Omöjligt att komma i kontakt med kundtjänst, mailat tre gånger och inget svar på 5 veckor. Även försökt kontakta Facebook och Instagram. Skulle få en återbetalning men verkar få glömma den och helt... Voir plus
Trots att fakturan skickades ut för 2,5v sedan så har ingen leverans dykt upp. Flertalet kontaktförsök till supporten har gjorts utan ett svar tillbaka…
Kjøpte ett jallaprodukt av de som heter SES Creative Unicorn Håndverkssett Oppskriften var dårlig og en måtte blande i 3-4 ganger mer vann enn tilltenkt. Deler av produktet manglet også, da de... Voir plus
Vid två beställningar i rad saknas varor (slut i lager). Försöker komma i kontakt med kundservice för att slippa betala returkostnaden på 79kr men får inget svar. Bestämmer mig för att skicka tillba... Voir plus
Lekmer offers a wide range of toys, children's clothing and baby products from well-known brands like Stoy, Micki, BRIO and many more.
Stockholm, Suède
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Köpte en balanscykel till min dotter, när jag öppnade paketet så ser jag att det är ROST på alla muttrar!
Reklamerar direkt, har väntat i 1 v utan att få något svar! Går ej att ringa heller.. Får nog ta detta vidare om jag skall få några pengar tillbaka

Réponse de Lekmer
Det er over én uge siden jeg bestilte - min pakke er stadig ikke afsendt. Kundeservice svarer ikke på mails. Håbløst. Handler aldrig her igen.
Update: butikken har annulleret min ordre pga en “teknisk fejl” - men jeg kan se at prisen på trøjerne siden er steget. Og de er stadig på lager i den farve og størrelse jeg har bestilt - 3 Joha trøjer i uld til børn. Nedsat fra 249,- til 134,- da jeg købte dem.
Forbrugerombudsmanden har fastslået, at så længe der ikke er handlet i ond tro fra min side, så skal butikken faktisk overholde aftalen da den anses som bindende når jeg har lagt tingene i min kurv og betalt.
Jeg handlede ikke i ond tro da meget andet Joha tøj også var nedsat med 40%
Så den går ikke Lekmer - I skal få afsendt den pakke med det samme. Ellers går jeg videre med sagen.
Tak.

Réponse de Lekmer
La två stora beställningar på bland annat ytterkläder till barnen. Behöver returnera två av plaggen då de inte passade men när jag ska försöka skapa en retur online står det att kvittot inte kan hittas, skriver in rätt ordernummer och e-post. Finns inget att sätt att returnera på. Har kontaktat kundtjänst via mail (som är det enda kontaktalternativet) men får inget svar på flera dagar. Kommer inte beställa härifrån igen eftersom jag inte verkar kunna utnyttja min ångerrätt?! Mycket besviken

Réponse de Lekmer
Beställde massa ytterkläder som sonen behövde till förskolan. Fick inget bekräftelsemejl, mejlade kundtjänst som svarade efter 3-4 arbetsdagar där de sa att de haft ett tekniskt fel men att ordern var inlagt manuellt och att varorna var på väg. När jag fick mina saker fick jag bara 3/8 saker, mejlade då direkt kundtjänst (har ej fått svar, har gått ca 3 arbetsdagar nu). Fick mejl efter att detta inträffat att varorna ej fanns (ej från kundtjänst utan mer ett automatiskt mejl) och att jag skulle få tillbaka pengarna via samma betalningssätt som jag betalat (Swish/Klarna). Fick 15% på nästa order som plåster på såren, vilket är mycket mindre än rabatten jag beställde för. Har nu gått 2 arbetsdagar och jag har ej fått pengarna. Nu står jag utan det regnställ jag var ute efter från första början, ligger ute med ca 1200 kr och får ej svar från kundtjänst. Mycket besviken.

Réponse de Lekmer
Jag beställde 5 olika varor med vinterkläder och fick Mail om att allt hade skickats. Några dagar senare fick jag sms om att jag kunde hämta ut varorna och när jag ser paketet så är det PLATT. Jag tänkte att dom säkert skickar varorna i olika paket men nej, fick ett Mail direkt när jag hämtat varorna att FÖRETAGET plockat bort varorna från min order för att ”det var många som beställde samtidigt och det hann ta slut”!! Men min order gick igenom och alla varor skickats fick jag Mail om!! Är riktigt besviken på detta då det var första gången jag beställde från Lekmer och rekommenderar INGEN att beställa härifrån!! Man får ändå inte sina varor.

Réponse de Lekmer
Jeg bestilte et par sandaler til min søn søndag, og de kom i dag tirsdag.
Alt var som det skulle være, samt hurtig forsendelse.

