30/11 Middelgrote bestelling gedaan, ruim op tijd voor kerst. 15/12 krijg ik een update dat het eraan zal komen, ik geef het weer even tijd 6/2 nog niets gehoord over m'n bestelling, dus ik vr... Voir plus
Minihobby
Lisez les avis des autres
Besteld in begin November denken dat het vast voor kerst binnen is. Na 2 weken contact opgenomen, Klantenservice zei dat het een drukke periode is meer niet. Tot vandaag geen update van mijn bestel... Voir plus
Ik bestel nu al minstens 2 jaar bij Minihobby en ik ben nog nooit tegen problemen aangelopen. Ik zie veel negatieve reacties, maar zelf heb ik hier totaal geen ervaring mee. Ik heb nu voor meer da... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Van uitstel komt afstel
30/11 Middelgrote bestelling gedaan, ruim op tijd voor kerst.
15/12 krijg ik een update dat het eraan zal komen, ik geef het weer even tijd
6/2 nog niets gehoord over m'n bestelling, dus ik vraag ernaar
9/2 krijg ik antwoord dat ze zelf ook op de leverancier wachten
30/3 vraag ik er weer naar, want het duurt nu wel extreem lang
30/3 krijg ik antwoord dat volgende week alles binnen komt!
15/4 (dus 2 weken later) heb ik nog steeds niets binnengehad, dus ik vraag er weer naar
26/4 krijg ik antwoord dat ze me geen antwoord kunnen geven over wanneer mijn spullen geleverd zullen worden. Tevens annuleren ze ongevraagd mijn bestelling en storten ze het geld terug. Doet alsof hun handelswijze (een klant 5 MAANDEN laten wachten op een bestelling) volkomen normaal is.
Bij een ander bedrijf de exact zelfde bestelling voor minder geld gedaan (had ik veel eerder moeten doen) en het was binnen een week binnen. Misschien eens tijd om van leverancier te veranderen.
geen contact
wacht lang op je bestelling en vrijwel geen contact met ze te krijgen waarom het zo lang duurt!!
slecht service
slecht service, preorders komen te laat aan communicatie is NIET aanwezig.
Dan heb je hun eigen community op discord die continue elkaar omhoog zitten te verheerlijken en die wel hun bestellingen krijgen.
Belachelijk en het licht niet waardig.
zeer slecht
zeer slecht, al de vierde keer dat ik mijn bestelling ga annuleren bij deze aanbieder, vroeger ging alles prima maar nu is er van alles mis en natuurlijk nooit hun schuld. bij twee verschillende aanbieders een codex besteld bij de een had ik hem de volgende dag in huis en bij mini wacht ik er weer twee weken op en het zijn codexen die al lang uit zijn en bij gw gewoon besteld kunnen worden
bedriegers!
bestelling van 4 maanden geleden nog altijd niet binnengekomen. 't Is simpel: het zijn bedriegers. Aanvaarden uw geld, maar doen niks. DO NOT BUY HERE
Customer service doesn't exist
Orderd miniatures in the past and had no issues.
Now i am waiting for 5 months for any detail about an order, wanted to cancel but can't reach any of their support service. Telephone they just don't pick up, email they send and auto generated email and thats that.
So yea avoid this shop not worth the trouble
No delivery, no transparency
I ordered a couple of limited-release items back in November and March. I am still waiting to receive them even though others who have ordered similar products have received theirs. Despite the promise of responding to e-mails within three days, I am still awaiting a reply. Furthermore, their telephone number is unreachable due to maintenance, which has been lasting for months now.
Now, I do not mind waiting, even for months. However, when others receive the very same product that I have ordered, I become suspicious. The lack of honest transparency on where things go wrong is jarring. Other retailers are able to send when the product is released, yet somehow, Minihobby blames GW for all delays. That's a lie. Why would one retailer, and only one, have consistent issues with GW? It's an easy excuse.
Minihobby can improve the obvious things—transparency, communication and reliability. However, the owner claims they have improved for over half a year. It is time they just admit they struggle to run their business. Apologize to anyone with delays with their orders and devise an initiative to think with the customer for possible solutions: money back or getting the product (even if it means separate, individual boxes to mimic the product). It is nauseating how others (GW, DHL, municipality, etc.) are constantly being harped as the ones who cause the problems. This can be, however, it is continually someone else's fault. Again, admitting to mistakes is fine. But it is constant blame-shifting from Minihobby.
Teleurstellend
Wat eens mijn favoriete online warhammerwinkel was is een chaotische teleurstellende ervaring geworden. Ik wist dat de levertijden lang waren maar t word steeds gekker. In december bestel ik 3 items. En nu in mei heb ik daar twee van gehad en van een mijn geld terug gevraagd omdat deze vooralsnog "in bestelling" staat. Zoals zo'n beetje alles op de website. Ik ben mn spullen rechtstreeks van games workshop gaan bestellen. Duurder dat wel maar minder drama. Die doos waar ik drie maanden tevergeefs op wachtte heb ik via gamesworkshop zelf zonder al te veel problemen verkregen.
Ik vind het jammer en ik kan niets zeggen over de fysieke winkel maar ik zou de online kant mijden als de pest.
Artikelen worden niet geleverd
2 maanden terug een pre-order geplaatst. Bij alle andere winkels heb je het dan de week na release (wat altijd op zaterdag is) in huis. Ik heb nog steeds niks. Elke maand sturen ze je een update, waarin ze alles en iedereen de schuld geven, behalve zichzelf. En als je meer info wil, moet je maar de Discord joinen.
Ik ga proberen mijn geld terug te krijgen, maar of dat lukt is nog maar de vraag...
Ooit had ik goede ervaringen met deze shop, maar dat is al lang niet meer zo. Ik ga hier in elk geval nooit meer iets bestellen.
Tragisch slecht
In november 2023 een bestelling geplaatst die er in april 2024 nog steeds niet is. Volgens hun eigen voorwaarden horen ze binnen 30 dagen de klant een update te geven, maar de enige "updates" die ik heb gehad waren na zelf meerdere malen mailen. Geen updates, geen oplossingen buiten een potentiele toekomstige oplossing ooit in de toekomst, enkel uitvluchten. Klantenservice 0,0. Na vandaag nog maar een keer mailen over een update hebben ze gewoonweg de order geannuleerd, terwijl ik daar helemaal niet om had gevraagd. Vroeger met plezier zaken gedaan hier, maar ik weet niet wat er gebeurd is want tegenwoordig kan ik alleen maar zeggen: vermijden die hap en elders je producten kopen.
Update: de eigenaar heeft gezegd dat er verbetering gaat komen, dus laten we het hopen.
Zeer slecht
Zeer slecht, levertijd van meerdere maanden met een heleboel smoesjes maar geen oplossingen of echte uitleg.
Dan nog acties als minder korting geven dan voorheen maar je kunt wel een jaarlijks lidmaatschap afsluiten om zo de eerdere korting weer terug te krijgen.
Bagger slecht
klanten service is bagger slecht en erg onbeleefd. zelfs bij fouten door hun doen. als het goed gaat is er geen probleem maar als het fout gaat is het echt vervelend. foutje in het systeem of magazijn fout of een ander excuus en dan zit zelf met de terug stuur kosten en zonder je bestelling welke niet meer terug in voorraad zal komen, zoals een tijdelijke battleforce preorder.
Mijn review betreft MiniHobby:
Mijn review betreft MiniHobby:
Niet op voorraad
Ik denk dat jullie hem wel snappen. Ik bestel wel bij een andere winkel die het wel op voorraad hebben en dat ik weet waar ik aan toe ben. inplaats van weken op een bestelling te wachten en in onzekerheid te zitten. Op de site staan zelfs producten die "In bestelling" zouden zijn, maar die helemaal niet eens meer geproduceerd worden door Warhammer. Deze producten horen dus niet eens op de website te staan als een product dat MiniHobby aanbiedt, dat is gewoon bedrog.
Bot en teleurstellend
Vorig jaar een paar bestellingen gedaan. Op mijn vraag of er een aangepast kon worden werd bot gereageerd. En hoewel de reageerder op Discord altijd nette tekstopmaak gebruikt, waren zijn reacties op mij duidelijk minder gemotiveerd.
Voor de kerst nog maar een mysterybox geprobeerd. Zat vol met zooi die ze niet meer kwijt konden.
Reviews op de website achterlaten lijkt ook niet meer te werken. Dat maakt wel duidelijk wat voor een bedrijf het is geworden.
Ik bestel er nooit meer iets. Het was eens een goede zaak.
Erbarmelijke klantenservice
Na weken (6 a 7) heen en weer mailen en twee keer een 'bevestiging' van een deel verzending nog steeds geen bestellingen ontvangen. Om vervolgens te horen te krijgen dat het 'toch niet op voorraad' is. Erbarmelijke klantenservice; zeggen dat ze contact opnemen maar doen dat niet.
Zeer slechte service
Zeer slechte service. Vergeten leveringen en vergeten te reageren. Hier niet bestellen!
3 weken terug hier een pre-order…
3 weken terug hier een pre-order geplaatst. Ruim week geleden bericht ontvangen dat de batch geteld werd. Tot op het heden nog geen bericht over mijn bestelling ontvangen of statusupdate. Ik kan niet in contact komen met de klantenservice, deze is vrijwel onbereikbaar. De producten die ik had besteld, liggen in andere winkels gewoon op voorraad. Vrees dat mijn bestelling lang op zich zal laten wachten, als ik hem überhaupt krijg!
Bestelling wordt niet geleverd
Bestelling gedaan, op voorraad en normaal op 3 dagen geleverd. Na drie weken nog niks ontvangen!! Nog mensen in mijn omgeving maakten hetzelfde mee. Geen deftige reactie via klantendienst. Mijn bestelling is op andere sites gewoon leverbaar. Enkel zij slagen er blijkbaar niet in te leveren. ZEKER NIET AANGERADEN OM OP TE BESTELLEN!!
Best zielig hoe hard deze webshop…
Best zielig hoe hard deze webshop achteruit gegaan is, terwijl ze zelf denken een gw store te zijn. Pre orders zijn altijd te laat, ze verkopen je spullen die ze niet hebben en geen garantie dat ze ook daad werkelijk binnen komen. Sensei bram heeft geen idee waar hij het over heeft en dat is na een paar opmerkingen snel duidelijk. Je wordt als betalende klant gewoon belachelijk gemaakt op de discord door het vaste groepje simps . Kort samen gevat , sla deze webshop gewoon over. De spaarpunten die je misloopt ga je niet missen
Ik bestel er nooit meer
Zelfde verhaal, op 23-07-2023 een bestelling gedaan, nooit ontvangen. Wel heb ik gemaild en gebeld, kreeg een of andere smoes dat alles in backorder staat. We zijn nu meer dan een half jaar verder. Zojuist weer gemaild, morgen ga ik bellen. Anders maar eens langs gaan bij de beste man....
L’expérience Trustpilot