Mega hurtig levering dagen efter bestilling og med meget personlig hilsen , samt inspirations materiale med levering tak for en meget fin kunde oplevelse. 🥰👍 Joan Felby
Lisez les avis des autres
Jeg modtog mine varer efter 3-4 dage og varerne er fine. Jeg tilmeldte mig nyhedsbrevet og blev lovet 10%, men den tilsendte rabatkode virkede ikke. Jeg har skrevet 2 mails til butikken, men har ikk... Voir plus
Jeg havde købt garn jeg ikke kunne bruge og det returnerede jeg dagen efter jeg havde modtaget det. Jeg både skrev mails og har efterfølgende sendt en SMS og også prøvet at komme i kontakt med Maske... Voir plus
Jeg har for første gang handlet hos Maskefabrikken. De 5 stjerner er ikke kun for godt udvalg og super hurtig levering. Det er lige så meget på grund af min bekræftelsesmail og kortet i pakken, der er... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Boutique de laine
- aussi dans
- Boutique de loisirs créatifs
- Cours
- Magasin d'articles de loisirs
- Magasin de tricot
Écrit par l'entreprise
Maskefabrikken er både en fysisk garnbutik i 8464 Galten, og en webshop på www.maskefabrikken.dk. Jeg elsker mit job, og synes det er fantastisk at være omgivet af garn og glade hæklere og strikkere hver dag. Jeg fører garn og opskrifter fra fra Filcolana, Sandnes Garn, Onion, Mayflower, Schoppelwolle, m.fl. Opskrifter fra PetiteKnit og masser af udstyr fra bl.a. Pony, Clover og Prym finder du også i Maskefabrikken. Jeg håber du kigger forbi i butikken eller lægger en ordre online. Jeg afsender varer alle hverdage - dvs. ofte får du din pakke kun 1-2 dage efter bestilling.
Coordonnées de contact
Søndergade 19, 8464, Galten, Danemark
- info@maskefabrikken.dk
- maskefabrikken.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 16 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Dårlig service
Dårlig service. Har ikke modtaget mit garn, og de har hævet pengene. Når man kontakter dem, hører man ikke noget!
Jeg har modtaget noget garn til en…
Jeg har modtaget noget garn til en bluse hvor pludselig i slutten af garnet kommer der mange løse ender frem,jeg har skrevet mails og forsøgt at ringe uden respons. Jeg er rigtig ærgerlig over det dårlige garn og ved ikke hvad jeg skal gøre
Birgitte
Intet svar i 2 måneder
Jeg modtog min pakke i starten af november men manglede et nøgle garn, jeg skriver en mail d. 5 november, intet svar, jeg skriver en ny mail d. 25 november, intet svar. jeg skriver til dem/jer d. 5 december på instagram, stadig intet svar. Jeg skriver den her anmeldelse d. 6 januar! Jeg vil ikke anbefale at handle med maskefabrikken.
Hurtigere og effektivt
Meget glad og tilfreds
Meget glad og tilfreds.
Bestilte mellem jul og nytår og garnet blev alligevel leveret hurtigt.
Super fin pakke at hente, hvor garnet var samlet i en pose med takkekort og en karamel.
Kommer helt klart til at bestille derfra igen.
Annulleret ordre
Jeg bestilte en julegave til min mor den 2. November for at være sikker på den ville nå frem. Jeg får en mail med at jeg muligvis skal vente lidt længere, fint jeg bestilte gaven i god tid. Jeg høre intet fra dem inden den 16 december hvor de annullere min ordre. Jeg skrev også til dem den 26 november hvor jeg intet hørte tilbage. Utrolig dårlig service, ville bestille et andet sted fra.
Ikke muligt at få kontakt
Jeg har ringet, skrevet mails og indtalt beskeder på telefonsvarer uden at det er lykkedes mig at få kontakt til Maskefabrikken.
Det har været og er en dårlig oplevelse…
Det har været og er en dårlig oplevelse at handle på denne side. Der har været præget af manglende/ingen kommunikation. Der henvises til mail, men den er der ikke blevet svaret på siden den 17/11 (i dag er det den 9/12)
Min ordre er fra den 30/10. Pengene blev trukket den 5/11 og jeg modtog derefter ordren. Der var fejl i ordren. Vi aftalte pr mail, at jeg sendte MobilePay for den fejlleverede garn, så jeg bare beholdt den og hun ville sende den manglende garn, når den kom på lager.
Så status i dag den 9/12, er at jeg har knap 600 kr. udestående hos Maskefabrikken og at jeg ikke kan komme i kontakt med hende.
Utrolig dårlig service og manglende…
Utrolig dårlig service og manglende kommunikation.
Jeg belstilte fra jeres hjemmeside den 3/11 og modtog en ordrebekræftelse.
Derefter hører jeg ikke noget i en uge og vælger så at sende en mail og spørger hvornår de regner med at sende min pakke.
De svare så efter et par dage at der har været en lagerfejl og at de slet ik har garnet. Så jeg skriver så at jeg gerne vil annullere min ordre så jeg kan bestille et andet sted fra.
Det får jeg selvfølgelig ikke svar på og i dag 15 dage efter er min ordre blevet sendt.
Hvor bliver kommunikationen af her? Jeg vil da gerne informeres hvis de ik har mine vare på lager!!
Derudover er det helt umuligt at komme igennem til deres telefon nummer de oplyser og man bliver bare henvist til at sende en mail, som så heller ik bliver besvaret.
Utrolig dårlig oplevelse og ikke noget jeg kommer til at anbefale til nogen.

Superservice og fedt tilbud
I forb. med at butikken flytter, fandt jeg et vildt godt tilbud, og i betragtning af at de pakker på livet løs i butikken, både ordrer og varer der skal flyttes, så synes jeg at servicen var rigtig god

Réponse de Maskefabrikken
Laaaang leveringstid, manglende service.
Bestilte garn den 2 november som jeg skulle bruge til en gave. Pakken ankom først til pakkeshop den 15 november. Det fremgik ikke på hjemmesiden at de ikke havde garnet hjemme og at der er lang leveringstid og de kontaktede mig ikke. Da jeg skrev at jeg gerne ville annullere ordren da jeg havde købt garn et andet sted og det jo endnu ikke var afsendt fik jeg ikke svar. Manglende kommunikation! Men garnet er kommet frem.

Réponse de Maskefabrikken
Fik super god hjælp og service da jeg…
Fik super god hjælp og service da jeg handlede i butikken.

Kan ikke anbefales
Kan desværre ikke tilslutte mit de gode oplevelser. Bestilte garn forrige uge og hører intet før der er gået en uge. Her beklager de at garnet ikke er på lager alligevel, fair nok - det kan jo ske, men hvorfor vente en uge, med at give besked. Jeg beder med det samme om at min ordre annulleres da jeg ikke kan vente længere og i dag har jeg så fået besked om at ordren er sendt. Sikke noget bøvl, som kunne undgås, hvis man læste sine mails. Dét mindste man kan gøre er at orientere sig om hvad ens kunde ønsker når man har en forsinkelse.

En skøn oplevelse
Sød, hjælpsom og hurtig betjening både fysisk og på webshoppen. En skøn oplevelse 🧶
Stjerneregn til bedste garnshop
Har købt det fineste Peer Gynt garn hos jer til den allerbedste pris og med hurtig levering.
Jeg er kæmpefan af dejlige butik
Fuld plade på stjerner i jeres retning
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Et rigtigt dumt sted at handle
et rigtigt dumt sted at handle, hvis man gerne vil modtage de varer, man køber og betaler. Jeg har bestilt en vare d. 2. november, som jeg endnu ikke har modtaget (dd 14. november), og som ikke engang er sendt afsted fra butikken. Jeg har kontaktet butikken af flere omgange - først fik jeg et standardsvar om, at jeg selv skulle sørge for at holde øje med, om jeg fik en sms (ikke nærmere specificeret hvilken sms eller fra hvem), og at der dertil kunne være en udfordring med min bestilling (igen ikke nærmere specificeret hvilken udfordring eller en afklaring på, om der var en udfordring). Sidenhen har jeg forsøgt at kontakte butikken af to omgange, men nu svarer de ikke længere, og der er stadig ingen udsigt til, at jeg får min vare.

Réponse de Maskefabrikken
Helt uhørt dårlig kommunikation.
Helt uhørt dårlig kommunikation i forbindelse med køb fra website. Telefonkontakt ikke mulig, og mails blev ikke besvaret til trods for, at telefonsvareren opfordrer til netop dette. Online handel kan ikke anbefales.
Dårlig kundeservice
Jeg bestilte 3 nøgler garn d. 2/11, og d. 13/11 er pakken endnu ikke blevet afsendt. D. 6/11 fik jeg en mail om, at der kunne være en udfordring med min levering, og jeg skulle vente på en sms, som jeg så heller ikke har fået. Jeg har skrevet to mails, hvor jeg beder om at de annullerer min ordre, men dem har de heller ikke svaret på.
Alt i alt, har det været en ret dårlig oplevelse.
L’expérience Trustpilot