Nordisk Film Biografer A/S Avis

2 850
TrustScore 4 sur 5

3,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg vil virkelig gerne give en stor ros til Kiearra for hendes fantastiske kundeservice! 🥰 Hun var utrolig sød, hjælpsom og imødekommende, og man kunne virkelig mærke, at hun gjorde en ekstra indsats... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

We accidentally bought a ticket for the wrong day on the website, however the customer service was amazing. We were able to exchange our ticket for a movie that played on the same day. This happened i... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Nyt lavmål for biografoplevelsen. En voksen mand med sit barn der begge taler højlydt og larmer på trods af at blive tysset på flere gange. Når vi så rykker nogle sæder frem for at undgå støjen, er he... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

En god film skal man ikke kimse sig ad. Og gode film vises der mange af i Nordisk Film Biograferne. Igennem flere år har jeg nydt mit unlimitid-medlemskab af Nordisk Film Biografer. Det for... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Cinéma

Écrit par l'entreprise

Nordisk Film Biografer er Danmarks største biografkæde med 23 biografer og ca. 20.000 dejlige bløde biografstole! Hvert år tager vi i mod ca. 6 millioner biografgæster i Danmark. Alle biograferne er udstyret med den bedste og mest moderne teknologi, som er med til at sikre, at filmoplevelsen er helt i top. Derfor kan du selvfølgelig i Nordisk Film Biografer se film i digital 3D, 4K og 48 billeder i sekundet. I flere af vores biografer, har vi ligeledes udstyret alle sale med toplækre luksusstole, hvor du selv kan indstille din stols fod- og nakkestøtte.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 91 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

(2 850)

628 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Latterligt at det kun var en kontrollør…

Skulle se The odessey i imperial
Latterligt at det kun var en kontrollør til at billetere på en så hyped film
Vi ventede 1/2 time på at komme ind i salen og mistede starten af filmen

20 juillet 2026

Hej Erling!
Tak for din anmeldelse på trods af en kedelig årsag.
Vi er godt opmærksomme på de problemer vi og vores gæster oplevede i Imperial d. 20 juli til forestillingen kl. 16. Vi oplevede flere tekniske problemer samt mangel på personale, hvilket selvfølgelig slet ikke er optimalt til sådan en forestilling og derfor skulle det heller aldrig ske igen.
Vi beklager mange gange, at du havde en dårlig oplevelse og du skal altid være velkommen til at skrive til vores support på mail: support@nfbio.dk, hvor vi altid er klar til at hjælpe.

Kaos i Imperial

Var i Imperial d. 20/7 og se forestillingen kl. 16.
Klokken 16:10 var der ikke åbnet for adgang til salen ved indgangen for ulige numre som vi stod ved. Da vi spurgte personalet, hvorfor der ikke blev åbnet, så var svaret at der var personalemangel.
Men når man så over i baren var der 4 personer der solgte popcorn og drikkevarer i stedet for at sikre at der blev lukket publikum ind i salen.
Vi gik derefter over ved adgangen for lige numre hvor der stod én billetkontrollør og sad på vores pladser kort tid inden filmen startede.
Det var der til gengæld rigtig mange der ikke nåede inden filmen var i gang. Det gav en masse uro i salen at folk måtte bruge deres mobiler med lys på for at finde på plads i mens filmen var i gang.
Jeg synes at NF skal prioritere at lukke publikum ind til tiden højere end at få solgt popcorn og drikkevarer.
Der var ihvertfald en eller anden der ikke havde styr på sine prioriteter.

20 juillet 2026

Hej Kim
Tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse på trods af en kedelig årsag. Vi har henover weekend desværre oplevet ustabilitet med billetsalget på web og app særligt i Imperial, da der er rigtig mange der gerne vil i biografen. Vores IT afdeling har arbejdet på højtryk for at rette det, men grundet problemerne har vi bedt gæsterne om at købe billetterne direkte i Imperial. Dette har medført de lange køer og dermed mange, der kom sent ind i salen. Vi tager din feedback meget alvorligt og har derfor sendt din anmeldelse videre til biografen. Vi beklager meget ulejligheden. Hav en god dag. Mvh Kirsten, Nordisk Film Biografer

Noté 1 sur 5 étoiles

Umuligt at købe billetter til biografen…

Umuligt at købe billetter til biografen gennem deres hjemmeside Nordisk Film Biografer.

19 juillet 2026

Hej Simon!
Tak for din anmeldelse på trods af en kedelig årsag. Vi oplever desværre i øjeblikket ustabilitet med billetsalget på web og app særligt i Imperial, da der er rigtig mange der gerne vil i biografen. Vi arbejder på højtryk for at rette det, men hvis du ikke kan købe online, er det muligt at købe billetter direkte i biografen, men vi beklager fortsat mange gange for ulejligheden.

Vanvittig dårlig lyd

Var i Field's biografen og se The Odyssey.

Lyden var så dårlig, at jeg overvejede at forlade biografen midt i filmen.

Alle smælde-lyde/sværd-slag (og dem er der mange af i filmen) var så høje at de skar i ørerne. Det ville ikke undre mig hvis folk har fået høreskade af den alt for høje lyd.

17 juillet 2026

Hej Rasmus!
Tusind tak for din feedback – selvom det er en kedelig årsag. Vi beklager mange gange, at lyden til The Odyssey var så voldsom, at det skar i ørerne.

Vi er opmærksomme på netop denne film, da Nolans film ofte er kendetegnet ved et ekstremt dynamisk og kraftigt lydbillede, som kan være meget overvældende. Vores tekniske team har efterfølgende været i gang og har nu justeret og optimeret lyden i salene, så de voldsomme lydeffekter er blevet dæmpet til et mere behageligt niveau. Dette ændrer selvfølgelig ikke på, at du har haft en beklagelig oplevelse. Vi håber, at vi alligevel kan byde dig velkommen en anden gang igen.

Dårlig lyd

Endnu en biograftur endte desværre med en skuffende oplevelse på grund af et meget lavt lydniveau, som reducerede filmoplevelsen markant. Denne gang gjaldt det Taastrup City. Hvis biografer ønsker at fastholde publikum, bør lydkvaliteten prioriteres højere. Efter min erfaring er IMAX efterhånden den eneste garanti for en tilfredsstillende lydoplevelse. Jeg har tidligere gjort opmærksom på problemet i anmeldelser, men uden synlige forbedringer.

15 juillet 2026

Réponse de Nordisk Film Biografer A/S

Hej! Mange tak for, at du tager dig tid til at dele din oplevelse med os – selvom vi naturligvis er rigtig kede af at høre, at dit besøg i Taastrup endnu en gang blev ødelagt af et for lavt lydniveau. Det beklager vi meget.

Det skal være en omsluttende oplevelse at gå i biografen, og her er lyden mindst lige så vigtig som billedet. Vi tager det derfor meget seriøst, når du skriver, at du tidligere har påpeget problemet uden at opleve en forbedring. Det er absolut ikke den standard, vi ønsker at levere.

Lydniveauet i vores sale er som udgangspunkt kalibreret efter faste standarder, men der kan desværre være forskel på de enkelte filmfiler, og der kan opstå tekniske fejl. Vi vil med det samme give din feedback videre til vores tekniske team og biografchefen i Taastrup, så de kan få kontrolleret lydopsætningen i salene.

Noté 4 sur 5 étoiles

Var inde og se en god film og der kom…

Var inde og se en god film og der kom spørgsmål om man ville svare på et skema for at vinde 2 biografbilletter, sjovt der aldrig bliver spurgt til prisen i kiosken, for det ender nærmest altid med at blive dyrere end en billet. Lidt uforskammet at det er prisen for slik og sodavand, der skal være afgørende, om man har råd til at invitere sin familie i biografen.

10 juillet 2026

Hej An!
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at I havde et godt besøg og så en god film.
Du nævner, at vores prisniveau i kiosken er for højt, men her mener vi dog ikke, at vi skiller os markant ud i forhold til sammenlignebare salgssteder så som forlystelsesparker, teater, tankstationer, fastfood kæder mv. Vi er dyrere i forhold til en kiosk eller et supermarked, men vi mener ikke, at man kan sammenligne os med disse. Vi vil selvfølgelig gerne have, at vores gæster køber vores varer og har derfor også en række pakkeløsninger og menuer, hvor vi kan give vores gæster ’et godt tilbud’. Dog er vi kede af, hvis dette skal afgøre, hvorvidt man går i biografen eller ej, og vi håber trods alt, at vi stadig kan byde jer velkommen snart igen.

God dag!

Sødt personale

Sødt personale , gode stole i loungen og i salen.
Gratis parkering😄

9 juillet 2026

Hej Anita,

Tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse!

Vi er meget glade for at høre at du synes godt om vores biograf og personale, og vi håber at få dig at se igen snart:)

Mvh. Nikolaj,

Noté 1 sur 5 étoiles

Vi skulle have set Minions and Monsters…

Vi skulle have set Minions and Monsters i Lyngby Kinopalæet i lørdags, men pga. strømafbrydelse var forestillingen aflyst. Det kan ske. Men håndteringen af problemet var under lige så meget kritik som sidste gang vi var i en Nordisk Film-biograf, hvor Palads blev evakueret. Ingen informationer - ingen personale som kom ind til os og orienterede om situationen. Vi måtte af omveje selv afklare om forestillingen var aflyst!

Dertil havde vi (en voksen og et barn) købt sodavand og popcorn for 200,-. Disse kunne vi ikke få refunderet, med begrundelsen at det er "kioskvarer". Jeg har bare aldrig hørt om nogle, der køber sodavand og popcorn i en biograf for at tage med sig på tur .. og jeg skulle hilse og sige at det ikke rigtig fungerer at sidde på en bænk og spise en kæmpe bøtte popcorn ..

4 juillet 2026

Hej Mette,

Mange tak fordi du tager dig tid til at skrive til os, selvom vi naturligvis er utrolig kede af at høre om jeres oplevelse i Lyngby Kinopalæet i lørdags. Det er absolut ikke den standard, vi ønsker at tilbyde vores gæster.

Vi beklager mange gange den manglende information og det manglende personale på stedet. Under uforudsete hændelser som en strømafbrydelse er det afgørende, at vores gæster føler sig trygge og velinformerede, og vi kan godt forstå, at det har været en frustrerende oplevelse for jer selv at skulle opsøge svar.

Vi tager din kritik meget nært også med hensyn til vores politik for refundering af kioskvarer og vil internt evaluere på vores håndtering af situationen, så vi kan gøre det bedre fremover.

Mvh. Nikolaj,

Noté 5 sur 5 étoiles

Randers har en rigtig god og hyggelig…

Randers har en rigtig god og hyggelig biograf med et sødt og serviceminded personale, god komfort i salene, godt udvalg i kiosken, hyggeligt café-/venteområde og gode parkeringsforhold.

7 juillet 2026

Hej Jannick

Hvor er det dejligt at læse, du har haft en god oplevelse i vores skønne biograf på Thors bakke!

Jeg skal sørge for at mine søde kolleger i biografen får dine søde ord at høre!

Forhåbentlig bliver det et gensyn igen snart!

Louise

Altid søde medarbejdere

Nemt at købe billetter på nettet, gode parkeringsforhold, søde og hjælpsomme medarbejdere, skønne sæder.
Vi var i Næstved Bio for at se Toy Story 5. Havde inviteret børnebørnene med forældre. Det var - som sædvanlig - en god oplevelse. Vi ville komme meget oftere, hvis det var lidt billigere. Det er en ordentlig udskrivning for 4 voksne og 2 børn.....

5 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

NF BIO WAVES I HUNDIGE SAL 4 HAR…

NF BIO WAVES I HUNDIGE SAL 4 HAR KLANNER !!!!!!

ADVARSEL

4 juillet 2026

Hej Burcin
Tak for at tage dig tid til at skrive til os.
Vi forstår godt at det ikke har været den mest behagelige oplevelse og vi er glade for at du har skrevet til os både her og til vores support. Vi har efterfølgende kontaktet personalet i Waves, der har gennemgået salen særdeles grundigt uden at finde klannere. De er dog meget opmærksomme og gør ekstra rent mellem filmene samt vores natrengøring er ekstra opmærksomme. Dette gør sig gældende i alle vores sale. Mvh Kirsten, Nordisk Film Biografer

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus