Aldrig har jeg oplevet så ringe service, snakkede med en fra Yousee i går og sagde der var sket en åbenlys fejl, og de vil rette det inden for 15 min, det skete ikke. I dag efter at havde ventet i lan... Voir plus
Lisez les avis des autres
Hver uge modtager SMS om betaling ikke sat op og jeg får rykkegebyr. Ringer til Yousee og de fjerner gebyr og siger nu er det ok. Næste uge ny SMS samme problem...... Jeg kommer til at smide en dårlig... Voir plus
Jeg har tidligere skrevet om min rigtig dårlige oplevelse af YouSee. Her kommer så fortsættelsen. 4 gange måtte jeg kontakte YouSee førend de forstod mit problem. Endelig lykkedes det. Nu 3 1/2 uge e... Voir plus
Købte i juni en iPhone 17 pro med telefonnr. og abonnement. Fik et tlf.nr. med fejl, hvilket er konstateret, men de retter ikke fejlen, så jeg kan ikke modtage sms eller koder til oprettelse af mobile... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Den værste og mest ynkelige hjælp
Den værste og mest ynkelige hjælp, du nogensinde kunne få. Utroligt uerfarent og uhøfligt personale.
Meget dårligt uddannede medarbejdere
Meget dårligt uddannede medarbejdere. Jeg har sammenlagt brugt 3 arbejdsdage på at få ordnet ting for min gamle far - fordi medarbejderne hele tiden skulle kontakte kollegaer, der heller ikke kunne løse problemet. Brug alle andre end YouSee, hvis ikke du allerede er fanget i deres spind
Kevin startede med at præsentere sig…
Kevin startede med at præsentere sig selv, og det lød som han gjorde det med et smil. Dejlig start, når man tænker på hvor let hans job kan blive stressende. Dernæst hjalp han med super dygtighed og gode forklaringer og præsterede det bedsteman kan ønske sig af support. TUSIND TAK KEVIN :) Du er en gevinst for YouSee
Kunde betjening af ældre kunder
Var i dag vidne til noget rystende oplevelse i Yousee forretning i Køge.
En ældre dame havde besvær med telefon mm.
Samtale/betjening havde foregået noget tid da jeg kom, men tonen, svar, vejledning var helt ved siden af fra ekspedienten. Grov og nedladende.
Har jeg sagtflere gange, hvis du ikke forstår vil vi ikke hjælpe dig, du hører ikke efter med meget mere.
Alle ekspedienter var unge mennesker, der ved min påtale mente det ikke var et problem, da de havde forsøgt at forklare damen hvordan.
Kan Yousee ikke træne ekspedienter i kundeservice ?
Hvad med Yousee ansætter seniorer til at hjælpe ældre mennesker der ikke er vokset op med teknologien.
Det var faktisk rystende at høre på kunde betjeningen
Klage over kundeservice i YouSee-butikken på Amagerbro Center
Kære YouSee Kundeservice,
Jeg skriver for at indgive en klage over min oplevelse i jeres YouSee-butik i Amagerbro Center onsdag den 14/01-2026 omkring kl. 14:20.
Jeg henvendte mig i butikken for at få hjælp til at betale min regning, efter at der to gange tidligere er sket fejl fra jeres side, hvor mit betalingskort ikke er blevet korrekt tilmeldt jeres gamle system. I butikken fik jeg oplyst, at jeg kun kunne betale med kontanter, og at der ikke var andre betalingsmuligheder i butikken.
Jeg spurgte herefter den kvindelige medarbejder, om hun havde mulighed for at gå ind på mit kontonummer, da jeg havde en idé til, hvordan regningen kunne betales. Medarbejderen svarede, at det ville være spild af hendes tid, og at det ikke kunne lade sig gøre. Hun udtalte desuden, at hun “vidste, hvad jeg ville”, og at det alligevel ikke ville hjælpe.
Jeg oplevede denne måde at tale til mig på som meget uprofessionel og respektløs – især da jeg som kunde blot forsøgte at finde en løsning for at undgå at modtage endnu en rykker, når fejlen ikke skyldes mig. Det var særligt bemærkelsesværdigt, at denne samtale fandt sted, mens butikschefen var til stede.
Heldigvis hjalp butikschefen mig efterfølgende ved at printe min regning med betalingsoplysninger, så jeg kunne betale den via min bank. Dette var netop den løsning, jeg oprindeligt foreslog, men som medarbejderen afviste uden at undersøge muligheden.
Jeg vil gerne understrege, at en sådan behandling fra en medarbejder gør, at jeg seriøst overvejer, om jeg fortsat ønsker at være kunde hos YouSee. Kundeservice og respektfuld kommunikation er afgørende for mig som kunde, og denne oplevelse har desværre givet mig et meget negativt indtryk.
Jeg håber derfor, at butikschefen vil tage en dialog med medarbejderen om kundeservice og omgangstone, så andre kunder ikke får en lignende oplevelse.
Jeg ser frem til at høre fra jer og håber, at I vil tage min klage alvorligt.
Li
Var ingen service
Var ingen service - kun forvirrende, besværlig og utroværdige informationer, som ikke løste noget men kun førte til, at jeg måtte skifte internetudbyder.
“30 timer hos kundeservice – og det virker… for nu”
Privat fibernet-kunde siden august 2025 – og det er først nu, det virker (indtil det ikke gør igen).
Jeg har samlet set brugt omkring 30 timer på kontakt med YouSee via AI-chat, den såkaldte kundeservice og flere teknikersamtaler. Den gennemgående oplevelse er, at det aldrig er YouSees problem, når deres produkt ikke virker – ansvaret placeres konsekvent hos kunden.
Kundeservice fremstår ineffektiv, ukoordineret og uden ejerskab. Organisationen lever i en bureaukratisk boble, som i effektivitet sagtens kan konkurrere med Post Danmark eller DSB i 1970’erne. Man starter forfra hver gang, og der er ingen sammenhæng mellem support og teknikere.
Når det endelig virker, er produktet fint – indtil næste gang forbindelsen bliver ustabil, hakker eller går ned.
Det er så absolut ringe service
Det er så absolut ringe service! Meldt flytning slut November, stadig ingen internet/tv midt Januar!!! Der er ingen der ved end noget, og man får at vide at man bare skal vente!
Kigger nu nye veje, da jeg ikke får noget at vide! Skod firma!!!
Ingen kundeservice
Hvis jeg kunne skrive denne anmeldelse uden at give en eneste stjerne, så havde jeg givet nul. Jeg kan ikke give stjerne til noget der ikke eksisterer. Det er umuligt at komme i kontakt med en medarbejder. Det kun når der skal sælges, at du kan komme i kontakt med en person, ellers må man nøjes med en uduelig chatbot.
Hvis bare I startede med at tage…
Hvis bare I startede med at tage telefonen når jeg ringer så ville vi være igang.
YouSee trækker penge flere måneder efter opsagt abonnement og udbetaler ikke lovet kompensation for manglende net i længere perioder.
Har sagt alt op i YouSee slut oktober med virkning fra 1/12-25. Det drejer sig om fastnettelefon, to mobiltelefoner og internet og vores mailadresser som desværre var knyttet til YouSee. Alligevel trækker de stadig fuld pris foreløbig til og med udtagne af februar. Derudover skylder de os refusion fra to-tre uger uden fastnet og internet i sommer og meget ustabilt net i oktober og november. I den periode kunne vi f.ex. ikke gå på netbank, da det hele tiden gik ud. Vi blev lovet kompensation og jeg har brugt mindst 100 timer i telefon og i telefonkø siden sommer. Senest fyrre minutters samtale med to medarbejdere i torsdags som lovede mig at nu blev alt refunderet siden 1/12. Og kompensationen blev også udbetalt nu. Men i går modtag jeg så en regning på det hele igen til og med 18/2. Jeg vil lige sige at jeg har været med siden 1980 hos KTAS, senere TDC og de seneste år YouSee. Indtil dette år har vi kunnet løse alt på en enkelt opringning og uden en irriterende chatrobot som ikke fatter en bønne. Men hvor har det været svært det meste af 25. Oplevelsen gælder det meste af 25 og især fra sommeren og efter vi opsagde. Jeg har ringet mindst 100 timer siden sommer i telefon og I telefonkø. De forstår mig godt og lover, men der sker ikke noget.
Umuligt at få kontakt
Umuligt at få kontakt - nu to dage uden internet (fiber) i dag d. 6/1-26
Indgik aftale d. 11/12-25🙈
Subscription kept illegally
I am posting my whole email (sent to YouSee) here.
Dear YouSee Customer Service,
I am writing to formally dispute an invoice and the continued existence of a mobile subscription that should have been canceled in accordance with the Danish 14-day return policy.
Summary of Situation:
On 30.11.2025, I purchased a mobile phone with subscription with a minimum 6-month binding period from YouSee shop (Ballerup). In strict adherence to the statutory 14-day right of withdrawal in Denmark, I returned the phone and canceled the subscription two days later, on 02.12.2025
The Problem:
It has become clear that YouSee failed to process the subscription cancellation following the return. Some weeks later, I received an invoice including a penalty for late payment for a subscription that should not exist.
Exhausted Efforts and Impact:
Since receiving the incorrect invoice, I have made approximately 5 or 6+ attempts to resolve this matter by contacting both your customer service hotline and your physical shop. I have been repeatedly directed back and forth between these departments, with neither the shop nor the phone support willing or able to resolve this error.
This situation is causing significant stress and consuming a substantial amount of time. As a new mother with a three-month-old baby at home, I do not have the capacity for this bureaucratic runaround, especially when the error is clearly on YouSee’s behalf.
Required Resolution:
I demand the following immediate actions:
1. Immediate Cancellation of the mobile subscription, effective from 02.12.2025
2. Nullification of all incorrect invoices and associated penalties.
3. Confirmation that this matter has been resolved and that my details have been correctly updated to reflect the canceled contract.
I have fulfilled my obligations under Danish consumer law. Since internal communication within YouSee has failed to rectify this despite multiple attempts, I expect this matter to be escalated and resolved internally by your department without further delay.
I expect a written response and confirmation of resolution withon ASAP and no later than end of this week (09 Jan 2026).
Hvis jeg kunne give dem minus 5…
Hvis jeg kunne give dem minus 5 stjerner, så havde jeg gjort det. Har aldrig nogensinde oplevet så dårlig en service i mit liv. Man kan ikke komme igennem og får bare en bot, som heller ikke få en igennem.... Det er chokerende, hvor ringe det er. ALDRIG NOGENSINDE FÅ YOUSEE! Selv tak.
You See er det værste firma
You See er det værste firma, jeg nogen sinde har været ude for. De laver fejl på fejl. De er næsten umulige at få kontakt med. Ingen kundeservice. Tænk, et teleselskab, man ikke kan ringe til! Og skriftlige anmeldelser er de år om at reagere på, men stadig uden løsning. Får gang på gang en robotbesked om at ringe senere, køen er for lang. Det tror jeg med alle de fejl, der begås, så er klagelisten uendelig. Har forsøgt at få tlf. kontakt i måneder. De få gange, det er lykkedes at komme igennem på tlf (efter ca. en times ventetid) kommer der hver gang nye problemer. Modtager 4-5 mails efter hver samtale, der alle modsiger hinanden og alle siger noget andet end det, der var aftalt i tlf. Men man kan ikke svare på dem for at få opklaret misforståelserne, så fejlene bare hober sig op, ingenting løses, mens regningerne bare stiger uden forklaring. Beklagelse på beklagelse, men ingen hjælp. Det er så frustrerende og trist. Og svært at komme ud af. Den ene stjerne er ikke fortjent. Bude være 0.
Bliver ved med at få mail om manglende…
Bliver ved med at få mail om manglende returnering af tv boks. Den er returneret og har kvittering fra PostNord med at den er leveret. Når jeg ringer, siger de, de godt kan se den er leveret. Alligevel bliver de ved med at sende mail om manglende returnering. Den sidste mail er modtaget 3.1.2026.
Er sikker på de mister en kunde....
Elendig kundeoplevelse
Meget ringe kundeservice - kompliceret forløb, leveret router virker ikke, servicebesøg bliver aftalt, og der kommer ingen tekniker... men vi får regningen for besøget alligevel!!! "Kundeservice" ved ikke noget... og "teknik" kan ikke hjælpe ... organisatorisk inkompetence!
90 årig uden tv/ netforbindelse i snart 3 uger - hun er You See kunde gennem mange år.
Karna på 90 år, har været uden internet forbindelse til TV - computer osv. siden den 11/12. Hun skulle have et simkort til ny telefon - men have sit gamle tlf. med. Selve kommunikationen omkring dette foregik allerede fra 18/11. Den 11/12 får hun mail vedrørende simkort - i den forbindelse forsvinder netforbindelse til tv-computer. Vi ringer næsten dagligt for at få problemet løst - ingen ved noget - de kan se fejl - ingenting sker. Vi har bedt om at få en tekniker ud til hende, her inden nytår - men ingen kan love noget - i næste uge har hun været uden TV - netforbindelse i 3 uger meget dårlig service……..ingen handling.
Man kan ikke kontakte yousee via mail
Man kan ikke kontakte yousee via mail, ingen kontaktmuligheder på deres side.
Alle deres mails slutter med " denne mail kan ikke besvares". Mit spørgsmål til yousee er: " Er det et skuffefirma?"
Jeg har siddet i telefonkø et par gange, hver gang har man forsøgt at sælge andet til mobilabonnement, men ikke løst det oprindelige problem.
Jeg kan kun opfordre til at man finder et andet selskab.
Mvh Tina Manning. Jeg ville have givet nul stjerner, hvis muligt
Yousee regner ikke deres kunder for noget
Så går vi ind i 5. uge uden tv kanaler.
Et problem, som helt og holdent, skyldes en fejl hos Yousee under oprettelse af mig som kunde.
Det er mig ubegribeligt, at man i dagens Danmark skal opleve en sådan ligegyldighed overfor kunden, man kan - hvis man er MEGET heldig at komme igennem til en medarbejder - end ikke få skyggen af en dato for hvornår problemet er løst, svaret er generelt “jeg kan godt se, du har ventet længe på løsning af problemet, jeg vil gøre, hvad jeg kan for at fremskynde sagen”
Den sidste af ovenstående melding er FJORTEN dage gammel!!!!!
Jeg kan kun råde andre personer der ønsker et kundeorienteret firma som deres kommende tv leverandør - HOLD JER LANGT VÆK FRA Yousee
L’expérience Trustpilot