Kundig Mac & Windows Service Center Avis

TrustScore 4 sur 5

4,0

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede service, ik denk dat ik eerlijk word behandeld; hetzij naar mogelijkheid tot herstellen (afweging ifv eventuele nieuwe aankoop) hetzij naar prijs-kwaliteit toe.... Men belt meestal zélf ook o... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Toetsel reeds binnen van 7 februari. Nog steeds niet terug ontvangen en nu kunnen we niemand meer BEREIKEN ?

Noté 5 sur 5 étoiles

In de namiddag gebeld om advies te vragen en de mogelijke opties werden duidelijk uitgelegd. Ik besloot om een refurbished iMac aan te kopen en deed mijn bestelling online. Onmiddellijk daarna werd ik... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Stel, je hebt waterschade aan een MacBook Pro. Je vraagt advies bij één vd ‘officiële’ repaircentra en je krijgt te horen dat de trackpad vastgelijmd zit aan het moederbord en daardoor beide moeten... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de réparation d'ordinateurs

Informations provenant de diverses sources externes

Technische reparatiedienst voor computers, laptops, Macbooks, iMacs, smartphones en tablets.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer goede en snelle service

Zeer goede en snelle service! Echte aanrader

Réponse de Kundig Mac & Windows Service Center

Hi Patrick, we bedanken u hartelijk voor de positieve review. Het motiveert ons om u en andere klanten in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.

uitstekende service

uitstekende service , zeer klantvriendelijk

Réponse de Kundig Mac & Windows Service Center

Hi N Audenaert, we bedanken u hartelijk voor de positieve review. Het motiveert ons om u en andere klanten in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.

Top service!

Mijn scherm van mijn gsm was stevig kapot, ik dacht zelf onherstelbaar. Ik ben mijn gsm gaan afgeven en een uurtje later was hij klaar, voor een niet te hoge prijs, heel tevreden! Ook een zeer vriendelijke service

Réponse de Kundig Mac & Windows Service Center

Hi Felix, we bedanken u hartelijk voor de positieve review. Het motiveert ons om u en andere klanten in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.

buitengewoon gedienstig en competent

Réponse de Kundig Mac & Windows Service Center

Hi Nicolas, we bedanken u hartelijk voor de positieve review. Het motiveert ons om u en andere klanten in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.

Noté 5 sur 5 étoiles

Best services offered by your center

Best services offered by your center.
Go ahead!

Réponse de Kundig Mac & Windows Service Center

Hi Mulinganya Guy, thank you for the 5 star review. We hope to serve you even better in the future.

I Mac probleem

Ik had een heel erg probleem met mijn I Mac en dacht die niet meer te kunnen laten herstellen, dankzij Kundig is het probleem opgelost.
Heel erg tevreden en top service, bedankt Kundig!

Réponse de Kundig Mac & Windows Service Center

Hoi Steamwash Belgium, bedankt voor uw positieve review. We hopen u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.

professioneel persooneel

professioneel persooneel , en een goede service van het te repareren toestel .Voormij maar één adres Kundig Hersteld

Réponse de Kundig Mac & Windows Service Center

Hoi Marc, bedankt voor uw positieve review. We hopen u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.

Snelle en goede service!

Réponse de Kundig Mac & Windows Service Center

Hoi Charlotte, bedankt voor uw positieve review. We hopen u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.

Kundig heeft mijn MacBook hersteld

Kundig heeft mijn MacBook hersteld! In de Apple-winkel konden ze dit niet. Dat zegt genoeg.
Heel fel bedankt.

Réponse de Kundig Mac & Windows Service Center

Hoi Paula, bedankt voor uw positieve review. We horen wel vaker van klanten dat ze bij de gewone Apple verkooppunten niet konden geholpen worden, waarna wij wel steeds een passende oplossing kunnen vinden. We hopen u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.

Noté 5 sur 5 étoiles

zeer tevreden van de herstelling.

Réponse de Kundig Mac & Windows Service Center

Hoi Karolien, bedankt voor uw positieve review. We hopen u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.

Noté 2 sur 5 étoiles

Om te kijken wat er scheelt en om dan…

Om te kijken wat er scheelt en om dan een prijsofferte te maken zo een 70 euro betalen is wel heel duur. Ik heb dat bedrag betaald en ben elders goedkoper geholpen.

Réponse de Kundig Mac & Windows Service Center

Hi Regi, we vinden het jammer dat je niet tevreden bent over onze service. Onze prijzen worden meegedeeld op het moment je uw toestel inlevert voor analyse. Geheel vrijblijvend op dat moment. We vinden het dus ontzettend jammer dat je ons een lage score geeft omwille van de prijs die voor jou te hoog is. We zijn in ieder geval wel blij dat op basis van onze diagnose uw toestel wel kunnen herstellen is.

Noté 5 sur 5 étoiles

Er wordt uitgevoerd wat er beloofd werd…

Er wordt uitgevoerd wat er beloofd werd in de overeen gekomen tijdspanne en tegen de vooraf bepaalde kost!

Réponse de Kundig Mac & Windows Service Center

Bedankt voor uw positieve review. We hopen u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.

Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer ontevreden over de werking, communicatie en de manier waarop men omgaat met cliënteel

Via een “social deal voucher” (waarde 138€/prijs 39€) koos ik ervoor om mijn macbook pro 2011, binnen te brengen voor onderhoud. Dit zou “een volledige onderhoudsbeurt behelzen, hard én software”.
Dat dit een “spotprijs” is, zeer zeker. Dat ik me uitermate “bespot” voel door Kundig, mocht ik achteraf concluderen.
a. Bij zowat elke vraag die ik stelde bij binnenbrengen, trachtte de verkoper me bovenop het “volledige” pakket me tot meer-kost te verleiden.
1. Omdat ik uiteraard mijn mac liefst een zo beperkt mogelijke periode mis, peilde ik ter plekke of het naar schatting een gunstige dag/periode was om hem binnen te geven, anders zou ik hem wel later binnensteken. Ik kreeg enkel het herhalend –bijna robot- antwoord: “U kan hem binnen drie werkdagen afhalen bij meerkost van 50€; anders is de termijn 5 tot 10 (of 14? Ben ik vergeten…) werkdagen.
2. Bij mijn vraag om even bij “het onderhoud” te kijken naar de niet werkende ingebouwde dvd speler. Was het antwoord niet ja of neen, maar “wij kunnen deze vervangen voor x€”. Op mijn respons dat ik dat na het “nazicht” zou beslissen, omdat er misschien slechts een akkefietje mis mee kon zijn, kreeg ik weerom het antwoord “Wij herstellen deze niet, wij kunnen deze vervangen voor x€”
3. Bij mijn melding dat het ventilatiesysteem af en toe luidruchtig begon te draaien. Was de respons: “Ja, dat is bij al die “oude” modellen, waarbij de HD nog niet is vervangen” en verder kreeg ik de prijzen om deze te vervangen al dan niet door een solid drive. Ik zei dat ik dat dan wel zelf zou proberen en viste naar wat info over hoe je best een carbon copy kon nemen. Waarop ik enkel het antwoord kreeg “Dat doen wij voor x€”.

Verder verloop:
1.Ik kreeg mijn mac pas terug na 17! Werkdagen
2. Toen ik vroeg of mijn DVD speler zelf kapot was of slechts wat vuil of licht klemmend? Antwoordde de “robot”verkoper (niet): “ Die kan vervangen worden”. Ik: “Heeft men er naar gekeken wat er mis mee was?” Waarop ik het totaal afwijkend antwoord kreeg: “Men heeft de laptop sofware-matig getest en alles bleek in orde te zijn”. Ik: “In orde? Werkt hij dan?” Hij: “Dat weet ik niet”.
Wat me eigenlijk deed besluiten dat men geeneens mijn laptop open heeft gemaakt!! Toen ik mijn console checkte, zag ik dat er één software check was geweest, twee dagen voor ik hem kon ophalen!
Synthese: Ik heb mijn een twintigtal dagen (deze keer weekends bijgerekend) moeten missen voor NIETS tenzij een kost van 39€!
3. Ik heb achteraf vlekkeloos zelf een SD + werkgeheugen geïnstalleerd en kwam tot de conclusie dat het ventilatie systeem, identiek als voordien, nog steeds bij regelmaat luidruchtig draait. Uiteraard is de werking –opstartsnelheid en snelheid van data-verwerking- zienderogen verbeterd.
Ik vind deze manier van werken van Kundig, meer dan "dubieus".

Réponse de Kundig Mac & Windows Service Center

Beste Jowan, jammer dat u niet tevreden bent met de service en oplossingen die wij u aangereikt hebben. U bent bij ons terecht gekomen via het korting platform Socialdeal, waar u voor de prijs van 39€ een compleet onderhoud heeft aangekocht. Let op: onderhoud, geen reparatie. U was geheel op de hoogte van de verwerkingstermijn en inhoud van de deal bij aankoop. Wij hebben het onderhoud dan ook keurig uitgevoerd binnen de 10 werkdagen zoals overeengekomen. Dat u ervoor kiest om het toestel later af te halen is uw eigen keuze geweest. Het is meer dan logisch dat wij bij een akkoord voor onderhoud geen reparatie uitvoeren, daarnaast hebben we u tal van oplossingen aangereikt om uw bijkomende problemen op te lossen, weliswaar tegen een betaling, wat geheel normaal is? Dat u onze medewerkers robots noemt, vinden zij op zijn minst beschamend, onze jongens doen er alles aan om iedereen op een klantvriendelijke en deskundige manier te helpen. Wij hopen u in de toekomst alsnog op een positieve manier te mogen bedienen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede inzet bij een moeilijk gegeven.

Réponse de Kundig Mac & Windows Service Center

Beste Depuijdt, hartelijk dank voor uw positieve review. We hopen om u altijd goed van dienst te kunnen blijven.

Slechte service

Ik had mijn Macbook Pro binnengebracht. Na een check merkte ik dat onderdelen eruit waren.

Réponse de Kundig Mac & Windows Service Center

Beste Bert, we betreuren uw negatieve review, maar hebben absoluut geen idee waar u het over heeft. Het behoort niet tot onze bedrijfscultuur om onderdelen uit toestellen te halen om deze vervolgens niet terug te plaatsen. Wij vragen u vriendelijk om uw klacht te verduidelijken en hiervoor contact op te nemen met onze klantendienst.

Eerlijk en deskundig

Heel eerlijke mening, deskundige uitleg. Men hield rekening met het budget. De service na verkoop was excellent, snel, correct..
Als ik nadien telefoneerde, hielp men mij, ondanks dit dan niet aangerekend werd... Ik ga zeker terug! En ik raad het iedereen aan.
één minpuntje.... Het ligt in het hartje van Gent... en ik rij daar vaak verloren... maar ja... dat is dan ook mijn minpunt ;-)

Réponse de Kundig Mac & Windows Service Center

Beste Karla, bedankt voor uw positieve review. Het is zeker en vast niet evident om in Gent makkelijk de weg terug te vinden. Onze winkel ligt echter op de Kortrijksesteenweg 376 in Gent en kan makkelijk bereikt worden via de autosnelweg, zonder dat je hiervoor echt het centrum moet inrijden. We bedankt u in ieder geval voor uw vertrouwen in onze service en hopen u altijd goed van dienst te kunnen blijven.

Noté 4 sur 5 étoiles

Herstelling perfect maar duurtijd van…

Herstelling perfect maar duurtijd van herstelling is wat lang +/- 3 weken

Réponse de Kundig Mac & Windows Service Center

Hoi Freddy, bedankt voor je positieve review. We doen ons uiterste best de verwerkingstijden zo kort mogelijk te houden. We hopen je volgende keer nog beter van dienst te kunnen zijn.

Top service

Top service 100%

Réponse de Kundig Mac & Windows Service Center

Beste Les Gens De Labas, bedankt voor uw uitstekende review! We hopen u volgende keer nog beter van dienst te kunnen zijn.

Prima service!

Réponse de Kundig Mac & Windows Service Center

Hoi Jo, bedankt voor uw positieve review. We hopen u volgende keer nog beter van dienst te kunnen zijn!

Noté 3 sur 5 étoiles

Heb een onderhoud en een oppuntstelling…

Heb een onderhoud en een oppuntstelling laten uitvoeren via een Social Deal-aanbieding. Heb geen enkele verbetering ondervonden.

Réponse de Kundig Mac & Windows Service Center

Hi Alfons, bedankt voor uw review. Een hardware onderhoud via Social Deal betekend in de praktijk het intern schoonmaken van de computer, waarbij oa. de ventilatoren, moederbord, heatsink en dergelijke worden gereinigd. Dit is een preventie om schade te voorkomen. Het zal inderdaad de prestaties niet drastisch gaan beïnvloeden, dit hebben we ook vermeld in de winkel. Indien je betere prestaties zou willen, adviseren we een SSD upgrade uit te voeren, waardoor je tot 10x snellere prestaties bereikt. Daarvoor kan je zonder afspraak langskomen in onze winkel. We hopen jou graag terug te zien om jou nog beter te kunnen bedienen!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus