Omöjligt att komma i kontakt med kundtjänst, mailat tre gånger och inget svar på 5 veckor. Även försökt kontakta Facebook och Instagram. Skulle få en återbetalning men verkar få glömma den och helt... Voir plus

Trots att fakturan skickades ut för 2,5v sedan så har ingen leverans dykt upp. Flertalet kontaktförsök till supporten har gjorts utan ett svar tillbaka…

Kjøpte ett jallaprodukt av de som heter SES Creative Unicorn Håndverkssett Oppskriften var dårlig og en måtte blande i 3-4 ganger mer vann enn tilltenkt. Deler av produktet manglet også, da de... Voir plus

Vid två beställningar i rad saknas varor (slut i lager). Försöker komma i kontakt med kundservice för att slippa betala returkostnaden på 79kr men får inget svar. Bestämmer mig för att skicka tillba... Voir plus

1. Événements & divertissement

Lekmer offers a wide range of toys, children's clothing and baby products from well-known brands like Stoy, Micki, BRIO and many more.

1,5

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

24 k avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

IKKE BESTILL NOE HER

IKKE BESTILL NOE HER. De tar helt sykt betalt for retur av varer som ikke passer. Drittbedrift, for å si det rett ut. Skal aldri handle der mer. Endte med at jeg skyldte de 128 kroner for å ha returnert et par vintersko. Helt sinnsykt!

21 novembre 2024

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme.

Det stämmer att vi debiterar en returavgift om 79 SEK om man väljer att returnera hela eller delar av sin order. Vi strävar dock efter att alltid bli bättre och uppskattar din feedback gällande vår returpolicy.

Tveka inte på att kontakta vår kundservice om det finns någonting som du undrar över.

Lekmer

Köpte en jacka till min dotter för ca…

Köpte en jacka till min dotter för ca 500 kr, va tvungen att betala 49 kr frakt (fastän nästan alla konkurrenter har gratis frakt över ett visst belopp)

Tyvärr passade inte jackan och jag skapade en retur fraktsedel. de vill då att jag ska betala 79 kronor för returen? 130 kr för frakt till en vara man inte ska ha. Sååååå dåligt. Dessutom fanns det inte olika val för frakten på returen, inte heller att returnera i butik. Kommer tyvärr bara handla på Jollyroom eller Zalando osv efter det här. Inga mer köp på Lekmer pga fraktkostnaderna.

30 octobre 2024

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme.

Vi uppskattar din feedback gällande vår frakt- och returpolicy.

I dagsläget erbjuder vi fri frakt vid köp över 999 SEK. Handlar man under detta beloppet tillkommer det därmed en fraktavgift. Returnerar man dock hela sin beställning inom 14 dagar efter att beställningen mottagits, så återbetalas fraktavgiften.

Kontakta gärna vår kundservice om du mot förmodan inte har fått fraktavgiften återbetald trots att du är berättigad detta, så hjälper vi dig vidare.

Vi har tyvärr inga fysiska butiker vilket innebär att en retur behöver skickas tillbaka till vårt lager.

Lekmer

De svarer ikke på henvendelse

De svarer ikke på henvendelse. Fik en cykel uden skruer og de svarer ikke retur. Snyde firma med utrolig dårlig kundeservice.

8 octobre 2024

Hej Julie,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme.

Vi beklagar att ni mottog cykeln utan skruvar och givetvis hjälper vi er med en lösning!

Vi kan endast finna ett mail från dig som vi mottog en dag sedan. Detta har nu besvarats så kika gärna i din inkorg.

Lekmer

Skjulte og dyrer gebyrer.

Skjulte og dyrer gebyrer.

26 septembre 2024

Hej Michael,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme.

Vad tråkigt att du inte är nöjd med din shoppingupplevelse hos oss. Kontakta gärna vår kundtjänst om det finns någonting vi kan hjälpa dig med.

Lekmer

Reilu 3 vuotta käytössä ollut…

Reilu 3 vuotta käytössä ollut turvaistuin hajosi 3kk takuun umpeutumisen jälkeen. Istuimissa tämän tyyppisiä tyyppivikana, mutta lekmer tarjoutuu ainoastaan maksulliseen korjaukseen
("We can offer a repair towards payment - but that's all we can offer, the seat is out off warranty.) Muiden arvostelujen perusteella korjaukset eivät onnistu edes takuuaikana. Selvittelen asiaa vielä kuluttajanruvonnasta, mutta ilmeisesti virhevastuu ei koske heitä. En aio kyseisestä firmasta ostaa enää mitään, enkä voi suositella muillekaan.

19 septembre 2024

Dear Anne,

Thank you for taking the time to leave us a review.

We are sorry that you are not satisfied with the outcome of your claim.

You claim has not been approved as the warranty have exceeded, which is a decision made by the supplier in question.

You have, however, instead been offered to send the car seat to the supplier, free of charge, to get an estimate on the repair cost and if you would decline to have it fixed, the car seat would have be sent back to you, also free of charge. You have, however, declined this solution.

Unfortunately, we will in this case, not be able to offer you any other solutions.

Please feel free to contact our customer service if you have any further questions.

Kind regards,
Lekmer

Tidigare i somras gjorde jag flera…

Tidigare i somras gjorde jag flera ordrar inför hösten och vintern. Nu när jag har öppnat dom så inser jag att det saknas en overall och inget jag kan göra. Så var väldigt noga med att kolla så att alla sakerna är med.
Jag har väven varit tvungen att reklamera flera saker. Men jag har dock då blivit bra bemött men det är ett krånglit reklamations sätt.
För övrigt är jag nöjd och har fått mycket för pengarna!

29 août 2024

Hej Fanny,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme.

Vi beklagar att du inte har mottagit allt du beställt. Kontakta gärna vår kundservice om du ännu inte har fått hjälp med detta.

Rekommenderas inte

Rekommenderas inte. Köper en cykel där det saknas delar så att handbromsen fungerar inte alls. Utdragen reklamation där det tar flera dagar innan dom svarar på en pågående mailkonversation.
Jag är den som försökt komma med lösningar. Nu har jag gett upp, har meddelat dom att jag tar cykeln till en cykelmek. och därefter får dom ta fakturan. Får se vad dom svarar på det.
Ifall produkten dom säljer saknar delar så är det väl ganska självklart att man löser det fortast möjligt. Sommaren är strax slut, min son har knappt använt cykeln.

16 juillet 2024

Hej Sandra,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme.

Vi beklagar att du inte är nöjd över hur din reklamation har hanterats. Vi uppskattar din feedback som vi kan använda för att se våra rutiner för framtida reklamationer.

Tveka inte på att kontakta vår kundservice om det finns någonting vi kan hjälpa dig med.

Både returfrakt OCH returavgift

Både returfrakt OCH returavgift? Nej tack!

Hej Anders,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme.

Vi uppskattar din feedback gällande vår frakt- och returpolicy.

SÄMSTA RETUR POLICY

På deras hemsida står det att man kan returnera flera ordrar i samma försändelse för att slippa betala returavgift för varje försändelse. Detta gjorde jag, men blev nekad att jag har skickat tillbaka alla varor och behöver nu betala. Omöjliga att få tag i. Telefonen avstängd. Trots bevis på retur kvitto , datum, etc så nekar de min retur. ALDRIG IGEN!!! Varken Babyshop.se eller Lekmer.se , samma ägare och koncept.

12 août 2024

Hej Heve,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme.

Vi beklagar att din retur inte har hanterats korrekt. Vi kommer att se över ditt ärende och återkomma via mejl.

Beställ inte härifrån

Beställ inte härifrån. Beställde regnkläder till barn och även ett par galonvantar som det var rea på. Jag mejlade dem direkt när jag mottog paketet att jag inte mottagit vantarna enbart regnkläderna. Tog drygt 2 veckor innan de svarade och då plockade de bara bort galonvantarna trots att de fanns kvar i lager enligt deras hemsida. Fakturan uppdateras då på klarna och har betalade då den då den avsåg enbart regnkläderna. Jag frågade varför de plockade bort vantarna och varför de inte bara skickade nya till mig. De säger bara att jag får beställa nya igen, men då blir det ju ny fraktkostnad och de är inte på rea längre… idiotiskt. Nej köper hellre någon annanstans. Tur att jag pausade fakturan först på klarna då de säkert inte hade brytt sig om att svara mig om jag inte hade hållit inne betalningen för regnkläderna.

18 juillet 2024

Hej Sara,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme.

Vad tråkigt att du inte mottog en av dina varor! Tyvärr är det inte tekniskt möjligt för oss att skapa nya ordrar och därför är varan istället återbetald.

Om du fortfarande önskar ha produkten så är du välkommen att beställa den på nytt och om du återkommer till oss med ditt ordernummer, kommer vi att återbetala mellanskillnaden så att du får den för samma pris. Givetvis kommer även frakten att återbetalas.

Vi beklagar verkligen besväret detta kan komma att orsaka.

Uselt!

Om man vill ha tag på Lekmer så är det mer effektivt att skriva här på Trustpilot för då svarar dom åtminstone. Dock så svarar dom tyvärr bara med en massa skitsnack. Jag har inte fått nån hjälp dom ber mig bara att skicka mer uppgifter och sen struntar dom i att faktiskt skicka mig den varan jag har beställt. Dom betalar heller inte tillbaka några pengar. Deras system verkar vara att skicka ut fel eller trasiga varor. Sedan skickar man tillbaka dem och då får man ingen hjälp. Då har man alltså betalat för ingenting! Sluta hitta på en massa ursäkter nu Lekmer! Ni har skickat fel vara till mig skicka rätt eller betala tillbaka pengarna! Efter det så kan vi diskutera vidare hur det funkar med retur. Jag har aldrig haft kontakt med ett mer oseriöst företag som har så otroligt usel kundtjänst! Nånting är riktigt skumt med det här företaget. Beställ absolut ingenting från dem och polisanmäl om ni råkar ut för samma som alla andra här. Skicka inte tillbaka någonting till dem för ni kommer ändå inte att få era pengar tillbaka eller det ni har beställt!

Jag har lämnat både mitt namn, mail, telefonnummer, ärendenummer, ordernummer och allt annat dom ber om flera gånger om. Det spelar ingen roll.

Lekmer har haft flera månader på sig att rätta till de fel dom gjort men dom vägrar att betala tillbaka eller skicka varan jag har beställt.

Dessa uppgifter har ni fått flera gånger. Jag anar att ni svarar här för att det ska se bra ut. Jag har skickat dessa uppgifter nu ytterligare än gång och jag är ganska säker på att ni fortsätter skriva här på Trustpilot att det är jag som gjort nått fel eller glömt att skicka in olika uppgifter till er men det är bara skitsnack och det vet ni också!

10 juin 2024

Hej Anna,

Tack för att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme.

Tyvärr kan vi inte finna din order med endast ditt förnamn. För att kunna kika närmre på ditt ärende och undersöka vad som hänt, ber vi dig därför att återkomma med ditt ärende- eller ordernummer.

Vi har gått igenom dina tidigare omdöme och ser inte att detta har delats med oss, som du själv nämner.

Lekmer

Pierwszy sklep który oczekuje ode mnie…

Pierwszy sklep który oczekuje ode mnie potwierdzenia tożsamości z Bank Id którego nie mam bo nie mam stałego numeru. To chore, mieszkam i pracuję w Norwegii dwa lata na D numerze ale żeby zamówić parasolkę do wózka nagle potrzebuje bankId bo inaczej nie mogę odebrać przesyłki. Sklep nie odpisuje na moje wiadomości. Nie polecam

7 août 2024

Dear Marta,

Thank you for taking the time to leave us a review.

I can see that you have reached out to our Customer Service and received help with your case.

Please do not hesitate to contact us again if there is anything else we can assist you with.

Kind regards,
Lekmer

Ett av de mest oseriösas företag vi…

Ett av de mest oseriösas företag vi någonsin handlat av. Rekommenderar ingen att beställa från Lekmer! Försökt reklamera en defekt vara i tre veckor och det går inte att få kontakt med kundservice på något sätt.

Ordernummer 980f3b7d

8 août 2024

Hej Zanna,

Tack för att du har tagit dig tid till att lämna ett omdöme.

Återkom gärna med ditt ordernummer så kollar vi gärna vidare på ditt ärende då vi dessvärre inte kan hitta något mail i ditt namn.

Lekmer

Håll på med detta skiit i en månad nu!

Håll på med detta skiit i en månad nu!! Fick fel varor hemskickat, när jag lyckats få svar från kundstjänst efter två veckor returnerade jag de felskickade varorna direkt!! Paketet levererades till lekmer för en vecka sedan och jag har fortfarande inte fått någon återbetalning eller ens återkoppling på att det är under behandling!!!! Otroligt j*vla företag som ens får finnas!! Blir galen!! Betala tillbaka mina pengar genast!!!

7 août 2024

Hej Victoria,

Tack för att du har tagit dig tid till att lämna ett omdöme.

Återkom gärna med ditt ordernummer så kollar vi gärna vidare på ditt ärende.

Lekmer

VARING! BESTÄLL ALDRIG FRÅN LEKMER!!!

Det absolut sämsta shoppingupplevelsen jag NÅGONSIN varit med om. VARNING! Beställ aldrig från Lekmer! Ska tilläggas att detta är första gången jag skriver en recension. För jag har ALDRIG varit med om något sämre.
Jag beställde två varor, ett dockhus och en Fleeceoverall. Får efter många många dagar ett meddelande att dockhuset inte kunde levereras. Får i nästa steg ett meddelande från lekmer ”vi har tagit emot din retur”. VILKEN RETUR? Ni menar dockhuset jag beställde och ville ge min son i födelsedagspresent?
Får INGEN respons, inget meddelande om att dom kan skicka tillbaka det till mig och ber om ursäkt för deras misstag. Nej, får istället TRIPPLA returavgifter, på grund av Lekmers slarv!
Skriver i mail att jag inte längre vill ha kvar Fleeceoverallen och att dom kan stå för frakten tillbaka, det är ju ändå det minsta dom kan göra efter allt detta? Men nej, det svarar dom såklart inte på.

Nej, beställ ALDRIG här ifrån! Och innan ni går i konkurs kan ni ju alltid byta namn till Lekmindre istället för Lekmer, det passar ju betydligt bättre med tanke på att ni skickar tillbaka leksaker och födelsedagspresenter.

Ordernummer 957d424d om ni tänker gottgöra för något!!!

11 juillet 2024

Hej Sofie,

Tack för att du har tagit dig tid till att lämna ett omdöme.

Verkligen ledsen för problemen du upplevt med din order.Vår kundtjänst har just nu högre volymer vilket har orsakat längre svarstider.
De har nu dock besvarat dina ärenden via email och dina returavgifter som beklagligen debiterats är nu borttagna givetvis då denna order skickades i retur av fraktbolaget av misstag.

Återkom gärna om det är något annat du önskar hjälp med!
Ledsen för besväret.

Manglende levering

Jeg bestilte en barnevogn 18.7. På nettsiden står det leveringstid er 1-3 dager. 23.7 fikk jeg beskjed om at varen er på vei og skulle ankomme mellom 24-29.7. Nå, to dager senere får jeg beskjed om at den kommer senere enn antatt, uten estimert tid. Jeg reiser på et lengre opphold til utlandet om et par dager og er helt avhengig av vogn. Fint om dere kan rydde opp og gi meg en tilbakemelding. Ordrenummer: 4c08f668

Hej Winnie,

Tack för att du har tagit dig tid till att lämna ett omdöme.

Vi beklagar verkligen att du har upplevt problem med din beställning. Vår kundtjänst har kontaktat dig angående din beställning via email. Dessvärre har den haft en del tekniska problem med fraktetiketten som nu är åtgärdat.

Verkligen ledsen för förseningen!

Rekommenderas absolut inte!

Rekommenderas absolut inte!! Beställde två uppsättningar skalkläder till mina barn i början på juli. Fick hem ordern men det saknades en jacka. Går inte att komma i kontakt med kundtjänst annat än via mail & min farmor på 90 år hinner ta sig från Göteborg till Stockholm till fots innan de har svarat. Problemet löses inte & de bara pratar runt det. Jackan är nu slut & de har än så länge inte erbjudit någon kostnadsfri retur av de varor som levererats, trots att jag ett flertal gånger påpekat att det önskas då Kuling inte säljs någon annanstans (endast hos deras minst lika förfärliga systerbolag Babyshop). Läste, dessvärre efter att jag råkat ut för detta, att många varit med om samma sak - att man inte får det man beställt, och rekommenderar ännu en gång verkligen inte detta företag! Bespara er tid & pengar och handla någon annanstans.

Hej Lina,

Tack för att du har tagit dig tid till att lämna ett omdöme.

Återkom gärna med ditt ordernummer så kollar vi gärna vidare på ditt ärende.

Rustent cykel fra Stoy 14 tommer

Vi købte en cykel fra Stoy 14 tommer, som begyndte at rustne efter et par måneder. På trods af at den stod i en lukket garage og ikke var udsat for hverken regn eller andet.
Lekmer mener, at det er fordi vi ikke har vasket cykel efter den éne testkøretur cyklen havde været på. Alt for dårlig kvalitet og utrolig dårlig service/håndtering!

24 avril 2024

Hej Josefine,

Tack för att du har tagit dig tid till att lämna ett omdöme.

Rost på cyklar efter en tid godkänds dessvärre inte alltid av leverantören som en reklamation. Återkom gärna med ditt ordernummer så kollar vi gärna vidare på ditt ärende.

Lekmer

Uteblivna varor men ändå fakturerad

När jag hämtade ut mitt paket den 20 juli fattades 3 av varorna men jag har blivit fakturerad för alla 5. Det går inte att få tag på kundtjänst (har mailat flera gånger). Otroligt dåligt att man inte ens kan komma i kontakt med bolaget. Om ni läser detta Lekmer så får ni gärna lösa det genom att ta bort kostnaden på varorna som ni ej skickat alternativ skicka det jag har beställt. Ordernr:983bf82b

20 juillet 2024

Hej Mikaela,

Tack för att du har tagit dig tid till att lämna ett omdöme.

Vi beklagar verkligen att du har upplevt problem med din beställning. Vår kundtjänst har just nu högre volymer vilket har orsakat längre svarstider. Vi hjälper dig självklart vidare och ditt ärende är nu besvarat och under handläggning.

Dårlig service.

Bestilte en pakke for 1 mdr siden. Den var 3 uger om at blive sendt og leveret, og på dagen for levering bliver den pludselig sendt tilbage til deres lager igen. Jeg får en mail om, at jeg vil få pengene tilbage, og må bestille varen på ny (uden den rabat jeg købte den med), hvis jeg vil have varen tilsendt igen. Har desuden ventet længe på emailsvar hver gang jeg har prøvet at komme i kontakt med dem.

1 juillet 2024

Hej Maria,

Tack för att du har tagit dig tid till att lämna ett omdöme.

Vi beklagar verkligen att du har upplevt problem med din beställning. Vår kundtjänst har just nu högre volymer vilket har orsakat längre svarstider. Återkom gärna med ditt ordernummer så hjälper dig självklart vidare.