Nordisk Film Biografer A/S Avis

2 850
TrustScore 4 sur 5

3,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg vil virkelig gerne give en stor ros til Kiearra for hendes fantastiske kundeservice! 🥰 Hun var utrolig sød, hjælpsom og imødekommende, og man kunne virkelig mærke, at hun gjorde en ekstra indsats... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

We accidentally bought a ticket for the wrong day on the website, however the customer service was amazing. We were able to exchange our ticket for a movie that played on the same day. This happened i... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Nyt lavmål for biografoplevelsen. En voksen mand med sit barn der begge taler højlydt og larmer på trods af at blive tysset på flere gange. Når vi så rykker nogle sæder frem for at undgå støjen, er he... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

En god film skal man ikke kimse sig ad. Og gode film vises der mange af i Nordisk Film Biograferne. Igennem flere år har jeg nydt mit unlimitid-medlemskab af Nordisk Film Biografer. Det for... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Cinéma

Écrit par l'entreprise

Nordisk Film Biografer er Danmarks største biografkæde med 23 biografer og ca. 20.000 dejlige bløde biografstole! Hvert år tager vi i mod ca. 6 millioner biografgæster i Danmark. Alle biograferne er udstyret med den bedste og mest moderne teknologi, som er med til at sikre, at filmoplevelsen er helt i top. Derfor kan du selvfølgelig i Nordisk Film Biografer se film i digital 3D, 4K og 48 billeder i sekundet. I flere af vores biografer, har vi ligeledes udstyret alle sale med toplækre luksusstole, hvor du selv kan indstille din stols fod- og nakkestøtte.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 91 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

(2 850)

628 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Lyden og sæderne fantastisk

Lyden og sæderne fantastisk men popcornene VAR alt for saltet der køber JEG IKKE IGEN

31 juillet 2026

Hej Pablo

Tak for besøget og ikke mindst for din feedback!

Vi vil give lidt ekstra opmærksomhed til saltindholdet i opblandingen, der kan have været blandet for lidt rundt eller lignende. Det beklager vi selvfølgelig, hvis der har været tilfældet.

Du må meget gerne henvende dig en anden gang til personalet og få nogle nye popcorn i situationen, hvis den er helt gal, og der ikke blot er tale om en smagssag.

Hav en dejlig dag

Noté 1 sur 5 étoiles

Uacceptabel og elendig lyd i Imperial

(Imperial: The Odyssey) Lyden var ganske enkelt uacceptabel og elendig. At en biograf som Imperial tillader sig at have THX skiltet hængende må være på grænsen til vildledende markedsføring. Visningen af The Odyssey blev decideret ødelagt. Der var ingen bas/dybe toner, musikken var nærmest ikke tilstede, og lyden overstyrede ved alle aktion scener. Det blev så galt at jeg så flere holde sig fra ørene gentagne gange under filmen fordi lyden blev så skinger. At bassen manglede gjorde det ulideligt at høre på. Det var første gang jeg så filmen og den oplevelse blev ødelagt. Man var ikke i stand til at nyde filmen, det var de to jeg så filmen med heller ikke. Det er under alt kritik. Jeg ved ikke om der var en særlig fejl ved denne visning, udover den limiter jeg kan læse mig til på bagkant som Filmmagasinet Ekko har skrevet om. Til The Odyssey kan jeg i hvert fald meddele at det fuldstændig ødelægger oplevelsen af filmen.

Tilføjelse efter modtaget svar:

Mange tak for dit svar, Ida, og for uddybningen af situationen. Jeg værdsætter jeres forståelse for frustrationen, og håber at der kan findes en bedre løsning i fremtiden. Som seer i biografen ville jeg anbefale at forsøge at eksperimentere med at sænke det generelle lydniveau, men at introducere/tillade mere bas igen. Problemet ved en film som The Odyssey er at så meget af lyden ligger i bas-linjen, så meget af filmen blev helt mudret og diskant ved den nuværende løsning, men fortsat med høj lyd som i stedet blev skinger.

Tak for uddybelsen omkring THX. Jeg tror mange, som jeg selv, forbinder THX med lydsiden af billedet, så jeg ville måske overveje at informere/deklarere om det på en måde at det ikke gælder lydsiden længere, for at undgå unødige misforståelser/skuffelser. Krydser fingre for at der kan findes en bedre løsning i fremtiden.

Imperial har været min yndlingsbiograf at se storfilm i gennem de sidste 20 år, så jeg håber at den kan blive det igen! 🤞🏼

30 juillet 2026

Hej Daniel

Tak for din anmeldelse og for dit besøg.

Imperial har desværre været nødt til at sænke lydniveauet på visse dybe lydfrekvenser i specifikke passager på grund af naboklager.
Vi har forståelse for, at denne ændring har påvirket din biografoplevelse, og vi arbejder på at finde en balance mellem at levere en høj
kvalitetsfilmoplevelse og respektere vores naboers behov.

Det er alene lyden, der har været påvirket – billedsiden er fortsat THX Ultimate med high contrast dual laser projection.

Vi er rigtig kede af, at vi ikke kan tilbyde den normale Imperial oplevelse i øjeblikket.
Vi er fortsat i dialog med vores nabo hotellet, men det er desværre uvist, hvor lang tid en afklaring vil tage og hvad vi
eventuelt kan lave af ændringer/optimeringer til nuværende løsning.

Vi får desværre ikke ’fikset’ Imperial lige med det samme, så hvis I vil i biografen i nærmest fremtid og se en film med smæk på lyden, må jeg desværre nok anbefale en af vores andre biografer.

Rigtig god dag.

Dårlige forhold

Jeg elsker jeres lokation på gågaden i Aarhus og foretrækker altid den over alle andre biografer i østjylland, men i går var jeg på besøg for at se den nye spiderman ved jeres lokation på Trøjborg - for første gang.

Alt i alt en flot biograf, men sæderne er outdated, der er ALT for lidt benplads, udvalgtet af snacks er deprimerende og i skal simpelthen få anskaffet noget Aircondition.
Jeg var i sal 2 i ca. 3 timer og der var ihvertfald over 30 grader derinde, uden mulighed for nedkøling. Der var ulideligt. Vi sad alle og kamp svedte.

Derudover vil jeg pointere at skærmen i salen er den mindste skærm jeg nogensinde har set. Det er svært at fordybe sig i filmen og det blev en ringe oplevelse pga. varmen og faciliteterne. Det kan da ikke passe en så stor kæde som NFB ikke har råd til aircondition eller bare en blæser….

Jeg er generelt tilfreds med jeres biografer, men den her oplevelse er jeg og de 8 andre jeg var med inde og se film, altså ikke tilfredse med.

Hej Nikolaj

Tak for besøget.

Vi er glade for at høre, at I plejer at være glade for vores biograf. Derfor er vi selvfølgelig kede af at høre at oplevelsen i Trøjborg ikke levede op til jeres forventninger.

Vi har desværre haft udfordringer med vores køleanlæg i nogle biografer i højere grad end før, altså især denne sommer hvor der er varmt udenfor. Det påvirker vores indeklima og vi ønsker også at forbedre situationen hurtigst muligt.

Vi beklager mange gange, at I var generede af temperaturen!

I forhold til selve biografen, skal det siges at konceptet i Trøjborg er lidt anderledes end i Århus C. Den henvender sig til søndagsbesøgende, mindre film, tapas og en anden form for luksus i charmerende ældre biograflokaler. Mange af sæderne er helt nye, men de er ikke justerbare med fjernbetjening som i Århus, hvor der i højere grad vises store film som er fede at opleve på et stort lærred.

Vi håber at se jer igen en anden gang til trods.

Hav en dejlig dag

Noté 3 sur 5 étoiles

Ingen aircondition i Hillerød.

Hillerød, få styr på den aircondition.
Sæderne er gode, lyden er god, personalet er venligt, men det hjælper ikke, når man er ved at dø af varme og må gå.

Hej Louise

Tusinde tak for besøget.

Vi beklager, at temperaturen i Hillerød ikke var til at holde ud. Vi er kede af det, og arbejder på sagen, som også er i vores interesse at udbedre hurtigst muligt.

Trods airconditionsituationen er vi glade for at høre at I synes om sæderne, lyden og personalet.

Hav en dejlig dag,

Noté 5 sur 5 étoiles

Mega god kan i hver fald anbefale

Mega god kan i hver fald anbefale. Biografen er mega hyggelig og stemningen er mega god og dem der arbejder der er mega søde og de har mega gode priser, jeg bor cirka 1 time væk og jeg vælger den biograf hver gang selvom der ligger andre tættere på mig, så 10/10 skal i hvertfald prøves

Københavns bedste biograf

Falkoner bio.
Københavns bedste biograf !
Gode film.
Behagelige sæder.
God kiosk, der sælges også enkelte små retter.
Hyggelig stemning i loungeområdet.
Professionelt og venligt personale.
Parkeringskælder 2 min. væk + offentlig transport (metro og busser) 3-5 min. væk.
Central beliggenhed - mange cafeer og restauranter i nærheden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Cinemaxx gå hjem - Det her er sådan biograf oplevelsen bør være

Cinemaxx gå hjem. Det her er sådan man laver en luksus biograf oplevelse.

Valgte tidligere altid Cinemaxx pga .deres Imax format. Var nødsaget til at vælge Nordisk Film 70 mm i Aarhus pga. pladsmangel i Imax visningen, men det vil jeg altid vælge fremover.
Nordisk film har langt bedre biograf stemning, BEDRE LYD og langt bedre sæder. Alle sæder er bedre end cinemaxx's luksus sæder. Det er en luksus oplevelse uden lige.

Jeg har været skuffet over Cinemaxx de sidste 3 visninger, og troede bare det var mig der ikke nød biograf ture længere. Det lavede Nordisk Film om på.

Noté 2 sur 5 étoiles

Nordisk Film Bio – Når det er sværere at købe en biografbillet end at søge om et boliglån

Jeg skulle bare bestille to billetter til The Odyssey. Det burde tage fem minutter. I stedet fik jeg en oplevelse, der føltes som en beta-test af en hjemmeside fra 2002.

Vi vælger forestillingen kl. 16:15, hvor der kun er omkring 10 andre i salen. Jeg vil gerne sidde på bagerste række, men nej. De pladser jeg gerne vil have, efterlader ét enkelt sæde frit, så dem må jeg ikke vælge. Det giver måske mening, hvis der er udsolgt. Men når der sidder 10 mennesker i en sal med over 100 pladser? Så er det åbenbart vigtigere at beskytte et imaginært ensomt sæde end at lade kunderne sidde, hvor de har lyst.

Nå, videre til reservation… eller vent. Man skal selvfølgelig først oprette en konto. Passwordet skal nærmest opfylde NATO’s sikkerhedskrav: mindst 4 bogstaver, 4 tal og 2 specialtegn (og nej, underscore tæller åbenbart ikke, fordi hvorfor skulle det dog gøre det?). Og selvfølgelig skal man lige sige ja til markedsføring undervejs. For det er jo præcis det, man har allermest lyst til, når man prøver at købe en biografbillet.

Endelig er kontoen oprettet! Eller… nej. Nu skal den aktiveres via e-mail. Den mail brugte omkring 10 minutter på at dukke op. Jeg ved ikke, om den blev sendt med brevduer eller fax, men den kom da til sidst.

Så kan jeg vel endelig reservere billetterne? Nej, tænk om igen. Reservation findes åbenbart ikke længere. Nu skal der betales med det samme. For bare et halvt år siden kunne man reservere og betale, når man kom frem. Det fungerede glimrende. Jeg forstår godt, at nogle mennesker ikke dukkede op til deres reservationer, men løsningen er åbenbart at gøre oplevelsen dårligere for alle andre.

Og hvis man vil ændre antallet af billetter? Så er det bare om at finde kaffe og slå sig ned. Man kan nemlig ikke springe direkte fra 2 til 6 personer. Nej nej, det ville jo være alt for effektivt. Man skal ændre én person ad gangen, og efter hver eneste ændring skal hjemmesiden bruge omkring 30 sekunder på at “tænke”. Så hvis man skal fra 2 til 6 personer, kan man passende afsætte et par minutter til at kigge på en loading-cirkel. Hvem elsker ikke lidt spænding, før man overhovedet har købt billetterne?

Som prikken over i’et har de også billetkategorien “Senior”… uden at fortælle, hvad en senior er. Er det 60? 65? 67? 80? Ingen ved det. Til gengæld står der lige ovenover “Børn u. 12 år”, så de kan godt finde ud af at skrive en aldersgrænse. De har bare valgt ikke at gøre det den anden gang. Det er en fed lille quiz, man lige kan tage, inden man betaler.

Til gengæld skal de have ros for én ting: Stolene er virkelig gode. Det er rart, når man endelig kommer igennem hele bestillingsprocessen og skal sidde ned efter den mentale maraton, hjemmesiden lige har udsat én for.

Næste gang tror jeg næsten, det er hurtigere at køre ned til biografen og hugge billetterne ud af printeren selv.

Noté 2 sur 5 étoiles

Gå uden om Palads (kbh), hvis du vil nyde filmen.

Skulle ind med ungerne og se Odyseus, og fandt nogle billeter i Palads inde i København.
Sal 1 huskede jeg som fantastisk, men i dag, raslede hele salen - datteren spurgte om loftet var ved at falde ned, når der var bare lidt gang i subwooferne, og de øvre toner skriger lige lovligt meget. Jeg syntes - på trods af at billeterne var billigere - ikke at det var pengene værd.

Tag hellere en mindre og måske mere nutidig biograf.

25 juillet 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Imperial er en fantastisk og forfærdelig biograf

Imperial er en fantastisk biograf, men når de viser 70mm film flimrer de lyse områder i en stærkt ubehagelig grad.

25 juillet 2026

Hej Jesper,
Mange tak for din anmeldelse.

Det flimmer, du har oplevet, er en naturlig egenskab ved det analoge 70mm-format. Når vi viser ægte filmstrimler, kører filmen igennem projektoren med 24 billeder i sekundet, hvor en mekanisk lukker åbner og lukker for lyset. Nogle gæster er meget følsomme over for dette, mens andre næsten ikke bemærker det. Det er desværre et af de kompromiser, der følger med den klassiske, analoge filmprojektion som vi ikke kan kontrollere. Vi er dog kede af at det har påvirket din filmoplevelse negativt.

Vi sætter stor pris på din feedback.
Rigtig god dag - Anna, Nordisk Film Biografer.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus