Lapperre - Mechelen / Malines Avis

TrustScore 5 sur 5

Onze-Lieve-Vrouwestraat 79, 2800 Mechelen, Antwerpen, BE

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Stipt op de afspraak, vriendelijk en professioneel. Het betrof een controle, mijn apparaat werd uitgetest, gereinigd en vervangen waar nodig. Het resultaat qua verbetering van de hoorkwaliteit was... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

=> Uitnodiging ontvangen (zoals beloofd tijdens de initiële afspraken). => Perfecte ontvangst (zoals altijd trouwens). => Competent personeel (ik val in herhaling) en ze waren blijkbaar b... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ilham was dezelfde persoon als bij de aanschaf van mijn hoorapparaat vorig jaar. Dat apprecieer ik. Update Phonak infinio naar ultra gekregen. Test met hoorapparaat ok. Extra laagje rond oorstukje gel... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Laura was behulpzaam en vriendelijk, maar het heeft wel lang geduurd eer toestel op punt stond.

À propos de l'entreprise

1. 1 des 1 meilleures entreprises de la catégorie Service de réparation d'appareils auditifs
  2. 1 des 1 meilleures entreprises de la catégorie Magasin d'appareils auditifs

Écrit par l'entreprise

Lapperre maakt alle oren blij, al 75 jaar Je oren, die vertrouw je niet zomaar aan iemand toe. Daar zijn ze te belangrijk voor. In je Lapperre-hoorcentrum neemt de audicien de tijd om naar je te luisteren en samen naar de juiste oplossingen te zoeken. En dat met slechts één doel: je opnieuw te laten genieten van het plezier om goed te horen

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

2 147 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Vriendelijk en Snel

Snel, goed en vriendelijkwerden mijn problemen opgelost.

5 avril 2025

Réponse de Lapperre - Mechelen / Malines

Bedankt voor je geweldige feedback, het verheugt ons dat je tevreden was over je ervaring.

afspraak was stipt ingepland

afspraak was stipt ingepland - en de service was meer dan ok

4 avril 2025

Réponse de Lapperre - Mechelen / Malines

Bedankt voor uw positieve feedback. We zijn blij te horen dat u tevreden was met de service en de stiptheid van de afspraak.

hoortest en bijstellen hoorapparaat

stipt op tijd en goede analyse en correctieve actie

4 avril 2025

Réponse de Lapperre - Mechelen / Malines

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de tijdige service, de grondige analyse en de effectieve correctieve actie.

Noté 5 sur 5 étoiles

Aangename ontvangst en zeer behulpzaam

Aangename ontvangst en zeer behulpzaam! Ik werd geholpen door Hanne deze keer maar ben al elke keer zeer vriendelijk behandeld. Er wordt meegedacht aan mogelijke oplossingen. Een hele tevreden klant hier 👌

11 mars 2025

Mijn ervaring

Professionele behandeling en zeer vriendelijke ontvangst.

4 mars 2025

Réponse de Lapperre - Mechelen / Malines

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u een professionele en vriendelijke ervaring heeft gehad.

prima hulp en audicien

prima hulp en audicien; enkel drilboren op achtergrond bij test gehoor spijtig

7 mars 2025

Réponse de Lapperre - Mechelen / Malines

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden was met de hulp en de audicien. We begrijpen dat het geluid van drilboren tijdens de gehoortest vervelend kan zijn. We zullen uw feedback intern bespreken om te zien hoe we dit in de toekomst kunnen verbeteren.

Deskundig advies.

Deskundig advies.
Nieuw systeem om filters te vervangen

27 février 2025

Réponse de Lapperre - Mechelen / Malines

Hallo, bedankt voor je beoordeling. Heel fijn om er een tevreden klant bij te hebben.

alles steeds in orde .

zeer goede en duidelijke uitleg over de hoortoestellen
alles op afgesproken datum en uur .
de hoor toestellen kregen ook gratis onderhoud .

4 décembre 2024

Réponse de Lapperre - Mechelen / Malines

Bedankt, om je geweldige beoordeling met ons te delen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Een afspraak die er mag zijn

Een afspraak die er mag zijn. Stipt, professioneel, vriendelijk met een audiolog die uitleg verschaft. Service en ontvangst van klanten is zeer goed.
Proficiat.

22 novembre 2024

Réponse de Lapperre - Mechelen / Malines

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden was met uw afspraak. Uw complimenten over onze audioloog en de service die we bieden, worden gewaardeerd.

Alles picobello.

Vlug geholpen met een na verkoop dienst die iedereen wil krijgen.

27 novembre 2024

Réponse de Lapperre - Mechelen / Malines

Hallo. Bedankt voor uw fantastische beoordeling! Het betekent veel voor ons om te horen van gelukkige klanten.

vriendelijke ontvangst

heel vriendelijke mevrouw . heeft me goede uitleg gegeven over nieuwere hoorapparaten , zonder opdringerig te zijn

31 octobre 2024

Réponse de Lapperre - Mechelen / Malines

Bedankt, om je geweldige beoordeling met ons te delen.

Zeer correct

Zeer correct, zeer behulpzaam en zeer vriendelijk.

23 octobre 2024

Réponse de Lapperre - Mechelen / Malines

Heel erg bedankt voor je score, we hopen je spoedig terug te zien.

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer behulpzaam en goede service!

Zeer behulpzaam en goede service!

4 octobre 2024

Deskundige en vriendelijke service

Uiteraard had ik geen idee, of de achteruitgang van mijn gehoor te maken had met een sensorisch probleem bij mezelf, of met een technisch probleem in de toestelletjes. De medewerkster bij het onthaal (Hanne) nam dit ernstig op, en ging het checken met nadien de mededeling dat er een manco was en herstelling nodig .Daarom werd een afspraak gemaakt voor een een tijd later om de herstelde apparaatjes uit te proberen aan de hand van een uitvoerige 'biep'-test die positief en tot mijn tevredenheid verliep. Mijn evaluatie:Qua inhoud en vorm: prima service.

1 octobre 2024

Réponse de Lapperre - Mechelen / Malines

Bedankt voor je gedetailleerde en positieve review! We zijn blij dat Hanne je zorgen serieus nam en de nodige stappen ondernam om het probleem op te lossen. Het is goed te horen dat de herstelde toestelletjes je tevredenheid hebben gebracht. We streven altijd naar uitstekende service, en we waarderen het dat je dit zo hebt ervaren!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus