Omöjligt att komma i kontakt med kundtjänst, mailat tre gånger och inget svar på 5 veckor. Även försökt kontakta Facebook och Instagram. Skulle få en återbetalning men verkar få glömma den och helt... Voir plus
Trots att fakturan skickades ut för 2,5v sedan så har ingen leverans dykt upp. Flertalet kontaktförsök till supporten har gjorts utan ett svar tillbaka…
Kjøpte ett jallaprodukt av de som heter SES Creative Unicorn Håndverkssett Oppskriften var dårlig og en måtte blande i 3-4 ganger mer vann enn tilltenkt. Deler av produktet manglet også, da de... Voir plus
Vid två beställningar i rad saknas varor (slut i lager). Försöker komma i kontakt med kundservice för att slippa betala returkostnaden på 79kr men får inget svar. Bestämmer mig för att skicka tillba... Voir plus
Lekmer offers a wide range of toys, children's clothing and baby products from well-known brands like Stoy, Micki, BRIO and many more.
Stockholm, Suède
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Bestilt uv teppe til baby. Fikk stor uv suit!! Kundeservis svarer ikke.

Réponse de Lekmer
De har ikke styr på deres shop, de hæver penge før varen er sendt og sender i flere omgange , som efterlader en med ekstra arbejde . For at finde ud af hvor ens varer er . Dårlig oplevelse ogdå dårlog service .

Réponse de Lekmer
Beställde två varor till dotterns födelsedag som är i morgon, fick paketet adresserat i mitt namn men det innehöll ingen av mina varor! Försökt kontakta kundtjänst flertalet gånger i 8dagar men inget svar mer än bekräftelse att ni ska återkomma inom 72 h vilket är ett skämt!
Dotterns födelsedag är imorgon så kan ju glömma vare sig hjälp eller mina varor tills dess!

Réponse de Lekmer
Jätte dåligt, butik rekommenderar ej att beställa nåt från den här butiken.

Réponse de Lekmer
Tack för att ni skriver omdömen här. Undvik

Réponse de Lekmer
Beställde 29e april och stod 1-4 dagars leverans. Idag är det 21 maj och det är fortfarande inte skickat. Dom lovar hela tiden att det ska skickas eller att det har skickats fast dom inte har det. Jag menar sommaren hinner ta slut innan mina barn får sina sommarskor. Rekommenderar inte att beställa från dom om man vill få saker snabbt

Réponse de Lekmer
Köpte en regnoverall som gick sönder på mindre än 2 månader. Dottern har andra av andra märken. Lekmer godkände reklamationen på dålig kvalitet från leverantör. Dem gav valen att få pengarna tillbaka elller laga overallen och få 30 % avdrag. Eftersom varorna var köpta på rea hade inte nya kunnat köpas till samma peng.
Lämnade in paketet hos bringombud per lekmers anmodan. 2 veckor senare när jag kollade ordern så märkte jag att jag inte fått några pengar från reklamationen från lekmer. Därav kollade jag brings spårningslänk där den inte verkade vara registrerad någonstans efter ombudet.
Jag tog kontakt med lekmers support och påtalade detta. Dem tyckte jag skulle ta kontakt med ombudet jag påpekade dem faktiskt är dem som är kund till bring och borde vara dem som eftersökte paketet.
Varpå jag fick svaret det kunde ta upp till 30 dagar för bring för en eftersökning av varor.
Efter ytterligare lite tid och googlingar visar det sig att dem inte följer någon form av praxis. Dem borde ha betalat senast 14 dagar efter varorna var inlämnade.
Jag skickade nya mail och påttalade dem borde betala snarast. Vilket dem inte svara på på ett par dagar.
Tycker det är dåligt dem lägger ansvaret på kunden istället för att ta sitt ansvar. Att man dessutom inte kan erbjuda en utbytesvara är extremt dåligt. Upplevelsen blir dessvärre mindre än 1 stjärna då dem inte har levererat någonting för det betalda beloppet.
23/5 - 2024 bara som en uppdatering bring verkar ha lyckats leverera paketet till lekmer under dagen.

Réponse de Lekmer
Gjorde en beställning för den 1maj. Den 6maj fick jag mejl om att ordern var packad och skickad med instabox. Dagarna gick fraktbolaget sköt fram leveransen dag för dag..
Den 13e ringde jag Instabox och fråga vad det var för fel och de berättade att de aldrig ens mottagit ett paket från lekmer.
I förrgår fick jag ett paket från babyshop att hämta ut helt plötsligt utan att beställt därifrån?
Har läst mig till att de ingår i samma koncern kanske?
Har inte hört ett ord från lekmer iallafall och med det menar jag att väljer man att skicka produkten från en annan butik kanske man ska meddela kunden det iallafall?
OCH hålla leveranstiderna.
Har försökt att nå lekmer på deras URdåliga service-mejl i snart två veckor utan svar.
SÅ dåligt!

Réponse de Lekmer
Beställde en bilstol akut för att de stod på hemsidan att de har snabb leverans. De har dem inte. Två veckor har gått och stolen lyser med sin frånvaro! Blir och åka och köpa en någon annanstans och reklamera denna..

Réponse de Lekmer
Efter att ha beställt en Stoy springcykel har det varit fel på både det första och det andra exemplaret som Lekmer har skickat.
Att få kontakt och svar från kundservice har varit långdraget och svårt och efter att ha lagt både mycket tid och pengar på att skicka tillbaka produkterna så hänvisar Lekmer till att produkten nog inte möter "vårt behov" och vi får ingen kompensation mer än att få pengarna tillbaka för en produkt som är felkonstruerad.
Behovet av cykeln kvarstår... 🤔
Gör inte att man väljer Lekmer fler gånger.

Réponse de Lekmer
Felaktig information på hemsidan. Dålig kundservice. Hög returkostnad.

Réponse de Lekmer
Super fantastiske produkter og service 👍🏼❤️

Réponse de Lekmer
Smidig och snabb lösning till problemet. Nöjd återkommande kund

Réponse de Lekmer
Fick hem trasig produkt. Maila kundtjänst som gav snabbt svar och skicka hem en ny direkt utan krångel.

Réponse de Lekmer
Beställde ett bord till barnrummet av märket Jox, deras eget märke och därmed billiga inköpspriset ( har jobbat på Lekmers kundtjänst själv och ha därför koll). Benen till bordet var defekta. Filmade och fotade felet, bad om en ny vara utan retur då har långt till närmaste ombudet och ingen bil. Fick till svar att ett prisavdrag på 50% är det som kan erbjudas utan retur. En retur som kostar mer för företaget än att bara skicka ut en ny vara. Kvalitén på kundtjänst har gått ner så kraftigt att jag kommer inte att handla här utan fortsätter med Jollyroom som faktiskt förstår värdet av att hantera ärenden smidigt.

Réponse de Lekmer
Jeg bestilte en løbecykel til mit barnebarn d 24/11-23. Kunne følge pakken fra Bring indtil 15 december. Derefter skete der ingen ting, der stod at pakken var i Jönköping i Sverige. D. 21/12-23 ringede jeg til Bring. De fortalte at pakken var blevet sendt retur til Lekmer. Jeg har ikke hørt fra Lemker om, at de har fået min pakke retur. Pengene kom på min konto d 24/12-23. Synes det er underligt de ikke kontakter mig da de får pakken retur.

Réponse de Lekmer
En savoir plus sur les différents types d'avis.