Nordisk Film Biografer A/S Avis

2 850
TrustScore 4 sur 5

3,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg vil virkelig gerne give en stor ros til Kiearra for hendes fantastiske kundeservice! 🥰 Hun var utrolig sød, hjælpsom og imødekommende, og man kunne virkelig mærke, at hun gjorde en ekstra indsats... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

We accidentally bought a ticket for the wrong day on the website, however the customer service was amazing. We were able to exchange our ticket for a movie that played on the same day. This happened i... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Nyt lavmål for biografoplevelsen. En voksen mand med sit barn der begge taler højlydt og larmer på trods af at blive tysset på flere gange. Når vi så rykker nogle sæder frem for at undgå støjen, er he... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

En god film skal man ikke kimse sig ad. Og gode film vises der mange af i Nordisk Film Biograferne. Igennem flere år har jeg nydt mit unlimitid-medlemskab af Nordisk Film Biografer. Det for... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Cinéma

Écrit par l'entreprise

Nordisk Film Biografer er Danmarks største biografkæde med 23 biografer og ca. 20.000 dejlige bløde biografstole! Hvert år tager vi i mod ca. 6 millioner biografgæster i Danmark. Alle biograferne er udstyret med den bedste og mest moderne teknologi, som er med til at sikre, at filmoplevelsen er helt i top. Derfor kan du selvfølgelig i Nordisk Film Biografer se film i digital 3D, 4K og 48 billeder i sekundet. I flere af vores biografer, har vi ligeledes udstyret alle sale med toplækre luksusstole, hvor du selv kan indstille din stols fod- og nakkestøtte.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 91 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

(2 850)

628 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fint sted

Godt modtaget og så sidder man jo godt. Det er altid en fin oplevelse at være i Kolding storcenters kino.

18 mai 2026

Hej Ditte,

Mange tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du føler dig godt modtaget, sidder godt i vores sæder, og at du altid har en god oplevelse hos os i Kolding.😍

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen tilbage næste gang!
Venlig hilsen - Anna, NFB

Noté 2 sur 5 étoiles

For meget larm i salen

Jeg er vild med de nye stole i Århus Bio, og i starten var priserne i kiosken også gode - men det gik lynhurtigt opad, ret ærgerligt. Film bliver hurtigt taget af, går glip af mange fordi de kun går i en uge eller to. Og så synes jeg at det er helt utilgiveligt at biografen ikke gør noget som helst overhovedet for at sørge for ro i salen. Det kan simpelthen ikke passe at man betaler et fast beløb hver eneste måned for at høre på teenagere sidde og småsnakke gennem hele filmen. Det burde personalet virkelig tage sig af til den pris.

16 mai 2026

Hej Frida.

Tak for din feedback.
Det glæder os, at du er glad for de nye stole i Århus, men vi er kede af at høre om dine oplevelser med priserne, korte spilletider og ikke mindst larm i salen.
Vi vil meget gerne høre mere om dine oplevelser, så vi kan følge op på det.
Skriv endelig direkte til os på support@nfbio.dk med dine kontaktoplysninger – så vender vi hurtigt tilbage til dig med et svar.

Med venlig hilsen Helle, Nordisk Film Biografer

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig fint lounge område sødt og…

Rigtig fint lounge område sødt og smilende personale.
Bio salen var en behagelig overraskelse med små borde og små tændte lamper ved alle stolene, så rigtig hyggeligt ud med grønne plysstole, individuel indstilling af nakkestøtte og benstøtte.
God lyd under filmen.
Vi kommer bestemt igen og kan anbefale andre at se film i biografen.

16 mai 2026

Hej Birthe,

Mange tak for din superfine anmeldelse!

Hvor er vi glade for at høre, at du har haft en dejlig oplevelse i vores biograf.🍿

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos os igen snarest!😄

Rigtig god dag – Anna, Nordisk Film Biografer

Noté 5 sur 5 étoiles

Trøjborg bio er en hyggelig biograf

Trøjborg bio er en hyggelig biograf, jeg støtter gerne, da det er vigtigt at bevare stedet

10 mai 2026

Hej Marianne

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de søde ord 🌟

Det betyder virkelig meget for os, at du har lyst til at støtte Trøjborg Biograf.
Vi er også glade for at kunne være med til at bevare den hyggelige biografstemning, og vi håber at se dig igen snart 🍿

Hilsen Emma, Nordisk Film Biografer

Oplevelse og hygge i Herning

Herning nf-bio
er blevet fornyet og det giver en oplevelse, allerede før filmen
Der er altid nye film på programmet
Biografen er nemt at komme til med og uden bil
alle kan komme rundt da der ikke er trapper
Super gode bio-sæder og god udsigt fra alle til lærred

9 mai 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Elendigt oplevelse i NF City2

Vi var i NF City2 for at se den norske film Affektionsværdi. Vi var i sal 7. Under hele filmen havde vi den tvivlsomme "fornøjelse", af den dybe rumlende lyd fra en aktionfilm?? i en af de tilstødende sale. Vi kommer aldrig til at benytte den biograf igen. Desuden er hele området omkring biografen på ingen måde indbydende og hyggeligt.

8 mai 2026

Hej Sanne
Tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse.
Vi er kede af at jeres biograftur blev ødelagt af forstyrrende lyde fra en anden sal. Hvis du skriver til servicetaastrup@nfbio.dk og beskriver udførligt hvornår I har været i biografen og hvad I har oplevet. Så kan vi undersøge sagen nærmere.
Hav en god dag :-) Mvh Kirsten, Nordisk Film Biografer

Noté 3 sur 5 étoiles

Nordisk Film tager kunderne for givet

Jeg har været Unlimited-medlem hos Nordisk Film længe, men det bliver ærligt talt sværere og sværere at føle sig værdsat som kunde.

Jeg har tidligere påpeget, hvor mærkeligt det er, at Nordisk Film installerer integrerede mobilopladere i sæderne, når det samtidig er imod deres egne regler at bruge telefonen under forestillingerne. Det sender et ret modsigende signal og virker ærligt talt som endnu et eksempel på, at komfort og mersalg vægtes højere end selve biografoplevelsen.

Derudover bliver forskellen mellem biograferne mere og mere tydelig, selvom alle medlemmer betaler samme pris. Bor man ikke i København eller de største byer, får man ofte et markant dårligere udvalg af film, færre visninger og færre versioner.

Nu har de så valgt, at den nye “The Sheep Detectives/Fårbrydelsen” KUN vises med dansk tale, altså ingen originalversion med Hugh Jackman og Emma Thompson. For mig er det en kæmpe del af filmoplevelsen at høre de originale skuespillere, og jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor man som betalende kunde ikke engang får muligheden.

Det mest frustrerende er dog næsten kundeservicen. Kritik bliver konsekvent mødt med lange forklaringer og udenomsvar, hvor alt handler om kapacitet, vurderinger og strategi, men uden nogensinde reelt at anerkende kundernes oplevelse.

Og som prikken over i’et får man nærmest bare at vide, at hvis man ikke er tilfreds, så kan man jo opsige abonnementet.

Man får lidt følelsen af, at Nordisk Film efterhånden er blevet så dominerende på markedet, at kundeoplevelsen kommer i anden række i forhold til optimering og bundlinje. Havde der eksisteret en reel konkurrent til samme størrelse herhjemme, er jeg ærligt talt ikke sikker på, at den her tilgang til kunderne var gået lige så let.

Det er virkelig en ærgerlig udvikling for en biografkæde, som ellers burde handle om passion for film og gode oplevelser.

7 mai 2026

Hej Scarlett,

Tak for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback.

Vi forstår din frustration over det mindre udvalg i biografer som Næstved, og vi er kede af, at din oplevelse som Unlimited-medlem hos os ikke lever op til dine forventninger. Som du nævner, er vores filmudvalg primært drevet af efterspørgsel og kapacitet og vi prøver at matche efterspørgslen bedst muligt for at nå det bredeste publikum. Derfor kan det være en udfordring at tilfredsstille alle vores gæster.

Dette er dog selvfølgelig ikke en undskyldning for, at din oplevelse ikke bliver anerkendt, og det er vigtigt for os, at vores gæster føler sig værdsat. Vi vil derfor tage din feedback til efterretning, så vi forhåbentlig kan gøre det bedre i fremtiden og sikre, at vi fortsat stræber efter den bedste biografoplevelse for alle.

Med venlig hilsen,
Nikolaj,
Nordisk Film Biograf

Noté 4 sur 5 étoiles

Lækre biograf sæder og hyggelig lounge…

Lækre biograf sæder og hyggelig lounge inden biografen.

5 mai 2026

Hej Karin,

Mange tak for din fine anmeldelse!
Vi er glade for at høre at du synes godt om vores dejlige lounge område og biografsæder.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i biografen igen.
Venlig hilsen - Anna, Nordisk Film Biografer🌞

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hyggelige oplevelser og…

Super hyggelige oplevelser og luksussæder.

4 mai 2026

Hej Stefan.

Mange tak for den fine anmeldelse!
Det glæder os meget, at du oplever gode og hyggelige oplevelser hos os i Nordisk Film Biograf.

Fortsat god dag🌞
Med venlig hilsen Anna, Nordisk Film Biografer

Noté 4 sur 5 étoiles

Falkoner bio er en god oplevelse

Falkoner bio er en god oplevelse, gode sæder og venligt personale

1 mai 2026

Hej Andres.

Tusind tak for de fine ord!
Det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse i Falkoner Biograf med komfortable sæder og venligt personale.

Med venlig hilsen Helle, Nordisk Film Biografer

Noté 1 sur 5 étoiles

Rigtig ærgeligt kundeservice

Rigtig ærgeligt kundeservice. Jeg tror jeg har fået mit abonnement opsagt, det viser sig at det så at jeg ikke har fået det gjordt ordenligt, og det har trukket i to måneder. Jeg ringer ind og hører hvad man kan gøre ved situationen, og får bare at vide at det er bare ærgeligt. Synes jeg er utroligt skuffende når man reklamere med det skal være nemt. Øv! Når man har penge til abonnementet, og går nok i biografen, er abonnementet i sig selv godt nok.

1 mai 2026

Hej Emilia

Jeg forstår godt, du synes det er ærgerligt at have et abonnement, som du mener at have opsagt for nogle måneder siden, men som ikke er registreret noget sted, og dermed er fortsat, og når du herefter ønsker, at vi lukker det for dig og giver dig penge retur for to måneder. Det kan vi desværre ikke imødekomme.

Når man opsiger sit abonnement modtager man en skriftlig bekræftelse på dette, hvor der blandt andet står hvornår sidste betalingsdato er.
Denne mail har du ikke modtaget, før vi den 1. maj har modtaget din opsigelse. Jeg kan samtidig bekræfte at du ikke vil blive trukket flere gange.

Jeg håber, du får brugt abonnementet til fulde de næste par uger imens det stadig er aktivt, så du får noget for dine penge.

Louise
Nordisk Film Biografer

Noté 4 sur 5 étoiles

Super oplevelse med den nye fine sal 1…

Super oplevelse med den nye fine sal 1 med luksussæder/sofaer i HELE salen.

29 avril 2026

Hej Jeanette.

Mange tak for din anmeldelse.

Vi ser frem til at gense dig i biografen.

Hilsen Emily, Nordisk Film Biografer 🎬

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus