Goede service, ik denk dat ik eerlijk word behandeld; hetzij naar mogelijkheid tot herstellen (afweging ifv eventuele nieuwe aankoop) hetzij naar prijs-kwaliteit toe.... Men belt meestal zélf ook o... Voir plus
Lisez les avis des autres
Toetsel reeds binnen van 7 februari. Nog steeds niet terug ontvangen en nu kunnen we niemand meer BEREIKEN ?
In de namiddag gebeld om advies te vragen en de mogelijke opties werden duidelijk uitgelegd. Ik besloot om een refurbished iMac aan te kopen en deed mijn bestelling online. Onmiddellijk daarna werd ik... Voir plus
Stel, je hebt waterschade aan een MacBook Pro. Je vraagt advies bij één vd ‘officiële’ repaircentra en je krijgt te horen dat de trackpad vastgelijmd zit aan het moederbord en daardoor beide moeten... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Technische reparatiedienst voor computers, laptops, Macbooks, iMacs, smartphones en tablets.
Coordonnées de contact
Kortrijksesteenweg 376, 9000, Gent, Belgique
- 092233725
- info@kundig.be
- kundig.be
Aucun historique récent de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté

Top service!
Mijn scherm van mijn gsm was stevig kapot, ik dacht zelf onherstelbaar. Ik ben mijn gsm gaan afgeven en een uurtje later was hij klaar, voor een niet te hoge prijs, heel tevreden! Ook een zeer vriendelijke service

buitengewoon gedienstig en competent

Réponse de Kundig Mac & Windows Service Center
Best services offered by your center
Best services offered by your center.
Go ahead!

I Mac probleem
Ik had een heel erg probleem met mijn I Mac en dacht die niet meer te kunnen laten herstellen, dankzij Kundig is het probleem opgelost.
Heel erg tevreden en top service, bedankt Kundig!

professioneel persooneel
professioneel persooneel , en een goede service van het te repareren toestel .Voormij maar één adres Kundig Hersteld

Kundig heeft mijn MacBook hersteld
Kundig heeft mijn MacBook hersteld! In de Apple-winkel konden ze dit niet. Dat zegt genoeg.
Heel fel bedankt.

Réponse de Kundig Mac & Windows Service Center
zeer tevreden van de herstelling.

Réponse de Kundig Mac & Windows Service Center
Om te kijken wat er scheelt en om dan…
Om te kijken wat er scheelt en om dan een prijsofferte te maken zo een 70 euro betalen is wel heel duur. Ik heb dat bedrag betaald en ben elders goedkoper geholpen.

Réponse de Kundig Mac & Windows Service Center
Er wordt uitgevoerd wat er beloofd werd…
Er wordt uitgevoerd wat er beloofd werd in de overeen gekomen tijdspanne en tegen de vooraf bepaalde kost!

Réponse de Kundig Mac & Windows Service Center
Zeer ontevreden over de werking, communicatie en de manier waarop men omgaat met cliënteel
Via een “social deal voucher” (waarde 138€/prijs 39€) koos ik ervoor om mijn macbook pro 2011, binnen te brengen voor onderhoud. Dit zou “een volledige onderhoudsbeurt behelzen, hard én software”.
Dat dit een “spotprijs” is, zeer zeker. Dat ik me uitermate “bespot” voel door Kundig, mocht ik achteraf concluderen.
a. Bij zowat elke vraag die ik stelde bij binnenbrengen, trachtte de verkoper me bovenop het “volledige” pakket me tot meer-kost te verleiden.
1. Omdat ik uiteraard mijn mac liefst een zo beperkt mogelijke periode mis, peilde ik ter plekke of het naar schatting een gunstige dag/periode was om hem binnen te geven, anders zou ik hem wel later binnensteken. Ik kreeg enkel het herhalend –bijna robot- antwoord: “U kan hem binnen drie werkdagen afhalen bij meerkost van 50€; anders is de termijn 5 tot 10 (of 14? Ben ik vergeten…) werkdagen.
2. Bij mijn vraag om even bij “het onderhoud” te kijken naar de niet werkende ingebouwde dvd speler. Was het antwoord niet ja of neen, maar “wij kunnen deze vervangen voor x€”. Op mijn respons dat ik dat na het “nazicht” zou beslissen, omdat er misschien slechts een akkefietje mis mee kon zijn, kreeg ik weerom het antwoord “Wij herstellen deze niet, wij kunnen deze vervangen voor x€”
3. Bij mijn melding dat het ventilatiesysteem af en toe luidruchtig begon te draaien. Was de respons: “Ja, dat is bij al die “oude” modellen, waarbij de HD nog niet is vervangen” en verder kreeg ik de prijzen om deze te vervangen al dan niet door een solid drive. Ik zei dat ik dat dan wel zelf zou proberen en viste naar wat info over hoe je best een carbon copy kon nemen. Waarop ik enkel het antwoord kreeg “Dat doen wij voor x€”.
Verder verloop:
1.Ik kreeg mijn mac pas terug na 17! Werkdagen
2. Toen ik vroeg of mijn DVD speler zelf kapot was of slechts wat vuil of licht klemmend? Antwoordde de “robot”verkoper (niet): “ Die kan vervangen worden”. Ik: “Heeft men er naar gekeken wat er mis mee was?” Waarop ik het totaal afwijkend antwoord kreeg: “Men heeft de laptop sofware-matig getest en alles bleek in orde te zijn”. Ik: “In orde? Werkt hij dan?” Hij: “Dat weet ik niet”.
Wat me eigenlijk deed besluiten dat men geeneens mijn laptop open heeft gemaakt!! Toen ik mijn console checkte, zag ik dat er één software check was geweest, twee dagen voor ik hem kon ophalen!
Synthese: Ik heb mijn een twintigtal dagen (deze keer weekends bijgerekend) moeten missen voor NIETS tenzij een kost van 39€!
3. Ik heb achteraf vlekkeloos zelf een SD + werkgeheugen geïnstalleerd en kwam tot de conclusie dat het ventilatie systeem, identiek als voordien, nog steeds bij regelmaat luidruchtig draait. Uiteraard is de werking –opstartsnelheid en snelheid van data-verwerking- zienderogen verbeterd.
Ik vind deze manier van werken van Kundig, meer dan "dubieus".

Réponse de Kundig Mac & Windows Service Center
Goede inzet bij een moeilijk gegeven.

Slechte service
Ik had mijn Macbook Pro binnengebracht. Na een check merkte ik dat onderdelen eruit waren.

Eerlijk en deskundig
Heel eerlijke mening, deskundige uitleg. Men hield rekening met het budget. De service na verkoop was excellent, snel, correct..
Als ik nadien telefoneerde, hielp men mij, ondanks dit dan niet aangerekend werd... Ik ga zeker terug! En ik raad het iedereen aan.
één minpuntje.... Het ligt in het hartje van Gent... en ik rij daar vaak verloren... maar ja... dat is dan ook mijn minpunt ;-)

Réponse de Kundig Mac & Windows Service Center
Herstelling perfect maar duurtijd van…
Herstelling perfect maar duurtijd van herstelling is wat lang +/- 3 weken

Réponse de Kundig Mac & Windows Service Center
Heb een onderhoud en een oppuntstelling…
Heb een onderhoud en een oppuntstelling laten uitvoeren via een Social Deal-aanbieding. Heb geen enkele verbetering ondervonden.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.