Livia Fé Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,7

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Tijdens Black Friday heb ik een pre-order besteld. Bevestiging ontvangen, maar daarna geen enkele update meer gekregen. Pas na zelf contact opnemen (een maand later) werd mij verteld dat de bestel... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 3 sur 5 étoiles

Twee weken geleden heb ik een bestelling geplaatst, op de site staat voor 14:00 besteld, zelfde werkdag nog op de post. Echter heb ik nog geen bevestiging gekregen dat de producten op de post zijn... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slechte ervaring met Livia Fé. Ik heb meerdere mails gestuurd over mijn bestelling en kreeg telkens tegenstrijdige informatie. Eerst werd mij verteld dat één item wel op voorraad was en da... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik bestel hier nooit meer. Ondertussen 6 weken geleden besteld en nog NIKS gehoord sinds de bevestiging van mijn bestelling. Geen contact met ze te krijgen, echt belachelijk. Ondertussen meerdere mail... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 28 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

282 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Slechte service

Heel lang geleden besteld. Slechte communicatie uiteindelijk ging dat beter en is na 2 maanden ongeveer mijn bestelling geleverd.. nu wilde ik het retourneren en hiervoor staat op de website dat ik een mail moest sturen voor een retourlabel. Mail gestuurd en nu bijna 3 weken verder nog geen reactie. Ik kon tot 14 werkdagen na de levering nog retourneren dus daar ben ik nu te laat mee. Ik voel me gescammed en raad het niet aan

19 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Er wordt beloofd dat je bestelling de volgende dag geleverd wordt, maar in mijn geval duurde het meer dan twee weken.

Pas na meerdere mails kreeg ik eindelijk een reactie, en toen kwam het pakket ineens wel snel. Alleen bleek het voor mij niet de moeite waard, want de producten vielen tegen.

Alles retour gestuurd, maar vier weken later heb ik nog steeds mijn geld niet terug. Ondanks meerdere berichten blijft het gewoon stil.

Slechte service, slechte communicatie en loze beloftes. Hier bestel ik nooit meer.

10 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Ze zijn niet te bereiken!!

Ze zijn niet te bereiken!!! Heb al een mega tijd geleden iets teruggestuurd en nog steeds geen cent op mijn rekening! Gaat om 80 euro, te bizar voor woorden..... Ook had ik een andere bestelling, waar een pre-order van 7 dagen opzat. Nu ruim 1,5 maand verder... Echt heel slecht.

9 avril 2026

Schandalige gang van zaken

Schandalige gang van zaken. Ik ben €100,- lichter, maar na 5 maanden heb ik nog steeds geen producten ontvangen. De klantenservice (wanneer ze eens reageren) spreekt zichzelf constant tegen en biedt nul transparantie. Het is onbegrijpelijk dat een bedrijf zo met zijn klanten omgaat! Ik heb inmiddels meerdere keren verzocht om een volledige terugbetaling maar nog steeds geen reactie via de mail.... en op de socials blijven ze maar zeggen reactie binnen 2-4 werkdagen... maak er gerust maanden van zeg.....Ik overweeg verdere stappen via externe organisaties als dit niet direct wordt opgelost.

8 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

9 maart heb ik een bestelling geplaatst…

9 maart heb ik een bestelling geplaatst waaronder ook een pre- order blouse. Tot op het heden (7 april) heb ik niets ontvangen en krijg ik geen reactie op mijn mails. 2 weken na de bestelling heb ik een mail gestuurd met hoe de stand van zaken is, pas 1,5 week later kreeg ik reactie met dat de blouse binnen 2 weken binnen zou komen. Nu 2,5 week later heb ik nog steeds niks vernomen en heb ik wederom geen antwoord op mijn mails gehad. Vandaag toch nog maar een mail gestuurd in de hoop na een maand antwoorden te krijgen. Op de site staat vermeld dat de verwachte leverdatum altijd onder het artikel zou staan, dit is echter niet het geval. Daarbij zou je binnen 2-3 werkdagen reactie krijgen, maar ook dit is niet zo! Waardeloze service.
Geen aanrader om hier iets te bestellen!

9 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Bespaar je de moeite om te bestellen!!!

Bespaar je de moeite om te bestellen!!!
4 maart een bestelling gedaan, het is 7 april en geen kleding binnen. Gemaild dat ze het mogen houden en ik het niet meer hoef, was onderweg zeiden ze. Wel vreemd want is ook al weer anderhalf week geleden. Mega mega mega slechte zaak!!!!

7 avril 2026

Nooit binnen gekregen

Op 15 januari een leuke jas besteld, nu nog steeds niks binnen. Eerst gemaild en kreeg als reactie dat het vast stond bij de douane maar die week echt verstuurd zou worden, dat is alweer een maand geleden. Ik zou hier nooit meer bestellen, als je weer een mailtje stuurt omdat ze niet reageren krijg je een mail met als reactie dat vaker mailen er niet voor zorgt dat je je pakket sneller krijgt, het is 3 maanden later.

7 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Contact krijgen is verschrikkelijk en pre order levertijd ook..

Op 12 maart een pre order pantalon besteld en vandaag op 6 april nog steeds niks verzonden of binnen gekregen. Al mails gestuurd en een dm op insta maar helaas nergens reactie op. Op de site staat er vermeld dat pre order lever tijd altijd bij het item staat dit kon ik ook nergens vinden. Ook stond er dat ze er naar streven dat ze binnen 2-3 werkdagen op mails reageren ook hier is niks van waar lijkt mij dat dit geen 2 weken duurt om reactie te geven. Erg jammer dit, heel moeilijk contact te krijgen met het bedrijf..

6 avril 2026

Niet bestellen

Na maanden wachten, contact opnemen en weer wachten is mijn bestelling uiteindelijk geannuleerd door Klarna (dit was mijn eigen verzoek), maar nu beweerd Livia Fe dat ik de kleding wel ontvangen zou hebben. Ze hebben een nieuwe factuur gestuurd, waarbij ik het bedrag alsnog moet afrekenen, terwijl er nog steeds geen enkel kleding item is binnengekomen. NIET BESTELLEN.

1 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Onbereikbaar na betaling – erg slechte communicatie

Ik heb bij Livia Fé een broek (als pre-order) en een shirt besteld voor een totaalbedrag van € 90,-. Omdat ik benieuwd was naar de levertijd van de pre-order, heb ik een e-mail gestuurd naar de klantenservice. Helaas zijn ze absoluut onbereikbaar en krijg ik nul gehoor. Ik vrees dat ik naar mijn geld kan fluiten. Bestel hier niet als je zekerheid wilt over je aankoop.

5 mars 2026

Pre-order broek via Klarna

Pre-order broek op 10 feb via Klarna, geen updates en extreem lange wachttijd. Op 10 maart nog geen broek. Gevraagd om annulering, maar er werd alleen shoptegoed aangeboden. Na misleidende instructies van Livia Fé (probleem melden als opgelost bij Klarna) geen actie; Klarna kon niet helpen omdat probleem als opgelost gemeld was en dreigde met €47,50 extra kosten. Uiteindelijk geannuleerd, maar verzendkosten bleven open staan – deze verzendkosten maar betaald om incassokosten te voorkomen.
Ben 2 maanden bezig geweest om dit voor elkaar te krijgen... en eigenlijk nog niet naar behoren opgelost. Bizar!
Uiteindelijk na veel mailen, de verzendkosten toch ook terug gekregen.
NIET BESTELLEN BIJ LIVIA FÉ!
Ze gaan inmiddels verder onder de naam Luna Fé.
Wees gewaarschuwd!

4 avril 2026

Bestel hier niet

Bestel hier niet!
Ik heb al wéken geleden een bestelling geplaatst. Daar zat een pre-order item bij. Na dagen niets gehoord te hebben, heb ik gemaild om te vragen waar mijn bestelling blijft. Weken daarna kwam pas een reactie dat het de week erna verzonden zou worden. Dat zou deze week moeten zijn. Je raadt het al, niets ontvangen! En ze zijn TOTAAL NIET te bereiken! Bizar slechte communicatie en service!

3 avril 2026

28/2 een pre order besteld

28/2 een pre order besteld. daar stond bij dat hij binnen 4 tot 7 dagen weer op voorraad zou zijn. Waarvan je al denkt biedt het niet aan als je het niet hebt. Maargoed eerdere bestellingen waren positief ervaren.
Nu is het inmiddels 3/4. inmiddels heb ik al twee mailtjes verstuurd. (reactietijd 2-3 dagen). Nou na 10 dagen kreeg ik een reactie met: Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je automatisch een track & trace per mail.

Betwijfel of ik ooit nog een pakket ga krijgen.....

3 avril 2026

Opgelicht

Opgelicht, niks binnengekregen en ze reageren al weken niet meer op mijn mails. Schandalig. Besteld in februari en nog niks ontvangen, ook geen mail waarin ze me op de hoogte houden.

9 février 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slechte ervaring met Livia Fé.

Zeer slechte ervaring met Livia Fé.

Ik heb meerdere mails gestuurd over mijn bestelling en kreeg telkens tegenstrijdige informatie. Eerst werd mij verteld dat één item wel op voorraad was en dat ik alleen nog op het andere item moest wachten. Uiteindelijk bleek dat beide items helemaal niet beschikbaar waren.

Dit betekent dat ik al die tijd voor niets heb gewacht, terwijl mij steeds werd verteld dat er nog iets onderweg was. Er is dus continu verkeerde en misleidende informatie naar mij gecommuniceerd.

Erg teleurstellend en onprofessioneel. Dit had veel duidelijker en eerlijker gekund.

Slecht, slechter, slechtst!

Op donderdag 20 februari een bestelling geplaatst met een item met pre-order. Begrijpelijk dat de bestelling dan even op zich laat wachten totdat het pre-order item binnen is.
Echter is het 31 maart, staat het pre-order op de website, zijn de andere items uitverkocht, wordt er niks gecommuniceerd over mijn bestelling, geen geld terug, geen bestelling, geen reactie op mails of Instagram dm's.
Ik vraag me sterk af of ik mijn bestelling en/of geld nog terug ga zien. Zeer ontevreden en eis een oplossing!

Noté 1 sur 5 étoiles

Beloftes niet nagekomen en slechte communicatie

Ik heb eind januari een blouse via pre-order besteld. Ik begrijp dat een pre-order betekent dat het product niet direct geleverd wordt. Omdat er op de website geen verwachte leverdatum stond, heb ik contact opgenomen om hiernaar te vragen. Na enige tijd kreeg ik een reactie dat de blouse eind februari verzonden zou worden.
Ik heb dit rustig afgewacht, maar ook in maart had ik nog niets ontvangen. Daarom heb ik opnieuw gemaild met de vraag wanneer ik mijn bestelling kon verwachten. Toen werd mij beloofd dat deze eind maart geleverd zou worden. Als compensatie voor het ongemak zouden de verzendkosten worden teruggestort, wat ik op zich een nette oplossing vond.
Inmiddels zijn we echter twee weken verder en heb ik zowel de blouse als de terugbetaling nog steeds niet ontvangen. Hierover heb ik opnieuw contact opgenomen, maar tot op heden nog geen reactie gekregen.
Ik vind het erg jammer dat het zo verloopt. De communicatie is echt heel slecht en het is teleurstellend dat ik mijn blouse nog steeds niet heb ontvangen, terwijl ik hier juist erg naar uitkijk.
Ik ga een melding doen bij ACM. Ik adviseer andere dit ook te doen met deze problemen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ga hier nooit meer wat bestellen

Ga hier nooit meer wat bestellen. Bijna 4 weken geleden een pre order besteld en werd gezegd dat het de week erop werd verzonden. Wanneer ik na 2 weken vroeg wat de status was, krijg je geen reactie. Pas als je zegt dat je anders een slechte review achter gaat laten, dan reageren ze opeens. Nu bijna een maand later nog steeds niks ontvangen. Zal een ongeregeld zooitje zijn, dus bestel hier niks

30 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik zit al 6 wkn op mijn bestelling te…

Ik zit al 6 wkn op mijn bestelling te wachten die ik ook al heb betaald. Nog altijd niets ontvangen. Wordt zeer matig gereageerd op mijn e-mails. Alleen “het komt eraan”. Heb ook gevraagd om de bestelling te annuleren en mijn geld terug te storten. Geen reactie ontvangen. Heel triest hoe zij met klanten omgaan!

30 mars 2026
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus