Louloungerie Avis

TrustScore 2.5 sur 5

2,7

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Vanuit hun is er een dubbele afschrijving gedaan. Een maad geleden aangegeven, maar er wordt niks mee gedaan. Steeds een mail terug dat hier een ander team over gaat. Ook telefonisch zijn ze nie... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Krijg elke keer verkeerde maten. Al een paar keer aangepast. Zijn niet te bereiken. Laatste x na een 4 maanden pas gereageerd op mijn mail. Ik heb maat s en een 75 d En ik kreeg xl toegestuurd... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Heb bijna een jaar een maandbox abbonoment gehad. De eerste 4 setjes waren mooi en was ik heel blij mee maar halverwege het jaar veranderde de kwaliteit van de box. Mijn setjes verschenen nog in h... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een geweldige service van LouLounge! Nadat ik had gemaild en geen reactie kreeg, heb ik even gebeld. Toen bleek dat er onlangs een nieuwe eigenaar is gekomen en dat mijn e-mail daardoor helaas o... Voir plus

L'entreprise a répondu

4. Magasin de vêtements pour femmes
  5. Maison de haute couture
  6. Organisation féminine

Écrit par l'entreprise

Louloungerie is een luxueus lingeriemerk. Het lingerie merk streeft ernaar om vrouwen zich zelfverzekerd, krachtig en gerespecteerd te laten voelen door middel van prachtige en comfortabele lingerie. Louloungerie ontdekte een gat in de markt waar comfort en elegantie in lingerie vaak niet samenkwamen. Louloungerie is Nederlands eerste Private Lingerie Club. Meld je aan voor de maandbox, en ontvang iedere maand een verassingsbox van lingerie bij jouw op de stoep! Zo geef je jezelf iedere maand een cadeau in lingerie. Kies voor de kwartaalbox voor iedere drie maanden een verassing of kies voor de Giftbox voor een eenmalige verassing. De betaling zal iedere 27e van de maand bij de consument automatisch worden geïncasseerd. Iedere 1ste van de maand ontvangt iedereen op dezelfde dag de box! Met dit concept zijn we echt een community samen. Naast de optie voor een abonnement, heb je ook de optie om zelf te weten en kiezen wat je koopt door een van onze collecties te bestellen. Louloungerie streeft ernaar om iedere bestelling binnen 24 uur te verzenden. Hierdoor, ontvang jij zo snel mogelijk jouw bestelling!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 41 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

69 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Na 3 weken gewacht te hebben op mijn…

Na 3 weken gewacht te hebben op mijn pakketje en een aantal vragen over mijn vorige bestelling, na weken nog steeds geen reactie. Slechte service, nu nog steeds vragen over onduidelijkheid bij een abonnement. Je hoort niks… niet aan beginnen, lekker makkelijk!

17 juillet 2026

Een verrassingsbox besteld

Een verrassingsbox besteld. Helaas voldoet deze totaal niet aan de verwachtingen. Het is geen mooi setje, de bh is niet verstelbaar, stof is niet mooi en past helaas niet. Ik had gehoopt op een mooi setje zoals ze op de site staan maar deze is echt niet zo. Ik heb de box weer geannuleerd wat ik erg jammer vind

17 juillet 2026

Beste Danielle,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht dat de Surprise Box niet aan uw verwachtingen voldeed en dat u teleurgesteld bent over de pasvorm, de stof en het ontwerp van de ontvangen set.

Wij hebben u inmiddels een e-mail gestuurd, zodat wij uw feedback kunnen bespreken en kunnen kijken hoe wij dit voor u kunnen rechtzetten. Uw mening is voor ons erg waardevol en helpt ons om onze producten en dienstverlening verder te verbeteren.

Wij hopen dat wij de kans krijgen om uw vertrouwen in Louloungerie te herstellen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Nogsteeds geen box binnen na weken…

Nogsteeds geen box binnen na weken wachten… mail wordt ook slecht op geantwoord

Hi Noa,

Onze oprechte excuses voor de vertraging van uw bestelling. Wij begrijpen dat dit erg vervelend is.

Ons team onderzoekt momenteel de status van uw zending en doet er alles aan om de levering te bespoedigen. Wij hebben u een e-mail gestuurd, zodat wij u zo snel mogelijk verder kunnen helpen.

Hartelijk dank voor uw geduld. Wij waarderen de kans om dit voor u op te lossen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik zou hier geen abonnement nemen

Ik zou hier geen abonnement nemen. Het concept is leuk.
Er staat in dat je altijd een extraatje krijgt dat kan ook een kortingscode zijn, deze heb ik maar 2 x gekregen.
Ook heb ik al 2 x dezelfde bestelling gekregen van de maand ervoor. Daarna kreeg ik een bh die heb ik nog niet eens aan gehad toen ik hem aan wilde trekken ging deze al kapot.

Daarnaast heb ik ookal meerdere keren gemaild dat ik het wilde opzeggen. Hier werd totaal niet op gereageerd. Op de website zelf kon ik het niet vinden en uiteindelijk moest het ook via de email. daarna had ik een vraag of ze mijn adres wilde veranderen daar reageerde ze dan wel weer op. Dit is uiteindelijk niet gebeurd want het kwam nog steeds aan op het vorige adres. Mijn laatste bestelling is nog niet eens aangekomen!! Af en toe kloppen de maten ook niet zit het net te strak en dan weer te los.
Ik vind het heel jammer want had graag nog langer lid willen zijn maar door deze omstandigheden is dat voor mij afgelopen. Mijn abonnement is nog steeds niet op gezegd want ze reageren gewoon niet!

Dit is echt niet aan te raden er zijn genoeg websites die het zelfde doen dus beger daar naar kijke!

Hallo Michelle,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht dat wij niet aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Wij hebben u inmiddels een e-mail gestuurd, zodat wij uw situatie kunnen onderzoeken en zo snel mogelijk tot een passende oplossing kunnen komen. Wij doen er alles aan om dit voor u recht te zetten en hopen de kans te krijgen uw ervaring alsnog te verbeteren.

Hartelijk dank dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht.

Eind juni besteld

Eind juni besteld, vandaag 16 juli en nog steeds niks ontvangen. Leuk concept alleen als ik er zo lang op moet wachten hoeft het van mij niet meer.

Hallo Femke,

Het spijt ons oprecht dat uw bestelling vertraging heeft opgelopen. Wij begrijpen dat dit erg vervelend is.

Ons team onderzoekt momenteel de status van uw zending en doet er alles aan om de levering te bespoedigen. Stuur ons alstublieft een e-mail naar louloungerie@gmail.com met uw bestelnummer, zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.

Noté 3 sur 5 étoiles

Ontvangst duurde lang

Heeft erg lang geduurd maar toch ontvangen. Vind de prijs - kwaliteit verhouding niet helemaal goed. Nu gekocht met een code dus alleen verzendkosten betaald maar te duur voor een maand/kwartaal box

27 juin 2026

Nepspul en verkeerde maat

Ik heb meerdere weken moeten wachten op mijn setje. Om vervolgens de verkeerde maat te krijgen en in zo’n shein zak? Echt bizar ik bestelde een 80d en dat is nooit een maat S. Ik krijg mijn bh binnen en dat is een S??? Ja ik raad dit zeker af

Hallo Michelle,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht dat u zo'n teleurstellende ervaring heeft gehad met de levertijd, de ontvangen maat en de verpakking.

Wij hebben u inmiddels een e-mail gestuurd, zodat wij uw situatie kunnen onderzoeken en samen tot een passende oplossing kunnen komen. Wij doen er alles aan om dit voor u recht te zetten en hopen de kans te krijgen uw ervaring alsnog te verbeteren.

Hartelijk dank dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht.

Noté 2 sur 5 étoiles

Waste of money and quality

They have a monthly box subscription for 40 something EUR + shipping.

For a brand that considers themselves luxurious I found odd when I placed my order and I saw that it was being shipped from a warehouse in china. If your company is located in Amsterdam then how come are you shipping directly from china?

Not only that, but their material is simply polyester and elastane, there's nothing more to it. The box arrived all smashed and inside there was one bh and one slip. And that's what you're paying 40+ EUR for. The stitching is not even made properly.

I gave them 2 stars because the set is not ugly, just the quality and sneakyness regarding the company background and believes is a joke.

This is a Alibaba lingerie set that they didn't even bother white labeling it. You're being off buying the same thing from shein for less than 70% of what they're charging.

10 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb een maandabonnement genomen maar…

Ik heb een maandabonnement genomen maar wil hem graag stopzetten
Heb gemaild, geprobeerd te bellen(nr is niet in gebruik) maar krijg geen reactie

4 juillet 2026

Hallo,

Het spijt ons enorm om te horen dat u deze ervaring heeft gehad. Dit is absoluut niet het serviceniveau dat wij onze klanten willen bieden.

Wilt u ons alstublieft een e-mail sturen naar louloungerie@gmail.com met uw volledige bestelgegevens? Dan kunnen wij uw situatie zorgvuldig onderzoeken, zo snel mogelijk oplossen en ons uiterste best doen om uw ervaring weer positief te maken.

Hartelijk dank voor uw geduld. Wij kijken ernaar uit u verder te helpen.

Noté 2 sur 5 étoiles

Maat komt echt niet overeen

Ik heb hier 1 probeer set aangeschaft, juiste maat gekozen volgens de maat gids en dit was dan ook de grootste maat beschikbaar. Toen het pakket aan kwam was ik tevreden, kwaliteit is prima (niet uitstekend) en het was kwa kleur en design een mooi product.

Het viel me gelijk op dat de cups echt heel klein leken en bij het aantrekken bleek dit ook waar te zijn, mijn bestelling waar 80D in zou moeten passen was daarin echt een flop. Uit eindelijk is de set (maat XL) door gegaan naar een vriendin van mij die er met haar 75c net in paste. De band waar de jarratels aan zaten was weer te groot en niet verstelbaar, het enige wat op maat leek was de string (al heb ik string maat M dus als dit gebaseerd is op de grootste maat zou dit ook vrij gek zijn)

Helaas voor mij niet voor herhalings vatbaar.

3 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Weer erg tevreden

Voor de tweede keer een setje besteld bij Louloulingerie. Van bestelling tot aankomst verliep alles vlot.

De setjes zijn van een mooie kwaliteit. Zeker een aanrader!

26 juin 2026

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus