Fantastisk service. Blev kontaktede telefonisk ift. det produkt jeg havde bestilt da det var udsolgt men var på lager i army grøn farve som var lige så fin som den sorte jeg havde bestilt. Fik så... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har købt en begynder stjernekikkert som hedder national geographic 76/350mm som er udemærket, den var nem at samle og virker som forventet. Den blev købt torsdag aften og lørdag morgen kunne je... Voir plus
Spændende udvalg af varer, det var svært ikke at vælge mere end det tæppe jeg havde udset mig! Jeg kommer helt sikkert tilbage til stjernekikkertkategorien på et senere tidspunkt :) Afsendelse og... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hurtig ordrerbehandling. Hentede min ordrer i deres butik, hvor personalet var supersøde og gav en ekstra god service, da de gav min lille dreng et forstørrelsesglas imens vi ventede på at få udlevere... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi råder blandt andet over følgende mærker; Astro, Bresser, Explore Scientific, Opticron, iOptron, Lunt Solar Systems, The Imaging Source, Fujinon, Meade Instruments, Coronado, National Geographic, Weaver, Baader Planetarium, Teleskope Service, GSO, Kendrick, SkyShed, Nikon, Vixen, Welter Optics, Vortex Optics mf.. Med vores brede udvalg kan du med andre ord altid finde lige præcis det du står og mangler, lige meget om du interesserer dig for astronomi, jagt, golf, natur, dyreliv mm.. Vi tjekker selvfølgelig alle varer inden afsendelse så vi kan garantere at produktet er frit for fejl og mangler. Vores fuldt udstyrede værksted, varetager alle former for reparationer og vi har gennem årene påtaget os mange forskellige specialopgaver, som f.eks. restaureringen af et næsten 100 år gammelt Jens Olsen teleskop og håndkikkerter fra Kongeskibet Dannebrog.
Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 83 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Greta sevice , came quickly , pakkeded well so no breakages
Måtte kontakte Kikkert-teleskophuset og rykke for afsendelse af min bestilte vare, men derefter gik det meget stærkt og jeg havde varen næste dag. Det er god service. Og det er et fint mikroskop som mit barnebarn blev glad for
God og hurtig hjælp. Bestilte thermostat i onlineshop hentede den samme dag den 22.12.25.
Samtidig blev jeg fristet af en vildt flot illustreret bog om insekter. Glæder mig til mit barnebarn skal have den i fødselsdagsgave.
Er tilfreds med leveringen. Er næsten som jeg regnede med.

Réponse de Kikkert-teleskophuset
Vi købte en vejrstation til min far i julegave
De var hurtige til at sende den godt indpakket så meget tilfreds
Vi har handlet hos jer flere gange og været meget tilfreds hver gang.
Det vi bestiller kommer altid hurtigt frem til os 👍 kanon service 🎉
Godt nytår 🥳
Varen var helt i orden, den var ikke for dyr, og den kom hurtigt! Det kan jo kun give 5 stjerner.

Réponse de Kikkert-teleskophuset
Super service. Hurtig levering og super godt produkt ( mikroskab til mit barnebarn på 8 år - han er vild med det). Tak for hurtig levering. Bedste anbefaling herfra.

Réponse de Kikkert-teleskophuset
Jeg er meget tilfreds med både kikkerten og købet hos kikkert-teleskophuset. Bestillingen var nem, leveringen hurtig, og produktet levede fuldt ud op til mine forventninger. Kikkerten har en rigtig god kvalitet og er let at bruge. Det er tydeligt, at kikkert-teleskophuset går op i god service og gode produkter. Jeg handler helt sikkert her igen og kan varmt anbefale butikken.
Stort udvalg, fair priser og en rigtig god service! Bestilte en kikkert med stativ, vel vidende at den ikke var på lager i købsøjeblikket men ville dukke op efter en god uges tid. Det trak dog lidt ud, men undervejs fik jeg telefonisk en update og alt endte godt og lykkeligt. Jeg handler gerne der igen

Réponse de Kikkert-teleskophuset
Super hurtig levering. Jeg fandt så ud af at det var en forskert vare, som de havde sendt og ringede. De sendte allerede den rigtige vare samme dag og en retur label med, så jeg kunne sende den forkerte vare retur når jeg hentede den rigtige. Rigtig god og venlig bestjening. Vil varmt anbefale deres hjemmeside.
Hurtig forsendelse. Glæder mig til at se den blive pakket ud juleaften
Absolut god service. Den pakkeshop jeg havde valgt, ville være lukket, når min pakke kom. Så gjorde KT huset den ulejlighed, at ringe til mig, og foreslå anden pakkeshop.
Sq go stil.
Jeg er i tvivl om jeg kan give 2 eller 3 stjerner. Jeg købte et Bresser 2k okularkamera. Men kameraet har så ringe opløsning at det er bedre at bruge mobiltlf til at tage fotos gennem teleskop.
Kikkert-teleskophuset leverede hurtigt og fint da jeg bestilte varen. Eneste minus er at de markedsfører varen som en super løsning til foto gennem kikkert. Det er ikke min oplevelse.

Réponse de Kikkert-teleskophuset
Varen lever op til forventningerne og leveringstiden var god