Minihobby

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

30/11 Middelgrote bestelling gedaan, ruim op tijd voor kerst. 15/12 krijg ik een update dat het eraan zal komen, ik geef het weer even tijd 6/2 nog niets gehoord over m'n bestelling, dus ik vr... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Besteld in begin November denken dat het vast voor kerst binnen is. Na 2 weken contact opgenomen, Klantenservice zei dat het een drukke periode is meer niet. Tot vandaag geen update van mijn bestel... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestelling gedaan, op voorraad en normaal op 3 dagen geleverd. Na drie weken nog niks ontvangen!! Nog mensen in mijn omgeving maakten hetzelfde mee. Geen deftige reactie via klantendienst. Mijn bestel... Voir plus

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super toffe winkel.

Super toffe winkel.
Vaker langs geweest om met mensen te connecten over Warhammer en Magic. Elke keer weer nieuwe vrienden gemaakt in de hobby. De winkel heeft volledig aangeklede speeltafels waar je zonder te reserveren een Warhammer Game kan starten met je maten. De mensen van Minihobby zijn meesters in de hobby en kunnen je tot op het kleinste detail adviseren met je aankoop; van verf tot miniatures. Ik ga hier vaker komen om te spelen en mijn hobby spullen aan te schaffen.

13 janvier 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Worst customer service, products never sent despite being labelled as "in-stock"

Worst customer service ever. I ordered November 24th, products that were labelled as "in-stock", I intentionally avoided things that were not in stock as I wanted the goods within 2 weeks (a reasonable time-frame). I heard nothing and had to email them after a week, noticing that nothing had been shipped. I was then told that they were 'very busy', and that some of the things I ordered weren't actually in stock, and that they couldn't provide me with an estimate of when I would recieve my order. 6 weeks later and nothing has been sent so I have asked for a refund. Seriously do not shop with this company.

24 novembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Don't order here, plenty of other companies.

Besteld in begin November denken dat het vast voor kerst binnen is.
Na 2 weken contact opgenomen, Klantenservice zei dat het een drukke periode is meer niet. Tot vandaag geen update van mijn bestelling ontvangen. Er zijn betere verkopers, bestel hier NIET. Een vriend van mij is wel zijn bestelling prima gegaan dus ze kunnen het wel maar je leest overduidelijk dat het vooral mis gaat.
Overigens heeft blijkbaar mijn vriendin hierook voor mij voor de feestdagen besteld wat ook mis is gegaan.

18 décembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Sinds januari 2023 aan het wachten op…

Sinds januari 2023 aan het wachten op een terug betaling. De fout gemaakt om vorige maand op 7 oktober nog wat te bestellen… tot op vandaag nog niks ontvangen. Slechte service, nooit iets op voorraad. Altijd heel lang wachten. Koop hier niet!

7 octobre 2023

Na 2 maand nog niets ontvangen

Na 2 maand wachten nog geen box ontvangen. Na aantal mails te versturen krijg je enkel het antwoord is nog steeds niet binnen. Dit is ook het enige antwoord je krijgt. Op dit moment is het liefde voor de hobby gewoon weg.

3 octobre 2023
Noté 2 sur 5 étoiles

Geen levering en HELE slechte klantenservice

Voor 100 euro artikelen besteld. Na 1 maand kreeg ik bericht dat het verstuurd zou worden. In de maand daarna niets ontvangen en meerdere malen contact met ze opgenomen zonder enkele reactie. Pas toen ik aangaf dat ik mijn geld terug wilde en ik anders een klacht zou in dienen bij het klachtenkompas van de consumentenbond reageerde ze (deze keer opeens wel snel). Binnen een dag mijn geld terug gekregen.

Jammer dat het zo moest gaan. Ik raad hier bestellen af. Ik ga in de toekomst weer gewoon bij GW bestellen. Is helaas wel iets duurder, maar je krijgt alles vlot geleverd en er wordt tenminste op e-mails geantwoord.

26 septembre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Customer service sucks. AVOID!

Customer service sucks... still waiting for my order to be canceled and refunded. There are better sellers elsewhere. Savings are not great and not worth the headache. Orders take ages ti be sent and site misleading on what is available and what is not.

11 septembre 2023

Er wordt niet geleverd

Er wordt niet geleverd. Ze houden zich niet aan hun voorwaarden die staan op de eigen site. Ik werd wel te woord gestaan, maar voor mij een laatste keer vanwege deze slechte houding richting hun klanten

1 août 2023

Ik wacht al 3 weken op mijn bestelling

Ik wacht al 3 weken op mijn bestelling. Na een paar keer gebeld te hebben verzekerden de medewerkers mij dat ik terug gebeld zou worden. een week later bellen en er wordt mij verteld dat ik maar een mail moet sturen omdat ze mij niet terug zullen bellen volgens een medewerker. er was mij toen beloofd dat ik die week iets van ze zou horen, maar ik heb nu nog steeds niks van ze gehoord.

Dit is niet hoe je met klanten om hoort te gaan!

10 juillet 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Site does not let you know that items advertised are not in stock.

I placed an order almost a month ago. Unlike other companies I order from, this company's site omits to tell you that they don't have items in stock. So, I am still waiting. Customer comms is not encouraging and I am not convinced I will see my order. In the meantime, I ordered from another firm and the goods are here, after 5 days. I wish my review could be more positive.

16 juin 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Nog steeds geen geld terug!

Ik heb bijna een maand geleden Artikelen retour gestuurd, nadat ik in eerste instantie de bestelling had geannuleerd. Ze stuurde het toch op. Ik heb van minihobby en postnl een bevestiging van het retour ontvangen. Ik wacht nog steeds op mijn geld terug. Er wordt onderhand niet meer gereageerd op mijn emails. Hun telefonisch bereiken is een ramp. Er wordt alleen een melding gemaakt voor iemand anders om op te reageren via de mail(dit haalt de functie weg van een telefonische klantenservice)

14 avril 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Reageren is blijkbaar erg lastig

Reageren is blijkbaar erg lastig, want (zoals hier vaker aangegeven) reageren ze niet op e-mails.

Hopelijk kan dit een stuk beter en kan ik de review aanpassen naar meer sterren....

26 avril 2023

Nooit problemen

Ik bestel nu al minstens 2 jaar bij Minihobby en ik ben nog nooit tegen problemen aangelopen. Ik zie veel negatieve reacties, maar zelf heb ik hier totaal geen ervaring mee. Ik heb nu voor meer dan 1000 euro bij Minihobby besteld en alles werd binnen korte tijd geleverd.

Zelfs toen ik plotseling in financiële problemen terecht kwam, werd na snel contact mijn order gecanceld en mijn geld terug gestort.

Voor mij geen andere Warhammer winkel meer!

19 mars 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Minihobby steekt zijn kop in het zand

Bij bestellingen waar een product op backorder staat wordt eerste instantie na 10 dagen van niet verzenden een deelzending aangeboden, aldus de Minihobby website:

“Als er onverhoopt iets van je bestelling op nalevering is en je bestelling is na 10 dagen niet verstuurd, dan bieden wij een kosteloze deellevering aan. Je kan van deze service gebruik maken door onze klantenservice een mail te sturen en dan regelen we het voor je.”

Als je hier echter gebruik van wilt maken, lijkt hier niets van waar te zijn. Als je de klantenservice mailt wordt deze, als je geluk hebt, met een dag of 3 beantwoord. In de mails wordt steevast om het probleem heengepraat, om maar niet de deelzending aan te hoeven bieden. Als je ze hier op aanspreekt, steken de heren de koppen in het zand en beantwoorden ze je mail niet meer.

De enige optie lijkt je complete order te annuleren en opnieuw te bestellen. Helaas is er door de leverancier van de meeste producten in de zaak een prijsstijging doorgevoerd op 6 Maart 2023 en komen deze kosten, ontstaan door de onkunde van Minihobby, bij de klant te liggen. Als je hier over mailt dan wordt de mail niet beantwoord, ga je wel akkoord met de extra kosten, dan zijn ze er als de havikken bij om je order opnieuw door te voeren.

Er is geen telefoonnummer beschikbaar (wat tegenwoordig wettelijk verplicht is) en ook in hun eigen community Discord worden berichten steevast beantwoord met het verzoek om het reguliere klantenservice e-mail adres te gebruiken.
Minihobby probeert het probleem af te doen door publiekelijk te zeggen dat er leveringsproblemen zijn bij zowel de leverancier als de vervoerder, een standaard bericht dat ze sinds de opening van de zaak in 2020 al aanhalen. Echter heeft dit niets te maken met het maar niet voldoen van de aanvankelijk aangeboden deelzendingen van producten die gewoon op voorraad zijn volgens hun eigen Orderstatus tool op hun website.

Als een bepaalde dienst tijdelijk niet meer kan worden aangeboden, wellicht door extra kosten door leveringsproblemen, is het verstandiger dit te communiceren met de klanten. Nu wordt er op doorzichtige wijze om dit probleem heengepraat in de hoop dat je je order maar annuleert of dat je producten toch hopelijk snel komen zodat ze van je af zijn en ze geen kosten hoeven te maken. Fijner zou zijn als de klantenservice, zoals de naam doet vermoeden, service aan de klant verleent.

Voor alle benadeelden is het goed om te weten dat je dit soort misstanden kan melden bij Autoriteit Consument & Markt, die hier bij genoeg klachten een zaak van kunnen maken om dit door te zetten.

Is dan alles negatief? Nee, als je producten op voorraad zijn worden ze relatief snel geleverd, echter tegen hoge verzendkosten. Maar als er een probleem onstaat, bereid je dan voor te maken te krijgen met wellicht de slechtste klantenservice van Nederland die steevast om je probleem heenpraat en niet klantgericht te werk gaat. Als ze überhaupt nog reageren. Deze gebrekkige manier van communicatie en het negeren van de problemen komt overeen met gevallen van bedrijven die op het randje van faillissement staan en nog proberen te redden wat ze redden kunnen, terwijl ze de klanten in het duister laten tasten.

Ik heb in het verleden erg veel bij Minihobby besteld, maar inmiddels zijn ze aan mij een goede klant kwijt.
Al met al raad ik aan eerst bij andere hobby winkels iets te bestellen, alvorens je overweegt met Minihobby in zee te gaan.

12 mars 2023
Noté 2 sur 5 étoiles

Het bestellen van dingen uit voorraad…

Het bestellen van dingen uit voorraad vormt geen probleem. Snelle service. Heb ook een nieuwe release besteld die nog moest binnen komen. Na een maand was dit nog niet binnen, waarop ik een alternatief vroeg en kreeg van gelijke waarde, wat super was. Echter omdat de prijzen van de hoofdleverancier gestegen waren drie dagen daarvoor moest ik bijbetalen. Als ik een mail stuurde dat dit niet ok was voor mij reageerden ze niet. Als ik betaalde reageerden ze wel. Geen goede praktijk. Ze hebben nu wel een schamele €4,5 "gewonnen" maar zijn een klant kwijt.

10 mars 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Gewoon niet fijn, ik wil men geld terug

simpel pakje besteld op 08/02, een spraycan en model die beide in stock waren. Tot op de dag van vandaag nooit aangekomen, mails worden niet of na 2/3 weken beantwoord. Na eindelijk het idee te hebben dat mijn probleem van de baan is en het wordt opgestuurd, radio stilte..
1/2 week later, na het geduld te verliezen gevraagd om te refunden. Dit moet via een formulier waar ik geen toegang toe heb, noch is mijn bestelling onbestaand geworden op de site, dus kan ik deze niet volgen. Ik werd al gewaarschuwd door vrienden dat ze soms weken tot een maand moesten wachten op hun pakje, door "vertragingen". Ik heb spijt dat ik hier niet naar heb geluisterd.

9 mars 2023
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus