Bij mijn vorige review werd ik afgeserveerd als was het voor een ledprofiel, dit was niet het geval, het ging namelijk over een pir sensor die op de site ruim voorradig was maar in realiteit... Voir plus
L'entreprise a répondu
gisteren langs gegaan bij de led gigant in purmerend voor de nodige led sheets en led strips voor mijn nieuwe appartement. ondanks de drukte werd ik goed geholpen in het magazijn door 2 medewerkers... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ze helpen me altijd goed en als ik vragen heb word er altijd snel op me gereageerd. Het zijn ook nog eens mooie en goeden producten zeker aan te raden!!!
Wij wonen in Spanje en hebben een grote terrasoverkapping van 5,5 x 5,5 meter laten maken. Ik kreeg het echter maar niet voor elkaar om er verlichting in te laten maken door de fabrikant van de overka... Voir plus
L'entreprise a répondu
LED gigant is uw leverancier voor LED lichtlijnen voor iedere gewenste toepassing. Wij leveren ruim 250 oplossingen op het gebied van LED strips en LED profielen. Uiteraard compleet geadviseerd. Wij beschikken over een eigen voorraad en leveren alles direct binnen 24 uur. Omdat licht lastig online te beoordelen is nodig wij u van harte uit in onze LED winkel.
Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 91 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Ik heb voor de tweede maal maar nu voor een andere toepassing een complete configuratie gekocht. Ik word altijd zeer professioneel geholpen en bediend. Ik kan echt geen negatief punt noemen vandaar mijn 5 sterren.

Réponse de Led Gigant
uitstekende service , een aanrader !!!
Er was een probleem met de levering en die is snel, professioneel en zéér goed opgelost.
hartelijk dank.
en ze zijn per email bereikbaar :) een uitzondering tegenwoordig

Réponse de Led Gigant
Om de complete levering binnen te krijgen heb ik 3x moeten anticiperen.
De klantenservice is alleen via email te bereiken. Daarnaast is het antwoorden geen topprioriteit. Nadat ik meerdere keren gevraagd heb om antwoorden word ik gewoon niet gehoord.
Al met al zeer ontevreden over dit bedrijf. Service is zeer onder de maat. Ik zal hier in ieder geval geen bestellingen meer plaatsen.
Verbaast neem ik kennis van de reactie van Led -Gigant. Na nauwelijks een uur krijg ik reactie van dit bedrijf. Hier verontschuldigen zij zich, omdat er volgens hen wel is gehandeld. Na een slechte review is er dus wel weer reactie. Dat overigens het bedrijf telefonisch goed bereikbaar is geenszins waar. De telefonische beantwoorden verzoekt u enkel een mail te sturen.
Dus een zeer matige reactie van Led- Gigant

Réponse de Led Gigant
Ik geef bijna nooit online reviews maar ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Ik rij er meestal gewoon even langs omdat ik redelijk in de buurt woon. Word altijd direct en deskundig geholpen. Goede spullen ook die bij mij altijd werken. Zelfs mijn electricien was onder de indruk van de LED strips die zowel koud als warm wit licht geven.

Réponse de Led Gigant
Goede service. Een geleverde trafo ging na een jaar kapot. Kreeg direct een nieuwe opgestuurd

Réponse de Led Gigant
Hele snelle en correcte levering.
Wanneer er iets niet bleek te werken, hebben ze zonder aarzelen, onmiddellijk het debetreffende stuk opnieuw opgestuurd.
Topservice!!!

Réponse de Led Gigant
Top ervaring bij Ledgigant! Producten van top kwaliteit en vriendelijk en kundig personeel! Meerdere projecten uitgevoerd met Ledgigant als leverancier en voor het volgende project kom ik zeker weer terug!

Réponse de Led Gigant
Gistermiddag besteld en vandaag had ik mijn profiel al binnen. Enorm bedankt voor de supersnelle service!

Réponse de Led Gigant
Bestellen al jaren bij led gigant onze verlichting, goede service en altijd snel geleverd.

Réponse de Led Gigant
Superservice en snel in huis! Onlangs heb ik profielen besteld voor een nieuw te stuccen plafond. Na een belletje met de servicelijn werd ik goed geadviseerd. Voordeel is dat ik zowel de profielen als het led en trafos als ook de domotica om het slim te maken direct kon bestellen. De prijzen zijn in vergelijking goed, kortom enorm aanbevolen!

Réponse de Led Gigant
Vriendelijk, kundig en dus goed geholpen bij LED gigant.
Tevens uitgebreide uitleg over mijn vragen gehad.
Ook prijzen en kwaliteit zijn prima in orde.

Réponse de Led Gigant
Top bedrijf, goed advies, prijs kwaliteit uitstekend. Zeker een aanrader.
Voor al u led materiaal en kennis over het materiaal

Réponse de Led Gigant
Weer besteld bij de jongens. Sneller dan ik dacht in huis! Mooi warm licht voor de sportschool. Dank voor het advies en op maat geleverde werk!

Réponse de Led Gigant
Super service!! Regelmatig bestel ik hier mijn lichten. Voor zowel thuis als bij ons in het restaurant.
Ze denken graag mee en komen niet geheel onbelangrijk met super producten!
Snel geleverd en super contact

Réponse de Led Gigant
Mooi prijs, snel geleverd, goed verpakt en een groot assortiment!

Réponse de Led Gigant
Ik heb al meerdere keuren hier bestellen en heb tot vandaag altijd top producten en service mogen ontvangen! Hartstikke bedankt.

Réponse de Led Gigant
Via mail netjes contact gehad over item die in bestelling niet genoeg op voorraad waren zijn in overleg aangepast naar items die en goedkoper zijn
Dank jullie wel
Marcel