Louloungerie Avis

TrustScore 2.5 sur 5

2,7

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Vanuit hun is er een dubbele afschrijving gedaan. Een maad geleden aangegeven, maar er wordt niks mee gedaan. Steeds een mail terug dat hier een ander team over gaat. Ook telefonisch zijn ze nie... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Krijg elke keer verkeerde maten. Al een paar keer aangepast. Zijn niet te bereiken. Laatste x na een 4 maanden pas gereageerd op mijn mail. Ik heb maat s en een 75 d En ik kreeg xl toegestuurd... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Heb bijna een jaar een maandbox abbonoment gehad. De eerste 4 setjes waren mooi en was ik heel blij mee maar halverwege het jaar veranderde de kwaliteit van de box. Mijn setjes verschenen nog in h... Voir plus

L'entreprise a répondu

4. Magasin de vêtements pour femmes
  5. Maison de haute couture
  6. Organisation féminine

Écrit par l'entreprise

Louloungerie is een luxueus lingeriemerk. Het lingerie merk streeft ernaar om vrouwen zich zelfverzekerd, krachtig en gerespecteerd te laten voelen door middel van prachtige en comfortabele lingerie. Louloungerie ontdekte een gat in de markt waar comfort en elegantie in lingerie vaak niet samenkwamen. Louloungerie is Nederlands eerste Private Lingerie Club. Meld je aan voor de maandbox, en ontvang iedere maand een verassingsbox van lingerie bij jouw op de stoep! Zo geef je jezelf iedere maand een cadeau in lingerie. Kies voor de kwartaalbox voor iedere drie maanden een verassing of kies voor de Giftbox voor een eenmalige verassing. De betaling zal iedere 27e van de maand bij de consument automatisch worden geïncasseerd. Iedere 1ste van de maand ontvangt iedereen op dezelfde dag de box! Met dit concept zijn we echt een community samen. Naast de optie voor een abonnement, heb je ook de optie om zelf te weten en kiezen wat je koopt door een van onze collecties te bestellen. Louloungerie streeft ernaar om iedere bestelling binnen 24 uur te verzenden. Hierdoor, ontvang jij zo snel mogelijk jouw bestelling!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 41 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

69 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een geweldige service van loulounge

Wat een geweldige service van LouLounge! Nadat ik had gemaild en geen reactie kreeg, heb ik even gebeld. Toen bleek dat er onlangs een nieuwe eigenaar is gekomen en dat mijn e-mail daardoor helaas over het hoofd was gezien.
Ze hebben dit direct ontzettend netjes opgelost. Ik mag het ontvangen setje houden, zodat ik er iemand anders blij mee kan maken, én ik krijg een nieuw setje toegestuurd. Dat had ik absoluut niet verwacht!
Daarnaast werd alles snel geregeld en was het contact heel vriendelijk. Echt een voorbeeld van hoe goede klantenservice hoort te zijn. Zeker 5 sterren waard! ⭐⭐⭐⭐⭐

25 juin 2026

Réponse de Louloungerie

Lieve Natasja, wauw, wat een heerlijke review om te lezen! 🥰 We zijn inderdaad sinds kort de nieuwe eigenaren en doen er alles aan om iedereen weer een glimlach te bezorgen. Dat dit bij jou gelukt is, maakt ons zó blij. Geniet van je setjes en bedankt dat je ons een kans gaf! Liefs, Lou ❤️

Noté 1 sur 5 étoiles

Setje van april heb ik nooit ontvangen

Setje van april heb ik nooit ontvangen, terwijl dit bedrag wel van mijn rekening is afgeschreven. Na contact is mij beloofd dat dit setje alsnog mijn kant op komt, maar tot op heden nooit ontvangen. Abonnement heb ik opgezegd, wat wel vlot ging. Ik heb de vraag nog gesteld of het setje van april wel nog mijn kant op komt en als dat niet zo is, of ik dan mijn geld terug kan krijgen van die maand. Ik heb meerdere herinneringen gestuurd, maar na een maand nog geen reactie op mijn vraag ontvangen.

25 juin 2026

Réponse de Louloungerie

Lieve Maya, wat ontzettend vervelend dat je setje van april nooit is aangekomen en dat je daarna niets meer van ons hoorde. Zo had het nooit mogen lopen. Wij zijn sinds kort de nieuwe eigenaren van Louloungerie en willen dit graag netjes voor je oplossen. Wil je even contact met ons opnemen via info@louloungerie.com? Dan pak ik dit persoonlijk voor je op. Liefs, Lou ❤️

Noté 1 sur 5 étoiles

Blijven van je rekening halen.

4 maand geleden mijn abonnement proberen stopzetten. Na 7 mails nog steeds geen antwoord, maar toch blijven ze van mijn rekening halen. Ondertussen rekening geblokkeerd en zie ik al 13 pogingen in de laatste maand. Mijn vorige review die over hetzelfde ging hebben ze proberen rapporteren.

24 juin 2026

Réponse de Louloungerie

Lieve Marie, wat vreselijk vervelend dat je abonnement maar niet werd stopgezet en er toch bleef worden afgeschreven. Ik snap heel goed hoe frustrerend dat is. Wij hebben Louloungerie sinds kort overgenomen en willen dit graag netjes voor je oplossen. Wil je even contact opnemen via info@louloungerie.com? Dan zorg ik dat het direct geregeld wordt. Liefs, Lou ❤️

Klant vriendelijker worden

Klant vriendelijker worden
Pronlemen oplossen en verzending sneller doen bij ons zijn ze 2 keer een verzending vergeten en 1 keer het zelfde setje gestuurd.
En de kwaliyeir lingerie zou ook iets beter mogen.

Réponse de Louloungerie

Lieve marcel, bedankt voor je eerlijke feedback en mijn excuses dat de verzending niet soepel liep en je twee keer hetzelfde setje kreeg. Daar gaan we serieus mee aan de slag. Wij zijn sinds kort de nieuwe eigenaren en willen het graag goedmaken. Neem je even contact op via info@louloungerie.com? Dan lossen we het samen netjes op. Liefs, Lou ❤️

Noté 1 sur 5 étoiles

Horrible service and bad quality

I bought 2 bras. Both shitty quality. 1 broke after my first laundry wash. I've contacted them and they said they'd send me a new one, but have been ghosted on my last 3 emails.

19 juin 2026

Réponse de Louloungerie

Dear Suzanne, I'm so sorry to hear about the quality issue and, even worse, that your emails went unanswered. That should never have happened. We've recently become the new owners of Louloungerie and we'd love to make this right for you. Could you get in touch with us at info@louloungerie.com? I'll personally make sure we sort it out nicely. Lots of love, Lou ❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

Erg blij met de prijs kwaliteit…

Erg blij met de prijs kwaliteit verhouding!

18 juin 2026

Réponse de Louloungerie

Lieve stan, wat fijn dat je zo blij bent met de prijs kwaliteit verhouding! 🥰 Dank je wel voor je lieve review. Liefs, Lou ❤️

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik ben nogsteeds aan het wachten op…

Ik ben nogsteeds aan het wachten op mijn geld retour ontvangen of mijn pakket maar ik hoor maar niks van jullie.

8 avril 2026

Réponse de Louloungerie

Lieve Nadieh, wat vervelend dat je nog steeds wacht en dat je niets van ons hoorde. Dat had niet mogen gebeuren. Wij zijn sinds kort de nieuwe eigenaren en willen dit graag snel en netjes voor je oplossen. Stuur je even een berichtje naar info@louloungerie.com? Dan pak ik het direct voor je op. Liefs, Lou ❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

Prachtige setjes en goede service.

Ik heb al meerdere prachtige setjes van louloungerie waar ik super blij mee ben. Bij mijn laatste order ging er helaas even iets mis, maar na contact te hebben gehad is dat ook perfect opgelost. Heel erg tevreden en ik blijf zeker klant!

17 juin 2026

Réponse de Louloungerie

Lieve Denise, wat ben ik blij dat je al meerdere setjes met zoveel plezier draagt! Fijn ook dat we het kleine probleempje samen netjes konden oplossen. Dank je wel dat je klant blijft, daar zijn we ontzettend dankbaar voor! Liefs, Lou ❤️

Enorm slechte kwaliteit

Enorm slechte kwaliteit. Je ziet gewoon dat ze goedkope setjes gekocht hebben en hun label er snel ingenaaid hebben. Het label viel er al uit toen ik het oppakte. Ik zou hier zeker niet nog eens bestellen.

13 juin 2026

Réponse de Louloungerie

Lieve Floor, wat jammer dat de kwaliteit je zo tegenviel en het label er meteen uitviel. Zo hoort het natuurlijk niet. Wij zijn sinds kort de nieuwe eigenaren en juist volop bezig de kwaliteit te verbeteren. Ik maak het graag goed met je. Neem je even contact op via info@louloungerie.com? Dan lossen we het netjes samen op. Liefs, Lou ❤️

viel tegen

Ik kreeg een bericht dat het pakket bezorgd was, maar ik had het nog niet ontvangen.

De kwaliteit viel mij erg tegen. Er zit geen goede pasvorm in en als je een iets grotere maat hebt, geeft het geheel nauwelijks stevigheid.

12 juin 2026

Réponse de Louloungerie

Lieve roos, vervelend dat je pakket als bezorgd stond terwijl je het niet had, en dat de pasvorm tegenviel. Dat wil ik graag netjes voor je oplossen. Wij hebben Louloungerie sinds kort overgenomen. Neem je even contact op via info@louloungerie.com? Dan kijk ik samen met je naar een goede oplossing. Liefs, Lou ❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

Trustworthy company with fast shipping.

Trustworthy company with fast shipping.
I took part in their promotion for a free surprise set and received what I expected to.

5 juin 2026

Réponse de Louloungerie

Dear Grace, thank you so much for your kind words! We're so happy you enjoyed your surprise set and the fast shipping. 🥰 Lots of love, Lou ❤️

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik kan mijn abonnement niet opzeggen

Ik kan mijn abonnement niet opzeggen. Zowel op me Mail als op Instagram wordt niet geantwoord

Réponse de Louloungerie

Lieve Janel, wat vervelend dat het opzeggen niet lukte en je geen reactie kreeg via mail of Instagram. Dat begrijp ik echt. Wij zijn sinds kort de nieuwe eigenaren en pakken dit graag voor je op: ik zorg dat je abonnement netjes wordt stopgezet. Neem je even contact op via info@louloungerie.com? Dan regel ik het voor je. Liefs, Lou ❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

De levering was snel en het pakketje…

De levering was snel en het pakketje was prachtig ingepakt.!

1 juin 2026

Réponse de Louloungerie

Lieve Rebica, wat fijn dat de levering snel was en je het pakketje zo mooi vond! 🎁 We pakken alles met veel liefde in. Bedankt voor je lieve review. Liefs, Lou ❤️

Verrassend leuk setje ontvangen

Mooie actie: verrassend leuk setje ontvangen.
De maat is prima, het setje past perfect.

10 juin 2026

Réponse de Louloungerie

Lieve Susette, wat leuk dat je setje perfect past en je er zo blij mee bent! 🥰 Dank je wel voor je lieve woorden. Liefs, Lou ❤️

Verschrikkelijk bedrijf

Verschrikkelijk bedrijf. Erg lage kwaliteit lingerie.
Ik probeerde in april mijn account stop te zetten, maar nu is het juni en wordt er nog steeds lingerie opgestuurd en geld afgeschreven. Via de mail contact opgenomen, hadden gezegd mijn abonnement gelijk stop te zetten, maar alsnog vonden er afschrijving plaats in mei en juni.
Naast dat ik het abonnement niet gemakkelijk stop kan zetten, is de kwaliteit van de lingerie erg laag. Het is gemaakt van heel goedkope stoffen en irriteert daardoor de huid erg snel.
Ik voel me enorm opgelicht.

7 juin 2026

Réponse de Louloungerie

Lieve Ytim, wat ontzettend vervelend dat het stopzetten niet lukte en er toch is afgeschreven. Ik snap heel goed dat dat een naar gevoel geeft, en zo willen wij absoluut niet werken. Wij zijn sinds kort de nieuwe eigenaren van Louloungerie en willen dit graag netjes voor je oplossen: je abonnement definitief stoppen en alles in orde maken. Neem je even contact op via info@louloungerie.com? Dan regel ik het persoonlijk voor je. Liefs, Lou ❤️

3 geweldige setjes🤩

3 ontzettend mooie en kwalitatieve setjes ontvangen! Alles was compleet en netjes/goed verpakt. Veel verschillende keuzes op de website en snel bezorgd🤩

Réponse de Louloungerie

Lieve Mirlin, 3 geweldige setjes, wat heerlijk om te horen! 🤩 Dank je wel voor je enthousiaste review, daar worden we zo blij van. Liefs, Lou ❤️

Perfecte lingerie

Perfecte lingerie, past goed en goede kwaliteit! Gekocht als cadeau en is goed bevallen

4 juin 2026

Réponse de Louloungerie

Lieve Pim, wat leuk dat het cadeau zo goed in de smaak viel! 🎁 Dank je wel voor je lieve review. Liefs, Lou ❤️

Hele goede kwaliteit!

Hele goede kwaliteit!

23 mai 2026

Réponse de Louloungerie

Lieve Sacha, hele goede kwaliteit, daar doen we het voor! 🥰 Dank je wel voor je lieve review. Liefs, Lou ❤️

top cadeau

Ik had laatst voor mijn vrouw als cadeau gegeven en wij zijn er allerbij hardstikke blij mee

3 juin 2026

Réponse de Louloungerie

Lieve Tygo, wat leuk dat het cadeau voor je vrouw zo'n succes was! 🎁 Dank je wel voor je lieve woorden. Liefs, Lou ❤️

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus