Jeg vil virkelig gerne give en stor ros til Kiearra for hendes fantastiske kundeservice! 🥰 Hun var utrolig sød, hjælpsom og imødekommende, og man kunne virkelig mærke, at hun gjorde en ekstra indsats... Voir plus
Lisez les avis des autres
We accidentally bought a ticket for the wrong day on the website, however the customer service was amazing. We were able to exchange our ticket for a movie that played on the same day. This happened i... Voir plus
Nyt lavmål for biografoplevelsen. En voksen mand med sit barn der begge taler højlydt og larmer på trods af at blive tysset på flere gange. Når vi så rykker nogle sæder frem for at undgå støjen, er he... Voir plus
L'entreprise a répondu
En god film skal man ikke kimse sig ad. Og gode film vises der mange af i Nordisk Film Biograferne. Igennem flere år har jeg nydt mit unlimitid-medlemskab af Nordisk Film Biografer. Det for... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Nordisk Film Biografer er Danmarks største biografkæde med 23 biografer og ca. 20.000 dejlige bløde biografstole! Hvert år tager vi i mod ca. 6 millioner biografgæster i Danmark. Alle biograferne er udstyret med den bedste og mest moderne teknologi, som er med til at sikre, at filmoplevelsen er helt i top. Derfor kan du selvfølgelig i Nordisk Film Biografer se film i digital 3D, 4K og 48 billeder i sekundet. I flere af vores biografer, har vi ligeledes udstyret alle sale med toplækre luksusstole, hvor du selv kan indstille din stols fod- og nakkestøtte.
Coordonnées de contact
Mosedalvej 14, 2500, Valby, Danemark
- 70 13 12 11
- support@nfbio.dk
- nfbio.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 91 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Danske biografer er generelt flotte
Danske biografer er generelt flotte, velholdte og med den nyeste lyd og billede.
Falkoner Bio
Falkoner Bio : Gode sæder - godt cafeområde - altid servicemindet personale
Vanvittig dårligt indeklima
Vanvittig dårligt indeklima. Det var så varmt at det eneste man tænkte på var at komme ud igen. Kommer ikke igen.

Réponse de Nordisk Film Biografer A/S
Der lå rådne og gamle popcorn under…
Der lå rådne og gamle popcorn under sæderne da man løftede benene. Sæderne var fedtede og ulækre.
Alt alt alt for dyrt, både billet og kioksvarer. (Bla. en meget fortyndet pepsi max til 50 kr.) Ingen smil eller god service. Blev mødt af et stoneface, dog med et god fornøjelse.

Réponse de Nordisk Film Biografer A/S
Fantastisk stole som man sidder super…
Fantastisk stole som man sidder super dejlig i, stolene kan køres i forskellige positioner, der er nakkestøtte også til fødderne og et lille bord til at skubbe ind over stolen.
God biografoplevelse i Reservoir
Kunne dog godt have brugt en pause i det 3,5 timer lange program.

Réponse de Nordisk Film Biografer A/S
Altid søde medarbejdere og ren biograf.
Altid søde medarbejdere og ren biograf.

Action scenes in Odysseus WAY too loud
Action scenes in Odysseus WAY too loud! I literally had my fingers in my ears during the action scenes because it was just so shockingly loud. I actually have some hearing loss, and this was still WAY too loud for me. It really takes away the enjoyment of the evening and makes me not want to chance it again. I have been to this theater several times over the years and everything else about the theater and staff are excellent, but holy crap! WAY too loud.

Réponse de Nordisk Film Biografer A/S
Disclosure Fay var forrygende og…
Disclosure Fay var forrygende og nordisk Biograf venlig og servicemindedes usual
Altid en god oplevelse i Herning
Altid en god oplevelse i Herning. Godt personale og godt fyldt op i udvalget.
Fantastisk film, forfærdelig oplevelse
Fantastisk film, forfærdelig oplevelse
Jeg har været i Nordisk Biograf i Århus med min kæreste d. 21-7 for at se den nye Odysses film. Vi var nysgerrige over hvad 4D bød på, så besluttede os at bestille 2 billetter til filmen kl 20.40
Dette viste sig at være en kæmpe fejltagelse. Et varmt og tætpakket rum, der skulle skabe en fornemmelse af man var til stede i filmen, resulterede i 3 timers ubehag. Ved hver kamp scene (der er mange) eller andre steder hvor der sker en eller anden form for rystelse, blev man kastet rundt i sæderne som var det radio biler. Vi tabte vores popcorn tidligt i filmen (hele 5.1 liter) og endte med at sidde foroverbøjet hver gang rystelserne kom, da vi begge ikke kunne holde det ud. Vi vågnede op med ondt i lænden og ryggen begge to, som vi fortsat har 2 dage efter filmen. Vi er unge aktive mennesker, så vi kan kun frygte hvordan det føles for ældre mennesker. Hvis man ved hvordan et forkert dødløft føles, så kan man sammenligne smerten efterfølgende med det.
Det er sidste gang jeg nogensinde skal prøve 4D og jeg ville aldrig anbefale andre at prøve det i Nordisk Biograf. Filmen var god, derfor kan anmeldelsen lige snige sig op på 2 ud af 5 stjerner

Meget gode oplevelser
Meget gode oplevelser, stemming, lyd, 4DX. Det var sjovt!
Meget tilfreds
Jeg bruger flere af Nordisk Film Biografer. Nogle film er rå hygge i en lille lokal biograf, med kvaliteten i orden, andre film skal bare op på så stort et lærred som muligt med lyd og billede i top (kigger på dig Imperial). Jeg er super glad for det samarbejde der er mellem flere af landets bedste biografer
Imperial biograf
Imperial biograf har altid været det ypperste indenfor biografer. Hvis den skal blive ved med det, burde den have luksusstole i hele salen. Som der jo er en del steder efterhånden.
Overall good experience
Overall good experience, love the teddy bears, the decoration, and the new front seats. The fangalla was a bit underwhelming though, as I thought we would would be able to get a beer and a cola each, but apparently it's either or. Oh well.
Imperial vildleder deres gæster med manglende info om dårlig lyd
Vi var inde og se The Odyssey i går aftes, og lyden var så elendig, at den ødelagde indlevelsen i filmen fuldstændig. Jeg var ude og klage til personalet to gange - det var der andre biografgæster, der også var! - og personalet var naturligvis komplet ubrugeligt.
Det viser sig nemlig, at Imperial for nylig har fået installeret en lyddæmpende computer i biografen, der løbende mixer lyden i filmen, så hotelgæsterne ovenpå ikke bliver generet. (Det kan man bl.a. læse om i filmmagasinet ekko.dk d. 15.7.2026.) Det resulterede i gennem-elendig lyd til årets måske største biografoplevelse - det stikmodsatte af det, de selv kalder for "immersive audio" på nfbio.dk. Denne nye "løsning" informerer de ikke deres biografgæster om på forhånd. Tværtimod fremstår det på kino.dk stadig, som om Imperial tilbyder THX-lyd.
Jeg er blevet snydt som forbruger, men er først og fremmest som filmelsker ked af at få ødelagt en filmoplevelse, jeg havde glædet mig til - og som ikke kan erstattes. Jeg har reklameret og forventer at få pengende tilbage for billetterne.
Vh Jesper

Réponse de Nordisk Film Biografer A/S
Altid en fornøjelse at besøge biografen…
Altid en fornøjelse at besøge biografen i Fields
Super gos biograf med lukssæder
Super gos biograf med lukssæder. Medarbejderne er venlige og smilende. Godt udvalg af film og nem adgang tæt på frb centret
Kaos
Total kaos i forhal. Lang lang kø for at komme ind i salen, og da vi endelig kom ind var filmen allerede begyndt. Det er ikke i orden

L’expérience Trustpilot