Vanuit hun is er een dubbele afschrijving gedaan. Een maad geleden aangegeven, maar er wordt niks mee gedaan. Steeds een mail terug dat hier een ander team over gaat. Ook telefonisch zijn ze nie... Voir plus
Lisez les avis des autres
Krijg elke keer verkeerde maten. Al een paar keer aangepast. Zijn niet te bereiken. Laatste x na een 4 maanden pas gereageerd op mijn mail. Ik heb maat s en een 75 d En ik kreeg xl toegestuurd... Voir plus
Wat een geweldige service van LouLounge! Nadat ik had gemaild en geen reactie kreeg, heb ik even gebeld. Toen bleek dat er onlangs een nieuwe eigenaar is gekomen en dat mijn e-mail daardoor helaas o... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
- Boutique de lingerie
- Boutique d'accessoires de mode
- Magasin de vêtements
- Magasin de vêtements pour femmes
- Maison de haute couture
- Organisation féminine
Écrit par l'entreprise
Louloungerie is een luxueus lingeriemerk. Het lingerie merk streeft ernaar om vrouwen zich zelfverzekerd, krachtig en gerespecteerd te laten voelen door middel van prachtige en comfortabele lingerie. Louloungerie ontdekte een gat in de markt waar comfort en elegantie in lingerie vaak niet samenkwamen. Louloungerie is Nederlands eerste Private Lingerie Club. Meld je aan voor de maandbox, en ontvang iedere maand een verassingsbox van lingerie bij jouw op de stoep! Zo geef je jezelf iedere maand een cadeau in lingerie. Kies voor de kwartaalbox voor iedere drie maanden een verassing of kies voor de Giftbox voor een eenmalige verassing. De betaling zal iedere 27e van de maand bij de consument automatisch worden geïncasseerd. Iedere 1ste van de maand ontvangt iedereen op dezelfde dag de box! Met dit concept zijn we echt een community samen. Naast de optie voor een abonnement, heb je ook de optie om zelf te weten en kiezen wat je koopt door een van onze collecties te bestellen. Louloungerie streeft ernaar om iedere bestelling binnen 24 uur te verzenden. Hierdoor, ontvang jij zo snel mogelijk jouw bestelling!
Coordonnées de contact
Stationsweg 10c, 7692ac, Marienberg, Pays-Bas
- 0627533812
- info@louloungerie.com
- louloungerie.com
Demande des avis aux clients
A répondu à 41 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Slechte service
Krijg elke keer verkeerde maten. Al een paar keer aangepast.
Zijn niet te bereiken.
Laatste x na een 4 maanden pas gereageerd op mijn mail.
Ik heb maat s en een 75 d
En ik kreeg xl toegestuurd.
Toen heb ik het abonnement stopgezet.
Ruim jaar klant geweest kwamen niet met een passende oplossing.
Ook al eerder stop gezet waar ze niet op reageerde en het abonnement gewoon door laten lopen
Slechte service voor het bedrag wat je betaald
Er valt niet in contact te komen
Ook telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Sommige nummers op de site bestaan niet eens.
Nu deze maand weer een dubbele afschrijving.
Hun rekening nummer moeten blokeren, omdat ze maar blijven afschrijven.
Je abonnement opzeggen moet ook via de mail, waar nauwelijk op gereageerd wordt!
Ordered second time and again perfect!
Hele slechte klantenservice
Heb bijna een jaar een maandbox abbonoment gehad. De eerste 4 setjes waren mooi en was ik heel blij mee maar halverwege het jaar veranderde de kwaliteit van de box. Mijn setjes verschenen nog in het plastic (niet mooi ingepakt zoals voorheen) en het was duidelijk dat het gemaakt en verzonden was uit China. Mijn laatste setje verscheen niet eens meer in een doos, was gewoon een plastic zakje wat ik in de mail kreeg.
Daarnaast is er onterecht 2x geld van mijn rekening afgeschreven. Geprobeert contact op te nemen met de klantenservice maar dat is duidelijk AI. De AI email die ik terug krijg belooft het geld elke keer terug te geven maar ik heb het nogsteeds niet op mijn rekening. Ik was er helemaal klaar mee dus heb mijn abbonoment stop gezet. Toch hebben ze een paar dagen geleden weer geld van mijn rekening afgeschreven.
Ordered for my girlfriend and really…
Ordered for my girlfriend and really happy about it
Verrassingsbox verkeerde maat
Ik heb een verrassingsbox besteld, maar kreeg de verkeerde maat. In plaats van een 70E, wat zij als L zetten in de maattabel, kreeg ik een S. Dit past natuurlijk verre van. Ook kwam het pakket niet rond de 1e van de maand aan zoals op de website staat, maar 2 weken later. Nu heb ik meermaals gemaild, een DM gestuurd op instagram en gebeld, maar het nummer is niet in gebruik en reactie op mijn mails krijg ik niet. Ik voel mij bijzonder opgelicht
Komt van aliexpress en je moet weken…
Komt van aliexpress en je moet weken wachten! Niet doen! Bespaar je geld
je zou je setje krijgen in jou maat…
je zou je setje krijgen in jou maat maar je krijgt gewoon een setje uit china. ik heb al meerdere malen contact proberen op te nemen om het terug te sturen en mijn abbonoment op te zeggen maar dat lukt niet. ondertussen nieuwr set weer opgestuurd waar ik ook alweer 2 weken op wacht.
Zeer slechte ervaring - niet bestellen
Twee producten besteld en beide een totaal verkeerde maat geleverd en nog een onderdeel dat ontbrak. Contact opgenomen met de klantenservice, maar hier wordt inmiddels al twee weken niet meer op gereageerd. Kwaliteit van de producten is ook nog eens zeer matig, zeker gezien de prijs.
Belachelijk dat er niet wordt gereageerd door de klantenservice en ik nog steeds mijn geld niet terug heb. Niet bestellen hier, zonde van je tijd en geld!
Klantenservice prima maar kwaliteit overtuigd niet
Heeft erg lang geduurd maar naar mijn email is er direct aktie ondernomen dat was perfect.
Alleen is de sluiting van de bh naar 1x normaal dragen kapot. Denkt dat er een scheurtje in de zilverkleurige voorsluiting heeft gezeten. Voor de normale prijs vind ik de kwaliteit erg slecht
Verkeerde maat
Ik heb aangegeven dat mijn cupmaat 75D is en ik heb helaas een bh in maat S gekregen wat natuurlijk niet past. Er is totaal geen rekening gehouden met omvang en cupmaat
Ik heb BH maat 85E besteld en ik heb…
Ik heb BH maat 85E besteld en ik heb size S onvangen. Past mij helemaal niet!!
Ik geloof dat dit voor dames met een…
Ik geloof dat dit voor dames met een kleine/gemiddelde cup hebben iets heel leuks is. Ik heb zelf E en het past niet eens misschien.
Vreselijk.
Vreselijk..
Een verassing box besteld op 2juli het is 26 juli en nog steeds niets ontvangen maar wel de mail “hoe bevalt je bestelling” ?!
De tracking geeft ook aan dat hij niet bezorgd is wat is dit ?!
Niet geweldig
Na hun website goed te hebben doorgelezen was ik overtuigd dat hun kwaliteit ook echt perfect zou zijn.
Ik koos voor hun omdat ze bh's zouden hebben die zouden passen op elk lichaam.
Setjes zagen er prachtig uit op de website.
Ik heb zojuist het setje binnen maar er vielen meteen strikjes van mijn string af en de string is iets te groot.
De bh pas ik helemaal niet daar verzuip ik echt in.
Levertijd was 4 weken.
Usually 5/5 :)
I already have a subscription for 3 months and the lingerie is really nice and it looks good. The fitting and quality is nice and always delivered on time. The reason why I give a 4 star now is because I received the wrong size this time.
Er is nog steeds geen pakketje binnen…
Er is nog steeds geen pakketje binnen met de ingerie 2 juli besteld en de mail komt terug en het telefoon nummer kan je ook niet bellen.
did not recieve the box