Lisez les avis des autres
Levering was echt slecht, het was de planning tussen 13:30 en 15:30 het laminaat geleverd zou worden, het werdt 17:00 en geen belletje niks dus ik bellen om 16:30 met half uurtje ben ik er werdt kwar... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bezorging en laminaat zelf zijn top! Plakplinten dit keer ergens anders gekocht omdat de vorige (voor boven verdieping) niet mooi stonden en deze wel. De plinten ben ik minder tevreden over (wit, 12cm... Voir plus
L'entreprise a répondu
Erg mooi uitziende laminaat, erg handig dat je proef stukjes kunt bestellen om te bekijken thuis. Het laminaat leggen was k$t (heb ik van me vader vernomen) ook zaten er op sommige planken verf vlekke... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Laminaat.com is een online retailer in laminaat. Wij hebben het grootste assortiment laminaatvloeren direct uit eigen voorraad leverbaar. Alle vloeren worden binnen 24 uur tegen de laagste prijsgarantie bij je thuisbezorgd . Niet tevreden over de geleverde vloer? Geen probleem; bij Laminaat.com heb je altijd 14 dagen bedenktijd.
Coordonnées de contact
Edisonstraat 40 , 7442DB, Nijverdal, Pays-Bas
- 085 - 018 52 55
- info@laminaat.com
- laminaat.com
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Oplichters?
Zonder opgaaf reden is blijkbaar de order geannuleerd. Ze claimen mij te hebben gebeld, maar dat is niet zo. Ze reageren niet op mail. Telefoonnummer wordt direct opgehangen. Nog geen geld terug. We zijn ruim een week verder.
Niet bereikbaar
Niet bereikbaar! Laminaat zou er om 10 zijn was er om 07.00.
Uit nood lagen bezorgen op een ander adres. En veel kosten gemaakt om het weer naar mijn adres te krijgen.
Mooi laminaat
Mooi laminaat, goede kwaliteit, betaalbaar. Goed te plaatsen.
Jammer dat er een goede communicatie tussen laminaat.com en de vervoerder.
mooi
Het juiste aantal invullen in de webshop was even lastig, maar dat is het enige minpuntje. Het is geleverd volgens planning en het ziet er allemaal goed uit.
Mooi op tijd geleverd en de bezorgers…
Mooi op tijd geleverd en de bezorgers hebben ook nog even geholpen het laminaat naar binnen te brengen, wat ze niet hadden hoeven doen!
vanaf de bestelling tot de levering…
vanaf de bestelling tot de levering ging heel goed.
Ander laminaat gekregen dan besteld
Ander laminaat gekregen dan besteld.
In de omschrijving stond 2V maar werd 4V geleverd.
Verder geen melding gedaan bij Laminaat.com omdat ik niet meer terug kon. De vloer moest gelegd worden omdat de verbouwing gewoon door moest.
Op tijd geleverd, goed verpakt en voelt kwalitief goed aan. Het alleen met de hand "klikken" van het laminaat is 8/10 niet voldoende en heeft nog een ferme klap nodig van een hamer een houtje.
Laminaat was er direct de volgende dag
Laminaat was er direct de volgende dag, keurig volgens tijdschema. Alle pakketten hadden dezelfde mooie kleur. In paar dagen vloer gelegd ging prima. Goede ervaring. Geen idee hoe het er na paar jaar gebruik uitziet, maar nu staat het prachtig.

Réponse de Laminaat.com
ondervloer gekocht wat de als het goed…
ondervloer gekocht wat de als het goed is de holle klanken tegen gaat, is een soort rubber en mega zwaar, ik denk een goeie koop
Een heel tevreden klant compliment voor Agron en Avni
Vandaag laminaat gelegd door Agron en Avni, 2 heel vriendelijke en kundige mensen, het laminaat ligt keurig netjes, ze waren keurig op tijd en behoorlijk snel klaar.
Bij het bestellen van het laminaat werden we ook heel goed geholpen, kortom wij zijn zeer tevreden.
P.s. het laminaat kon ook heel snel geleverd worden.
Groetjes Anja Wijers Ridderkerk
Very satisfying
Betrouwbaar bedrijf
Mooie website. Snel, netjes verpakt en tot de deur geleverd. Bij vragen goed advies. Dit is de 2de vloer, ik ben dus tevreden.
Wat vorig jaar beter was: het merk stond erbij. Maar ook daar hebben ze een reden voor.

ondervloer laminaat
80 m2 Ondervloer voor laminaat gekocht.Werd bezorgd door ander vervoersbedrijf.Bij afleveren was het behoorlijk nat, leek wel of het hele nacht buiten had gestaan.Het plastic om de rollen was helemaal kapot.
Denk dat de schuld niet bij Laminaat.com ligt, maar bij de vervoerder.

Réponse de Laminaat.com
Gisteren op hemelvaartsdag is mijn…
Gisteren op hemelvaartsdag is mijn vloer van zolder tot beneden verdieping gelegd. Super snel en vakkundig gelegd. Aan alle details gedacht en alles netjes opgeruimd. Enorm dank!

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.