Al maanden bezig. Retour label bij hun gekocht. Niet aangekomen volgens hun. Heb bewijsjes van alles meerdere keren al naar ze gestuurd. Reageren hier wel gelijk op mijn reviews heel snel. Willen dan... Voir plus
Lisez les avis des autres
Tijdens Black Friday heb ik een pre-order besteld. Bevestiging ontvangen, maar daarna geen enkele update meer gekregen. Pas na zelf contact opnemen (een maand later) werd mij verteld dat de bestel... Voir plus
L'entreprise a répondu
Twee weken geleden heb ik een bestelling geplaatst, op de site staat voor 14:00 besteld, zelfde werkdag nog op de post. Echter heb ik nog geen bevestiging gekregen dat de producten op de post zijn... Voir plus
Zeer slechte ervaring met Livia Fé. Ik heb meerdere mails gestuurd over mijn bestelling en kreeg telkens tegenstrijdige informatie. Eerst werd mij verteld dat één item wel op voorraad was en da... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 28 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Les gens ont aussi consulté
Mooie kleding helaas paste er een paar…
Mooie kleding helaas paste er een paar items niet maar ik kon dit makkelijk retourneren.
Ik zal beginnen met iets positiefs
Ik zal beginnen met iets positiefs, 2x iets besteld en de aankoop was erg leuk! Wel een mail moeren sturen waar het pakket bleef, maar kregen daarna snel antwoord. Dus dat was de reden om toch weer iets te bestellen voor mijn dochters. Echter nu na 2,5 week nog steeds niets gehoord te hebben, begin ik mij toch wel zorgen te maken, ook omdat er op de mail ( van mijn dochter) na 6 dagen niet is gereageerd. Mijn nichtje wilde ook iets bestellen, dit haar afgeraden vanwege de slechte communicatie en zeer lange levertijd. Jammer dat dit zo loopt, missen hierdoor wel toekomstige klanten! We houden hoop, vandaar 2 steren terwijl mijn gevoel 1 ster zegt .
20-3: nieuwe update, 1 van de twee broeken is binnen en helemaal prima! Nu wachten op de tweede broek ( wacht nu 3 weken)
Geen contact mee te krijgen
Geen contact mee te krijgen. Laatste mail 04-03 gestuurd. Nog geen reactie. Verder al maanden aan het wachten op een onbrekend product. Wederom: geen reactie.

Réponse de Livia Fé
Echt een hele ontevreden klant hier
Ruim een maand geleden 2 items besteld, maar tot op heden niets ontvangen. Meerdere malen gemaild, maar daar komt geen enkele respons op. Ook via Insta een DM gestuurd, waarop wordt gezegd dat ik moet mailen. Nou dat heb ik al 3x gedaan!!
Ik snap niet dat je zo met mensen om kunt gaan.
Ik heb in de laatste mail gevraagd om de bestelling te annuleren en het geld terug te storten. Ik ben heel benieuwd of daar wel gehoor aan wordt gegeven..

Geen contact te krijgen
Het is jammer dat het op deze manier moet, maar dit lijkt de enige manier om contact te krijgen met dit bedrijf, aangezien ze wél reageren op negatieve reviews. Zodra ik niet akkoord ga met een shoptegoed, hoor ik niets meer en moet ik inmiddels voor de vierde keer zelf achter mijn geld aan.
Daarnaast is het aanbieden van een shoptegoed in dit geval niet toegestaan en heb ik gewoon recht op terugbetaling van mijn geld. Ik hoop dat het bedrijf mij nu wel serieus neemt, anders zal ik verdere stappen moeten gaan ondernemen.
Wat mij betreft valt dit gewoon onder oplichting. Het bedrijf communiceert ook absoluut niet eerlijk: eerst wordt aangegeven dat mijn bestelling nog niet is verzonden. Wanneer ik vervolgens aangeef dat ik hem dan wil annuleren, blijkt de bestelling ineens tien minuten later toch ‘verstuurd’ te zijn. Ik ontvang een track & trace-code van DHL, maar een week later geeft deze nog steeds aan dat de zending niet door hen is ontvangen.
Echt alles behalve professioneel dit bedrijf en je wordt gewoon aan het lijntje gehouden.
Leuke webshop
Leuke webshop! Altijd snel binnen. Mijn pakketje was er echt binnen no time en alles zat netjes verpakt. Word er elke keer weer blij van.

Slechte klantenservice
Ik heb 11 december een pre order gedaan. Wacht al maanden op mijn pakketje. Geven zelf geen update over wanneer het product verwacht word. Pas na zelf contact op te nemen krijg je te horen dat het pakket vertraagd is door drukte, vertraging door de feestdagen en weersomstandigheden, levering die verschoven is. Geven de optie om de bestelling te annuleren en het geld terug te storten. Maar wanneer je mailt dat je dat graag wilt is er geen contact meer te krijgen. Al verschillende mails gestuurd maar helaas geen gehoor.
Nog steeds mijn bestelling niet
Ik heb eind januari een bestelling geplaatst en probeer al lange tijd contact te krijgen, maar op mijn mails krijg ik geen reactie. Pas nadat ik een review plaatste, werd er gereageerd dat er meerdere keren naar mij gemaild zou zijn. Helaas heb ik deze mails nergens ontvangen, ook niet in mijn spam of andere mappen.
Ik heb mijn mailbox volledig gecontroleerd en kan geen enkele mail van jullie vinden. Mogelijk staat er een fout in het e-mailadres. In dat geval vraag ik jullie om via DM contact met mij op te nemen zodat we dit kunnen oplossen.
Mijn bestelling loopt inmiddels al sinds eind januari en ik hoop dat dit nu eindelijk serieus wordt opgepakt.
Leuke webshop
Ik had beter eerder op deze website…
Ik had beter eerder op deze website kunnen kijken, ik heb precies hetzelfde probleem als bijna elke review hier. 1,5e week geleden een bestelling geplaatst, en nog niks verzonden.. Bizar dat er niet vanuit henzelf contact over opgenomen wordt. Als ik zie hoe hier op reviews gereageerd wordt van (bijna) iedereen met dezelfde klacht, zie ik ook dat er weinig verantwoordelijkheid wordt genomen voor dit probleem..
Bestelling nooit ontvangen
Op 25 Februari heb ik een bestelling van ruimschoots €300,- geplaatst waarna ik direct een bevestiging kreeg. Nu 2,5 week later heb ik nog geen enkele update ontvangen van waar de bestelling blijft of wat ik kan verwachten. Ik heb 2 mails gestuurd waar geen reactie opkomt & toen een berichtje gestuurd via Instagram in de hoop dat ik iets meer te weten zou komen. Hier werd onvriendelijk duidelijk gemaakt geen klantenservice te zijn via Instagram.
Ongelofelijk teleurgesteld en verdere stappen zullen ondernomen worden.
Oppassen met deze shop!
Ik wacht al een week op mijn bestelling, nog steeds niets gehoord over verzending. Ook 0 reactie op mijn berichtjes naar de klantenservice. Pas dus op met deze webshop, het zal me benieuwen of ik nog wat binnenkrijg!
Geld niet terug na retour
Ik heb hier 2 kledingstukken en 2 sieraden besteld: een ketting en een armband. Toen dit binnenkwam, viel het mij tegen in het echt en heb ik het hele pakket geretourneerd (wat ook mogelijk was). Een week later kreeg ik het geld op mijn bankrekening, maar miste ik het geld van de sieraden. Ik heb hierover een mail gestuurd en als antwoord krijg ik het geld niet terug. Zij nemen geen sieraden retour wegens hygiëne. Ik heb dat nog nergens meegemaakt (oorbellen zou ik evt kunnen begrijpen). Weg €35,-. Dat is best zuur als je de sieraden niet eens hebt gepast. Ze bieden alleen aan om de sieraden terug te sturen als IK de verzendkosten betaal. Bizar. Niet te vergeten hun trage reacties op mails. Ik heb hier eerder besteld toen heb ik 1 maand moeten wachten op mijn bestelling terwijl dit geen pre-order was, maar hun het simpelweg vergeten waren te versturen. Conclusie, ik bestel hier nooit weer!

Wat een slechte webwinkel
Wat een slechte webwinkel.
Reageren bijna niet op de mail die je stuurt.
Het wordt pas een week later verzonden de bestelling.
Retourtje is 3 maart aangekomen bij hun en inmiddels is mijn geld nog niet teruggestort.
Nou nou wat een makkelijk antwoord.
Blijkt dat je nog wel meer slechte reviews hebt.
En als je vanmorgen je mail had nagekeken had je er ook 1 gezien van mij.
Want hier kan je wel snel antwoorden???
Maar op antwoorden op de mail???

Bizar slecht
Helaas meerdere slechte ervaringen met dit bedrijf. Ik dacht in eerste instantie dat het misschien toeval zou zijn, maar helaas.
Twee keer bizar lang moeten wachten op een bestelling en nu voor de tweede keer ook weer problemen met het terug krijgen van mijn geld. Alle keren zelf overal achteraan moeten gaan, zowel over mijn bestellingen als over mijn retouren.
Op 20 februari heb ik een bevestiging gekregen dat mijn retour in goede orde is ontvangen door Livia Fé, helaas nog steeds geen geld terug gezien. Vorige week donderdag een mailtje gestuurd, vandaag weer. Berichtjes via Instagram gestuurd en Facebook, ook hier geen reactie! Ik voel me echt opgelicht, ontzettend slechte service. Ik zag dat er via Trust Pilot wel snel wordt gereageerd, hopelijk kan er nu dan eindelijk voor gezorgd worden dat ik mijn geld terug krijg.
Update 18-3
Na het plaatsen van mijn review heeft de eigenaresse contact met mij opgenomen dat het erg jammer is dat ik een review heb geplaatst. Overigens heb ik nog steeds mijn geld niet terug ontvangen en is er ook geen oplossing geboden helaas. Communicatie blijft uit. Indien dit niet binnen 7 dagen wordt opgelost, onderneem ik verdere stappen.
Slechte communicatie en lange wachttijd
Op 23 januari een pre-order geplaatst met tegoed van een eerdere geretourneerde bestelling. Inmiddels weken verder en nog steeds niets ontvangen.
Communicatie is erg slecht. Mijn laatste mail is van 4 maart en daarop is nog steeds niet gereageerd. Er wordt verwezen naar ziekte, maar klanten zo lang laten wachten zonder update is geen goede service. Erg teleurstellend.
Ongelofelijk slechte service
Ongelofelijk slechte service. Al drie maanden bezig met en retourneren en daarvoor geld terug te krijgen. Constant zelfde antwoorden in mail waar je niet verder mee komt, geen bevestiging van pakket dat al geruime tijd terug is gestuurd! Het erge van alles is dat het eigenlijk aan de consument ligt en hun keurig handelen. Na het lezen van herkenbare reviews , voelde ik me geroepen dit.ook te melden. Begin er niet aan op hier te bestellen bij Livia fé!

Réponse de Livia Fé
Ik heb op 25-10-2025 een pre order…
Ik heb op 25-10-2025 een pre order geplaatst. Nu heb ik al een aantal mailtjes gestuurd maar krijg telkens hetzelfde antwoord, dat ze er niks aan kunnen doen en het max 3 weken kan duren. Dit gaat over een bestelprijs van €250, nu zijn we in maart 2026 en moest ik mijn ordernummer sturen maar krijg hier niks meer op terug. Erg slechte service en zou hier dus niet weer bestellen..
Ik heb 30-01 een bestelling geplaatst
Ik heb 30-01 een bestelling geplaatst. Ik had inderdaad producten die op pre-order waren. Mijn bestelling zou afgelopen maandag 9-03 verzonden worden. Ik heb nog steeds geen mail ontvangen dat deze verstuurd is. Ik heb de afgelopen 1,5 maand redelijk goed contact met hun gehad. Maar na zolang wachten op mijn bestelling is mijn geduld op.
Nieuwe informatie 13 april.
Ik heb nog steeds geen pakket ontvangen. Ze zeiden dat mijn pakket was kwijt geraakt. Terwijl ik constant contact met hun heb gehad. En ze hebben elke keer gezegd dat die binnen een week verstuurd zou worden. Ze zouden vandaag een deel van mijn bestelling op sturen. En raad is weer geen mail dat die verzonden is. Ik wordt hier er boos van. Het is een bestelling van 165 euro. Denk dat ik ook wel doei kan zeggen tegen mijn geld als dit zo doorgaat…
Late/geen levering pakketje
Tijdens black friday heb ik een bestelling geplaatst. Het is nu 12 maart en ik heb nog steeds niks binnen. Meerdere malen contact opgenomen via de mail en elke keer is mij beloofd dat ik teruggemaild zou worden met nieuwe informatie over mijn bestelling, wat niet gebeurde. Ook geld terug was geen optie, want de bestelling kon niet geannuleerd worden. Dit omdat het een pre order was en dus nog niet binnen was bij het bedrijf zelf. Er is helaas geen telefoonnummer bekend dus ik moet nu maar afwachten. Zooo ontzettend jammer want, eerst was ik heel positief over hun en hun kleding!