Bij mijn vorige review werd ik afgeserveerd als was het voor een ledprofiel, dit was niet het geval, het ging namelijk over een pir sensor die op de site ruim voorradig was maar in realiteit... Voir plus
L'entreprise a répondu
gisteren langs gegaan bij de led gigant in purmerend voor de nodige led sheets en led strips voor mijn nieuwe appartement. ondanks de drukte werd ik goed geholpen in het magazijn door 2 medewerkers... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ze helpen me altijd goed en als ik vragen heb word er altijd snel op me gereageerd. Het zijn ook nog eens mooie en goeden producten zeker aan te raden!!!
Wij wonen in Spanje en hebben een grote terrasoverkapping van 5,5 x 5,5 meter laten maken. Ik kreeg het echter maar niet voor elkaar om er verlichting in te laten maken door de fabrikant van de overka... Voir plus
L'entreprise a répondu
LED gigant is uw leverancier voor LED lichtlijnen voor iedere gewenste toepassing. Wij leveren ruim 250 oplossingen op het gebied van LED strips en LED profielen. Uiteraard compleet geadviseerd. Wij beschikken over een eigen voorraad en leveren alles direct binnen 24 uur. Omdat licht lastig online te beoordelen is nodig wij u van harte uit in onze LED winkel.
Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 91 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Voor de tweede keer.. Prachtige led strips en spots gekocht. Bij mijn vorige project werkte alles top dus vandaar weer terug naar Tim! Ik was vooraf goed geïnformeerd door Tim en daardoor wist ik precies wat er mogelijk was. Ook de service is top er was 1 ledstrip die verzwakte aan het eind daar heb ik tijdens de montage iets te wild mee gedaan waardoor de verbinding een beetje los liet. Dat hebben ze kosteloos opgelost door de strip weer goed vast te solderen. al met al een top winkel!

Réponse de Led Gigant
Ik had na advies een mooi up/down ledprofiel met dual ledstrip besteld, maar 1 van de aansluitdraadjes maakte geen contact. Ik moest foto's maken en heb daarna aangeboden om dit zelf te proberen solderen, maar ik moest het opsturen (zonder verdere instructies) of langs komen. Toen bleek dat het garantie was, wel snel een nieuwe ledstrip ontvangen, maar ik wacht nog steeds op een reactie om de retourkosten vergoed te krijgen.

Réponse de Led Gigant
Top service! Na 6 weken heb ik pas de led strips geïnstalleerd, mijn kast op maat liep uit. Een deel van de strip was niet goed. Na een mail hierover, 22.00 s’avonds, kreeg ik binnen 30 minuten reactie. Volgende dag opgelost, nieuwe led strip gekregen. Naast de mooie producten noem ik dat echt top service!

Réponse de Led Gigant
Langs geweest om even snel wat te halen perfect geholpen leuke mensen super tent

Réponse de Led Gigant
Goede advies kwam met een foto zo wil ik het en hij heeft het in order gemaakt
Vriendelijke mensen

Réponse de Led Gigant
Niet fraai. Via de website kwam ik er niet uit, gebeld en mij werd gevraagd om mijn winkelmandje op te sturen voor een passende offerte zo gevraagd zo gedaan. Een week later nog geen offerte, wederom gebeld. Men blijkt het nu zo druk te hebben dat men aangeeft om even verder te shoppen bij andere leveranciers terwijl mijn planning nu een week uitloopt. Erg frustrerend, maar weer verder kijken.
Op reactie vanuit de leverancier: vreemd dat u wel directe kan antwoorden op mijn review en na een week geen offerte kunt samenstellen ondanks het feit dat ik al 80% van de gewenste offerte in de vorm van lichtplan, winkelmand en aanvullende wensen had aangeleverd. Maar ja op naar een andere leverancier.

Réponse de Led Gigant
En als je heel nuchter kijkt naar de negatieve reacties bij truspilot zie je ook precies hoe LED gigant reageerd.
Denigrerend! Het ligt altijd aan de koper... zij doen niks fout!
Foute leveringen? , nee hoor, ze wuiven alles weg, de medewerkers van Led Gigant zijn echte giganten hoe zij klachten het probleem van de koper laten worden...

Réponse de Led Gigant
Goede service, bereid om te helpen ( ook met mijn niet goed gelezen handleiding vragen😅) Adapter defect even mailtje geen probleem kreeg zo een nieuwe. Top service

Goed geholpen
Geven goed advies over hoe te installeren
Heb een ledstrip met alles erbij nu achter mijn Tv

Réponse de Led Gigant
Snelle en betrouwbare service! Mijn bestelling was precies op tijd geleverd en alles was in perfecte staat. Zeker een aanrader!

Réponse de Led Gigant
wij hadden technisch advies nodig en zijn prima geholpen. snelle service ik ben tevreden

Réponse de Led Gigant
Ik heb hier besteld voor mijn woning, ik wist niet helemaal wat ik moest hebben of hoe ik het voor me moest zien en wat er allemaal bij kwam kijken
Na mail contact heb ik snel een offerte gekregen en werd ik door het proces gelopen hoe ik alles moest aansluiten
Top!

Uitstekend geholpen.
Er was iets fout gegaan bij mijn bestelling, waarna er helaas wat vertraging was bij mijn project.
Ik werd direct netjes te woord gestaan waarna mijn probleem binnen een dag opgelost was, en ik verder kon met mijn project.
Snelle adequate handeling en ze weten waar ze het over hebben!

Réponse de Led Gigant
Mijn bestelling werd fout geleverd (de profielen waren niet correct), waarna ik ze heb teruggestuurd zoals gevraagd. Sindsdien zit ik echter zonder producten én zonder mijn geld terug te krijgen.
De communicatie verloopt moeizaam en traag, waardoor het probleem maar blijft aanslepen zonder oplossing. Als klant sta je dus gewoon in de kou terwijl zij het geld al hebben ontvangen.
Dit is voor mij absoluut geen betrouwbare service. Ik raad aan om hier voorzichtig te zijn, zeker als er iets misloopt met je bestelling.

Réponse de Led Gigant
Ze hadden foutieve stukken opgestuurd voor het verbinden van de profielen. belofte gemaakt om de correcte stukken op te sturen, echter werden de correcte stukken nog steeds niet verzonden. Antwoorden zeer traag op e-mail en via telefoon niet te bereiken.

Réponse de Led Gigant
Wat Quincy van Ledgigant heeft gedaan voor mijn zaak, vergeet ik nooit.
Zonder hem had mijn opening gewoon niet kunnen doorgaan. Punt.
We zaten onder zware tijdsdruk. Geen verlichting betekende uitstel. Quincy heeft dat volledig rechtgetrokken. Snel geschakeld. Mee gedacht. Oplossingen gezocht. Doorgetrokken tot het in orde was.
Dat is geen “goede service”.
Dat is ownership. Dat is verantwoordelijkheid nemen alsof het zijn eigen zaak is.
Eerlijk? Deze man verdient aandelen. Hij is geen medewerker, hij is een steunpilaar. Een absolute meerwaarde voor het bedrijf.
Quincy, respect. Dankzij jou stonden we niet in het donker.

Réponse de Led Gigant
Ik was opzoek naar ledverlichting voor in mijn slaapkamer. Nadat ik een offerte aan gevraagd had kreeg ik gelijk goed advies. Hierna de bestelling geplaatst, deze was snel geleverd. Overal erg tevreden! Zeker een aanrader

Réponse de Led Gigant
Super veel aanbod op de website. Goede kwaliteit producten en werd goed geholpen