Nordisk Film Biografer A/S Avis

2 850
TrustScore 4 sur 5

3,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg vil virkelig gerne give en stor ros til Kiearra for hendes fantastiske kundeservice! 🥰 Hun var utrolig sød, hjælpsom og imødekommende, og man kunne virkelig mærke, at hun gjorde en ekstra indsats... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

We accidentally bought a ticket for the wrong day on the website, however the customer service was amazing. We were able to exchange our ticket for a movie that played on the same day. This happened i... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Nyt lavmål for biografoplevelsen. En voksen mand med sit barn der begge taler højlydt og larmer på trods af at blive tysset på flere gange. Når vi så rykker nogle sæder frem for at undgå støjen, er he... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

En god film skal man ikke kimse sig ad. Og gode film vises der mange af i Nordisk Film Biograferne. Igennem flere år har jeg nydt mit unlimitid-medlemskab af Nordisk Film Biografer. Det for... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Cinéma

Écrit par l'entreprise

Nordisk Film Biografer er Danmarks største biografkæde med 23 biografer og ca. 20.000 dejlige bløde biografstole! Hvert år tager vi i mod ca. 6 millioner biografgæster i Danmark. Alle biograferne er udstyret med den bedste og mest moderne teknologi, som er med til at sikre, at filmoplevelsen er helt i top. Derfor kan du selvfølgelig i Nordisk Film Biografer se film i digital 3D, 4K og 48 billeder i sekundet. I flere af vores biografer, har vi ligeledes udstyret alle sale med toplækre luksusstole, hvor du selv kan indstille din stols fod- og nakkestøtte.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 91 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

(2 850)

628 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Inde i biografen var der 25.9 grader.

Inde i biografen var der 25.9 grader.
Jeg spurgte personalet da vi ankom om der var AC inde i salen og de svarede ja der er dejligt køligt og ikke brandvarmt som der var i lobbyen.
Da vi kommer ind i salen er der også brandvarmt og temperaturen viser 25,9. Det føles varmere end i lobbyen.
Jeg går ud og henvender mig til personalet igen og de vil kontakte nogen omkring det med at få AC til at virke, temperaturen falder også en lille bette smule fra 25.9 til 24 grader i løbet af filmen. Jeg skrev også til jeres kundeservice, som består af en chatbot og sagde også der burde AC og en kølig og behagelig temperaturen inde i salen.
Rigtig dårlig oplevelse, dette var i søndags og om aften.

28 juin 2026

Hej Rasmus

Mange tak for din feedback – selvom det bestemt ikke er den oplevelse, vi ønsker at give dig.

Det er selvfølgelig meningen, at vores køleanlæg skal sørge for en behagelig temperatur under hele filmen, og vi beklager, at I har måttet sidde i 25,9 grader samt at vores chatbot ikke kunne hjælpe dig tilstrækkeligt.

Vi vil gerne undersøge sagen nærmere og have vores teknikere til at kigge på klimaanlægget i den specifikke sal.

Vi har derfor brug for at du sender os en mail på support@nfbio.dk

Skriv meget gerne:

Hvilken biograf og sal det drejer sig om.
Hvilken film og spilletidspunkt I så i søndags.

Så vil vi sørge for at tage fat i den pågældende biograf.

Sarah, Nordisk Film Biografer

1 stjerne ⭐

1 stjerne ⭐
Jeg havde desværre en rigtig dårlig oplevelse med Nordisk Film Biografer.

Jeg købte to børnebilletter “Sommerens Farligst børnebillet” i Broen ( Føtex ) til mine børn (5 og 9 år) til Toy Story 5 samt deres særlige biografbilletter. Da forestillingen startede kl. 18.20, fik vi ved kassen at vide, at børnebilletterne ikke kunne bruges efter kl. 18.00. Problemet er bare, at dette ikke fremgår tydeligt af den billet, man køber. På kuponen står kun, at den "kan bruges i samme periode som børnebilletter er gældende", og på forsiden står blot gyldighedsperioden fra 26. juni til 9. august.

Som almindelig kunde forventer jeg ikke, at jeg skal ind på en hjemmeside og læse handelsbetingelser for at finde ud af, at en børnebillet til en børnefilm ikke gælder efter kl. 18.00.

Vi stod allerede i biografen. Børnene havde valgt slik og sodavand, og vi havde afleveret kuponen til popcornspanden. Vi havde derfor reelt ikke noget valg og måtte købe fire voksenbilletter for at kunne se filmen.

Jeg kontaktede kundeservice, som blot henviste til deres betingelser på hjemmesiden og afviste enhver form for kompensation. Jeg oplevede ingen forståelse for, at informationen på selve kuponen er utilstrækkelig.

Det handler ikke kun om pengene, men om dårlig information og manglende vilje til at finde en rimelig løsning – især når det drejer sig om en børnefilm og børn på 5 og 9 år.

Jeg håber, at Nordisk Film fremover gør betingelserne langt tydeligere, så andre familier ikke ender i samme situation.

30 juin 2026

Hej Pearl

Tak fordi du deler din feedback her.

Vi er naturligvis ærgerlige over, at du og din familie fik en dårlig start på jeres biograftur, da I mødte op i biografen.

Som vi også har uddybet i vores tidligere mails, fremgår det på vores feriebilletter, at der gælder specifikke regler og vilkår for brug af disse. For at sikre, at man kender betingelserne for det specifikke produkt, opfordrer vi altid til, at man orienterer sig i disse vilkår forud for sit besøg.

Vores børnebillet-kampagner er sammensat som et særligt dagstilbud, hvorfor billetterne kun er gyldige til forestillinger, der starter før kl. 18.00. Da jeres forestilling var efter kl. 18.00, informerede vores personale jer om disse vilkår inden filmstart. Her havde I muligheden for at fravælge at se filmen, men I valgte alligevel på dette oplyste grundlag at gennemføre jeres besøg og købe voksenbilletter til fuld pris.

Vi tager din feedback om tydeligheden af informationen med videre i vores løbende evaluering af vores kampagner.

Med venlig hilsen,
Emma, Nordisk Film Biografer

Noté 5 sur 5 étoiles

I Falconer bio og er altid en god oplevelse

I Falconer bio og er altid utrolig glad for at se film her. Gode stole og god atmosfære. Sødt personale og det føles lidt hjemligt.

25 juin 2026

Hej Tina,

Tusinde tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse :)

Det er super godt at høre, at du er så glad for at komme på besøg hos os!

Vi håber at vi fortsat kan give dig en masse dejlige oplevelser :)

Mvh. Nikolaj
Nordisk Film Biografer

Noté 5 sur 5 étoiles

Har ikke været i biografen siden 2020…

Har ikke været i biografen siden 2020 og der er da sket noget siden, jeg var i Frederikssund og se Disclosure Day, god film og helt igennem lækker komfort hvad angår biografsæderne, jeg er handicappet og vil gerne sidde godt i 2 1/2 time, man lå næsten ned og der var en lækker nakkestøtte som kunne justeres samt sæde, ryg og benstøtte og et bord til guf og sodavand. Det var helt igennem en dejlig oplevelse. Samt rigtig sød og hjælpsomt personale. Om jeg vil anbefale jer, jo mon ikke 😃 tak for en dejlig oplevelse😊👌🏼

24 juin 2026

Slidte og beskidte pladser

Vi plejer at tage i biografen i Roskilde. Nu ville jeg arrangere en hyggelig kærestetur og så at biografen i Field's havde fælles liggepladser forreste række. Nøj hvor romantisk.. Jeg glædede mig til at overraske min kæreste med netop de pladser, men føj for et syn, der ventede os.
Pladserne var så slidte og beskidte i betrækket med mange pletter på. Der lå slik og popcorn i revnerne, når vi skulle indstille ryglæn. Hvis vi havde vidst det, havde vi taget et lagen med.
Det er absolut ikke køreturen og billetprisen værd.. Ikke noget vi vender tilbage til eller anbefaler videre.
PS. de tørreste popcorn jeg nogensinde har fået.
Ellers en fed film.. Og virkelig sød personale - ikke at forglemme midt i kritikken af pladserne. Samt lækkert at man kunne parkere gratis i 4 timer i alt.

20 juin 2026

Hej Afsun.

Vi er kede af at høre om jeres oplevelse - især når det var planlagt som en hyggelig og romantisk tur. Det er selvfølgelig langt fra den standard, vi ønsker at levere, og vi kan godt forstå jeres skuffelse over både renligheden og komforten på pladserne samt oplevelsen med popcornene.

Din feedback er taget meget alvorligt og bliver sendt videre internt, så vi kan få set nærmere på både rengøring og vedligeholdelse af sæderne samt kvaliteten i kiosken.

Vi sætter pris på, at du trods alt nød filmen, men er ærgerlige over, at resten af oplevelsen trak ned.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os.

Vi håber at byde jer velkommen til en bedre oplevelse hos os.

Hilsen Emily, Nordisk Film Biografer 🎬

Noté 5 sur 5 étoiles

Byens hyggeligste og bedste biograf.

19 juin 2026

Hej Lene.

Mange tak for din anmeldelse.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i biografen igen.

Hav en god weekend.

Hilsen Emily, Nordisk Film Biografer 🎬

Hyggelig lounge område

Hyggelig lounge område, god kiosk og søde og hjælp somme ansatte.

17 juin 2026

Hej Gitte

Tusind tak for din dejlige feedback!

Vi er utrolig glade for, at du havde en god oplevelse med både vores rammer, kiosk og det glade personale. Det betyder meget for os, at vores gæster føler sig godt taget imod.

Rigtig god dag, og på gensyn i biografen!

Emma, NFB

Dejlig biograf

Dejlig biograf. Service og stemning er top prioritet.

13 juin 2026

Hej Jesse

Tusind tak for de flotte ord! ⭐

Det glæder os meget at høre, at du oplevede både god service og en dejlig stemning hos os.

Vi håber at byde dig velkommen igen snart til endnu en god biografoplevelse 😊

Emma, NFB

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid en god oplevelse at besøge min…

Altid en god oplevelse at besøge min lokale biograf

10 juin 2026

Hej Anette,

Tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for, at du nyder at besøge os!

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart😊
Venlig hilsen Anna, Nordisk Film Biografer

Noté 2 sur 5 étoiles

Kone og jeg har lige været i imperial…

Kone og jeg har lige været i imperial biografen ved vesterport. Filmen var fin, men hvor har i dog ødelagt biograf atmosfæren. Dårlig kiosk med alt for høje priser. Popkorn der er præ lavet i box. Mørkt og kedeligt i foyeren. En trist og kedelig oplevelse. Er det ikke bedre med lavere priser og fyldt sal. Vi vælger 85’ tommeren hjemme en anden gang.

14 juin 2026

Hej Adam,

Tak for din feedback efter dit besøg i Imperial.

Vi vil gerne præcisere, at vores popcorn altid poppes friske i biografen hver dag. De opbevares i opvarmede varmeskabe for at holde dem varme og sprøde, hvilket er årsagen til, at de tages fra skabene ved salg.

Vi tager din feedback om priserne og stemningen i foyeren med videre i vores løbende optimering af biografen.
Venlig hilsen - Anna, NFB

Super biograf

Super biograf. Og den nye ombygning af kiosk i herning er bare super cool og nemt.

13 juin 2026

Hej Svend,
Tusind tak for din positive feedback! Det betyder meget for os, og vi er virkelig glade for, at du nyder vores biograf i Herning.
Venlig Hilsen,
Amalie, Nordisk Film Biografer

Noté 5 sur 5 étoiles

At komme i Trøjborg biograf er en…

At komme i Trøjborg biograf er en dejlig oplevelse fra du træder ind af døren til du får efter filmen. Her er atmosfære og go stemning ikke mindst pga personalet der altid er meget imødekommende

9 juin 2026

Hej Per,

Mange tak for din flotte anmeldelse!

Vi er utrolig glade for at høre, at du nyder at besøge vores biograf på Trøjborg – både selve biografen og ikke mindst vores skønne personale 🍿😍

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen igen✨

Rigtig god dag - Anna, Nordisk Film Biografer

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk perle af en biograf

Fantastisk perle af en biograf, som også r i den dyre ende. Men en stor oplevelse, dejlige omgivelser, smukke lækre små intime biografer og ikke mindst et skønt personale ☺️

2 juin 2026

Hej,

Mange tak for din flotte anmeldelse af vores biograf! Vi er enormt glade for at høre at du havde en god oplevelse hos os😍

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!✨
Rigtig god dag - Anna, Nordisk Film Biografer

Noté 5 sur 5 étoiles

Elsker biografen på Trøjborg for den gode atmosfære!

Biografen på Trøjborg har en virkelig hyggelig atmosfære - og ansatte, som forstår at byde os som gæster i biografen velkomne og skabe god stemning omkring os!

6 juin 2026

Hej Lise.

Tusind tak for din dejlige anmeldelse!

Det varmer utroligt meget at høre, at du nyder den hyggelige atmosfære på Trøjborg, og at vores personale har givet jer en varm velkomst. Vi vil med glæde give de søde ord videre til teamet.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i biografmørket igen snart! 🎬🍿

Venlig hilsen Helle, Nordisk Film Biografer

Noté 2 sur 5 étoiles

Øv en kedelig oplevelse i Palads

Øv en kedelig oplevelse i Palads. Længe siden jeg sidst var i biografen og hold da op hvor er niveauet dalet. Der er ingen billetluge, du får din billet i kiosken. Der er en virkelig dårlig café med nærmest ingen valgmuligheder. Toiletterne er ildelugtende og snavsede. Der er ingen lounge, ingen atmosfære, ingen “grandeur” i området. Tæpperne er beskidte og lugter. Det er godt nok ikke som før i tiden. Hvad er der dog sket!!!

5 juin 2026

Réponse de Nordisk Film Biografer A/S

Tusind tak for din feedback. Vi er utrolig kede af at høre, at dit besøg i Palads blev en skuffelse, og at du oplevede et fald i vores niveau. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere.

Vi tager dine observationer om den manglende biografatmosfære, det ændrede billetsalg og det begrænsede caféudvalg meget seriøst og tager det med i vores løbende overvejelser. Hvad angår rengøringen af toiletter og tæpper, er dette givet videre til biografens ledelse med det samme, da renlighed altid skal være i orden.

Venlig Hilsen
Isabella, Nordisk Film Biografer

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus