Kikkert-teleskophuset Avis

1 053
TrustScore 5 sur 5

4,8

Fantastisk service. Blev kontaktede telefonisk ift. det produkt jeg havde bestilt da det var udsolgt men var på lager i army grøn farve som var lige så fin som den sorte jeg havde bestilt. Fik så... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg har købt en begynder stjernekikkert som hedder national geographic 76/350mm som er udemærket, den var nem at samle og virker som forventet. Den blev købt torsdag aften og lørdag morgen kunne je... Voir plus

Spændende udvalg af varer, det var svært ikke at vælge mere end det tæppe jeg havde udset mig! Jeg kommer helt sikkert tilbage til stjernekikkertkategorien på et senere tidspunkt :) Afsendelse og... Voir plus

L'entreprise a répondu

Hurtig ordrerbehandling. Hentede min ordrer i deres butik, hvor personalet var supersøde og gav en ekstra god service, da de gav min lille dreng et forstørrelsesglas imens vi ventede på at få udlevere... Voir plus

1. Magasin de jumelles
  2. Magasin d'électronique
  3. Magasin de télescopes

Informations provenant de diverses sources externes

Vi råder blandt andet over følgende mærker; Astro, Bresser, Explore Scientific, Opticron, iOptron, Lunt Solar Systems, The Imaging Source, Fujinon, Meade Instruments, Coronado, National Geographic, Weaver, Baader Planetarium, Teleskope Service, GSO, Kendrick, SkyShed, Nikon, Vixen, Welter Optics, Vortex Optics mf.. Med vores brede udvalg kan du med andre ord altid finde lige præcis det du står og mangler, lige meget om du interesserer dig for astronomi, jagt, golf, natur, dyreliv mm.. Vi tjekker selvfølgelig alle varer inden afsendelse så vi kan garantere at produktet er frit for fejl og mangler. Vores fuldt udstyrede værksted, varetager alle former for reparationer og vi har gennem årene påtaget os mange forskellige specialopgaver, som f.eks. restaureringen af et næsten 100 år gammelt Jens Olsen teleskop og håndkikkerter fra Kongeskibet Dannebrog.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

1 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 83 % de ses avis négatifs

Écrire un avis

hurtig og god service

20 décembre 2025

Réponse de Kikkert-teleskophuset

Mange tak for din flotte anmeldelse, vi er rigtig glade for du syntes godt om vores service og levering.Mvh.Kikkert-teleskophuset.dk

Hurtigt levering

Hurtigt levering, god kundeservice! Bestemt ikke sidste gang jeg handler derfra! :-)

17 décembre 2025

Réponse de Kikkert-teleskophuset

Mange tak for den flotte 5 stjerne anmeldelse, vi er glade for at høre,at du er tilfreds med den hurtige forsendelse, tak for dine roser til kundeservice vi glæder os til at betjene dig igen.Mvh Kikkert-teleskophuset.dk

Mit 1. Køb

What you see, is what you get.
Og det kom som planlagt.
Blot er det træls at der loves 10% på 1. Køb koden til de 10% kommer først efter 1. Køb også er det jo vanskeligt at indløse koden.
Men ellers ok, skal nok ikke købe noget igen.

16 décembre 2025

Nemt at bestille samt hurtig levering

Nemt at bestille samt hurtig levering - som lovet.

20 décembre 2025

Réponse de Kikkert-teleskophuset

Mange tak for den flotte 5 stjerne anmeldelse, vi er glade for at høre,at du er tilfreds med den hurtige forsendelse, vi glæder os til at betjene dig igen.Mvh Kikkert-teleskophuset.dk

Levering inden for den lovede tid

22 décembre 2025

Réponse de Kikkert-teleskophuset

Fantastisk service….jeg havde klokket i…

Fantastisk service….jeg havde klokket i leveringen, så pakken lå en pakkepost vistnok i Ålborg…og vi bor i sønderjylland. Hvordan får jeg fat i den fine kikkert som Aksel barnebarn ønsker sig brændende? Skriver og klager min nød…Ka I hjælpe mig? Og ved I hvad….et par dage var pakken I hus!!!!
Mange mange TAK….min varmeste anbefaling👍🎉godt nytår

31 décembre 2025

Hjemmesiden var god og overskuelig

Hjemmesiden var god og overskuelig. Let at bestille fra. Meget hurtig levering og god kommunikation undervejs. Jeg handler gerne hos Kikkert- taleskobhuset😃

18 décembre 2025

Réponse de Kikkert-teleskophuset

Mange tak for den flotte 5 stjerne anmeldelse, vi er glade for at høre,at du er tilfreds med den hurtige forsendelse, og vores produkt og ikke mindst dine roser til medarbejderne, vi glæder os til at betjene dig igen.Mvh Kikkert-teleskophuset.dk

Hurtig og sikker ekspedition!

15 décembre 2025

Réponse de Kikkert-teleskophuset

Mange tak for den flotte 5 stjerne anmeldelse, vi er glade for at høre,at du er tilfreds med den hurtige forsendelse, vi glæder os til at betjene dig igen. Mvh Kikkert-teleskophuset.dk

Fantastisk service 👍

Fantastisk service 👍

Pakken og varen var beskadiget ved afhentning i pakkeshop (fragtfirmaets skyld). Et hurtigt opkald til deres kundeservice og en ny var pakket og sendt afsted sammen dag til afhentning dagen efter = et stk glad barnebarn. Tak!

15 décembre 2025

God betjening og godt produkt

18 décembre 2025