Helt igennem fortræffelig oplevelse. Havde bestilt en stor kommode og to sengeborde. Jeg bor på 3. etage i en boligblok uden elevator, så var fuldt forberedt på at skulle ud og hente tunge kasser... Voir plus
Lisez les avis des autres
Har bestilt to reoler i to omgange via webside. Firmaet leverer selv, og første levering kom dagen efter. Anden levering blev efter aftale udsat et par uger, da kun den ene bestilte reol var hjemme. B... Voir plus
Har købt en hjørnesofa, handledede med ejeren Flemming. Havde på forhånd fundet 2 modeller på deres hjemmeside, som havde de rigtige mål til min stue. Fik en virkelig god betjening og rådgivning... Voir plus
Ich habe über Kaufland bei Möbel A&J Möbelland GmbH ein Sofa bestellt. Die angegebene Lieferzeit wurde mehrfach verschoben, und auf meine Anfragen reagierte der Kundenservice von Möbelland erst nach... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Ringsted Møbelland er en familieejet virksomhed med mange års erfaring i detailbranchen. Vi har har stærkt fokus på personlig kundeservice og rådgivning, hvor faguddannet personale hjælper kunder med at finde de rette møbler til deres hjem. Butikken fører både funktionelle klassikere og moderne design i forskellige prisklasser, så der er noget til mange forskellige behov og budgetter. Vores mål og visioner er, at give vores kunder den bedste rådgivning og service, så de efterfølgende vender tilbage igen og igen.
Coordonnées de contact
kobbervej 3, 4100, Ringsted, Danemark
- moebelland@moebelland.dk
- moebelland.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Det var nemt og hurtigt køb på nettet
Det var nemt og hurtigt køb på nettet. God info om hvornår min vare blev leveret og fik besked da varen var på min adresse.
Helt igennem god oplevelse.

Tak for handlen.
Tak for handlen.
Produktet levede op til pris og forventningerne.
Den hurtigeste levering af en vare nogen sinde.

God service i butkken
God service i butkken
Rigtig go service ved levering

Service i topklasse
Stort udvalg, super service og kundebetjening.
Kan varmt anbefales.
Levering som aftalt til tiden, super flinke og kompetente medarbejdere der leverer og samler de købte produkter på stedet uden beregning.
Tager al emballage med retur, bytter et fejlkøb uden problemer.
De varmeste anbefalinger herfra og 5 stjerner.
Vh Otto & Hanne Næstved

Réponse de Moebelland
Butikken har en ualmindelig dårlig…
Butikken har en ualmindelig dårlig service. Kunder skal være opmærksomme på , man ikke kan få penge retur hvis man fortryder sit køb.

Fantastisk service
Fantastisk service i forbindelse med et defekt hævesænkebord og generel venlig og kompetent personale

Nem og let service
Nem og let service. Hurtig levering og gratis levering.
Rigtig fin og personlig kontakt.

Réponse de Moebelland
Vil ikke anbefale til nogen
Må desværre tilslutte mig de mange andre anmeldelser om ekstrem dårlig service vedr. Reklamation. Jeg har købt et skab, som på ingen måder levede op til vores forventninger. Skabet ankom defekt, og efter flere tilsendninger af dele til udskiftning heraf, står jeg fortsat med et ubrugeligt skævt skab, hvor skufferne ikke køre optimalt, lågerne er stadig skæve trods utal af justeringer mm.. Vi har fuldt alle virksomhedens anvisninger, og brugt uacceptalbet meget tid på udskiftning af dele. Virksomheden er på ingen måde samarbejdsvillige ift. returnering eller kompensation, og jeg har sågar forslået selv af levere møblet tilbage - så længe jeg slap for det defekte skab og den arrogante møbelvirksomhed. Men de er ikke til at tale med og vil kun sende en mand ud, som alligevel ender med at beskylde min mand og jeg for at have samlet skabet forkert, hvilket de også har beskyldt os for flere gange over telefon og mail. Virkelig dårlig opførelse overfor ens kunder - men som jeg også kan se andre har oplevet. De vil overhovedet ikke tage ansvar, hvilket besvareren på deres trustpilot, også tydeligt viser med alle hendes afvigende forklaringer for at rede deres ry.
Mit bedste råd er, at købe fra andre større virksomheder, hvor det ikke er så sammenspist som møbelland er. Jeg har aldrig haft de her reklamationsproblemer med andre virksomheder, da de har meget bedre kundeservice og mulighed for returnering eller kompensation.

Réponse de Moebelland
Kunne ikke være mere tilfreds
Kunne ikke være mere tilfreds! Super service, hurtig levering, rare medarbejder og ikke mindst en kæmpe stor butik med utrolig meget udvalg. Kan klart anbefale møbelland!

Réponse de Moebelland
Stor flot forretning med et kæmpe udvalg
Stor flot forretning med et kæmpe udvalg, utrolig behagelig betjening og absolut intet pres i forhold til at få solgt noget. Købte en spisebord, som blev leveret i dag af en utrolig flink og behagelig ung mand, der lynhurtigt samlede bordet og forklarede funktioner, tog alt pap med sig igen. Ikke sidste gang vi handler her..

Fuldt tilfredse!!
Fantastisk service og produkter hos Møbelland! Vi lavede flere ordrer fra april-juli, og de var så søde at give os kampagnerabatten fra april på det hele. Alt blev leveret til tiden, og vi har nu endelig fået opsat alt; tre store skræddersyede skabe, to skohylder, seks spisebordsstole, 5 lave skydelåger og to høje skydelåger. Rasmus var super til at hjælpe med at designe alle skabene til os. Alt er pænt og fungerer perfekt. Her kommer vi helt sikkert igen!

Ringsted
Altid en fantastisk service man for og helt klart den bedste fragt mand (Martin) altid en fornøjelse han er altid klar på at hjælpe 🙏

Super information
Super information - meget god til at fortælle om levering og lign.
Det er ikke sidste gang jeg handler her - for det er super behandling af mig som køber.
Så de kan anbefales

Fantastisk service
Fantastisk service med hjælp til opsætning og hurtig levering

Vidunderlig butik !!
Virkelig en flot butik, med lækkert interiør. Servicen er i top! Kan klart anbefaledes et smut forbi!

Réponse de Moebelland
Fantastisk service og levering dagen…
Fantastisk service og levering dagen efter

Dejlig nem hjemmeside .
Dejlig nem hjemmeside .
Og super god service og levering.
Bestilte om aften kl 21, levering dagen efter kl 14.

Réponse de Moebelland
En flot gestus af chaufføren at bære…
En flot gestus af chaufføren at bære mine varer op til første sal til mig. Fine stole af god kvalitet, til ingen penge.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.