Morgonexpressen Avis

TrustScore 4 sur 5

4,2

Blev nyfiken och ville pröva om det verkligen kunde vara något för mig och om de verkligen kunde leverera hem till mig. Bor nämligen i en mindre stad. Beställde en uppsättning kanelbullar och kunde på... Voir plus

Beställde glutenfria bullar 6st med leverans idag 3/10. Fick ett SMS igår om att mitt paket skulle levereras idag och en spårningslänk. INGEN leverans kom. Paketet är kvar på terminal och varken ear... Voir plus

Så härligt att börja dagen med gott, nybakat bröd…som någon annan bakat medan jag sov så gott! När man beställt flera olika bröd vore det bra om det på påsen står brödets namn och gärna innehåll. Ma... Voir plus

Jag är verkligen supernöjd🫶🏻Min käre far boendes på annan ort fyllde år häromdagen och jag ville skicka honom något speciellt. Inte blommor för det har han svårt att ta hand om och godis var heller... Voir plus

1. Livraison de repas à domicile

Morgonexpressen levererar frukostpaket från bageriet hela vägen hem till din dörr eller brevlåda, tidigt på morgonen!

Bien

TrustScore 4 sur 5

872 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

135 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Torrt och gick inte att äta

Blommorna var ok.. allt bröd var torrt. Jätte missnöjd.. sen fattar jag varför då vi fick information kl 23.04 att det var levererat till terminalen.. alltså gårdagens bröd.
Tyvärr va det smidigt men inte värt när man betalt 600kr utan att kunna äta det.

25 avril 2026

Hej Petra,

Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme, även om det verkligen är tråkigt att höra om din upplevelse.

Det ska självklart inte vara torrt eller oätbart – vi förstår verkligen din besvikelse, särskilt när det var en större beställning. Brödet bakas och packas på eftermiddagen/kvällen innan leverans, men det ska ändå hålla en hög kvalitet vid leverans på morgonen.

Hör gärna av dig till oss på kundservice@morgonexpressen.se med ditt ordernummer, så ser vi till att följa upp detta ordentligt och hjälpa dig vidare med kompensation!

Teamet på Morgonexpressen

Frallorna var jätte torra så det gick…

Frallorna var jätte torra så det gick inte att äta dom. Annars var det bra.

18 avril 2026

Hej Jessica,

Tack för din feedback – och vad tråkigt att höra att frallorna var torra, det är verkligen inte så det ska vara.

Hör gärna av dig till oss på kundservice@morgonexpressen.se med ditt ordernummer, så ser vi till att följa upp detta och hjälpa dig vidare.

Tack igen för att du tog dig tid att skriva, det hjälper oss att bli bättre!

Smidig hemleverans

Roligt inslag att få bröd, bullar och en smoothie direkt till brevlådan. Smidig beställning och leveransen var framme vid 4-tiden på morgonen. Inte riktigt den höga kvalitet som man får på mindre bagerier.

12 avril 2026
Avis spontané

Så härligt att börja dagen med gott

När man beställt flera olika bröd vore det bra om det på påsen står brödets namn och gärna innehåll. Man är ju SÅ sugen på att hugga in på levererat bröd att man inte igen vill googla på beställningen…..om man tänkt sig bjuda någon som vill / måste veta.
Men en mycket positiv upplevelse i övrigt

11 avril 2026
Avis spontané

Efter omständigheterna så smakade…

Efter omständigheterna så smakade frallorna hyfsat. Jag fick för mig de skulle levereras nybakat på morgonkvisten. Men de levererades kl. 00:15. Så de smakade ju inte nybakt direkt. Men ändå trevligt att få frallor levererade till dörren på lördagen.

23 août 2025

Hej Kalle,

Tack för att du delar din upplevelse med oss!

Vad roligt att höra att du ändå uppskattade leveransen och att få frallor till dörren på lördagen.

Vi förstår samtidigt vad du menar kring “nybakat”. Våra produkter bakas under eftermiddagen/kvällen innan och levereras sedan under natten, så att de finns på plats till morgonen. Vi tar med oss din feedback kring hur detta upplevs och hur vi kommunicerar det.

Tack igen för din feedback – den hjälper oss att bli bättre!

Köp inte blommor!

Leverans fungerade perfekt! Frukostbullar och croissanter var supergoda!
Det som drar betyget ordentligt var att vi köpte paketet med en påskbukett. Leverans på lördagmorgon, på måndagen hade blommorna vissnat ner totalt.
Kanske ren otur, men kommer aldrig köpa blommor igen genom Morgonexpressen.
Håll er till bullar :D

8 avril 2026

Hej Uffe,

Tack snälla för att du tog dig tid att dela din upplevelse!

Vad roligt att höra att leveransen fungerade bra och att frukostbullarna och croissanterna uppskattades.

Samtidigt är det verkligen tråkigt att höra om blommorna - de ska självklart hålla betydligt längre än så, och det låter inte som det ska. Vi tar detta vidare med vår leverantör för att säkerställa att kvaliteten håller den nivå vi förväntar oss.

Hör gärna av dig till oss på kundservice@morgonexpressen.se, med ditt ordernummer - så ser vi till att följa upp detta och hjälpa dig vidare.

Tack igen för din feedback, den är väldigt värdefull för oss!

Superbra!

Har inget att klaga på! Jag fick det jag beställde som uppfyllde den förväntade kvaliteten, det stod utanför dörren när jag vaknade och allt var så gott! Jag kommer använda fler gånger för att få lite hotellfrukost-känsla 🥰

7 mars 2026