Enestående og proaktiv kundeservice! Altid hurtig ordrehåndtering og proaktivitet. Indehaveren skrev feks inden hun sendte min ordre om jeg var obs på størrelsen på en af de kopper jeg købte, hvor... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fantastisk oplevelse! Hvad der er god kunst kan jo disktures, men god service er ret objektivt. Da jeg købte min store plakat med ramme gav Erika og hendes hjælper sig i kast med et STORT indpakningsp... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kræss er en af mine absolutte favoritter og et must at besøge når jeg som udenlands dansker er i landet. Elsker at der er anderledes ting og så er der de fantastiske numse og bryst lys som bare er... Voir plus
L'entreprise a répondu
Skøn butik. Fantastiske produkter og rigtig god service. Jeg har købt to store billeder + rammer. De blev leveret til Nordsjælland og billederne var allerede sat i rammerne og klar til brug. Billede... Voir plus
L'entreprise a répondu
Unikke designs – håndlavet i Danmark Fokus på kant, personlighed, håndværk og bæredygtighed
Blågårdsgade 17, 2200, København N, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Jeg købte nogle rammer fra Kræss. Da jeg var kommet hjem med dem opdagede jeg at 1 af rammerne havde knust glas. Jeg skrev til Kræss' kundeservice, om jeg kunne få et nyt glas til min ramme. De leverede i stedet en helt ny ramme til mig samme aften, selvom det var søndag!! De er mega søde og giver god service!

Réponse de Kræss
Bestilte en plakat online til afhentning i den fysiske butik 1. januar og den var allerede klar til afhentning 2. januar. Virkelig mange fine ting på webshoppen, og venlig betjening i den fysiske butik.

Réponse de Kræss
Bought a frame online for pick up. Everything worked out super smoothly. Very friendly and helpful staff. The frame itself is perfect and of good quality. Great for the price.

Réponse de Kræss
Virkelig god service og hurtigt svar - den første bestilling blev væk i posten, så sendte de meget hurtigt en ny pakke! :)
Rigtig god service, vil bestemt anbefale butikken/webshop til andre. Mega god service med ekstra udbringning 23/12-20
Vender bestemt tilbage.
skøn og hurtig betjening - har dog én 'bøvs' - jeg betalte for at få pakket gaven ind og så irriterer det mig grænseløst at der kommer 'kræss-mærkat' uden på pakken, så 20 kr er spildt, da mærket ikke kan pilles af og jeg ønsker ikke at afslører indholdet allerede når pakken lægges under træet, skal så enten ud og købe klistermærker der er så store de kan dække jeres hilsen, eller selv pakke om - så mor er ikke sur, mor er skuffet :(

Réponse de Kræss
Fantastisk butik med skønne, særprægede varer. Det eneste, som på nogen måde ville trække ned i min bedømmelse, er, at jeg har lyst til at købe mig fattig i deres plakater og keramik... Derudover er der enormt meget god service at finde hos dem. Alt i alt en kæmpe fornøjelse :-)
Jeg har netop modtaget 2 super fede plakater, efter at have shoppet rundt på webshoppen.
Hurtig levering, smukke plakater - god oplevelse!
De er altid søde, og snakker med kunderne! Og så har de bare et vildt lækkert udvalg af fede designere
Super god kundeservice og hurtig levering!
Så fede og unikke ting og sager!
Jeg er VILD med den butik. Helt i top er den overskuelige hjemmeside som gør det nemt fra os i Jylland at handle der. Enestående kundeservice - jeg kan kun give de bedste anbefalinger. De svarer hurtigt og altid med service i højsædet. Rigtig gode oplevelser med Kraess.
Absolut en af mine yndlingsbutikker.
Mange hilsner
Rikke Ramlow
Rigtig fine ting, overskuelig hjemmeside og skøn kundeservice! Jeg købte en plakat på deres hjemmeside, som jeg afhentede i butikken. Da jeg kom hjem, fandt jeg ud af, at den nu var på tilbud, så jeg skrev og spurgte, om jeg kunne få plakaten til tilbudsprisen, så jeg ikke skulle tage hele vejen tilbage til butikken for at refundere og købe plakaten igen, for at få den billigere. De svarede med det samme, at de gerne ville gøre en undtagelse, og jeg har nu fået refunderet pengene. Rigtig god oplevelse!