Réponse de Lekmer
Tar inte ansvar för att paketen inte levereras enligt överenskommelse. Skickades till ombud istället för box. Rätt girigt att ta en avgift för returer

Réponse de Lekmer
Jeg kjøpte et par sko til mitt barn siden det var tilbud her.
Vi fikk skoene, barnet prøvde de på i et par minutter inne. Ved et uhell kom han borti lappen som hang fast, så den falt av.
Det viste seg at de var for små. Jeg prøvde å sende 2 mail og ingen svar.
På siden deres sto det at hvis varen ikke skulle passe og trenger å bytte, så er det bare å kjøpe nye sko til full pris, så returnerer de mellomlegget.(til den rabatterte prisen man kjøpte de oprinnelige skoene)
Jeg kjøpte da nye sko i en str over og skulle returnere de andre.
Da jeg endelig fikk kontakt med kundeservice kunne de fortelle meg at jeg fikk ikke returnere skoene da lappen har falt av. Og de ville ikke refundere mellomlegget (som det sto at de skulle gjøre på nettsiden ved feil str bestilling)
Useriøst! Kommer virkelig aldri til å handle noe derfra igjen.

Réponse de Lekmer
Jeg så at de hadde mange dårlige anmeldelser og turte nesten ikke å bestille derfra, men det gikk veldig bra. Rask levering.

Réponse de Lekmer
Supernöjd med servicen angående vår reklamation!

Réponse de Lekmer
Blev först orolig då de var en present till helgen och den var uppskattad leverans från 3 dagar innan till dagen innan kalaset, så blev jätteorolig på morgonen idag, det vill säga dagen innan kalaset att den fortfarande stod som endast packad av Lekmer när man spåra den. De vill säga att dhl inte hämtat den, hann bli så besviken. Sen läste jag recensioner här och blev ännu mer orolig. Men vid lunch fick jag ett meddelande från dhl att jag kunde hämta ut mitt paket, blev överlycklig. Så dhl hade troligen glömt skanna in den eller liknande när dom hämtat paketet. Så paketet kom inom beräknad tid och saken jag köpte var precis som förväntat. Superfin och enkel att sätta ihop tack vare bra instruktioner! Skrev även till kundtjänst när två dagar gått utan att dom skickat den, i hopp om att dom skulle kunna prioritera den lite. Kundtjänst svarade idag de vill säga även de inom deras riktlinjer på svarstid. Denna sida har fått så mycket dåliga omdömen här så jag själv blev rädd och orolig när jag läste de, men vet att människor har en tendens till att endast skriva omdömen när dom är missnöjd. Så kände att jag lära dela med mig om mitt upplevelse så andra inte behöver bli lika orolig som jag! Jag är supernöjd med mitt köp!🤗🥰

Réponse de Lekmer
Hemskt ! Beställt en helt annan cykel än den som kom hem ! Nu sitter jag i dagar och väntar på ett svar via Mail ! Hemskt !!! Ska inte behöva sitta med fel vara och ovetandes om när jag får min beställning!

Réponse de Lekmer
Vad bra att ni slutar svara efter första mailat där ni kommer med förslag på hur vi ska lösa problemet.
Tur att fakturan gått via klarna. De driver ärendet åt en om svaret inte kommit inom 20 dagar.
Kom inte med argumentet ”titta i din skräppost”
Aldrig mer en enda pryl härifrån igen.

Réponse de Lekmer
1) Jag fick inte veta att beställningen skulle komma i två kollin. När det första kom utan hela beställningen blev jag orolig och tog kontakt.
2) den lilla kickbiken gick inte att sätta ihop riktigt. Hjulsidorna var inte korrekt avpassade för sin ”motpart”.
3) dålig instruktion (otydlig) för ihop sättning. Vi gjorde om det två gånger.
4) Bikens styre har för stor svängradie = välter lätt, alltså farlig för så små barn som den är avsedd för.

Réponse de Lekmer
Jag beställde en 12tums cykel från Stoy. Står att det ej lämnat lager ännu efter tre veckor och när jag mailat två gånger gar jag ej fått svar. Riktigt lurendrejeri. Rädd att pengarna gått förlorade. Handla inte här!!!

Réponse de Lekmer
Jag beställde en balans cykel 16/3, den 19/3 fick mejl om att min order är skickad! Jag har fortfarande inte fått cykeln! När jag spårar min order står det endast ”ordern tar längre tid än vanligt” i status.
Mejlar lekmer angående detta 25/3 och deras kundtjänst har ännu inte svarat på min mejl trots att dom ska svara inom 48h!
Riktig bluffsida! Kommer aldrig mer handla från lekmer!!

Réponse de Lekmer
Efter att ha läst alla recensioner om företaget var jag redan förberedd på att något skulle vara tokigt med min beställning. Mycket riktigt - skalbyxorna jag hade beställt saknades och hade ersatts med någon slags tröja jag inte beställt. Känns som ett riktig scam att ersätta ett par skalbyxor med en billig tröja. Blir spännande och se hur dom ska lösa detta! Vill ha skalbyxorna jag beställt omgående annars vill jag returnera alla varor kostnadsfritt. Skaljackan och skalbyxorna var tänkta som ett set tillsammans.

Réponse de Lekmer
Jag la en beställning den 4:e. Fick orderbekräftelse och info om att ordet var på väg den 7:e ink spårlänk. Enligt spårlänk packas varor den 8:e, med ursäkt om att det är lång leveranstid. Sen blir det tyst och inget händer i spårlänken, till den 17:e då jag får mail om att Lekmer mottaglig min retur!! Har inte ens fått varorna!
Däremot får jag räkning på returkostnaden.
Inte ett företag jag rekommenderar!

Réponse de Lekmer
En savoir plus sur les différents types d'avis.