Celková spokojenost s firmou, využila jsem i možnost vrácení špatně objednaného zboží, vše proběhlo rychle a peníze jdem měla zpět do 14 dnů, dokonce ani neúčtovali za dopravu zboží zpět. Máte velký v... Voir plus
Lisez les avis des autres
Po přečtení recenzí na obchod jsem měla jisté obavy z objednávky. Na stránkách se ale zdálo vše ok. Fakt, že se nejedná o obchod v ČR a zboží je zasíláno ze zahraničí, je zde jasně deklarován. Rozhodl... Voir plus
Objednala som si lampu, ktorá prišla s výrobnou vadou. Tak som ju reklamovala. Do krabice som priložila dokument s tým, že sa jedná o reklamáciu. Emailom mi bolo ponúknuté lampu vrátiť alebo zľava al... Voir plus
L'entreprise a répondu
Skvělý servis a velmi rychlé doručení. Svítidlo je moderní, stylové a opravdu krásné. Byli jsme natolik spokojeni, že jsme si objednali ještě jedno ze stejné série. Rozhodně doporučujeme!
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
lampyasvetla je destinace pro atmosférické a cenově dostupné osvětlení, které perfektně odpovídá vašim potřebám a vkusu. Od našeho založení v roce 2007 jsme vyrostli v lídra trhu v Nizozemsku, Belgii a Německu a působíme ve 36 zemích po celém světě. Naše široká škála zahrnuje více než 4000 produktů, což zaručuje, že najdete perfektní osvětlení pro každý prostor. V lampyasvetla je spokojenost zákazníků naší prioritou. Naši zkušení zaměstnanci poskytují profesionální poradenství, jak online, tak v našich prodejnách v Nizozemsku, Belgii, Španělsku a Polsku. Chápeme důležitost pohodlných platebních metod, a proto nabízíme různé flexibilní platební možnosti. Ať už hledáte subtilní ambientní osvětlení do domova nebo funkční osvětlení do kanceláře, lampyasvetla je připraven dodat veškeré vaše osvětlovací potřeby. Objevte naši nabídku ještě dnes a dovolte nám pomoci vám vytvořit dokonalou atmosféru.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- lampyasvetla.cz
Demande des avis aux clients
Comment cette entreprise utilise Trustpilot
Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.
Lampa dosud nepřišla,DPD oznámilo…
Lampa dosud nepřišla,DPD oznámilo dodání lampy 24.7., dnes je 29.7., neozvali se

Réponse de Lampyasvetla.cz
Profesjonalne usługi.
Pierwszy zakup był absolutnie bezproblemowy. Szybka dostawa. U drugiego zakupu powstał problem z lampą. Jednak jej wymiana przebiegła sprawnie i szybko. Nowy produkt był przygotowany na odesłanie zaraz tego dnia.
the service was very good
Velmi dobré ceny
Velmi dobré ceny, bohatý výběr, rychlé doručení, určitě mohu jen doporučit, nakupoval jsem již vícekrát.
To světlo je nádherné
To světlo je nádherné. Musela jsem si téměř 2 měsíce počkat, ale musím ocenit, že mne prodejce stále informoval o prodloužení dodací doby a i dával možnost odstoupení. Ale jsem ráda, že jsem si počkala, Světlo je vážně super. Dodání, balení, vše o.k.
Vše naprosto perfektní
Krásná světla :-)
Mám tu nejlepší zkušenost, nahodou jsem se dostala do "světa krásných světel". Za moc hezkě ceny, dodáni rychlé, děkuji
Jsem velice spokojen .
Jsem velice spokojen .
Jednoduchá a rychlá montáž, tichý chod.
Můžu doporučit.
Super doprava a výborný vyrobek
rychlé dodání
rychlé dodání, vše OK, lampa krásně pasuje do interiéru, příznivá cena. spokojenost
Bezproblémové doručení
Bezproblémové doručení, dobře zabaleno, kvalitní výrobek v poměru k ceně.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.