Ik heb hier een gepersonaliseerde tas besteld van Little Dutch. Toen hij uit de verpakking werd gehaald bleek de zak met rits aan de voorkant erg scheef te zijn. Ik heb ze direct gemaild en gebeld. Ze... Voir plus
Lisez les avis des autres
Diverse malen al (zakelijk) gebruik gemaakt van deze website. Prachtige cadeaus om uit te kiezen, verschillende manieren om te betalen, prima communicatie per mail om je op de hoogte te houden! Leuk o... Voir plus
L'entreprise a répondu
De volgende dag is de trein bezorgd, zelfs met gepersonaliseerde tekst. De ontvanger was er heel blij mee. Snelle bezorging en kwalitatief goede cadeaus!
Goede communicatie! Klantgerichte organisatie. Ondanks dat mijn product niet direct leverbaar was, hebben zij mij tijdig en goed geïnformeerd over de mogelijkheden en alternatieven. Ik koos ervoor om... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Kraamcadeau.nl is dé webwinkel voor unieke en persoonlijke cadeaus ter ere van een geboorte. Of je nu op zoek bent naar een praktisch geschenk, een blijvende herinnering of een persoonlijk cadeau, bij Kraamcadeau.nl vind je een uitgebreid assortiment dat perfect aansluit bij elke smaak en wens. Knuffels en speelgoed: van schattige knuffeldieren tot educatief speelgoed. Gepersonaliseerde cadeaus: Denk aan babykleding, badjassen of houten speelgoed met de naam van de baby erop. Praktische items: Luiertassen, hydrofiele doeken en andere onmisbare babyproducten. Herinneringscadeaus: Herinneringskisten, bewaardoosjes die een blijvende indruk achterlaten. Giftsets: Compleet samengestelde sets, ideaal voor kraambezoek of babyshowers. Personalisatie: Veel producten zijn te personaliseren, wat het cadeau extra speciaal maakt. Snelle levering: Dankzij een snelle en betrouwbare verzending kun je rekenen op een tijdige levering, zelfs bij last-minute bestellingen. Kwaliteit: De producten zijn zorgvuldig geselecteerd en gemaakt van hoogwaardige materialen, veilig voor baby’s. Ruim assortiment: Er is voor ieder budget en elke stijl iets te vinden. Inpakservice: De mogelijkheid om het cadeau feestelijk te laten inpakken maakt het helemaal af. Gebruiksvriendelijkheid De overzichtelijke website en de handige filters maken het eenvoudig om snel een passend kraamcadeau te vinden. Dankzij uitgebreide productbeschrijvingen en klantbeoordelingen maak je altijd een weloverwogen keuze. Met Kraamcadeau.nl kies je niet alleen voor een praktisch cadeau, maar ook voor een persoonlijke en betekenisvolle verrassing die ouders en baby zal ontroeren. Bezoek Kraamcadeau.nl en laat je inspireren.
Coordonnées de contact
Vissenstraat 14, 7324 AL, Apeldoorn, Pays-Bas
- 0553606537
- info@kraamcadeau.nl
- kraam-cadeau.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 12 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Belachelijke extra kosten
Ik heb hier diverse malen een babystoeltje besteld en was altijd zeer tevreden omdat je zelf een afbeelding kon aanleveren en de plaats en grootte kon bepalen. Die optie is er nu niet meer. Je kan enkel kiezen uit een zeer beperkt aantal standaard afbeeldingen. Dit maakt het een stuk minder persoonlijk en origineel. En ze leveren gewoon een IKEA stoeltje van €22 en rekenen daar €35 voor. De €15 voor het graveren begrijp ik, maar die opslag voor het stoeltje is belachelijk. En de €6,95 voor track&trace ook. Dat geven ze onvoldoende duidelijk aan dat je daar extra voor moet betalen. Al met al nu slecht gevoel en ga daar nooit meer iets kopen.
Makkelijk te bestellen en snel geleverd.
Mooi product, fijn en snel contact
Mooi product. Levering ook goed, waarbij ik zelf een typfout had gemaakt in mijn postcode is dit heel snel opgepakt zodat het de dag erna nog steeds juist geleverd kon worden.
Nichtje is helemaal blij met de baby…
Nichtje is helemaal blij met de baby badjas met naam. Snel geleverd!
Klacht bestelling kraamcadeau
Klacht bestelling kraamcadeau – onjuiste levering en geen reactie op bericht
Beste kraam-cadeau,
Op 6 aug heb ik via uw website een kraamcadeau besteld: twee hydrofiele doeken bedrukken voor €12,95.
Volgens de productomschrijving op de site zou het gaan om twee bedrukte doeken. Ook wordt in de tekst in meervoud gesproken (“laat ze personaliseren” en “laat ze bedrukken”).
Tot mijn verbazing ontving ik echter slechts één bedrukte doek in plaats van twee.
Vorige week heb ik hierover al een bericht gestuurd via e-mail, maar tot op heden heb ik nog geen reactie ontvangen.
Graag ontvang ik zo snel mogelijk:
• De tweede bedrukte doek,
• Óf een passende oplossing zoals een (gedeeltelijke) terugbetaling.
Ik hoor graag uiterlijk binnen 5 werkdagen van u, zodat dit opgelost kan worden.
Dewi Lennards
Gepersonaliseerd stoeltje blijkt van Ikea
Een gepersonaliseerd stoeltje besteld bij Kraamcadeau.
Tot mijn verbazing was het een IKEA-stoeltje van €21,99 in de originele IKEA verpakking. Ik heb €49,95 voor dit prul moeten betalen, hier kwam dan ook nog €6,50 verzendkosten bovenop.
Zoals bij Ikea normaal is, moesten we het stoeltje zelf in elkaar zetten.
Ik voel me behoorlijk in de maling genomen.

Réponse de Kraamcadeau.nl
fijne webshop, snel reagerende klantenservice, snelle verzending
Goede webshop en klantenservice reageert netjes en snel. De producten zijn van goede kwaliteit en vooral veilig, wat ik erg belangrijk vind. Ook de verzending was ontzettend snel, zelfs bij een samengesteld pakket.
Ordernummer: O-201853914
Stijlvol gepersonaliseerd en snelle levering
Heb een gegraveerde trein en stapelaar besteld. Ziet er mooi en stijlvol uit. En voor een gepersonaliseerd cadeau, was de levering ook heel snel. Dat is wel zo prettig als een baby plotselinge geboren wordt en je snel een origineel cadeau nodig hebt. Super!
Schitterende trein met naam en geboortedatum
Het resultaat ziet er prachtig uit.
De bezorging was zeer vlot . Na 2 dagen had ik het kraamcadeautje al in huis.
Allereerst: leuke producten. Helaas liet het bestelde product even op zich wachten. We kregen een alternatief aangeboden. Super netjes (en net zo leuk).
Erg duur voor een Ikea stoeltje
Leuk assortiment en mooie kwaliteit
Mooie kwaliteit, leuk assortiment,snel geleverd.
Mooi en snel binnen
trage verzending slechte klanten service
12 mei een kraam cadeau besteld , volgens de site voor 16 uur besteld de volgende dag in huis,
Ik kijk niet op een dag , woensdag nog niets ontvangen.
Telefonisch contact opgenomen was lastig moest lang wachten , was eerst volgende maar heb geen contact kunnen en krijgen
Per mail moest ik ook wachten op antwoord.
Na een paar dagen is het wel gelukt , de klanten service moest het uitzoeken.
Het pakje na 1 week ontvangen geen goede service de volgende keer koop ik hier niets meer.
Goede ervaring
Ik had iets besteld wat toch niet op voorraad bleek, toen namen ze gelijk contact op en boden een goede oplossing
Vlotte verzending en mooi afgewerkt…
Vlotte verzending en mooi afgewerkt artikel
Prachtige kraamcadeaus, keurige en snelle levering
Kraamcadeau heeft prachtige cadeaus, de service is goed en levering is snel. Super!
Ik geef 3 sterren omdat ik niet weet of…
Ik geef 3 sterren omdat ik niet weet of het bericht in het kaartje goed geschreven is. Nu weet ik niet of alle tekst netjes erin staat.
Wel tevreden fs dat je op de hoogte wordt gesteld via mail dat je geschenk is aangekomen.