Atter engang fejl. Det er efterhånden næsten hver uge, man oplever fejl på login. Og når systemet så fejler, og man ikke kan logge på, så får man en ny fejlmeddelelse, når man forsøger igen, nemlig,... Voir plus
L'entreprise a répondu
Umuligt at benytte, indbakken loades enten ikke eller så langsomt at det nærmest er lige meget. Søge feltet kan man ofte ikke klikke i og appen virker bare piv ringe. Det kan ikke være rigtigt at e... Voir plus
L'entreprise a répondu
Så laaaaangsomt.. og efter min mening fuldstændig unødvendigt med endnu et post program. Hvornår kommer der et tredje.. Fjerde..??? Frustrerende og dumt.
L'entreprise a répondu
Efter seneste opdatering er både app og hjemmeside blevet markant ringere, efter min mening. Hvor i appen før havde F.eks. min arbejdsgiver, kommune osv som ikoner i toppen, skal jeg nu søge m... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Strandgade 3, 1401, København K, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Jeg er nu tvunget til at ligge ind på mit.dk, da jeg ikke mere får mine lønsedler i E-boks.
Mine værste forventninger er blevet bekræftet.
Systemet er ubrugeligt med den hastighed.

Réponse de mit.dk
Jeg forsøgte at logge ind, så skriver den at jeg skal kontrollere mine oplysninger. Derfra lan jeg ikke komme længere. Hver gang går den tilbage med den samme tekst. Jeg kan ikke komme ind og kontrollere mine oplysninger.

Réponse de mit.dk
Pludselig virker mit.dk ikke . Har altid brugt 4cifret kode, nu med MitID så virker det slet ikke. Når jeg vil åbne app , bruger MitID så åbner den Google, så nej det virker ikke rigtigt. Så nul stjerner herfra.
Det er da lidt sjovt at jeg kan komme ind via NemID som er ved at lukke

Réponse de mit.dk
Det er så langsomt hvad helved er det for noget amatør p
. .med alle de penge i har fået fra skatteyderne skal i lige tage jer sammen og få det fikset i en fart der er lidt hurtigere end det i har lavet det kan ikke være rigtigt man skal vente i flere minutter på at den åber et dokument 😡😡😡

Réponse de mit.dk
Bedre end E-Boks i funktionalitet og udseende, men fordi man ikke kan se private virksomheder i den som i E-Boks, så bruger jeg den ikke mere. Jeg gider simpelthen ikke at have flere apps på samme tid, der burde gøre det samme.....

Réponse de mit.dk
I vil simpelthen ikke give mig adgang til min fars mit.dk efter dødsfald.
Selvom jeg har Skifteretsattest og alt dokumentation iorden.
Skifteretten har ikke før hørt om det her problem og udlevere ikke yderliger dokumentation end selve Skifteretsattesten, beskeden fra jer:
"Vi mener ikke under gældende lovgivning, herunder GDPR, at vi kan give adgang til en mit.dk postkasse efter et boudlæg. Den digitale post der eventuelt kan være på en mit.dk profil, skal være dokumenteret som et aktiv i boet, før adgang til den digitale private post kan deles."
I mener, jeg og skifteretten MENER i skal give adgang.
Fra Retten:
"Skifteretten har ikke yderligere dokumentation end den fremsendte skifteretsattest.
[Fulde navn] må gerne få adgang til Mit.dk."
Hvor det dog frustrerende at prøve at lukke et så seriøst kapitel, og så skulle prøve at arbejde med sådan nogle som jer.
JEG KAN IKKE LOGGE PÅ mit.dk!
Og jeg har prøvet så mange gang!

Réponse de mit.dk
Den laver et uendeligt loop, hvor den åbner en skærm, hvor man kan opdatere kontaktoplysninger. Har prøvet at genstarte app og mobil, men samme problem. Så jeg er forhindret adgang til mine beskeder.
Nyt: jeg har så ringet til support og på trods af at jeg meddelte at min telefon er 4 dage gammel og nyknstalleret, så får jeg besked på at geninstallere appen. Når jeg så grninstallerer appen, får jeg beskeden at pinkode ikke er kompliceret nok.. Hvordan kan en 4 cifret pinkode være kompliceret?? Men det er fordi man skal vælge en ny. Derefter får jeg samme problem. Den prompter mig for e-mail og telefonnummer i et uendeligt loop. Både e-mail og telefon korrekt, men når jeg trykker på afslut prompte den igen og jeg kan ikke se mine beskeder.
Måske er det relateret til at jeg har 2 juridiske enheder, mig selv og mit selskab. Men man må forvente, at ting som bruges af gud og hver mand aftestes for alle mulige scenarier.

Réponse de mit.dk
Nu har de samme problemer været der i over et halvt år og hver gang skriver i at man skal ringe eller skrive til jer.
Det hjælper tydeligvis heller ikke.
Jeg er sikker på, at de medarbejdere der sidder at besvarer alle disse dårlige besvarelser ikke kan gøre en skid for at forbedre mit.dk.
Men man kunne jo prøve at fyre han der sidder i den store dyre lænestol, der kalder sig direktør, så kan det være de der sidder næst efter tager fingeren ud af gaskanalen og får gjort noget ved problemet.
Det er bare et forslag.

Réponse de mit.dk
I have created a map and put my payslips from one of the companies I am working for and now the map is gone together with my payslips and this is the only place I receive these from that company and they are now gone. E-boks was so much better, I don't understand why we have to move to that underdeveloped software!!!

Réponse de mit.dk
Absolutely terrible app on iPhone. It's the same thing at the end of every month. Not able to log in! It seems like it's because the servers are overloaded but the service status is green ignoring all problems.

Réponse de mit.dk
de mangler et system, hvor der bliver sent en mail når man trykker verificer e-mail

Réponse de mit.dk
Kan ikke logge ind på jeres bras,
hvornår laver I noget, som fungerer bare for en gang skyld😡

Réponse de mit.dk
Virker som det skal, havde nogle problemer hvor der kom lidt opkast fra mig, efter gentagne forsøg viste det sig at fejlen ikke var ved MIT.

Réponse de mit.dk
Vil logge på mit.dk vil pludselig ikke åbne med min kode, bliver omdirigeret til mitid
Og kommer så ind på Øresundsbroens hjemmeside. Giver ingen mening.Hvad sker der.

Réponse de mit.dk
Det er reelt umuligt at slippe for dette påtvungne digitale l ort, da de tvangsopretter en konto til en hvis en afsender synes at man skal modtage noget via Mit-firmaet. Man kan heller ikke fravælge at give Mit-firmaet lov til at hente ens offentlige digitale post, selvom den ikke rager dem og man ikke vil bruge deres l ortesystem.

Réponse de mit.dk
Ofte ude af drift eller login problemer
iPad app kræver de sidste par uge konstant relogin via MitID og starter hele opstarts processen helt forfra med PIN og biometrisk godkendelse. Efter virker app, men næste gang man åbner den er det helt forfra - hver gang - uacceptabelt elendig kode.
Så ærgerlig min virksomhed benytter dem som løsning, så jeg kan ikke engang blot ignore og undgå problemet.
Endnu et elendigt produkt fra Netcompany - hvordan kan det være at de vinder disse offentlige udbud når man efterhånden burde vide bedre?? Offentlig IT i en nøddeskal.

Réponse de mit.dk
Biometrisk login virker ikke for mig heller, lige som for alle de andre herinde der giver en stjerne.
Ringe software, må være underbetalte programmører.