Zeer slechte kwaliteit scheerapparaat. Na nauwelijks 2 jaar batterij helemaal op. Laadt niet meer op. Gebeld met de klantenservice. Garantie net 1,5 week voorbij. Mancraft weigert keihard et... Voir plus
L'entreprise a répondu
Er was een pinnetje afgebroken tijdens het schoonmaken van de scheerkop waardoor de 3 scheermessen niet gefixeerd konden worden. Het apparaat was een half jaar oud. Dit probleem aangegeven bij de... Voir plus
L'entreprise a répondu
Mijn scheerapparaat dat ik in februari gekocht had maakte een raar geluid met het scheren ! Hiervan hebben we melding gemaakt waarna gevraagd werdt hiervan een filmpje te sturen . Na het beoordelen v... Voir plus
L'entreprise a répondu
Mancraft geeft jouw body de upgrade die het verdient. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor de moderne man, met oog op kwaliteit en comfort. Ons doel: Onze klanten met trots en een fris gevoel voor de spiegel te laten staan.
Parelweg 11, 1812RS, Alkmaar, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Goed levering . Op Tijd en ook goede kwaliteid voor de prijs. Kan een complète verzorging.

Réponse de Mancraft
Ik heb een bodygroomer besteld bij Mancraft. Het bestelproces verloopt duidelijk en snel. Helaas is de bestelling erg laat binnengekomen bij mij. Dat heeft niet te maken met Mancraft maar met de koerier (die van de gele busjes met rode letters). Ik heb contact gezocht met de klantenservice. Op een snelle en professionele wijze hebben we samen mijn klacht tot tevredenheid afgehandeld. Top gedaan Mancraft!!!!

Réponse de Mancraft
Product werkt naar behoren! Bovenal erg onder de indruk van de service. Na een issue met de bezorgende partij, werd er snel en adequaat gehandeld door Mancraft. Erg fijn, dank!

Réponse de Mancraft
Goede service van Mancraft! Mijn Mangroove apparaat waar ik erg tevreden mee was, was na een half jaar kapot gegaan. Na gemaild te hebben werd er door Mancraft snel gehandeld en had ik binnen twee dagen kosteloos een nieuw apparaat op de mat. Heel blij met deze service!

Réponse de Mancraft
Het apparaat werkt niet. Hij laat niet op. Hij was toen die binnen kwam ook 80% vol en is en loopt super snel leeg. Ik hoop dat ik een defecte heb anders kan ik er niets mee. Ik hoor graag hoe dit op te lossen.
M.vr.gr.,
V. P.

Réponse de Mancraft
Mijn vorige apparaat was stuk gegaan (door mijn eigen schuld). Maar beviel prima. Gezien de prijs van een nieuw scheerapparaat is reparatie geen optie. Nieuw besteld en de volgende morgen al binnen!

Réponse de Mancraft
Valt heel erg tegen. Zit geen stekker bij om op te laden. Kan alleen via usb. Maar ik heb geen usb in mijn badkamer.
opzetstukjes kunnen niet vastgeklikt worden.
Ik ga hem terug sturen

Réponse de Mancraft
Ik kreeg de trimmer mooi op tijd maar toen bleek dat deze niet wou laden,contact gehad met klanten service keurig een nieuwe opgestuurd gekregen geen gedoe gewoon excuses en een nieuwe gekregen top service en fijne vriendelijke klantenservice

Réponse de Mancraft
Enige tijd geleden n neusharentrimmer besteld die niet bezorgd werd. Na n review van mij werd meteen contact opgenomen door de klantenservice. Communicatie per mail was eerlijk en duidelijk. Vandaag m’n trimmer ontvangen. De scheerartikelen zijn van zeer goede kwaliteit en pijnloos ontdoen van mn neusharen is erg prettig.

Réponse de Mancraft
Na 6 maanden kreeg ik een probleem met de baardtrimmer, maar ik ben uitstekend geholpen. Zeer tevreden over de garantie. Echt een aanrader als je een nieuwe nodig hebt.

Réponse de Mancraft
Ben zeer tevreden met de Baardtrimmer Premium - 5 in 1, had niet verwacht dat het voor die prijs zo degelijk zou zijn. Is echt super goed materiaal voor de prijs. Helemaal top.

Réponse de Mancraft
Klantenservice kon beter. Wilde het retour sturen ivm dat het product niet voldeed aan de eisen beloftes van het bedrijf. Kennelijk moet je dan schoonmaakkosten betalen als je het retour wil sturen.
Kwaliteit van het product is niet heel bijzonder. Plastic fantastic. Bespaar de moeite en koop een Remington steel b4 of b5. Tussen haakjes. Martijn was goed. Kees niet. Update: fijn dat er nu niks aan gedaan wordt. En bij anderen wel. Jammer dat ik met een na maak apparaat zit. volgens internet zijn er verschillende kopieën van dit product in omloop met allen een andere naam. Voel me zwaar bedonderd en niet gehoord.

Réponse de Mancraft
Product werd aanvankelijk niet geleverd, door beschadiging tijdens transport. Goed opgepakt door Mancraft (Kees en Martijn) Binnen no-time een nieuw apparaat toegezonden gekregen. Dank daarvoor.

Réponse de Mancraft
Snelle levering van de bestelling. Netjes verpakt en geleverd. Product al meteen gebruikt, voldoet aan al mijn eisen en wensen.

Réponse de Mancraft
Prima vervangende scheerkop en vlotte levering.

Réponse de Mancraft
Hadden een technisch probleem met de groomer. Gemailed met de klantenservice en zeer snel en professioneel geholpen naar volle tevredenheid. Komt niet vaak meer voor zo een uitstekende en klantvriendelijke service.
Groet
Arne Belinfante

Réponse de Mancraft
Zeer goede en snelle service. Na een 11 tal maanden deed ons scheerapparaat het niet meer. Ik heb dit gemeld en foto’s van getrokken. Ik kreeg onmiddellijk antwoord dat dat niet de bedoeling mag zijn en dat ze per direct een nieuw apparaat zouden opsturen. De volgende dag was het al bij ons. Zelden zo’n goede en vriendelijke service meegemaakt.

Réponse de Mancraft
Werd ingelicht dat het adres niet goed was ze zijn zeer attent!!

Réponse de Mancraft
Super snel geleverd en keurig verpakt. Heb m al gebruikt en werkt prettig met handige en fijne hulpstukken.