Molly's Heart Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte en vasketøjskurv og wauw hvor er den i ekstrem god kvalitet og virkelig smuk. Den var pakket godt og forsvarligt ind. En hjemmeside jeg bestemt kan anbefale. Tak for en fantastisk service... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har handlet i shoppen flere gange. Det skyldes som udgangspunkt de lækre håndlavede produkter og de personlige hilsner, og så er det dejligt at vide at man betaler til "rigtige" mennesker.

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de paniers
  2. Magasin de design et de décor intérieur

Écrit par l'entreprise

Vi skaber muligheder for afrikanske kvinder – og værdige liv. Vores mission er enkel: at give afrikanske kvinder og deres familier en stærkere, mere selvstændig fremtid gennem arbejde, der betaler sig. Med Fair Trade åbner vi døren til et marked, hvor håndværk bliver til reel indkomst – ikke velgørenhed. Når du køber vores produkter, er du med til at styrke kvindernes egen vej ud af fattigdom. Vores speciale er alt indenfor kurveflet. Tak fordi du støtter et køb, der gør en forskel.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

18 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Perfekt!

Vi har købt kurve og tæpper herfra. Kvaliteten af varerne og servicen er i top. Så er der også en glæde ved, at støttet et godt formål, og ikke blot kaste penge efter stangvare og kædebutikker.

1 juin 2026

Fuldstændig fantastisk

Den var pakket godt og forsvarligt ind. En hjemmeside jeg bestemt kan anbefale.
Tak for en fantastisk service :-)

28 mai 2026

Kære Pernille
Mange tak for din fine anmeldelse. Den betyder rigtig meget for os. Jeg er glad for at du synes om kurven.
God sommer til dig ☀️
Bh, Birgitte

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har købt den smukkest store…

Jeg har købt den smukkest store vasketøjskurv - og jeg bliver glad hver gang jeg går forbi den i mit hus. Før var vasketøjskurve blot et nødvendigt onde at have stående - nu er det en bevidst og integreret del af indretningen. En stor og vigtig del af glæden er også, at det giver så meget mening, at støtte jeres mission i Molly's Heart.

16 juillet 2026

Kære Anne
Hvor er jeg dog glad for den flotteste anmeldelse. Tak.
Taknemmelige hilsner fra Birgitte

Fantastisk

Fantastisk service og fantastisk, flotte varer!

16 juin 2026

Kære Anne
Mange tak for den fine anmeldelse. Det er sødt af dig at tage dig tid til at skrive den.
God sommer til dig. Bh, Birgitte

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig leverance og varer som…

Hurtig leverance og varer som forventede.

2 juin 2026

Réponse de Molly's Heart

Hej Per. Mange tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for en lille butik som min. De bedste hilsner, Birgitte

Fantastiske kurve

14 juin 2026

Réponse de Molly's Heart

Mange tak for din støtte Marie ❤️ og tak fordi du tager dig tid til at skrive en anmeldelse. God sommer. Mange hilsner fra Birgitte

Hurtig og problemfri levering

Hurtig og problemfri levering og lige den rigtige, røde kurv

28 mai 2026

Hej Liselotte,
Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at du kan lide den røde farve. Jeg er også HELT vild med den.
God weekend.
Bh, Birgitte

Flotte kurve, godt håndværk

Hurtig levering. Kurvene er super flotte og er godt håndværk. De pynter i badeværelset, samt de støtter et godt formål.

26 mai 2026

Hej Tina
Mange tak for din fine anmeldelse. Den betyder meget. Jeg er glad for at kurvene pynter på badeværelset. Tak for din støtte til kvinder og deres familie i Afrika.
Mange hilsner fra Birgitte

Noté 5 sur 5 étoiles

Har lige modtaget den fedeste kurv…

Har lige modtaget den fedeste kurv måtte straks bestille en til.

7 mai 2026

Réponse de Molly's Heart

Tak for den fine anmeldelse. Jeg er meget glad for at du synes om kurven og støtter op om Molly's Heart og vores fair trade samarbejde med afrikanske kvinder.

Noté 5 sur 5 étoiles

Har lige modtaget den flotteste stor…

Har lige modtaget den flotteste stor kurv. Meget hurtigt levering.
Skønt at kunne støtte afrikanske kvinder til et bedre liv.

14 avril 2026

Kære Lillian
Mange tak for den fine anmeldelse. Jeg er glad for at du synes om den store flotte kurv. Du har derved været med til at forsørge en familie mellem 8-10 dage. Tak for dem .

Mange hilsner fra Birgitte

Flot hjemmeside

Flot hjemmeside, nem at finde rundt på og hurtig ekspedition og dejligt at kunne støtte de rigtige steder

28 mars 2026

Réponse de Molly's Heart

Hej Henriette. Mange tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for at du kan lide hjemmesiden og at den er let at finde rundt på. Hav en god påske. Mange hilsner fra Birgitte

Smukt fad 🙏

Smukt fad 🙏
God betjening/afhentning

22 janvier 2026

Hej Karina.
Mange tak for den fine anmeldelse. Og tak for din støtte til min lille fair trade virksomhed.

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god service og smukke læderæsker

Har modtaget de flotteste læderæsker. Virkelig god kvalitet.
Fantastisk service og opdatering på ordren.

15 janvier 2026

Kære Dorte,
Mange tak for din fine anmeldelse. Den har stor betydning for min lille fair trade webshop. Jeg er glad for at du synes om de smukke æsker.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er enkelt og intuitivt at bevæge…

Det er enkelt og intuitivt at bevæge sig rundt i online butikken, der tydeligt udfolder et stort hjerte og ansvar som en del af salget. Jeg erfarede mig godt informeret i købs og leveringsprocessen og havde en oplevelse af en mere personlig korrespondence, hvor der var hurtigt svar ved spørgsmål.

Det har stor værdig for mig at være med til at støtte en betydningsfuld sag. Med en ekstra bonus af at få noget smukt og helt unikt til mit hjem.

15 octobre 2025

Hej.
Mange tak for den flotteste anbefaling. Den er jeg virkelig glad for. Og mange tak fordi du er med til at gøre en forskel for kvinder og deres familier i små afrikanske landsbyer. Glade hilsner fra Birgitte

Modtaget super flot Malawi kurvestol

Modtaget super flot Malawi kurvestol. Hurtig levering. En glad og tilfreds kunde😀

20 mars 2025

Kære Dorte,
Mange tak fordi du tager dig tid til at give Molly's Heart en flot anmeldelse. Det er jeg MEGET glad for. De bedste hilsner fra Birgitte

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus