Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service, bereid om te helpen ( ook met mijn niet goed gelezen handleiding vragen😅) Adapter defect even mailtje geen probleem kreeg zo een nieuwe. Top service

Noté 1 sur 5 étoiles

Mijn bestelling werd fout geleverd (de profielen waren niet correct), waarna ik ze heb teruggestuurd zoals gevraagd. Sindsdien zit ik echter zonder producten én zonder mijn geld terug te krijgen.... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat Quincy van Ledgigant heeft gedaan voor mijn zaak, vergeet ik nooit. Zonder hem had mijn opening gewoon niet kunnen doorgaan. Punt. We zaten onder zware tijdsdruk. Geen verlichting betekende... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Voor een verlichtingsprobleem in onze wandkast zijn wij bij LED-gigant langs geweest. We werden zeer vriendelijk geholpen en kregen goede adviezen. Ook bij vragen tijdens de installatie werd meegeda... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de luminaires
  2. Magasin de design et de décor intérieur
  3. Concepteur d'éclairage paysager
  4. Fabricant de luminaires
  5. Grossiste en éclairage

Écrit par l'entreprise

LED gigant is uw leverancier voor LED lichtlijnen voor iedere gewenste toepassing. Wij leveren ruim 250 oplossingen op het gebied van LED strips en LED profielen. Uiteraard compleet geadviseerd. Wij beschikken over een eigen voorraad en leveren alles direct binnen 24 uur. Omdat licht lastig online te beoordelen is nodig wij u van harte uit in onze LED winkel.

Coordonnées de contact

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

16 avril 2026

Goed geholpen

Goed geholpen
Geven goed advies over hoe te installeren
Heb een ledstrip met alles erbij nu achter mijn Tv

14 avril 2026

Top geholpen!

Ik heb hier besteld voor mijn woning, ik wist niet helemaal wat ik moest hebben of hoe ik het voor me moest zien en wat er allemaal bij kwam kijken

Na mail contact heb ik snel een offerte gekregen en werd ik door het proces gelopen hoe ik alles moest aansluiten

Top!

6 avril 2026

Uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen.

Er was iets fout gegaan bij mijn bestelling, waarna er helaas wat vertraging was bij mijn project.

Ik werd direct netjes te woord gestaan waarna mijn probleem binnen een dag opgelost was, en ik verder kon met mijn project.

Snelle adequate handeling en ze weten waar ze het over hebben!

9 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Mijn bestelling werd fout geleverd

De communicatie verloopt moeizaam en traag, waardoor het probleem maar blijft aanslepen zonder oplossing. Als klant sta je dus gewoon in de kou terwijl zij het geld al hebben ontvangen.

Dit is voor mij absoluut geen betrouwbare service. Ik raad aan om hier voorzichtig te zijn, zeker als er iets misloopt met je bestelling.

20 février 2026

Beste Pieter,

Bedankt voor uw review!

De communicatie loopt inderdaad moeizaam, echter bent u ZELF de reden hiervoor
U reageert steeds pas na
2 maanden reageerde op mails.
Waardoor deze kwestie dus helaas erg lang duurt. Om deze reden moeten wij telkens bij GLS een onderzoek opnieuw laten opstarten omdat wij niet elke uitkomst 2 maanden of langer bewaren, ook is de informatie van GLS tracking niet langer zichtbaar.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ze hadden foutieve stukken opgestuurd…

Ze hadden foutieve stukken opgestuurd voor het verbinden van de profielen. belofte gemaakt om de correcte stukken op te sturen, echter werden de correcte stukken nog steeds niet verzonden. Antwoorden zeer traag op e-mail en via telefoon niet te bereiken.

19 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Wat Quincy van Ledgigant heeft gedaan…

Wat Quincy van Ledgigant heeft gedaan voor mijn zaak, vergeet ik nooit.
Zonder hem had mijn opening gewoon niet kunnen doorgaan. Punt.
We zaten onder zware tijdsdruk. Geen verlichting betekende uitstel. Quincy heeft dat volledig rechtgetrokken. Snel geschakeld. Mee gedacht. Oplossingen gezocht. Doorgetrokken tot het in orde was.
Dat is geen “goede service”.
Dat is ownership. Dat is verantwoordelijkheid nemen alsof het zijn eigen zaak is.
Eerlijk? Deze man verdient aandelen. Hij is geen medewerker, hij is een steunpilaar. Een absolute meerwaarde voor het bedrijf.
Quincy, respect. Dankzij jou stonden we niet in het donker.

23 février 2026

Goede ervaring

Ik was opzoek naar ledverlichting voor in mijn slaapkamer. Nadat ik een offerte aan gevraagd had kreeg ik gelijk goed advies. Hierna de bestelling geplaatst, deze was snel geleverd. Overal erg tevreden! Zeker een aanrader

10 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Niet te bereiken en geen verzending van mijn order

Op 4 januari een order geplaatst voor tegelprofielen, 1 dag levertijd. Krijg keurig een verzendlabel, maar geen updates daarna, pakket wordt niet aangeboden bij de vervoerder.

Ik heb dit wegens de sneeuw even afgewacht. 13 januari een mail gestuurd, geen antwoord.
16 januari nogmaals een mail gestuurd, krijg ik 19 januari wel antwoord. Ze gaan het vandaag alsnog versturen.
19 januari(voordat ik antwoord kreeg), gebeld, na 50 minuten nog geen gehoor, ik was de eerst wachtende.
Vandaag 20 januari weer gebeld, opnieuw 50 minuten, eerst wachtende, geen gehoor. En geen pakketje.

Nu net maar weer gemaild, we gaan het zien, maar de badkamerverbouwing loopt zo wel onbedoeld vertraging op...

4 janvier 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Led Gigant met scherpe prijzen maar weinig service

Led Gigant heeft een groot aanbod aan ledstrips en ledprofielen. En dat aan scherpe prijzen.

Waar het wat te wensen over laat is dit:

- formatie op de website vaak foutief (gekopieerd van andere artikelen, afmetingen soms niet juist)
- items voor verzending liggen los te klotsen in een grote doos
- dienst na verkoop reageert bijna niet.

Ik heb de voorbije 12 maand 4 keer een bestelling geplaatst. En bij elke bestelling was wel iets aan de hand. Soms klein, bv. een LED controller die een beetje een ander type was. Mijn laaste bestelling van 28 dec is ook een mooi voorbeeld. Heb 15 meter LEDs besteld met profielen, 2 voedingen, connectoren, controllers,..
Nu blijkt dat die paar miezerige connectoren niet het juiste type waren, waardoor mijn geknipte LEDs geen stroom door geven aan het volgende stuk.
Heb op 5 én 8 januari vriendelijke mailtje gestuurd om dit te melden en een oplossing te vragen.
Ontving tot vandaag nog geen antwoord.

2 connectoren van goed 2 euro blokkeren mijn werk dus!!

Heb intussen op Amazon de juiste connectoren besteld en afgelopen weekend de LEDs (die voor de rest prima werken) eindelijk geïnstalleerd.

28 décembre 2025

Réponse : Led Gigant

Bedankt voor uw review, spijtig dat uw ervaring zo is verlopen

Helaas is het momenteel gigantisch druk, tussen kerst en 5 januari waren wij gesloten, en hadden wij dus veel openstaande mails.
Het moment dat u een nieuwe mail over een oude heenstuurt komt u automatisch weer onderop de stapel, ook zijn wij telefonisch gewoon bereikbaar bij dringende vragen

Excuses voor het ongemak!

Met vriendelijke groet
Led gigant

verschrikkelijk...sturen verkeerde…

verschrikkelijk...sturen verkeerde producten op, verkeerde aantallen, je moet zelf nog je bewijs leveren dat je je producten hebt teruggestuurd, te vermijden!

11 décembre 2025

Beste Bart,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat uw ervaring met ons niet naar behoren is.

Wij vroegen u een bewijs van retour omdat deze zending spoorloos was. Vrijwel elke webshop kan dit vragen bij het retourzenden van producten. Dit staat ook bij ons in de algemene voorwaardes.

Met vriendelijke groet

Team Led gigant

Noté 4 sur 5 étoiles

Vriendelijke en concrete hulp bij een…

Vriendelijke en concrete hulp bij een uitgebreide bestelling van meerdere privé-projecten. Showroom is misschien een iets te uitgebreide omschrijving, maar alle artikelen konden bekeken worden en waren direct uit voorraad leverbaar.
Prima pricing.

29 octobre 2025

Advies en communicatie

Medewerker was erg behulpzaam bij het adviseren voor de juiste ledstrips en profielen. Goede en snelle reacties en ook een aantal keren telefonisch met elkaar gesproken. Een aanrader!

13 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn project led-verlichting van de…

Mijn project led-verlichting van de woonkamerkast goed voorbereid, daarna op weg naar Purmerend waar ik hartelijk werd ontvangen met kopje koffie. Daarna met deskundige hulp mijn project in het geheel goed samengesteld zodat ik met alle onderdelen en met de instructies naar huis ben vertrokken en ben gaan samenbouwen met als resultaat een sfeerverlichting in de kast welke met ons home automatisering kan worden bediend. Alle lof voor profielgigant.

9 septembre 2025

Réponse : Led Gigant

Hartelijk dank voor je mooie en uitgebreide review!

Wat fijn om te horen dat je bezoek aan onze showroom in Purmerend zo prettig is verlopen en dat je je welkom voelde met een kopje koffie. We zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen bij het samenstellen van je LED-project voor de woonkamerkast.

Fantastisch om te lezen dat het eindresultaat sfeervol is geworden en ook nog eens perfect samenwerkt met jullie home-automatisering. Precies zoals je het voor ogen had — daar doen we het voor!

Bedankt voor je vertrouwen en je lovende woorden over ProfileGigant. We wensen je veel plezier met de verlichting en staan altijd voor je klaar als je ons in de toekomst weer nodig hebt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben zeer kundig geholpen bij mijn…

Ik ben zeer kundig geholpen bij mijn zoektocht naar de juiste led verlichting voor een wisselende schilderijenexpositie in het kerkje van Krommeniedijk. De proefset gekocht om te testen werd zonder probleem voor de uiteindelijke versie omgeruild. Zeer tevreden met de service, het uiteindelijke resultaat en gunstige financiële afwikkeling

1 septembre 2025

Réponse : Led Gigant

Hartelijk dank voor je mooie review!

Wat leuk om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen bij het vinden van de juiste LED-verlichting voor de schilderijenexpositie in het kerkje van Krommeniedijk. Een prachtig project waar we trots op zijn om aan bij te mogen dragen!

Fijn dat de proefset goed van pas kwam en dat de uiteindelijke omruiling soepel verliep. We streven er altijd naar om flexibel mee te denken en servicegericht te handelen, dus het is geweldig om te horen dat je dat zo hebt ervaren.

Veel succes en plezier met de expositie, en we hopen in de toekomst weer iets voor je te kunnen betekenen.

Kwaliteit

Kwaliteit, service en professionaliteit.
Led-Gigant weet wat ze doen en over praten.
niks meer op aan te merken, Hier moet je zijn !

1 juin 2025

Réponse : Led Gigant

Hartelijk dank voor je geweldige review!

Wat een complimenten! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit, service en professionaliteit die we bieden. Bij LED-Gigant doen we ons uiterste best om altijd de beste ervaring te leveren, en het is fijn om te weten dat je dit hebt ervaren.

Dank je wel voor je vertrouwen, en we hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus