Atter engang fejl. Det er efterhånden næsten hver uge, man oplever fejl på login. Og når systemet så fejler, og man ikke kan logge på, så får man en ny fejlmeddelelse, når man forsøger igen, nemlig,... Voir plus
L'entreprise a répondu
Umuligt at benytte, indbakken loades enten ikke eller så langsomt at det nærmest er lige meget. Søge feltet kan man ofte ikke klikke i og appen virker bare piv ringe. Det kan ikke være rigtigt at e... Voir plus
L'entreprise a répondu
Så laaaaangsomt.. og efter min mening fuldstændig unødvendigt med endnu et post program. Hvornår kommer der et tredje.. Fjerde..??? Frustrerende og dumt.
L'entreprise a répondu
Efter seneste opdatering er både app og hjemmeside blevet markant ringere, efter min mening. Hvor i appen før havde F.eks. min arbejdsgiver, kommune osv som ikoner i toppen, skal jeg nu søge m... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Strandgade 3, 1401, København K, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Amen det skod site virker 2 timer hver tredje uge... Har aldrig oplevet er site lave så mange fejl, og så er man afhængig af det..

Réponse de mit.dk
Virker upåklageligt, og modtager notifikationer når der er ny post.
Eneste minus er at jeg ikke får alt digitalt post i mit.dk postkassen, så jeg skal logge ind andre steder for at læse post fra min bank.

Réponse de mit.dk
Har prøvet at logge ind 50 gange men den vil ikke har geninstaleret app ingenting hjalp har godkendt de første 10 gange med mit id men den skriver blot der opstod en fejl hvorfor laver man en app der fungerer så dårligt????

Réponse de mit.dk
Må desværre melde mig i koret af kunder der ikke kan bruge Mit.dk til noget. Min arb. giver har valgt at sende lønsedler via dette firma men jeg må konstatere at jeg ikke kan tilgå disse. Det værste er, at såvel hjemmeside som "kundekontaktmedarbejdere" vælger at påstå at problemet ligger hos "nem-logind" hvilket jo er umuligt for mig at kontrollere; dog kan jeg sagtens logge ind hos E-boks, Borger.dk og andre sites der benytter nem-login. - Som i øvrigt melder normal driftsstatus. Men nu på 3 dag åbenbart ikke hos mit.dk. Håber at alle disse negative anmeldelser på et tidspunkt får konsekvenser.

Réponse de mit.dk
Igen er mit.dk nede og umuligt at komme ind, hverken app eller på hjemmesiden mit.dk er det muligt, et elendigt system.

Réponse de mit.dk
Shameful servers, and now its totally down. Official site to check goverment emails.. garbage

Réponse de mit.dk
1/2 år! Og der er stadigvæk ingen medarbejdere, som kan finde ud af at hjælpe os med at logge ind på MitBasic :-(
(Er i kontakt med kundeservice, men det er stadig dårlig service, at der ligger lønsedler mm. som vi ikke kan læse)

Réponse de mit.dk
Efter over 2 mdr. er det endnu ikke lykkedes at få oprettet en mit.dk postkasse. Deres system kan ikke sende en bekræftelseskode til min email adresse. Kundeservice kan godt sende mails til mig på den angivne email adresse. Kundeservice vedkender at de har et problem men de kan ikke sige noget om hvornår det bliver løst. Man må virkelig håbe at vores politikere sætter en stopper for det med at tvinge folk til at bruge alle mulige epost løsninger. Jeg har nu fået en alternativ måde at kommunikere med det indtil videre eneste firma som jeg har kontakt med der, er gået over til mit.dk. Jeg håber virkelig at firmaer overvejer sig om ikke de skal blive ved e-boks. Det virker da i det mindste.

Réponse de mit.dk
Jeg kan hverken printe eller downloade dokumenter, og jeg kan ikke se post, der sendes fra private aktører.
Jeg kan videresende som alm. mail, men det er da bøvlet, og så er sikkerheden alligevel ca. på linje med print og download.

Réponse de mit.dk
At man ikke kan komme ind via en almindelig PC!!
Hvorfor skal ALTING være på telefonen, som står småt.

Réponse de mit.dk
Det værste skidt e boks funker, mit.DK’s brugerflade er elendig.

Réponse de mit.dk
Jeg kan slet ikke åbne app’en. Det vil sige at den bare står og kører uden jeg kan se hvad der ligger til mig.
Ligegyldigt hvor jeg klikker står der jeg kan kontakte support men det kan man så heller ikke. Surt når man er tvunget til at modtage f.eks lønsedler der. Ja så kan man ikke se dem eller noget andet.

Réponse de mit.dk
Det er den mest elendige app . Når man skal flytte brev til en anden mappe kan man ikke scrolle ned. Ikke overskuelig. Hvorfor skal man svangindlægges til at bruge denne app. E boks virker meget bedre.

Réponse de mit.dk
Nu har jeg brugt mit.dk et stykke tid da jeg har været tvunget til at modtage bl.a. lønsedler fra arbejdsgiver her.
E-boks er lidt stift at arbejde med, men er lysår bedre end Mit.dk. Hvor er det bare dårligt. Jeg ville ønske man kunne lave automatisk videresend på al post fra mit.dk til e-boks.
Lad mig gætte på kommentaren på anmeldelsen: Det er vi kede af at høre. Ring ind og spild din tid.

Réponse de mit.dk
Jeg ville flytte en meddelelse/brev til en af mine mapper, men jeg kunne ikke scrolle ned til den pågældende mappe.
Selve opsætningen inde i mit.dk er utrolig dårlig og ikke særlig brugervenlig som det er hos e-boks.
e-boks fungerer tusind gange bedre, ærgerligt og mega irriterende at offentlige myndigheder ikke bruger e-boks mere.

Réponse de mit.dk
Brug digital post i stedet for
Disse firmaer har ikke kapaciteten til at forstå særlig meget så det er ikke værd at bruge tid på

Réponse de mit.dk
Mit.dk virker ikke på Vivaldi browseren.
Der kommer ingen fejl meddelelse, blot en roterende cirkel. Selvfølgeligt skal det bare virke på en gængs browser, subsidiært burde der komme en fejlmeddelelse.

Réponse de mit.dk
Fungerer slet ikke, hverken sidste uge eller denne.. vi har tekniske problemer siger deres medarbejder på telefon.. hvad skal vi med en ny platform .. min speciallæge har desværre valgt at kommunikere denne vej? Håber at den nedlægges snarest. Spilder vores tid!!

Réponse de mit.dk
Hvordan laver jeg læsefelten større på min IPad

Réponse de mit.dk
En savoir plus sur les différents types d'avis.