Kræss Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Enestående og proaktiv kundeservice! Altid hurtig ordrehåndtering og proaktivitet. Indehaveren skrev feks inden hun sendte min ordre om jeg var obs på størrelsen på en af de kopper jeg købte, hvor... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Kræss er en af mine absolutte favoritter og et must at besøge når jeg som udenlands dansker er i landet. Elsker at der er anderledes ting og så er der de fantastiske numse og bryst lys som bare er... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Skøn butik. Fantastiske produkter og rigtig god service. Jeg har købt to store billeder + rammer. De blev leveret til Nordsjælland og billederne var allerede sat i rammerne og klar til brug. Billede... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique de cadeaux
  2. Bijouterie
  3. Boutique d'affiches
  4. Magasin d'encadrement
  5. Magasin de poteries
  6. Magasin de verre

Écrit par l'entreprise

Unikke designs – håndlavet i Danmark Fokus på kant, personlighed, håndværk og bæredygtighed

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super god service

Super god service - og mange spændende og skæge designs.

30 mars 2022

Tak for din fine anmeldelse kære Pernille! <3

hurtig respons

hurtig respons, varen var parat da jeg hentede den , fint indpakket

23 mars 2022

Tusinde tak for din anmeldelse Helle <3

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækker butik med masser af lækre ting…

Lækker butik med masser af lækre ting 🤩
Besøger både webshoppen og butikken igen.
Hurtig levering!

23 mars 2022

WUHU! Vi håber da på flere besøg fra dig! Tusinde tak for din anmeldelse ! <3

Skøn butik!

Skøn butik, masser af smukke og finurlige ting! Meget imødekommende og venlig service og hjælp! Kan kun anbefales…
Skønt univers at besøge og støtte!

22 février 2022

Réponse de Kræss

Kære Christina. Stort tak for at du deler din oplevelse! det varmer virkeligt!

Noté 5 sur 5 étoiles

Godt udvalg og fin hjemmeside

Så mange fine ting, og det er supernemt at bestille via hjemmesiden. Kan kun anbefales.

22 février 2022

Réponse de Kræss

Hej Karoline! Tak for at dele din oplevelse, også omkring vores fine udvalg i butikken. Vi gør meget for at hjemmesiden er så brugervenlig og tiptop!

Fine billeder og rammer

Meget fine billeder og rammer. Rigtig hurtig levering! Kunne ikke være mere tilfreds med dette køb.

21 février 2022

Réponse de Kræss

Kære Signe! tusinde tak for at dele din oplevelse med os! Vi er rigtig glade for at du er tilfreds!!

Dejlig webshop

Dejlig webshop. Gjorde mig i godt humør, at jeg kunne vælge glimmer i pakken.

2 février 2022

Réponse de Kræss

Kære Rasmine. Tusinde tak for dine ord! Vi er glade for at, glimmer i pakken kunne give dig lidt ekstra glimmer på din dag;-) DBH

Simpelhen så pæn plakat

Simpelhen så pæn plakat og god kvalitet. Hurtig og nem levering !!
Dejligt med en lille hilsen i pakken, det gav et smil på læben

1 février 2022

Réponse de Kræss

Kære Maiken! Vi er så glade for du havde en god oplevelse, og er glad for din plakat og vi kunne give dig et smil på læben!

Så fin en butik

Så fin en butik! Hurtig ekspedition og god service.

20 janvier 2022

Mange tak for din anmeldelse Tessie! Både af butik og service <3

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik hurtigt leveret mine billeder

Fik hurtigt leveret mine billeder, som var virkelig godt og smukt pakket ind. Jeg er meget tilfreds!

6 janvier 2022

Réponse de Kræss

Kære Kirsten. Tak for at dele din oplevelse med os. Det er vi virkelig glade for. De Bedste hilsner

Noté 5 sur 5 étoiles

Fuld plade på tilfredsheds skalaen

Mega tilfreds! Pakket godt og sikkert, fin lille seddel med og hurtig levering! Fuld plade i stjerne herfra :-)

5 janvier 2022

Réponse de Kræss

Kære Ida! Årh tak, det glæder os at du havde en god oplevelse med at handle hos os!

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Hvad der er god kunst kan jo disktures, men god service er ret objektivt. Da jeg købte min store plakat med ramme gav Erika og hendes hjælper sig i kast med et STORT indpakningsprojekt så det kunne blive til en flot julegave. Samtidig fik min datter lige en lille gave og nogle søde ord. Da jeg blev bekymret for om det måske var for nemt at regne ud hvad gaven indeholdt blev der tilføjet en stor tom papkasse til indpakningen for at skjule formen. Jeg var nok lidt en besværlig kunde, men alle mine ønsker blev modtaget med oprigtige smil og "that extra mile" i form af hjælpsomhed. Jeg giver Kræss min varmeste anbefaling!

22 décembre 2021

Réponse de Kræss

Kære Rune! HAHA ja det en oplevelse vi heller aldrig vil glemme ;-) Det var hyggeligt, og vi sætter stor pris på du tilkendegiver din oplevelse <3 Vi ses jo nok igen!

Sublim

Sublim, hjertevarm, virkelig ud over det sædvanlige og aldeles uovertruffen service både i telefonen og på skrift. Og så har jeg ikke engang fortalt om, hvor glad jeg er for produktet, jeg har købt. Om den lynhurtige levering, eller om det ekstra glimmer i pakken, der gjorde mig helt stjerneglad. Om den personlige hilsen, tegningen på pakken og den ekstra gave, de sendte med.
Disse mennesker, Erica og Jonatan, der står bag butikken her, er simpelthen noget helt særligt og har givet mig en oplevelse med mit køb, som jeg aldrig glemmer. En oplevelse der helt sikkert får mig til at vende tilbage igen og igen. De har formået at lyse Vestjylland op - og der skal bestemt noget til.
Hermed alle mine varmeste anbefalinger. Med ønsket om den glædeligste jul fra julestjernen.

14 décembre 2021

Réponse de Kræss

Kære Milene. Din søde besked varmede os! Jeg kan godt huske da jeg skrev dig en ekstra sød besked, for den havde du brug for! Det gør os så glade at du havde en god oplevelse, og vi kan gøre lidt ekstra for hinanden, selvom vi "bare" er en lille lokal butik. Tak for du deler med os. Vi håber at se dig engang hernede når du forlader Vestjylland ;-)

De aller bedste hilsner Jonatan og Erica

Noté 3 sur 5 étoiles

Har bestilt 2 puder

Har bestilt 2 puder, der i virkeligheden ikke er lige så flotte som på billerne. Det er en julegave, så håber modtageren kan lide dem 🙏

3 décembre 2021

Réponse de Kræss

Kære Helene. Vi er kede af puderne ikke levede op til dine forventinger. Dog har vi ikke hørt andre opleve det samme.. men vi kigger på det. MEN vi håber virkelig at modtageren blev glad. Tak fordi du deler. De bedste hilsner

Noté 5 sur 5 étoiles

Spændende varer og god service

Jeg skulle give en gave til en mega sej kvinde, og kiggede hos Kræss´ webshop - her fandt jeg den perfekte kop fra TheClayPlay og modtageren blev virkelig glad for gaven.

5 août 2021

Réponse de Kræss

Hej Maria! Det glæder os at du og den mega seje kvinde blev glad for en kop fra The clay play, som også er skabt af to mega seje kvinder ;-)
Tak fordi du deler din oplevelse

Alt er godt hos Kræss

Skøn butik. Fantastiske produkter og rigtig god service.
Billederne er dejligt unikke og man støtter unge kunstnere. Love it :-)

15 février 2021

Réponse de Kræss

Kære Nanna! Tak for din søde anmeldelse! Det glæder os at du havde en god oplevelse, kan lide konceptet og har skøn kunst hængende i dit hjem som gør dig glad!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus