Atter engang fejl. Det er efterhånden næsten hver uge, man oplever fejl på login. Og når systemet så fejler, og man ikke kan logge på, så får man en ny fejlmeddelelse, når man forsøger igen, nemlig,... Voir plus
L'entreprise a répondu
Umuligt at benytte, indbakken loades enten ikke eller så langsomt at det nærmest er lige meget. Søge feltet kan man ofte ikke klikke i og appen virker bare piv ringe. Det kan ikke være rigtigt at e... Voir plus
L'entreprise a répondu
Så laaaaangsomt.. og efter min mening fuldstændig unødvendigt med endnu et post program. Hvornår kommer der et tredje.. Fjerde..??? Frustrerende og dumt.
L'entreprise a répondu
Efter seneste opdatering er både app og hjemmeside blevet markant ringere, efter min mening. Hvor i appen før havde F.eks. min arbejdsgiver, kommune osv som ikoner i toppen, skal jeg nu søge m... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Strandgade 3, 1401, København K, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Mit.dk er da nok det dårligste supplement de har lavet af eboks. Det er så langsomt uagtet hvor mange gange man har opdateret appen. Og den registrerer heller ikke nå man har været inde og læse sin post. Så siger den at man stadig har ulæst post. L.... system!

Réponse de mit.dk
Det er under alt kritik. Jeg ville skifte fra qr til engangs kode. Der står det vil tage 14 timer. Fint. Men så når jeg prøver i dag står der 40 timer mere. Det er jo logik man ikke kan scanne qr mens man gør det hele fra sin Tlf.
Er der ingen der har testet det fantastiske system inden det blev sat i værk. Det er virkelig en ommer.
Så virkede nem id da betydeligt bedre.

Réponse de mit.dk
Det tog sin tid men der er løst langt om længe Fnck det er jo lige til at lukke op og skide i. Det er jo ikke fordi I udviklere ikke har lade jer betale af vores skatte penge. Og så kan ikke lave noget der virker.

Réponse de mit.dk
Har altid kunne bruge mit.dk på min tlf. men pludselig logger den mig af appen og skal så logge ind med mitid. Den vil så scanne en QR-kode. Men det kan jeg jo ikke gøre når jeg bruger min tlf til at vil logge ind på, der plejer man at skulle swipe men den vil kun med QR-kode. Det er simpelthen træls med træls på. Så nu kan jeg ikke komme ind og læse.

Réponse de mit.dk
Jeg kan ikke få lov til at logge ind på appen. Når jeg forsøger at logge ind, så vil mitID KUN acceptere QR kode, og det er sjovt nok IKKE muligt når man bruger sin telefon....
Alle andre apps der kræver mitID for at virke kan bare få swipe mulighedens men IKKE jeres 🙄
EDIT: Jeg venter og ser hvad der sker, den hedder 1 stjerne til fejlen er fikset og jeg kan tilkommet Mit på min telefon.
Kan i ikke tilføje en dark mode så man ikke bliver blændet af lyset for alt skal være så hvidt?

ringe app
når jeg åbner appen skal jeg se på en helt hvid skærm i 2-3 min før jeg kan logge ind

Réponse de mit.dk
Har brugt mit.dk og var egentlig tilfreds med appen.
Det viste sig desværre, at ikke alt post kom til denne app, så jeg måtte tilbage til mitID for at være sikker på at få det hele. Dermed var der intet grundlag for at gå over til mit.dk hvis man alligevel skulle til mitID for at hente resten.
Nu ville jeg igen - efter rigtig lang tid - prøve mit.dk endnu en gang.
Jeg prøvede flere gange, men blev hver gang stillet videre til mitID.
Nu har jeg helt opgivet pusten.
Tilføjet:
Nu blev forvirringen først helt total :-(

Réponse de mit.dk
Kan ikke finde platform der skal logges ind på
alt for meget skrald der ikke umiddelbart kan bruges til noget

Réponse de mit.dk
Jeg kan ikke forstå at nogen firmaer gider bruge mit.dk da jeg aldrig har oplevet noget der funger så ringe for det første er det ikke nemt at komme ind på og når vi så kommer ind er det så langsomt at vi kan nå at drikke en kop kaffe imens det starter op og så den lille tegning nede i venstre hjørne af nogle personer der dækker for vores mapper hvad skal det være godt for. Vi skal også bekrafte vi vil flytte en mail fra den en mappe til den anden også en af de mange irritations momenter der generelt bare er ved systemet. Lad os gå tilbage kun til EBOX igen.
Mvh. Niels Erik

Réponse de mit.dk
Mit.dk jeg skal ikke have en app eller andet, næsten umuligt at finde en normal hjemmeside at logge ind på.
E boks er bedre

Réponse de mit.dk
Først forsøgte jeg at logge ind i browser - virkede ikke. Så downloader jeg appen - virker heller ikke. Jeg kan ikke komme videre efter at jeg skal vælge notifikationer.

Réponse de mit.dk
Virker ikke her til aften og er i det hele taget ikke særlig brugbar . e-boks virker bare og hvorfor flere steder at tjekke post fra det offentlige m.m .
Drop det

Réponse de mit.dk
Irriterende at vi nu bliver pålagt endnu en postkasse, man er nødt til at læse, hvis man vil modtage sin berettigede info!

Réponse de mit.dk
Hvordan kan en moderne virksomhed ikke understøtte de gængse (sikre) browsere?
Brave er nok en af de bedste der findes for tiden. I er nogle komplette amatører.

Réponse de mit.dk
mit.dk er nede, og der er ingen information til brugerne. Amatøragtigt.

Réponse de mit.dk
Jeg kan ikke åbne mit mit dk, når jeg prøver det får jeg en besked om at jeg skal lukke den gamle

Réponse de mit.dk
på min mobil virker mit.dk fin men på min chromebrook kan jeg ikke få det til ar virke. kan i fortæle mig hvad der er galt

Réponse de mit.dk
Er tvunget til at anvende mit.dk fordi min arbejdsgiver sender lønsedler hertil.
Håbløs langsom oplevelse - venter evigheder på at hver mappe loader og åbner.
Hvorfor er der ikke en videresendelses-option, så jeg kan sende lønsedlen til e-boks, hvor al min anden digitale kommunikation fra både det offentlige og fra forsikring, bank, pension, el, vand, varme, renovation m.m.m. kommer og fortsat vil gøre det, da de ikke anvender mit.dk?

Réponse de mit.dk
En savoir plus sur les différents types d'avis.