppen lever også op til forventningerne. Så alt er helt i top.

Réponse de Kikkert-teleskophuset
Alt gik fint med forsendelsen, en god service, og jeg er virkelig glad for kikkerten 👍

Réponse de Kikkert-teleskophuset
Det var en hurtig leverance af produktet. Efter jeg havde afprøvet produktet fandt jeg det ikke særligt anvendeligt, hvorfor jeg brugte kikkerthusets formular til at returnere. Jeg sendte retur og fik hurtigt en tilbagemelding på modtaget og mine penge retur.

Réponse de Kikkert-teleskophuset
Past January I order 2 Explorer Scientific argon filled WP oculars (3mm and 9mm). The shipment arrived longer than expected, but the kikker-teleskophuset gave me a reasonable explanation for the delay. The oculars arrived in excellent condition, and I’m quite happy with the products and service offered by kikker-teleskophuset. This is my second buy in this shop, and for future buys, this shop will be the first on my list.

Réponse de Kikkert-teleskophuset
Kan varmt anbefales, super fine kikkerter og hurtig levering 👍 det var så ikke kikærter 😄

Réponse de Kikkert-teleskophuset
Fik mine varer meget hurtigt.
Ved bestillingen opdagede jeg først oplysningen om en mulig førstegangsrabat på købet, EFTER jeg havde betalt. Jeg skrev en mail og fik et venligt svar men beløbet var jo betalt, så ingen rabat i denne omgang.

Réponse de Kikkert-teleskophuset
Gode produkter- super service og hurtig levering✨

Hurtig levering af min kikkert Solo R/T monocular 8x36, som virker perfekt.👌🏻

Réponse de Kikkert-teleskophuset
Super service, og hurtig ekspedition. Intet at sætte en finger på.

Réponse de Kikkert-teleskophuset
Hurtig levering og top professionel service. Dejligt at modtage faktura med det samme i min mail og leveringen ankom dagen efter bestillingen. Et rigtig godt produkt jeg har købt, forstørrelsesglas med UV lys til frimærker 11X zoom. Klart et sted jeg vil handle igen.

Réponse de Kikkert-teleskophuset
Super god og hurtig levering, og et super godt produkt. Min søn blev virkelig glad for sin metal detektor og den virker upåklageligt.

Réponse de Kikkert-teleskophuset
Købte en stjernekikkert januar 2026, flink medarbejder jeg snakkede med i telefonen og hurtig levering, kun 2 dage, selvom den skulle leveres på Bornholm👍

Réponse de Kikkert-teleskophuset
Rigtig god service og venlig betjening. Da jeg kontaktede dem telefonisk fik jeg venlig betjening, der kunne forklare om produktet og undersøge leveringstid.
Den forventede leveringstid var som aftalt, og produktet fungerer meget fint. Kikkert-teleskophuset kan klart anbefales.

Réponse de Kikkert-teleskophuset
Jeg stod og manglede en husmandskikkert og fandt hos kikkerthuset et stort udvalg og en meget grundig beskrivelse, med plusser og minusser, af den valgte kikkert.
Dertil lynhurtigt levering og følelsen af at have handlet med en specialforretning & et grundigt firma, som jeg bestemt kan anbefale.

Réponse de Kikkert-teleskophuset
Efter at have haft en scoopekikkert i et stykke tid, hvor jeg havde problemer med at få et godt billede af en rød glente i luften. Købte jeg
15068 Bresser 2K WiFi
okularkamera med
display (Ø30-65mm)
999,00 DKK
Denne kunne jeg sætte på kikkerten og fokusere på min tablet.
Er meget nemmere
Kan kun anbefale det