Förut beställde jag produkter från Mark Slöjd och allt var bra. Denna gången tror jag var det packat fel. Beställde två likadana ljuslyktor och det fanns sprickor på båda. Det stod inte på förpackning... Voir plus
Tycker det är väldigt fåligt att man inte kan ringa och få rådgivning. Det är inte alla som har tillgång till en dator när man jobbar. Ni hade fått mycket bättre betyg om detta hade uppfylluts. Även... Voir plus
Äger 2 st elljusstakar typ 8081, 1 st glödlampa hade slutat lysa, ville köpa reservlampa till denna elljusstake. Läste av info under ljusstaken, Typ nr 8081, 17 x Max 0,4W/12V/E5, ytterligare ett nr... Voir plus
Riktigt snygg lampa, som lyser bra. Detta fina sken från lampan uppnås med 3 st 2.2w ledlamporna G9, som beställdes vid samma tillfälle. Lampan levererades med 3st 28w glödtrådslampor, men använd ab... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Hos oss hittar du det mesta som lyser! Allt från svarvade bordlampor i trä till maffiga kristallkronor, adventsljusstakar och ljusslingor. Kort sagt: Allt som lyser! Vår devis är: "Tänk vad lite ljus kan göra" samt "Lights of Scandinavia"
Skene, Suède
- info@markslojd.com
- markslojd.com
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Stort minus att jag inte själv kunde välja utlämningsställe.
Stort minus att jag inte själv kunde välja leveransutlämningsställe. Det blev förvalt och innebar en stor omväg att köra. Fina produkter, snabb leverans, bra reapris.
De har jatte vakra lampor med bra…
De har jatte vakra lampor med bra kvalittet och ibland med super bra priset,tx.-70%.Jag ar nöjd!
Så bra
Snabb leverans. Lamporna var över förväntan, färgen stämde med bilderna!
Så vackra ljusstakar!!
Så vackra ljusstakar!!! Å förra året var det stora guld stjärnor som fick lysa upp vinter mörkret. Fantastiskt utbud och hantverk som man kan glädjas över i många år.
Snabb leverans. Produkten en julstjärna håll verkligen vad den lovade. Mycket nöjd 😊

Réponse de Markslöjd
Snabb leverans, bra förpackat och produkten motsvarade mina förväntningar.

Schlechter Kundenservice
Leider kam der Artikel beschädigt an (mangelhafte Verpackung) und auf meine Nachfrage, wie man weiter verfahren solle würde nicht reagiert (vom Kundenservice). Wir haben 1 Woche gewartet.
Sehr enttäuschend! Wir haben den Artikel retourniert.

Worst Product ever
Worst Product ever.
And markslojd.com do NOT have user manuals one webpage.
Welcome til 2024……

Réponse de Markslöjd
Lätt att beställa och snabb leverans
Lätt att beställa och snabb leverans. Belysningen är inte uppsatt än men såg väldigt fin ut.

Äger 2 st elljusstakar typ 8081
Äger 2 st elljusstakar typ 8081, 1 st glödlampa hade slutat lysa, ville köpa reservlampa till denna elljusstake. Läste av info under ljusstaken, Typ nr 8081, 17 x Max 0,4W/12V/E5, ytterligare ett nr 08 21 078.
Köpte Spare Bulb E5 5-P Art.no 8256.000, Clear, 0,4W/12V 5 st.
Satte i en ny lampa från förpackningen, hel,,,,men lyser mycket svagare!!! Varför???

Dåligt
Beställde en lampa den 11/12 som stod att den fanns i lager, beställer man den 11 ska den hinna fram innan jul. Undrar varför jag inte får något meddelande om den skickats från lagret och får den 21/12 reda på att den var slut i lager och kommer in om 5 veckor. Så dåligt.

dåligt
köpte två adventsljusstakar var dena ena saknade en rosett och den andra hade fekaltiga lampor, tråkigt :(

Réponse de Markslöjd
Dyrt och fint men med usel kvalitet
Har ca 10 spotlights, två partyslingor och en del annat i Garden24-serien. Har haft de första i ca 2 1/2 år och successivt byggt ut. De ger ett fint ljus och ser bra ut men kvaliteten är urusel. Jag har bytt varje spotlight ungefär två gånger, och de ska ha en livslängd på ca 25 000 timmar. De går sönder och slutar lysa, ibland ser man tecken på fult. Detta trots att jag använder Markslöjds tejp mot fukt i kontakter, och i övrigt följer alla tillverkarens anvisningar. Jag har mejlat Markslöjd och frågat om kvalitetsbristerna men trots att det gått tre veckor och en påminnelse har jag ännu inte fått svar.
Tråkigt att lägga så mycket pengar men nu har jag tyvärr låst in mig i detta system så det enda jag kan göra är att åka till Bauhaus och reklamera - där flinar de lite och säger att Garden24 spotlights och partyslingor är deras mest reklamerade produkter, i hela varuhuset. Det säger lite om kvaliteten.

Réponse de Markslöjd
Markslöjd terrasselys Garden - holder ca. 2 år!
Har købt og opsat ca. 20 Markslöjd terrasselys Garden og her ca. 2 år efter, så er der 5 af lamperne der er defekte! Har prøvet at få pæren skiftet, men det er ikke muligt! Desværre et dyrt bekendtskab:-(
Mvh John
En skitprodukt helt enkelt
En skitprodukt helt enkelt! Haft det i 3-4 år. Varje år byter jag 2-3 lampor minst som går sönder. Normalt när de går sönder så lyser de mycket mindre än de ska. Men det normala felet är att gnagarna älskar deras kablar. Så om du installerar systemet så räkna med en hel del underhållsarbete och lampbyte varje år.
Gardeh 24 Spots finder jeg er dårlig…
Gardeh 24 Spots finder jeg er dårlig kvalitet. Har nu haft 5 spot der ikke længere virker grundet fugt i lampen. Ligeledes har jeg måttet udskifte 2 transformers.
Mvh
Bent Lund