Jeg opdagede tilfældigt Nøddebazaren for et års tid siden og har siden kun købt nødder, mandler og olivenolie derfra. Alle produkter er så friske og smager eventyrligt godt. Anbefaler jer på det varm... Voir plus
L'entreprise a répondu
Mere end bare gode nødder! Jeg nyder virkelig nødderne fra Nøddebazaren – både smagen, kvaliteten og det lille ekstra velvære de giver i hverdagen. Og så elsker jeg Charlottes små kunstværker... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hvis jeg ku', ville jeg give Nøddebazaren minimum 10 stjerner ... 😍 ... de produkter jeg indtil nu har prøvet, har/er i super topkvalitet, velsmagende og med en dejlig sikkerhed for bæredygtighed o... Voir plus
L'entreprise a répondu
noddebazaren.dk er et fremragende lille DANSK indkøbssted, for alle som værdsætter ægte KVALITET. Fantastiks Kundeservice, samt du får svar på mail, ligeledes er de mulige at ringe op. (hos store s... Voir plus
L'entreprise a répondu
Nøddebazaren.dk er en online nøddebutik etableret i 2013. Vores formål er at skabe en sundere og mere klimavenlig i madkultur i Danmark. Har du feedback eller idéer til vores arbejde, er du meget velkommen til at skrive til os på info@noddebazaren.dk :-)
Nørrebrogade 20, 1, 2200, København N, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Anbefaler jer på det varmeste.

Réponse de Nøddebazaren
Helt fantastiske pekanødder og gojibær.
Altid hurtig levering.
God netbutik

Réponse de Nøddebazaren
Lækre kvalitetsnødder og tørret frugt til gode priser, jeg køber altid 1 kg. De holder sig længe så man kan godt handle stort ind. Altid smukt kort ved hver ordre.

Réponse de Nøddebazaren
Super gode og friske produkter.
God og hurtig levering.
Bæredygtige produkter

Altid lækre varer. Sender HURTIGT. Jeg køber igen og igen hos dem 👍🏻

Réponse de Nøddebazaren
Modtaget deres fine produkter der fuldt ud levede op til forventningerne - både i kvalitet og smag.
God service og effektiv levering.

Réponse de Nøddebazaren
Nøddebazaren har et stort udvalg af nødder og bær i virkelig god kvalitet. En hele vejen igennem lækker oplevelse at handle her:)

Réponse de Nøddebazaren
Super gode produkter og hurtig levering

Réponse de Nøddebazaren
Mere end bare gode nødder!
Og så elsker jeg Charlottes små kunstværker der følger med nødderne. Jeg har gemt dem, og de pryder nu mit kontor. Det er sådan en lille detalje der gør oplevelsen personlig og særlig.
Godt gået, Mads – og tak, fordi du er her og gør det, du gør. 🌿

Réponse de Nøddebazaren
Efter at have købt økologiske mandler flere gange fra Nøddebasaren, kan jeg kun anbefale dem. Tak for en god handel!

Réponse de Nøddebazaren
Bedste nødder at få i DK! Og altid kort leveringstid. Nyder en lille håndfuld blandede hver dag, takket være gutterne i Thy.

Réponse de Nøddebazaren
Hej. Det er noget af det bedste, jeg har gjort i lang tid, for mig selv. Alle de produkter jeg til d.d. har bestilt er så lækre og fine i smagen. Samtidig putter du gode sunde nødder, bær o.a. i din mund. Så kun store ROSER ! 🪷🙏🪷

Réponse de Nøddebazaren
Som altid - en super oplevelse.
Dejlige nødder - hurtig levering - og fin service,
Søren.