Kundeservice Yousee Avis

1 705
TrustScore 1 sur 5

1,2

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har tidligere skrevet om min rigtig dårlige oplevelse af YouSee. Her kommer så fortsættelsen. 4 gange måtte jeg kontakte YouSee førend de forstod mit problem. Endelig lykkedes det. Nu 3 1/2 uge e... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Købte i juni en iPhone 17 pro med telefonnr. og abonnement. Fik et tlf.nr. med fejl, hvilket er konstateret, men de retter ikke fejlen, så jeg kan ikke modtage sms eller koder til oprettelse af mobile... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har skiftet telefonudbyder til yousee og det kan absolut ikke anbefales. Nu kan jeg hverken ringe eller sms'e. Jeg kan kun komme i kontakt med en chatbot, der siger jeg vil blive ringet op, men de... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Sender faktura 9 til betaling, men fortæller mig at den er betalt af en faktura 8 (kreditnota) , der faktisk dækker for faktura 7 ved opsigelse. Men faktura 9 er samtidigt sendt ved en fejl? D... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

(1 705)

276 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Ingen service for de dyre penge de forlanger

Det er under al kritik, at fordi en tekniker ikke løser hele den opgave vedkommende er sat til, skal dem der stadig er berørt af fejlen, vente flere dage.
Ualmindelig dårlig kundeservice 🤬
Fejlen blev allerede lavet den 29.06.2026
Men den dårlige eller mangel på kundeservice er først gjort i dag den 30.06.2026

30 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg skrev for et stykke tid siden en 1…

Jeg skrev for et stykke tid siden en 1 stjernet anmeldelse af YouSee. Fik da også et pænt svar tilbage. Men jeg kan da ikke i min vildeste forstand forstå, hvorfor det er mig, som skal bruge tid på at ringe til dem, når det er dem, det vitterligt har lavet fejlen, og stadig ikke rettet den. Er det fordi de mennesker, som de har ansat ikke kan forstå det skrevne ord, eller fordi de er så snotdumme, at de ikke kan trykke på en knap, og så vil min telefon endelig være tilsluttet? Eller er det fordi de skal prøve på, at hive så mange penge ud af mig, uden at give mig nogen service igen? ja, guderne må vide det.

2 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

0 stjerner, skal vente op til 10 dage på en kabel fejl. Vi kan sku ikke vente 10 dage. Vej arbejder har gravet kabel over.

22 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Værste service jeg nogensinde har…

Værste service jeg nogensinde har oplevet. Havde skiftet abonnement til Yousee, på deres egen opfordring. Så har de ikke akriveret mit simkort, den dato mit abonnement hos tidligere udbyder er ophørt og jeg ender med at skulle ned til min mor, hver dag, for at låne en telefon og ringe til dem, for at rykke på processen. Jeg ender med at gå i over en uge, uden et telefonnummer, hvor de tilbyder mig et “lånetelefonnummer” i mens jeg venter. Jeg takker nej, da jeg forestiller mig, at det gør processen endnu længere. Den ene ansatte siger at “alt skulle være klar i morgen”, hvor jeg må ringe to dage efter og få af vide at “min kollega tager fejl” og der går 4 dage yderligere… Jeg er en voksen kvinde med fuldtidsjob og aftaler og jeg ender med at misse en masse vigtige opkald og beskeder i tidsperioden. De beklager overfladisk fejlen og siger at jeg selvfølgelig ikke skal betale abonnement for den tid det ikke har virket. Jeg ender med at betale en kæmpe regning alligevel, for alle dagene, som jeg endte med ikke engang at reagere på, fordi deres service er så skide elendig og besværlig. Så måtte det lige blive prisen for fred. Og nu er der sket endnu en fejl, hvor de har trukket for den samme måned to gange og jeg skal til at ligge og ringe ind, for at få mine penge tilbage. Hvis du har en masse overskud og ekstra fritid, til at ringe ind, for “the bare minimum” service, kan Yousee klart anbefales 😍

22 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg talte med en af jeres medarbejdere…

Jeg talte med en af jeres medarbejdere i længere tid og forklarede tydeligt, at jeg er en ældre dame og ikke særlig teknisk. Vi aftalte, at mit nuværende udstyr skulle lukkes ned, og at I ville sende et modem, der passede til min router.
Det modem, jeg har modtaget, er imidlertid med USB-indgang og SIM-kort, som jeg allerede betaler for fra i dag, men min router har ikke USB-indgang. Løsningen kan derfor slet ikke bruges.
Heldigvis er min datter på besøg, selvom hun bor fire timer væk, ellers ville jeg have brugt mange timer på at forsøge at forstå dette. Nu står jeg i stedet uden internet og skal samtidig bruge tid på at vente i kø for at få hjælp til en fejl, som jeg ikke selv har forårsaget.

Jeg forventer naturligvis, at jeg ikke bliver pålagt nogen udgifter i denne forbindelse.

Jeg er meget skuffet over forløbet. Jeg forklarede min situation grundigt, vi gennemgik min router, og jeg blev lovet, at løsningen var simpel og til at finde ud af. Det viser sig nu, at den løsning, jeg har fået, slet ikke fungerer i praksis.

20 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg er meget skuffet over youSee’s…

Jeg er meget skuffet over youSee’s internetforbindelse. Jeg har aldrig oplevet så ustabilt og langsomt internet på min telefon, selv når jeg er forbundet til Wi-Fi. Forbindelsen falder ofte ud, sider indlæses langsomt, og streaming eller almindelig browsing bliver frustrerende.

Jeg har forsøgt forskellige løsninger, men problemet fortsætter. Når man betaler for en internet- og teleløsning, forventer man en stabil forbindelse, men det har desværre ikke været min oplevelse med youSee.

Jeg kan derfor ikke anbefale youSeebaseret på min erfaring.

18 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Forsøger at købe en mobil til min søn

Forsøger at købe en mobil til min søn, har 4 abonnementer hos YouSee. Det har pt. taget 3 uger. Mine mobilabonnementer var for gamle. 12 opringninger og 2 ugers forløb, bum, nye abonnementer (sarkasme). 6 opringninger blev afbrudt og ventetiden er forfærdelig. Her 3. uge stadig ingen ny mobil. Har været i butik pga. kundeservice, ren nitte, det kunne butikken ikke. SURPRISE, det kan kundeservice HELLER ikke. I dag lørdag prøver jeg for sidste gang at ringe til kundeservice og køre til Roskilde. Men helt forfærdelig oplevelse.

28 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Politianmeldelse pga svindel fra sælgeren

Jeg har forsøgt at oprette internet i Yousee til et firma, alle oplysninger blev givet og aftalen er klar. Men sælgeren har ikke dette produkt viser det sig. Så han oprettet det til mig personligt.
Yousee nægter at lave det om, og hæver penge via en anden betalingsaftale på telefon.

Efter råd fra politiet har jeg nu oprettet anmeldelse af Yousee for økonomisk kriminalitet.

Der er store moralske problemer i Yousee

10 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg er blevet så skidt behandlet af…

Jeg er blevet så skidt behandlet af yousee. Jeg er blevet opkrævet for et abonnement som jeg ikke har. Jeg var i yousee butikken i Broen i Esbjerg. Hvor jeg afleverede boks og router, da de havde lukket for begge dele da min mand er død, og ikke kunne køre abonnement over i mit navn. De ville sende en nødpakke, som jeg ikke hentede, da jeg havde fået en anden udbyder. Nu har de afkrævet mig 1297,80, og at jeg skulle betale abonnement frem til 28 oktober. Jeg vil kontakte Ældre sagens jurister

10 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Nu har jeg i snart 9 måneder fået…

Nu har jeg i snart 9 måneder fået tilsendt rykkere med inkassovarsel, på en tv-boks (som de erkender er en fejl) hver gang jeg snakker med dem, så beklager de og siger nu er alt slettet.. på trods af det modtager jeg fortsat rykkere (hver gang med forskellige beløb, denne er gang er det 149kr - der står ikke hvad det er for)

Og da det tager 1 time +/- at komme igennem telefonisk, så giver jeg snart op!!!

8 juin 2026

Vi giver snart op

Vi giver snart op. Vi har prøvet at få hjælp til opsætning af wifi i 6 måneder nu. Vi snakker med en ny medarbejder hver gang, som lover det ene og det andet, og der kommer en tekniker ud. Vi bliver brændt af hver gang og må selv følge op. Vi ringer konsekvent hver 3. Dag, men intet sker. Det er fuldstændig til grin, hvor sindssygt det er. 6 måneder uden wifi.

5 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Venligt kundeservice men så er den…

Venligt kundeservice men så er den heller ikke længere.
Blev lovet mobil abonnement + musik 99
Fibernet 1000/1000 99,- i 6 md derefter 299,-. Men når det kom til stykket kunne de ikke efterleve det.
Er skiftet til Cbb med mobil+ streaming samt Hiper med bredbånd
Tak til yousee for at give mig motiveret skift.
Det sparer mig
ca. 50% i regningen 😊

5 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg bliver ved med at få mail om fejl…

Jeg bliver ved med at få mail om fejl på TV boks som jeg slet ikke har, jeg kan ikke afmelde mail og efter en halv time i kø på telefonen, hvor de lover at løse problemet fortsætter mail’s stadig med at vælte ind flere gange om dagen. Det er så dårlig service at jeg skal bruge tid og kræfter på det og de så ikke gør noget ved det samtidig med de ikke er til at få fat på og man starter med at snakke med en chat bot der ikke fatter noget.

1 juin 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Dårlig kundeservice og manglende opfølgning på klage

Jeg har været kunde hos YouSee med fibernet, mobilabonnement og dataabonnement.

Den 23. april blev jeg kontaktet telefonisk af YouSee med et tilbud om at ændre mit dataabonnement for at reducere min samlede månedlige betaling. Jeg kontaktede ikke selv YouSee – det var et salgsopkald fra deres side.

På baggrund af de oplysninger, jeg fik under samtalen, accepterede jeg ændringen i god tro. Efterfølgende kunne jeg dog konstatere, at min samlede månedlige betaling ikke blev lavere, men derimod højere. Samtidig ser det ud til, at mit data-/mobilbredbåndsabonnement er blevet ændret på en måde, som jeg ikke oplever blev forklaret tydeligt under samtalen.

Jeg har sendt en skriftlig klage til YouSee og modtaget en automatisk kvittering, men efter mere end 10 dage har jeg stadig ikke modtaget noget svar eller nogen forklaring.

Det mest skuffende er ikke selve fejlen, men manglen på kundeservice og opfølgning. Som kunde forventer jeg gennemsigtighed omkring ændringer af mine abonnementer og et svar, når jeg henvender mig med en sag.

Jeg håber stadig, at YouSee vil tage sagen seriøst og finde en løsning, men indtil videre har oplevelsen desværre været meget utilfredsstillende.

3 juin 2026

En digital heks.

Ringede præcis kl. 9.00. Kl. 9.05 var jeg endnu ikke blevet stillet om til et menneske, men fik at vide, at køen var så lang (på 5 minutter!!!), at der ikke blev optaget flere i køen - ring senere.

3 juin 2026

Blev lovet internet d.2/6 inden kl 18

Blev lovet internet d.2/6 inden kl 18. Talte med 4 personer , blev så fyldt med løgn og latin der stadig intet internet. Skulle flyttes fra Fibia til YouSee de lukkede det ene inden det andet virkede. Hold jer fra YouSee

2 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Man bliver igen og igen fyldt med…

Man bliver igen og igen fyldt med historier af de unge ansatte . Fx så simpelt med at jeg skulle have en ny modem da
Jeg nu i 2 år gentagende gange har problemer med at folk kan komme ind på mit net . Fx TV og pc og selv om jeg betaler for extra sikkerhed . Og vi har skiftede koder flere gange . Men sidst jeg igen ringede sagde personen jeg skulle have et nyt . Men på samme tid kunne jeg hører det var de samme historier der blev sagt . Så jeg var klar over det var indnu en løgn . Dog fik jeg en sms om at jeg ville blive kontaktede når YouSee i Rødovre centret havde fundet et moden frem . Men da jeg går ned og spørg er det samme løgn .
Ingen hjælp ingen tager ansvar ingen i YouSee kan fortælle mig hvorfor folk kan komme ind på nettede. Telefon m.m .

Måske skal man til at anmelde dem til politiet ? Det har jeg da overvejet . Flere gange .

14 mai 2026

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice, min mand skulle være skiftet over til yousee i går med sit nye sim kort, men det gamle er bare blevet spærret og det nye er ikke blevet åbnet op endnu, det skulle være åbnet op i går senest kl.18:00, men intet er sket og de ved heller ikke noget ved yousee teknisk support om hvornår det bliver flyttet. Yousee kan ikke anbefales fra min side!

29 mai 2026

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus